Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (12 μέλη και 160 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.270
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα, πριν τη ταβέρνα με αρκετή ζέστη:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 όροφος Μέλανι λατίνα κ Εύα από Τζαμάικα, γλυκιά με αφρό μαλλί. Απλό κ οι δύο

Στροφή...

Ιάσονος 20β Βερόνικα λατινάκι κοντό, μελαχρινό με ωραίο κωρμάκι κ πρόσωπο. Νορμάλ πρόγραμμα 10€.

Εδώ έγινε η κατάθεση :zfuck::zfuck:
Καλή για τα δεδομένα Μεταξουργείου, γαμήσι σε τρεις στάσεις χωρί μα και μου, ωραίο κ όχι ανοιχτό μουνάκι...

Συνέχεια στη κριτική...

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο :rockon:
IMG_20250607_140741.jpg
IMG_20250607_140746.jpg

Άνοιγμα παραθύρου κ πανοραμικές φωτογραφίες της Ιάσονος:headbang2:
IMG_20250607_140756.jpg
IMG_20250607_140801.jpg
IMG_20250607_140803.jpg

Πορνοαναμνήσεις...
Για τους λάτρεις του vintage
Φωτογραφία του 2004:cool2:
Λεωνίδου 6
IMG_20250529_203806.jpg

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.329
Πόντοι
3.246
Αυτή την ώρα, πριν τη ταβέρνα με αρκετή ζέστη:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 όροφος Μέλανι λατίνα κ Εύα από Τζαμάικα, γλυκιά με αφρό μαλλί. Απλό κ οι δύο
Πριν κάνα 30' πέρασα , για την Μέλανι αλλά κάτι με απέτρεψε και πήρα την Εύα, δεν το μετάνιωσα, η κοπέλα ειναι προσχαρη κανει κάτι τρελά δικά της twerk και μαλακιες αλλά με καβάλησε reverse με τις πατούσες στο στρώμα και έκανε σαν κομπρεσέρ, ίσως παίρνει κάποιο διεγερτικό η έχει κάνα adhd, επίσης όντως , κατά την διάρκεια η γάτα έσκασε μύτη και ανέβηκε κρεβάτι, η Έύα της πέταξε το μαξιλάρι και την έδιωξε γιατί είναι προληπτική και τις θεωρούν μαγισες στην Τζαμάικα.... χαχαχαχαχαχ.
Έκατσε πάνω από 10' , μιλάει Αγγλικά και ειναι στενομουνα, αν σας αρέσει σε εμφανίση μαλλον αξίζει.
Αφού τελειώσαμε και έφυγε, πάνω που ντυνόμουν σκάει μέσα και Μέλανι , με χαιρετάει και πάει στο κρεβάτι, για λίγο σκέφτηκα να κάνω τον μαλακα αλλά επικράτησε η λογική και της είπα να φύγει,ότι δεν την διάλεξα εγώ.

Νωρίτερα πέρασα και με την λατίνα Λαρίσα, Λ73Α, καλό είναι μωρέ το μικρούλι πιάσαμε και κουβέντα στο τέλος 20χρ με 2 παιδιά.... το δωμάτιο που με έβαλε η τσατσά το μέσα δίπλα στην κουζίνα, ΑΘΛΙΟ με χαλασμένο a/c και το επιβεβαίωσε η μικρή όταν μου ζήτησε να πάρει την πετσέτα που έχω μαζί για να σκουπιζομαι και να την βάλει από κάτω της , γιατί λέει περάσανε πολλοί από αυτό το σεντόνι και δεν το άλλαξε η βρωμοτσατσα .... αν διαβάζουν οι υπεύθυνοι, ας μεριμνήσουν λίγο...

Άλλη βρωμοτσατσα , η ξανθιά χαμηλόφωνη αδύνατη στο Φ67? Ισόγειο , όταν δεν πέρασα με την Ντιανα την λατινα και άνοιξα την πόρτα ακούω "Ε τον μαλακα" , έχω περάσει 100 φορές στον οίκο ενώ είναι τσατσά αυτή, αποφάσισε να χάσει έναν ακόμα πελάτη... της είπα και ευχαριστώ...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.270
Πόντοι
35.948
Το αλκ113 με την Ειρήνη είναι κλειστό το φως με ανοιχτή την πόρτα..
Τι παίζει;;;
Δεν λειτουργούσαν σήμερα πρωινή βάρδια. Η υπηρεσία είχε πάει να συγυρίσει...
Ίσως ανοίξουν απόγευμα με Μάγια.

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Γιατί μας καις το κεφάλι?
Γιατί δεν δίνεις ίνφο και πρέπει να ψάχνουμε, για να μην ψάχνεις εσύ? Χαχαχαχχ κοίτα ίσως στα Κατεχάκη σε κάποιο με άλλο όνομα.
Υ.γ σιγά το μπάζο (δεν κρίνω, άποψη μου )
Έψαξα αλλα δεν βρήκα κατι

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
452
Πόντοι
20
Επειδή είμαι καινούριος στο χώρο οι βάρδιες πως πάνει

Ρώταγα για το συγκεκριμένο μπουρδελο γτ νόμιζα ότι ήταν καθαρό και οκ μέχρι που είδα μια μέρα πακιστανους και μάλιστα ο ένας βγήκε από το δωμάτιο.Τωρα εγώ ρωτάω για τις βάρδιες για να μάθω πάνω κάτω τι ώρα ανοίγουν.Εσενα βρε κακομοίρη που κάθεσαι και σχολιάζεις τι σε νοιάζει;
Τωρα αυτο με τους πακιστανους

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.329
Πόντοι
3.246
Έψαξα αλλα δεν βρήκα κατι
Κοίτα, μία άλλη από αυτόν τον κύκλο που κάνουν βίντεο kiss or slap και μαλακιες , έχει εργαστεί προσφατα σε κάποιο από αυτά τα στούντιο που ειναι προς τα Βόρεια , δεν θυμάμαι σε ποιο , οπότε και η δικιά σου κάπου εκεί θα παίζει, δεν θυμάμαι σε ποιο, αν έχω ευκαιρία θα κοιτάξω.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.182
Πόντοι
7.265
Σε λίγα που πέρασα
Φωκαίας
17 Μιχαελα
17 επάνω Μόνικα με τα γυαλιά
19 Λίζα
27 όροφος η λατίνα Μελανι
27 ισόγειο η βυζαρου Ελένη

Φυλής
66 δεξιά ή Τίνα
66 αριστερά ή μαυρούλα Εμμυ και η Νίκη
59 ισόγειο λατινες Σοφία και Παολα
65 ισόγειο Χριστίνα τσεχα
67 η Έλλη και η Ελένη. Ακόμα δουλεύει αυτή?
69 Βίκυ Βικαρα
71 ισόγειο Άννα

Φιλιππιδου Ρουμπι και Ιζαμπελλα

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Τώρα στο φυλής 105 δεξιά (prison ths filhs) τι μουνακι έχουν για υπηρεσία;;; Μου έδειξε τις κοπέλες και έμεινα να την κοιτάζω. Σε ερώτηση μου εάν δουλεύει εκεί σαν εκδιδόμενη ήταν απόλυτη όχι. Πήγα να της πω ότι και άλλες το έλεγαν αυτό προς Μεταξουργείο πλευρά αλλά με 15ευρουλακια τελικά την διακορευες

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.985
Πόντοι
456
Σε λίγα που πέρασα
Φωκαίας
17 Μιχαελα
17 επάνω Μόνικα με τα γυαλιά
19 Λίζα
27 όροφος η λατίνα Μελανι
27 ισόγειο η βυζαρου Ελένη

Φυλής
66 δεξιά ή Τίνα
66 αριστερά ή μαυρούλα Εμμυ και η Νίκη
59 ισόγειο λατινες Σοφία και Παολα
65 ισόγειο Χριστίνα τσεχα
67 η Έλλη και η Ελένη. Ακόμα δουλεύει αυτή?
69 Βίκυ Βικαρα
71 ισόγειο Άννα

Φιλιππιδου Ρουμπι και Ιζαμπελλα
Καλησπερα, εχοντας μια υποχερωση για δουλεια κοντα στο στθμο Λαρισης που τελειωσα γρηγορα , και επιδη ειδα κατι μουνακια με καυτα !!! πολυ σορστακια ψιλοκαβλωσα !! αλλα μην εχοντα πολυ χρονο ειπα να αδειασω λιγα χοντα απο την χθεσινη μου σχεση , με εφερε ο δρομος στο Διδυμου 27 για ενα καλο τσιμπουκι απο την Βικτωρια , ( φημιζετε ) , η διαρκεια ηταν 9 με 11 λεπτα , μεχρι εδω τιποτα το σπουδαιο , το καλο ειναι σε ολη την διαρκια απο την αρχη μεχρι το τελος της κραταγα τα χερια μεχρι να τελειωσω , δεν εβαλε χερι ποτε ,ηταν ωραιο το θεαμα να την βλεπεις να τα κανει ολα μπαλες καταρι με γλωσσα και χειλια .Συμπερασμα ενα πολυ πολυ καλο τσιμπουκι !!! σαν γυναικα τιποτα χοντρι και με πολυ κοιλουμπα .Ουκρανικης σχολης τσιμπουκι .

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.655
Πόντοι
6.495
Καλησπερα, εχοντας μια υποχερωση για δουλεια κοντα στο στθμο Λαρισης που τελειωσα γρηγορα , και επιδη ειδα κατι μουνακια με καυτα !!! πολυ σορστακια ψιλοκαβλωσα !! αλλα μην εχοντα πολυ χρονο ειπα να αδειασω λιγα χοντα απο την χθεσινη μου σχεση , με εφερε ο δρομος στο Διδυμου 27 για ενα καλο τσιμπουκι απο την Βικτωρια , ( φημιζετε ) , η διαρκεια ηταν 9 με 11 λεπτα , μεχρι εδω τιποτα το σπουδαιο , το καλο ειναι σε ολη την διαρκια απο την αρχη μεχρι το τελος της κραταγα τα χερια μεχρι να τελειωσω , δεν εβαλε χερι ποτε ,ηταν ωραιο το θεαμα να την βλεπεις να τα κανει ολα μπαλες καταρι με γλωσσα και χειλια .Συμπερασμα ενα πολυ πολυ καλο τσιμπουκι !!! σαν γυναικα τιποτα χοντρι και με πολυ κοιλουμπα .Ουκρανικης σχολης τσιμπουκι .
Θα εννοείς πρωινή βάρδια γιατί η συγκεκριμένη στις 3 περίπου φεύγει.
Τώρα πρέπει να παίζει Ιβάνα. Πίπα με κατάποση

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
721
Πόντοι
360
Κοίτα, μία άλλη από αυτόν τον κύκλο που κάνουν βίντεο kiss or slap και μαλακιες , έχει εργαστεί προσφατα σε κάποιο από αυτά τα στούντιο που ειναι προς τα Βόρεια , δεν θυμάμαι σε ποιο , οπότε και η δικιά σου κάπου εκεί θα παίζει, δεν θυμάμαι σε ποιο, αν έχω ευκαιρία θα κοιτάξω.
Χειρότεροι είναι αυτοί που κάνουν το kiss or grab δηλαδή η φασωμα η θα σου χουφτωσω τον κωλο και νομίζουν ότι έτσι θα γαμησουν καμία γκομενα. Τα ρεζιλικια του YouTube

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Πέρασμα πιο πριν στην 2η βάρδια με Βίκυ φυλής 69 όπως πάντα πολύ καλό τσιμπούκι ανεφ και άντεξε δυνατό σφυροκόπημα ιδικά στα 4. Κρατάει όμως αποστάσεις πάνω στην πράξη και δεν σε κοιτάζει στα μάτια όπως έκανε παλιά τουλάχιστον σε εμένα, είχα να την πάρω μήνες όμως και ίσως γι'αυτό. 2η κατάθεση Μέλανι Φώκαιας 27 όροφος αυτή με τα σιδεράκια στα δόντια αλλά άχαρα πράγματα μέσα και στηνόταν επίτηδες σε όλες τις στάσεις για να μην την τρώει καλά, ευτυχώς την στρίμωξα ενώ την είχα στα 4 με αποτέλεσμα να τελειώσω με αυτή να έχει ξαπλώσει μπρούμυτα και εγώ να κάνω βαθιά καθίσματα.... Καλή γυμναστική μου έκανε το κορασιο αλλά δεν της έκανα την χάρη να με αφήσει αχυστο

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Θα εννοείς πρωινή βάρδια γιατί η συγκεκριμένη στις 3 περίπου φεύγει.
Τώρα πρέπει να παίζει Ιβάνα. Πίπα με κατάποση
Πέρασα μια βόλτα από εκεί μπας και κατά τις 21:30 γιατί μου έχει λείψει το τρελοκόριτσο αλλά ήταν κλειστό, βέβαια μπορεί και να ήταν πιο νωρίς

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom