Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (18 μέλη και 208 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.163
Πόντοι
35.948
Αυτή η Αννούλα στο 19, είναι η πιτσιρίκα Αννούλα που δούλευε πάλι πρωί στον ίδιο οίκο πριν 1-2 χρόνια και μετά εξαφανίστηκε;
Η Άννούλα που είναι τώρα στο Φ19 πρωί, πρωτοεμφανίστηκε αρχές Ιανουαρίου φέτος

fotiss02

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω ξανα παει σε μπουρδελο, καποιος να προτεινει κατι καλο

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Διπλό χτύπημα μετά την δουλειά, Ναόμι , σχεδόν άψογη για το πρόγραμμα της , περίμενα 25' αλλά έκατσα 15' , τα έχουμε πει πολλάκις δεν αναλύω.

Καπάκια πάω Φώκαιας να δω τα νέα Λατίνια , πέρασα στο 27 πάνω, δεν ήταν η Τάλια,
Μέλανι νομίζω όμορφη girl next door , καθαρή σχετικά, ευγενική, 1.5άρι? Βυζάκι, πλαδαρή φαρδιά κωλάρα που στέκεται λόγω ηλικίας, πολύ ωραίο δέρμα, καλή διάθεση παρότι ήταν στο σχόλασμα, κακή πίπα , καλό νορμαλ , στα τέσσερα αρχικά ήταν τέλεια σε χαλαρό ρυθμό, όταν γκάζωσα άρχισαν τα κόλπα, για τον μέσο χρήστη του νήματος δεν κάνει θα έλεγα, εμένα που συχνά μου κάθονται στο μυαλό οι ανθυπομετριες (όπως Έρρικα Φ72 υπογα κλπ.) τις βάζω στο rotation, σαν τον Μπαρτζώκα με τον Ντόρσεϋ ένα πράγμα.

Με τη σειρα μου να ενημερωσω οτι δοκιμαστικε χθες Ντιαννα φ11
Κλασικά εικογραφημενα αν και μια καινουργια Ιζαμπελα που εχουν φαινεται πολλα υποσχομενη
Ντιάνα κοντή Ρουμανομολδαβή? Αν ποτέ έχει όρεξη κάνει καλά γαμήσια, 1/20.

Ιζαμπέλα , είναι η Σανέλ από Περδίκα 1 όροφο.

Πήγα μπας και πάρω εκδίκηση από την Αννούλα φεύγοντας, αλλά δεν εργαζόταν , είπε η τσατσά, δεν είδα ποια ήταν στην θέση της.

Joachim Peiper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
392
Πόντοι
300
Διπλό χτύπημα μετά την δουλειά, Ναόμι , σχεδόν άψογη για το πρόγραμμα της , περίμενα 25' αλλά έκατσα 15' , τα έχουμε πει πολλάκις δεν αναλύω.

Καπάκια πάω Φώκαιας να δω τα νέα Λατίνια , πέρασα στο 27 πάνω, δεν ήταν η Τάλια,
Μέλανι νομίζω όμορφη girl next door , καθαρή σχετικά, ευγενική, 1.5άρι? Βυζάκι, πλαδαρή φαρδιά κωλάρα που στέκεται λόγω ηλικίας, πολύ ωραίο δέρμα, καλή διάθεση παρότι ήταν στο σχόλασμα, κακή πίπα , καλό νορμαλ , στα τέσσερα αρχικά ήταν τέλεια σε χαλαρό ρυθμό, όταν γκάζωσα άρχισαν τα κόλπα, για τον μέσο χρήστη του νήματος δεν κάνει θα έλεγα, εμένα που συχνά μου κάθονται στο μυαλό οι ανθυπομετριες (όπως Έρρικα Φ72 υπογα κλπ.) τις βάζω στο rotation, σαν τον Μπαρτζώκα με τον Ντόρσεϋ ένα πράγμα.

Πήγα μπας και πάρω εκδίκηση από την Αννούλα φεύγοντας, αλλά δεν εργαζόταν , είπε η τσατσά, δεν είδα ποια ήταν στην θέση της.
Ναι αυτη , δεν θα ξανά προτιμηθεί

Joachim Peiper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
392
Πόντοι
300

Αξιζει η Ιζαμπελλα;
Συγγνωμη για το σερι απλα ξεχασα να το γραψω

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.163
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 όροφος 4 λατίνες Τάλια, Τζένιφερ, Λούπη κ Μέλανι. Όλες ομορφούλες με νορμάλ

Φυλής 65 ισόγειο Χριστίνα. Η μαυρούλα Μπέκυ είναι off για ένα διάστημα

Φυλής 67 Έλλη κ Έλενα. Νορμάλ κι οι δύο

Φυλής 69β το Βικόσπιτο κλειστό

Τα υπόλοιπα τα κλασσικά...

Στροφή...
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Αννίτα μιλφ ξανθιά χλωμιάρα. Ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω θεία Όλγα κ λατίνα Τίφανυ :assshake:Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο.
Η Τίφανυ μου χαμογέλασε καυλιάρικα κ μου έκανε ζουζουνιές...

Εδώ έγινε η :fuck2::fuck2:
Καλή πίπα κ δυνατό γαμήσι με εναλλαγές στάσεων...
Καλύτερη απ' τη προηγούμενη φορά, μου έκανε κ εξτραδάκι χωρίς να το ζητήσω (όχι τίποτα ρομαντικό)

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
IMG_20250606_220016.jpg

IMG_20250606_220022.jpg

Ενώ έχουν κάνει ανακαίνιση, πίσω απ' τις κουρτίνες έχουν κρατήσει τα μπατζούρια κ παράθυρα του Αχιλλέως 48 παλιό...
IMG_20250606_220051.jpg

Το άνοιξα κ φωτογράφισα τη σκάλα απ' το παράθυρο:headbang2:
IMG_20250606_220121.jpg

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βίκυ ξανθιά σοβιετική, χοντρή :turkydance:Ελεύθερη φλογέρα

Πορνοαναμνήσεις...
Το μιλφόσπιτο στον όροφο
Περγάμου 27α όροφος
IMG_20250502_000208.jpg

Σε αυτό το σπίτι, παρότι δεν έφερνε ωραία μουνιά, έδινε την αίσθηση πως δεν πας σε μπουρδέλο. Ένιωθε κανείς πως πήγε επίσκεψη σε σπίτι και πήδηξε τη σπιτονοικοκυρά:rockon:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.858
Πόντοι
3.436
Τυπε αυτά είναι γούστα. Μία που για σένα μπορεί να αξίζει, για μένα μπορεί να είναι μάπα και το αντίθετο.
Αναστασία, Ντάρια, Όλγα και Ήρα αξίζουν πιστεύω.
Άννα σίγουρα αν την πετύχεις γιατί δουλεύει και Κωνσταντινουπόλεως 166Α.
Δεν αξίζει η Βικτώρια που είναι φόλα και η Μυρσίνη που είναι ένα μάτσο κόκκαλα.
Η Λωρη που δουλεύει εκεί στο άγκυρας που ήταν πρώτα στο κολονου 47 όροφος με την στρίφτη ξύλινη σκάλα ποιο όνομα χρεισιμοποιει εκεί;;;
Ήμουν πελάτης της χρόνια στο μετάξι κ την βρήκα στην πρωτεύουσα του Πακιστάν,
που ειναι η Αχαρνών κοντά στο ύψος της Άγκυρας σε μια καφετέρια της μηλισα κ δεν απάντησε με έγραψε στην μουνα της.
Ντροπή, αγενεια μεγάλη η καλημέρα του Θεού είναι,
σε ποιο Θεό και αν πιστεύει ο καθένας.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Καλησπέρα μάγκες μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες καλές κοπέλες που δουλεύουν στην πρωινή βάρδια καθώς έχω καιρό να βγω για τσάρκα; (Θα εκτιμηθεί παραπάνω αν κάνει ελεύθερο στοματικό και δεν βιάζεται μέσα στο δωμάτιο και να είναι τουλάχιστον λίγο εμφανίσιμη).
Άμα τη γαμήσουμε κιόλας για να μην κουράζεσαι, έχεις θέμα; :rolleyes::2funny:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.163
Πόντοι
35.948
Η Λωρη που δουλεύει εκεί στο άγκυρας που ήταν πρώτα στο κολονου 47 όροφος με την στρίφτη ξύλινη σκάλα ποιο όνομα χρεισιμοποιει εκεί;;;
Ήμουν πελάτης της χρόνια στο μετάξι κ την βρήκα στην πρωτεύουσα του Πακιστάν,
που ειναι η Αχαρνών κοντά στο ύψος της Άγκυρας σε μια καφετέρια της μηλισα κ δεν απάντησε με έγραψε στην μουνα της.
Ντροπή, αγενεια μεγάλη η καλημέρα του Θεού είναι,
σε ποιο Θεό και αν πιστεύει ο καθένας.
Με το όνομα Μυρσίνη δουλεύει Αγκύρας

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Μέχρι 10' αναμονή έχω δεχτεί, παραπάνω εκνευρίζομαι.. :knuppel:

Τα κονδυλώματά της τα έχει ακόμα κανονικά; :skull::2funny:
Κάνε έναν οπτικό έλεγχο στην επίμαχη περιοχή σε κάνα δυο βδομάδες καλού κακού..

John Ace

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2023
Like
13
Πόντοι
0

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
721
Πόντοι
360
Δεν εχω ξανα παει σε μπουρδελο, καποιος να προτεινει κατι καλο
Φυλής 99 εγγύηση . Θα πας θα χτυπήσεις πόρτα, θα τους πεις πως έχεις κλείσει ραντεβού και θα σε φτιάξουν

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.403
Πόντοι
2.727

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
468
Πόντοι
21

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.858
Πόντοι
3.436
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Άλλη ερώτηση έκανα ρε εξυπνακια και να πας να γαμησεις άλλου
Αλλού πηγαίνω, σε όλα τα αλλού, της Βικτώρια και του Μεταξιού, δεν περίμενα εσένα :2funny:
Εσύ ακόμα δεν ξέρεις πως μιλάμε & τρολάρουμε στο site, και κατά τ' άλλα απαντάς με ειρωνεία...
Οπότε προς το παρόν δεν κάνεις για εδώ, κάτσε διάβασε και βλέπουμε :coffee::woldman:
@DmtrsxXx :2funny:

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.606
Πόντοι
201
Xαιρετω τους μύστες. Έχετε να προτείνετε κάποιες για καλο μεσημεριανό τρίο? Ή το πολύ πολύ δεύτερη βάρδια. Ευχαριστώ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067

Συνημμένα

• Screenshot_20250607_140742_Google.jpg
    Screenshot_20250607_140742_Google.jpg
    263,3 KB · Εμφανίσεις: 12

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
16
Like
1.043
Πόντοι
371
Το αλκ113 με την Ειρήνη είναι κλειστό το φως με ανοιχτή την πόρτα..
Τι παίζει;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom