Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (5 μέλη και 337 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Καλημέρα μύστες! Σήμερα δεύτερη βάρδια θα έχει καμία μαυρουλα? Φυλής 65 ? Φ66 Η και κάπου αλλού στα πέριξ?
Καλησπέρα! Πείτε ένα κορίτσι ( ενεργητικό) με δικό της χώρο σε ανθρώπινη τιμή Αθήνα για να γουστάρουμε !!

Μαυρουλα η αράπη ψάχνεις ρε γκέουλα ?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.102
Πόντοι
35.948
Πείτε καμιά μιλφαρα
Η καλύτερη στην αγορά:headbang2:
eye-roll-granny.gif

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Γενικά από άγκυρας 9 , 12 ποιες αξίζουν?
Τυπε αυτά είναι γούστα. Μία που για σένα μπορεί να αξίζει, για μένα μπορεί να είναι μάπα και το αντίθετο.
Αναστασία, Ντάρια, Όλγα και Ήρα αξίζουν πιστεύω.
Άννα σίγουρα αν την πετύχεις γιατί δουλεύει και Κωνσταντινουπόλεως 166Α.
Δεν αξίζει η Βικτώρια που είναι φόλα και η Μυρσίνη που είναι ένα μάτσο κόκκαλα.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.383
Πόντοι
4.460
Εχθές Τετάρτη μεσημέρι κατά τις 4:30 πέρασα από ΦΩ17 μπας και πετύχω Άννα πιπίνι επιτέλους (γενικά σπάνια μπορώ να κάνω τσάρκα πριν το βράδυ οπότε δεν έχω πολλές ευκαιρίες). Μόλις μπήκα η τσατσά σφουγγάριζε έτοιμη να φύγει. Την ρωτάω ποιο κορίτσι ήταν πριν και μου λέει Μικαέλα, άρα και πιο πριν να είχα πάει πάλι δεν θα είχα τύχη. Υπάρχει κάποιο τιπ ως προς τις ώρες και μέρες που δουλεύει? Και να δούλευε πάλι δεν θα είχα τύχη γιατί μόλις είχε σχολάσει η βάρδια παρότι ήταν περίπου 4:30.

Έπειτα από αυτό το φιάσκο πήγα Αγκύρας 12 μπας και δω αυτή την Βικτώρια που από τις φωτογραφίες φαίνεται καλή, αλλά παρότι ήταν πριν τις 5 είχε και εδώ αλλάξει η βάρδια και ήταν μια ξανθιά πατσαβούρα, μάλλον η Μερσίνη.

Αφού τσέκαρα ότι το ρολόι μου δουλεύει σωστά πήγα Αλκαμένους 113 να δω το δίδυμο Ειρήνη και Μαριάννα που είχα διαβάσει πως είναι σούπερ πιπίνια. Ήταν δύο αδιάφορες που δεν συγκράτησα όνομα και μετά βγήκε και η Ειρήνη.

Η μικρή είναι μια δροσοσταλίδα μέσα στον βούρκο του Αθηναϊκού αγοραίου έρωτα. Είναι μικρή, ολόφρεσκια, και φαίνεται. Ωραίο αδύνατο αλλά γεμάτο όσο πρέπει κορμί. Δύο από τα πιο τέλεια βυζιά που μπορώ να ζητήσω, μεσαίο προς λίγο μεγάλο μέγεθος, καλοσχηματισμένα και φυσικά. Αθώο χαμόγελο και απαλά βελούδινα μάγουλα που θα ορκιζόμουν ότι δεν έχουν δει κακουχίες σε αυτήν την ζωή αν δεν την είχα πετύχει να εκπορνεύεται για ένα κομμάτι ψωμί και αναρωτιέμαι τι δεινά συνάντησε για να αναγκαστεί να πιάνει πούτσες για να επιβιώσει σε μια ηλικία που θα έπρεπε να παρτάρει και να είναι ανέμελη.

Μετά από αυτές τις βιαστικές σκέψεις μπήκα δωμάτιο για να πιάσει και την δικιά μου πούτσα. Εννοείται με κάποιες ενοχές που με ταλαιπωρούσαν για 3-4 λεπτά μέχρι να μπει και αυτή. Λέει ότι είναι μισή από Ρωσία και Μολδαβία.

Είχε καλό και φιλότιμο ξεκίνημα με χαδάκια και γλειψιματάκια σε ρώγες-στήθος. Πολύ γρήγορα όμως άρχισε να βγάζει κάτι μουρμουρητά και 3 sec αφού μπήκα άρχισε να βογγάει λες και ήταν έτοιμη να χύσει μετά το άγγιγμα του καλύτερου εραστή που είχε ποτέ. Τόσο ψεύτικες αντιδράσεις με χαλάνε και της είπα να το κόψει αλλά είτε δεν κατάλαβε είτε ξεχάστηκε και λόγω συνήθειας τις ξανάρχισε πάλι.

Ήταν δεκτική σε όσες στάσεις πρότεινα και επέλεξα να τελειώσω στα 4. Με το που άρχισα το γρήγορο και σκληρό όμως πρέπει να πόνεσε και άρχισε να πέφτει προς τα μπροστά για να ξεφύγει, ακολούθησα γαμιώντας όσο μπορούσα για να μην χαλάσει το χύσιμο και καταλήξαμε αυτή μπρούμυτα και εγώ να μην κάνω την καλύτερη επαφή σε αυτή την στάση. Οπότε τελείωσα οριακά με ένα ruined orgasm ενώ αυτή βογγούσε ακόμα χωρίς να είμαι σίγουρος αν ήταν από acting, ευχαρίστηση ή και πόνος μαζί. Καλά από ευχαρίστηση εννοείται πως όχι.

Τελικά οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν ανάμεικτες καθώς αρχικά ενθουσιάστηκα λόγω του παρουσιαστικού και της φρεσκάδας αλλά μου άφησε πολύ κακή εντύπωση το ότι μου χάλασε το σημαντικότερο σημείο, την χυσιματική, Εδώ βέβαια φταίω και γω καθώς ήμουν αφελής και δεν έκανα κρας τεστ σε αυτή την στάση πριν αρχίσω την τελευταία πράξη αλλά τέλος πάντων. Γενικά δεν αντέχει σε γερό γαμήσι (ίσως ούτε σε μέτριο) και σε μερικές στάσεις ψιλοέκλεβε. Μπορεί και να ξαναπήγαινα να δώσω άλλη μια ευκαιρία αλλά δεν βιάζομαι κιόλας τελικά
Αννα πιπινι στο 19 της Φωκαιας αλλα πρωινες ωρες μονο.Μονο οπλισου με υπομονη γιατι το μικρο κοβει πολυ χαρτι κσι συνηθως η ουρα ειναι μεγαλη απο συναγωνιστες που θελουν να το αγαπησουν για 10 λεπτα.

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Screenshot_2025-06-06-15-14-03-341_com.facebook.katana.jpg
σε ποίο μαγαζί μασάζ γραφείο δεν ξερω που δουλεύει αυτη που την βρίσκουμε?

• Θυμός
Αντιδράσεις: Reuzel

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Screenshot_2025-06-06-15-14-03-341_com.facebook.katana.jpg
σε ποίο μαγαζί μασάζ γραφείο δεν ξερω που δουλεύει αυτη που την βρίσκουμε?

Γιατί μας καις το κεφάλι?
Γιατί δεν δίνεις ίνφο και πρέπει να ψάχνουμε, για να μην ψάχνεις εσύ? Χαχαχαχχ κοίτα ίσως στα Κατεχάκη σε κάποιο με άλλο όνομα.
Υ.γ σιγά το μπάζο (δεν κρίνω, άποψη μου )

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.297
Πόντοι
47.170
Τυπε αυτά είναι γούστα. Μία που για σένα μπορεί να αξίζει, για μένα μπορεί να είναι μάπα και το αντίθετο.
Αναστασία, Ντάρια, Όλγα και Ήρα αξίζουν πιστεύω.
Άννα σίγουρα αν την πετύχεις γιατί δουλεύει και Κωνσταντινουπόλεως 166Α.
Δεν αξίζει η Βικτώρια που είναι φόλα και η Μυρσίνη που είναι ένα μάτσο κόκκαλα.
για μένα Αναστασία, Ντάρια και Άννα

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
228
Πόντοι
20
Η Άννα δουλεύει Φωκαίας 19, πότε πρωί πότε απόγευμα.
Η Μιχαελα στο Φ17 απόγευμα μετα τις 5. Οπότε σιγουρέψου για τις ώρες, γιατί πιθανόν να έχεις κάνει λάθος.
Όσο για την Βικτώρια στα Αγκύρας 9 ή 12, να είσαι έτοιμος να φολιαστεις.
Δεν έχω κάνει λάθος. Πήγα ΦΩ17 κατά τις 4:30 και η τσατσά που σφουγγάριζε είπε ότι πριν ήταν η Μικαέλα. Τώρα αν κατάλαβε λάθος και εννοούσε ότι θα έρθει μετά, δεν παίρνω και όρκο.

Για την Άννα νόμιζα ότι μόνο πρωί έχει γραφτεί ότι δουλεύει. Δεν θυμόμουν αν ήταν στο 17 ή 19 οπότε πήγα και στα δύο. Στο 19 την ίδια ώρα ήταν η Τζανίνα και αυτή η σκατογύφτισσα η Σάρα. Θα δοκιμάσω να την πετύχω και καμιά απογευματινή όμως

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
228
Πόντοι
20
Αννα πιπινι στο 19 της Φωκαιας αλλα πρωινες ωρες μονο.Μονο οπλισου με υπομονη γιατι το μικρο κοβει πολυ χαρτι κσι συνηθως η ουρα ειναι μεγαλη απο συναγωνιστες που θελουν να το αγαπησουν για 10 λεπτα.
Και γω για πρωινές μόνο ώρες ήξερα. Για μια φορά για δοκιμή ας έχει και αναμονή, τι να κάνουμε

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Δεν έχω κάνει λάθος. Πήγα ΦΩ17 κατά τις 4:30 και η τσατσά που σφουγγάριζε είπε ότι πριν ήταν η Μικαέλα. Τώρα αν κατάλαβε λάθος και εννοούσε ότι θα έρθει μετά, δεν παίρνω και όρκο.

Για την Άννα νόμιζα ότι μόνο πρωί έχει γραφτεί ότι δουλεύει. Δεν θυμόμουν αν ήταν στο 17 ή 19 οπότε πήγα και στα δύο. Στο 19 την ίδια ώρα ήταν η Τζανίνα και αυτή η σκατογύφτισσα η Σάρα. Θα δοκιμάσω να την πετύχω και καμιά απογευματινή όμως
Τα χεις μπερδεψει

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441

φιλε εχεις μπερδεψει τα μπουτια σ,η Αννουλα δουλευει φωκαιας 19, 1η βαρδια(αλλα δεν ειναι στανταρ)η Μιχαελα δουλευει φωκαιας 17 στο κατω 2η βαρδια,κ τα γυφτακια ειναι 2η βαρδια στο φωκαιας 25 κατω,ενταξει ειμαιστε?ενταξει ειμαστε,οτι σ λεω,χαχαχαχαχαχ πλακα κανω,αν 8ες μπες κ δες τα μπουρδελα κ κριτικες,να ξερεις π δουλευει η κα8ε μια

Joachim Peiper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
392
Πόντοι
300
Καλησπέρα συναγωνιστες
Αν καποιος γνωριζει που μπορουμε να βρούμε ρωσικής σχολης τσιμπουκλουδες ατη φυλης μετα τις 22:00 ας με διαφωτίσει

Με τη σειρα μου να ενημερωσω οτι δοκιμαστικε χθες Ντιαννα φ11
Κλασικά εικογραφημενα αν και μια καινουργια Ιζαμπελα που εχουν φαινεται πολλα υποσχομενη

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
Αυτή η Αννούλα στο 19, είναι η πιτσιρίκα Αννούλα που δούλευε πάλι πρωί στον ίδιο οίκο πριν 1-2 χρόνια και μετά εξαφανίστηκε;

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.121
Πόντοι
446
Αλκαμένους 113 στη λήξη της βάρδιας ένα ήρεμο σεξακι με την Ειρηνη τίγκα στο body cream το κορίτσι αλλά η απόδοση σταθερά καλή. Ένα χαλαρωτικό ξαλαφρωμα πριν το τριήμερο. Ευτυχώς το air condition φουλ αυτή τη φορά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom