Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (21 μέλη και 213 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326
Με έκαψε μια κριτική ρε πουστη μου. Είχα διαβάσει ενός πως του έκατσε ακάποτα και σήμερα που την πέτυχα (συνήθως δουλεύει πρωί) εφαγα ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ

Δεν λέω ονόματα αλλά όσοι διαβάζουν κριτικές και είναι γάτοι θα καταλαβουν. Ας πούμε ότι πέφτει χοντρικά στα μέσα της Φυλής αλλά δεν είναι στον ίδιο δρόμο

Κάποιος που γλείφει καλύτερα ίσως το πετύχει...

Υ.Γ. Εσύ με τη λευκή μπλούζα που παρκαρες το μηχανάκι και μπήκες στο 99 κρίμα την εμφάνιση σου.

observer

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.208
Πόντοι
5.975
Καλλιτεχνική Google φωτογραφία των εν λόγω της Ρεμούνδου , από το Ρεμ. 22 και το 23 <- όπου είναι πλέον ο παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο Σελλή Χαρά, και Περγάμου 11
Γράφτηκε και εδώ παλιότερα, ότι αυτό είναι τελικά η αιτία, για την οποία έκλεισε το Ρεμούνδου 21 επάνω / της θείας Όλγας, και μετά δεν διατηρήθηκε όταν ξανάνοιξε .
Απορίας άξιον βέβαια, το πως λειτουργούσε και τόσα χρόνια _ με το νηπιαγωγείο δίπλα , από την δεκαετία του 2000. Τι θα απογίνουν όλα αυτά τα νεοκλασικά, τώρα που δεν είναι σε χρήση...

Συνημμένα

•     Ρεμούνδου_No 22 - Νο23.jpeg
    Ρεμούνδου_No 22 - Νο23.jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 18

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.436
Πόντοι
481

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.107
Πόντοι
35.948
Με έκαψε μια κριτική ρε πουστη μου. Είχα διαβάσει ενός πως του έκατσε ακάποτα και σήμερα που την πέτυχα (συνήθως δουλεύει πρωί) εφαγα ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ

Δεν λέω ονόματα αλλά όσοι διαβάζουν κριτικές και είναι γάτοι θα καταλαβουν. Ας πούμε ότι πέφτει χοντρικά στα μέσα της Φυλής αλλά δεν είναι στον ίδιο δρόμο

Κάποιος που γλείφει καλύτερα ίσως το πετύχει...

Υ.Γ. Εσύ με τη λευκή μπλούζα που παρκαρες το μηχανάκι και μπήκες στο 99 κρίμα την εμφάνιση σου.
Κατάλαβα ποια λές...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326
Αφιερωμένο στον τιτανομέγιστο έκφυλο πόρνο @Reuzel :shit:
Λυπάμαι αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια αυτήν τη φορά, όμως είμαι σίγουρος πως μελλοντικά κάτι θα γίνει...

Αλλοίωσα λίγο τις φωνές για να προστατεύσω τα προσωπικά δεδομένα (χαχα) όμως νομίζω πως καταλαβαίνει κάποιος τι λέμε.
Έπρεπε να δείτε τη φάτσα της όταν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή αυτό που της ζήτησα και ψέλλισε ένα ξεψυχισμένο ''τι'' γουρλώνοντας τα μάτια της. Ύστερα ήθελε να το γυρίσω σε ''χύσω''και όταν το επανέλαβα για τρίτη φορά έκανε πως δεν καταλαβαίνει.
Δυστυχώς μετά μπήκαν κάποιοι μαλάκες και έτρεξε να πάει προς το μέρος τους ώστε να μου ξεφύγει...

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201
Λυπάμαι αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια αυτήν τη φορά, όμως είμαι σίγουρος πως μελλοντικά κάτι θα γίνει...

Αλλοίωσα λίγο τις φωνές για να προστατεύσω τα προσωπικά δεδομένα (χαχα) όμως νομίζω πως καταλαβαίνει κάποιος τι λέμε.
Έπρεπε να δείτε τη φάτσα της όταν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή αυτό που της ζήτησα και ψέλλισε ένα ξεψυχισμένο ''τι'' γουρλώνοντας τα μάτια της. Ύστερα ήθελε να το γυρίσω σε ''χύσω''και όταν το επανέλαβα για τρίτη φορά έκανε πως δεν καταλαβαίνει.
Δυστυχώς μετά μπήκαν κάποιοι μαλάκες και έτρεξε να πάει προς το μέρος τους ώστε να μου ξεφύγει...

Ρε την σκιπταροτσεχα, έκανε ότι δεν καταλαβαίνει

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Ωραίος συνανώμαλε. Πιστεύω έχεις και συ τεράστια ανάγκη από ένα ξεγυρισμένο χέσιμο
Εντάξει όσον αφορά την κοπέλα βγάζει μάτι ή μάλλον αυτί το ποια είναι :rose:

Αυτό με το χέσει που το γυρνάνε σε χύσει μου έχει τύχει με μία άλλη αλλά όντως δεν ήξερε τη λέξη, όταν της το εξήγησα δέχτηκε αμέσως :rose:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446

Χριστίνα Φ65; Συνήθως έτσι ακριβώς τα ίδια λέει, νομίζω έχει καμμένη φλάντζα κεφαλής :2funny:

Baggelhs1973

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Πηγαίνετε Φώκαιας 17β γυρισε η Άντζελα καλα γαμησια φίλοι

Boomer1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
6
Like
272
Πόντοι
280
Παίδες γυρισε η Άντζελα, τρεχάτε
Φωκαίας 17β πάνω

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Ωραίος συνανώμαλε. Πιστεύω έχεις και συ τεράστια ανάγκη από ένα ξεγυρισμένο χέσιμο

Εντάξει όσον αφορά την κοπέλα βγάζει μάτι ή μάλλον αυτί το ποια είναι :rose:

Αυτό με το χέσει που το γυρνάνε σε χύσει μου έχει τύχει με μία άλλη αλλά όντως δεν ήξερε τη λέξη, όταν της το εξήγησα δέχτηκε αμέσως :rose:

Τι είναι αυτό που σε καυλώνει; Η μυρωδιά, η γεύση, η αφή, ή κάτι άλλο;

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Τι είναι αυτό που σε καυλώνει;
Η "βρωμιά", το απαγορευμένο, η διαστροφή, και άλλα...
Η μυρωδιά, η γεύση, η αφή
Αυτά αντικειμενικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά όταν το κάνεις με μια μουνάρα αποκτάει άλλη διάσταση ειδικά αν σε καυλώνει και αυτή εγκεφαλικά με βρωμόλογα κλπ

Methradir13

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω καιρό να κατέβω τι ώρα αλλάζουν οι βάρδιες

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Κοίτα, μία άλλη από αυτόν τον κύκλο που κάνουν βίντεο kiss or slap και μαλακιες , έχει εργαστεί προσφατα σε κάποιο από αυτά τα στούντιο που ειναι προς τα Βόρεια , δεν θυμάμαι σε ποιο , οπότε και η δικιά σου κάπου εκεί θα παίζει, δεν θυμάμαι σε ποιο, αν έχω ευκαιρία θα κοιτάξω.
Είναι μια αυτη εδω instagram scarletclipss Τατοϊου 71 Νάντια νομίζω αξίζει αλλα αυτην την ροσα δεν μπορώ να την βρω γαμωτο

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.107
Πόντοι
1.056
Δεν πατε να γραψετε εδω???:woldman:

:vomit::vomit::vomit:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.479
Πόντοι
9.115
Ωραία βραδιά για τσάρκα χθες το βράδι. Κατά τις 01:00 πέτυχα ανοιχτό το 84 (το δεξί), μπαίνω μέσα φουλ κλιματισμός. Τσάτσος ο συμπαθής κυρ-βασιλης ο οποίος δεν ανακοινωσαι ουτε όνομα κοπέλας ούτε υπηρεσίες παρά μόνο ότι σε λίγο θα κλεισει :confused::confused:. Η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο οπότε περίμενα στην δροσιά ώσπου έσκασε μια μορφή της πιάτσας,ο 'προεδρος' με τον οποίο κάποτε βολταραμε μαζί. Μπήκε βιαστικος μέσα και πήγε κατευθείαν χαιρετήσει τσατσο. Χάρηκα που τον είδα να κόβει ακόμα βόλτες τα τσαρδια,φήμες λέγαν ότι τα είχε κακαρωσει :confused::confused:. Κοπέλα ήταν μια αδύνατη ξανθιά με μικρό βυζί και καμπούρα. Έφυγα και συνέχισα για τα υπόλοιπα σπίτια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom