Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.981
- Πόντοι
- 3.436
Σε ευχαριστώ για τήν αμεση απάντηση, καλά το είχα καταλάβει που είπε ο φίλος πριν ένα μάτσο κόκκαλα.Με το όνομα Μυρσίνη δουλεύει Αγκύρας
Σε ευχαριστώ για τήν αμεση απάντηση, καλά το είχα καταλάβει που είπε ο φίλος πριν ένα μάτσο κόκκαλα.Με το όνομα Μυρσίνη δουλεύει Αγκύρας
Αλλού πηγαίνω, σε όλα τα αλλού, της Βικτώρια και του Μεταξιού, δεν περίμενα εσέναΆλλη ερώτηση έκανα ρε εξυπνακια και να πας να γαμησεις άλλου

Xαιρετω τους μύστες. Έχετε να προτείνετε κάποιες για καλο μεσημεριανό τρίο? Ευχαριστώ

κορμάκικωρμάκι
Πριν κάνα 30' πέρασα , για την Μέλανι αλλά κάτι με απέτρεψε και πήρα την Εύα, δεν το μετάνιωσα, η κοπέλα ειναι προσχαρη κανει κάτι τρελά δικά της twerk και μαλακιες αλλά με καβάλησε reverse με τις πατούσες στο στρώμα και έκανε σαν κομπρεσέρ, ίσως παίρνει κάποιο διεγερτικό η έχει κάνα adhd, επίσης όντως , κατά την διάρκεια η γάτα έσκασε μύτη και ανέβηκε κρεβάτι, η Έύα της πέταξε το μαξιλάρι και την έδιωξε γιατί είναι προληπτική και τις θεωρούν μαγισες στην Τζαμάικα.... χαχαχαχαχαχ.Αυτή την ώρα, πριν τη ταβέρνα με αρκετή ζέστη
Φωκαίας 27 όροφος Μέλανι λατίνα κ Εύα από Τζαμάικα, γλυκιά με αφρό μαλλί. Απλό κ οι δύο
Δεν λειτουργούσαν σήμερα πρωινή βάρδια. Η υπηρεσία είχε πάει να συγυρίσει...Το αλκ113 με την Ειρήνη είναι κλειστό το φως με ανοιχτή την πόρτα..
Τι παίζει;;;
Έψαξα αλλα δεν βρήκα κατιΓιατί μας καις το κεφάλι?
Γιατί δεν δίνεις ίνφο και πρέπει να ψάχνουμε, για να μην ψάχνεις εσύ? Χαχαχαχχ κοίτα ίσως στα Κατεχάκη σε κάποιο με άλλο όνομα.
Υ.γ σιγά το μπάζο (δεν κρίνω, άποψη μου )
Τωρα αυτο με τους πακιστανουςΕπειδή είμαι καινούριος στο χώρο οι βάρδιες πως πάνει
Ρώταγα για το συγκεκριμένο μπουρδελο γτ νόμιζα ότι ήταν καθαρό και οκ μέχρι που είδα μια μέρα πακιστανους και μάλιστα ο ένας βγήκε από το δωμάτιο.Τωρα εγώ ρωτάω για τις βάρδιες για να μάθω πάνω κάτω τι ώρα ανοίγουν.Εσενα βρε κακομοίρη που κάθεσαι και σχολιάζεις τι σε νοιάζει;
Κοίτα, μία άλλη από αυτόν τον κύκλο που κάνουν βίντεο kiss or slap και μαλακιες , έχει εργαστεί προσφατα σε κάποιο από αυτά τα στούντιο που ειναι προς τα Βόρεια , δεν θυμάμαι σε ποιο , οπότε και η δικιά σου κάπου εκεί θα παίζει, δεν θυμάμαι σε ποιο, αν έχω ευκαιρία θα κοιτάξω.Έψαξα αλλα δεν βρήκα κατι
Καλησπερα, εχοντας μια υποχερωση για δουλεια κοντα στο στθμο Λαρισης που τελειωσα γρηγορα , και επιδη ειδα κατι μουνακια με καυτα !!! πολυ σορστακια ψιλοκαβλωσα !! αλλα μην εχοντα πολυ χρονο ειπα να αδειασω λιγα χοντα απο την χθεσινη μου σχεση , με εφερε ο δρομος στο Διδυμου 27 για ενα καλο τσιμπουκι απο την Βικτωρια , ( φημιζετε ) , η διαρκεια ηταν 9 με 11 λεπτα , μεχρι εδω τιποτα το σπουδαιο , το καλο ειναι σε ολη την διαρκια απο την αρχη μεχρι το τελος της κραταγα τα χερια μεχρι να τελειωσω , δεν εβαλε χερι ποτε ,ηταν ωραιο το θεαμα να την βλεπεις να τα κανει ολα μπαλες καταρι με γλωσσα και χειλια .Συμπερασμα ενα πολυ πολυ καλο τσιμπουκι !!! σαν γυναικα τιποτα χοντρι και με πολυ κοιλουμπα .Ουκρανικης σχολης τσιμπουκι .Σε λίγα που πέρασα
Φωκαίας
17 Μιχαελα
17 επάνω Μόνικα με τα γυαλιά
19 Λίζα
27 όροφος η λατίνα Μελανι
27 ισόγειο η βυζαρου Ελένη
Φυλής
66 δεξιά ή Τίνα
66 αριστερά ή μαυρούλα Εμμυ και η Νίκη
59 ισόγειο λατινες Σοφία και Παολα
65 ισόγειο Χριστίνα τσεχα
67 η Έλλη και η Ελένη. Ακόμα δουλεύει αυτή?
69 Βίκυ Βικαρα
71 ισόγειο Άννα
Φιλιππιδου Ρουμπι και Ιζαμπελλα
Θα εννοείς πρωινή βάρδια γιατί η συγκεκριμένη στις 3 περίπου φεύγει.Καλησπερα, εχοντας μια υποχερωση για δουλεια κοντα στο στθμο Λαρισης που τελειωσα γρηγορα , και επιδη ειδα κατι μουνακια με καυτα !!! πολυ σορστακια ψιλοκαβλωσα !! αλλα μην εχοντα πολυ χρονο ειπα να αδειασω λιγα χοντα απο την χθεσινη μου σχεση , με εφερε ο δρομος στο Διδυμου 27 για ενα καλο τσιμπουκι απο την Βικτωρια , ( φημιζετε ) , η διαρκεια ηταν 9 με 11 λεπτα , μεχρι εδω τιποτα το σπουδαιο , το καλο ειναι σε ολη την διαρκια απο την αρχη μεχρι το τελος της κραταγα τα χερια μεχρι να τελειωσω , δεν εβαλε χερι ποτε ,ηταν ωραιο το θεαμα να την βλεπεις να τα κανει ολα μπαλες καταρι με γλωσσα και χειλια .Συμπερασμα ενα πολυ πολυ καλο τσιμπουκι !!! σαν γυναικα τιποτα χοντρι και με πολυ κοιλουμπα .Ουκρανικης σχολης τσιμπουκι .
Ναι , η ωρα ηταν 13. 15 .Θα εννοείς πρωινή βάρδια γιατί η συγκεκριμένη στις 3 περίπου φεύγει.
Τώρα πρέπει να παίζει Ιβάνα. Πίπα με κατάποση
Χειρότεροι είναι αυτοί που κάνουν το kiss or grab δηλαδή η φασωμα η θα σου χουφτωσω τον κωλο και νομίζουν ότι έτσι θα γαμησουν καμία γκομενα. Τα ρεζιλικια του YouTubeΚοίτα, μία άλλη από αυτόν τον κύκλο που κάνουν βίντεο kiss or slap και μαλακιες , έχει εργαστεί προσφατα σε κάποιο από αυτά τα στούντιο που ειναι προς τα Βόρεια , δεν θυμάμαι σε ποιο , οπότε και η δικιά σου κάπου εκεί θα παίζει, δεν θυμάμαι σε ποιο, αν έχω ευκαιρία θα κοιτάξω.
Πέρασα μια βόλτα από εκεί μπας και κατά τις 21:30 γιατί μου έχει λείψει το τρελοκόριτσο αλλά ήταν κλειστό, βέβαια μπορεί και να ήταν πιο νωρίςΘα εννοείς πρωινή βάρδια γιατί η συγκεκριμένη στις 3 περίπου φεύγει.
Τώρα πρέπει να παίζει Ιβάνα. Πίπα με κατάποση