Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Χθεσινή απογευματινή καταδρομική στην οδό που η νύχτα βαραίνει με ψιθύρους αγοραίας στοργής. Στα δεξιά υπήρχαν έργα εν εξελιξει.
  • Στο φορολ οι εντολοδόχοι των συνεργατών των αφεντικών του δρομου
  • λίγο πιο πέρα το ρακούν μόνη της (με το κίντρινο)
  • ακόμη πιο πέρα στο θρόνο της καθόταν (μάλλον η Κατερίνα) ριζωμένη στο πεζοδρόμιο της προσμονής,με βλέμμα άδειο και πόδια σταυρωμένα
  • Η ξεχαρβαλωμένη διχάλα σιωπηλή και έρημη
  • Αγίας Παρασκευής τα λαίμαργα για ρευστό κορίτσια της Σαπφώς

1000007378.jpg
1000007380.jpg
1000007379.jpg

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Αν και σχετικά νέος εδώ προσθαθώ να χαρτογραφίσω την περιοχή που μπορεί να λειτουργήσει και σαν οδηγός. Σίγουρα δεν είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός χάρτης και οποιαδήποτε διόρθωση και προσθήκες είναι παραπάνω απο καλοδεχούμενες.
Επίσης οι ενδεικτικές ανώτατες τιμές :
  • 20€ max (γενικός και απαράβατος κανόνας)
  • μαυρούλες 15 max 10 για κλαρίνο
  • ζάκια 15 max
Τις πρώτες φορές που έκανα βόλτα όλες σχεδόν ζητούσαν 30-40 γιατί σε βλέπουν νέο και ανήξερο και έτσι κατέληγα studio. Μετά από κάποιες φορές όλες σιγά σιγά έπεσαν στα λογικά επιτρεπτά όρια της πιάτσας.

Η αγορά είναι ελεύθερη και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, εσύ όμως θέλεις να πληρώσεις 30-40 όταν εγώ και όλοι οι υπόλοιποι πληρώσαμε 20? Επίσης μη ξεχνάς την επιλογή των studio. Απλά λίγο κράτη, ορθολογισμός και κριτική σκέψη...μη είσαι μαλάκας.

1749372898368.png

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Αν και σχετικά νέος εδώ προσθαθώ να χαρτογραφίσω την περιοχή που μπορεί να λειτουργήσει και σαν οδηγός. Σίγουρα δεν είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός χάρτης και οποιαδήποτε διόρθωση και προσθήκες είναι παραπάνω απο καλοδεχούμενες.
  • ζάκια 15 max
Τις πρώτες φορές που έκανα βόλτα όλες σχεδόν ζητούσαν 30-40 γιατί σε βλέπουν νέο και ανήξερο και έτσι κατέληγα studio. Μετά από κάποιες φορές όλες σιγά σιγά έπεσαν στα λογικά επιτρεπτά όρια της πιάτσας.

Η αγορά είναι ελεύθερη και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, εσύ όμως θέλεις να πληρώσεις 30-40 όταν εγώ και όλοι οι υπόλοιποι πληρώσαμε 20? Επίσης μη ξεχνάς την επιλογή των studio. Απλά λίγο κράτη, ορθολογισμός και κριτική σκέψη...μη είσαι μαλάκας.

1749372898368.png
Μπράβο σου καλά ξεκίνησες

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
  • ζάκια 15 max

1749372898368.png
Από μοναστηριού???

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
178
Πόντοι
1
Στο κους κους της ημέρας η Σονια δουλεύει στην Γερμανία
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι στις γραμμές των τραίνων πριν στριψεις για Νικ Ουρανου, πιστσαρα μια (βουλγαρα λογικά) δεν σταματησα να μάθω πληροφορίες. Δεν έχασα και τπτα σίγουρα.
40 παιρνει ρωτησα εγω

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
178
Πόντοι
1
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση στην ιεραρχεια του νηματος αν ισχυει η πιατσα που λενε οτι σε καποια σταση γυρω απο τα τρενα οσε πηγαινουν φοιτητριες και φορτωνονται….;!;!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.470
Πόντοι
7.095
Εγω θελω να κανω μια ερωτηση στην ιεραρχεια του νηματος αν ισχυει η πιατσα που λενε οτι σε καποια σταση γυρω απο τα τρενα οσε πηγαινουν φοιτητριες και φορτωνονται….;!;!
Όσο ισχύει ότι μπαίνεις στο 4all και γαμιουνται όλες.

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Ερώτηση: βγαίνω χθες βράδυ βόλτα στην πιάτσα αλλά μόνο δύο κοπέλες βρήκα όλες οι άλλες εξαφανισμένες. Υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που βγαίνουν πολλές;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556
Ερώτηση: βγαίνω χθες βράδυ βόλτα στην πιάτσα αλλά μόνο δύο κοπέλες βρήκα όλες οι άλλες εξαφανισμένες. Υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που βγαίνουν πολλές;
Θα πέτυχες αυτές που βγαίνουν τέταρτη κ σκ
Δεύτερα τρίτη βγαίνουν οι άλλες προς το λιντλ
κ πέμπτη παρασκευή από την απέναντί
Ποιες είδες εσύ θυμάσαι ονόματά

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Εγώ φίλε δεν ρώτησα ονόματα... Ήταν μια ξανθιά λίγο χοντρή μιλούσε με έναν άλλο στην Γιαννιτσών δεν πήγα. Και ήταν μια άλλη ξανθιά επίσης μιλφ φάση στην Μοναστηρίου. Μόνο με αυτήν μίλησα μου λέει 20.

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Σήμερα δλδ αν πάω κατά τι ώρα τις βρίσκω;

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Που σε ποια??

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Σήμερα δλδ αν πάω κατά τι ώρα τις βρίσκω;
Έχουνε μοιράσει και το ωράριο εκτός από τις μέρες. Τις πρωινές ώρες μέχρις στις 2 το μεσημέρι μαζεύονται οι περισσότερες δίπλα στο city gate. Δε θα τις καταλάβεις αρχικά, αλλά αν δεις κοπέλες να στέκονται έξω από το city ρώτα τες.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556
Έχουνε μοιράσει και το ωράριο εκτός από τις μέρες. Τις πρωινές ώρες μέχρις στις 2 το μεσημέρι μαζεύονται οι περισσότερες δίπλα στο city gate. Δε θα τις καταλάβεις αρχικά, αλλά αν δεις κοπέλες να στέκονται έξω από το city ρώτα τες.
Την κονκάρδα την έχουν ακόμα η την έβγαλαν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Χθες είχε πολύ πράμα μετά τις 00.00...
Αλβανίδα στο πόστο της..
Απέναντι Σια στα ροζ,η μελαχρινή βυζαρου και λίγο αργότερα και η φάλαινα Έλενα με το πολύ ωραίο πρόσωπο...
Γωνία Χαλκίδος η Άννα περούκα χωρίς περούκα όμως με μαύρο κοντό μαλλί...
Μετά την Κωλέτη το Stilo από την απέναντι πλευρά όμως γιατί κάνουν έργα...
Ψηλά Γιαννιτσών δεξιά η Ντανιέλα και λίγο παραπάνω στη στροφή άλλη μια μελαχρινή που βγαίνει εκεί τελευταία.
Διχάλα κάνα δυο πρεζακια...
Μοναστηρίου eurobank η Σύλβια συν 5-6 μαύρες στη Γιαννιτσών
Ίσα ίσα είχε πολλές γυναίκες χθες έως αργά και πολύ αμάξι βέβαια πάνω κάτω

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Λοιπόν σήμερα 22:00 το βράδυ βόλτα στην Γιαννιτσών. Πρώτη φορά που βλέπω τόσο όμορφα μωρά εκεί... ( Συνήθως κάτι γριές μαύρες και κάτι 50+ για τον πτσο εντελώς...). Πετυχαίνω λίγο πιο μοναχη μια μελαχρινή ψηλη (απ' ότι κατάλαβα αυτή ήταν η αλβα) και την πιάνω για να ρωτήσω τιμή, μου λέει 30. Α όχι της λέω. Πόσα έχεις μου λέει; 20 της απαντάω. Τεσπα δέχτηκε πάμε στο πάρκινγκ μου λέει. Πάμε εκεί της δίνω τα λεφτά στο χέρι, περνάει Καποτα κανονικά και αρχίζει με το χέρι. Εντωμεταξυ θα μου έκανε κανονική πίπα και σεξ απλά επειδή υπηραν λίγο πιο πέρα κρυμμένες κάτι νεαρά κορίτσια που προσπαθούσαν να κρυοκοιταξουν και συνέχιζε και το χέρι για να έχει τον έλεγχο να βλέπει αν ερχόταν κάνεις. Δεν μπόρεσα να τελειώσω με τίποτα, ήταν ότι πιο άβολο έχω κάνει στην ζωή μου. Η άλλη απλά μου τον έπαιζε και οι άλλες κρυφοκοιταοσαν όπως σας είπα. Επαναλαμβάνω ήταν νεαρά κορίτσια...για όνομα...! Τους βάζει μια τσιριδα η αλβα και έτρεξαν. Εμένα όμως από την αμηχανία μου και όλο το σκηνικό δεν μου ερχόταν να τελειώσω με τίποτα. Τεσπα της λέω άστο μετά από κάνα 10 λεπτο, δεν παίζει να τελειώσω και φύγαμε. Συμπέρασμα. Ρε κορόιδα, τι πάτε κι τις καλό μαθαίνετε με 20-30-40!??? Πάτε καλά? Και πάλι καλά που μου το κατέβασε στα 20 επειδή με είδε νέο και κάπως ομορφουλη( χωρις να θέλω να παινευτω) διότι απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχουν αρκετοί από εσάς που είστε για τον π**Τσο και άρα σου λέει από το να πάω με κάποιον που δεν μου αρέσει, καλύτερα με έναν πιο εμφανίσιμο και νεαρό. Παρόλα αυτά και πάλι ξαναλέω και τα 20 είναι πολλά! Στην Αθήνα στο μετάξι με 10 και γαμας κανονικά πολύ αξιόλογες κοπέλες και μέσα σε "σπιτακια" και όχι στους δρόμους, στα πάρκινγκ και όπου να ναι. Σοβαρευτείτε όλοι σας! Η πιάτσα Μαξ 5 € έπρεπε να ήταν. Θα μου πεις, 'τι μας κράζεις όλους μας ενώ πηγές και το έκανες από μόνος σου και ζητάς τα ρέστα από μας'. Εγώ το έκανα μια φορά και δεν παίζει να το ξανακάνω. Το έκανα επειδή απ' ότι διάβαζα εδώ στα σχόλια που γράφετε οι περισσότεροι " έξυπνοι", θα ήταν κάτι που θα είχε κάπως φάση ρε παιδί μου. Αυτό ούτε φάση δεν είχε ούτε τίποτα. Οι μόνοι κερδισμένοι μέχρι σε έναν βαθμό, μικρο όχι παραπάνω, είστε εσείς που έχετε αυτοκίνητο. Αλλά και αυτοκίνητο να έχεις, να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη που και πάλι μπορεί να σε δει ο οποιοσδήποτε, δεν αξίζει. Μερικοί από εσας πάλι μπορεί να μου πείτε "ρε φτωχαδακι, πάνε στο μπουρδέλο, τι κάθεσαι και κλεγεσαι σε εμάς". Πρώτον, δεν είμαι φτωχαδακι. Όπως είπα πιο πριν το έκανα μόνο και μόνο για την φάση επειδή όπως έγραψα παραπάνω, διαβάζοντας σχόλια λέω, 'εδω είμαστε'. Δυστυχώς έπεσα έξω και δεν παίζει να το ξανακάνω. Επίσης ξαναλέω! Στην Αθήνα μετάξι βρίσκεις και γαμας πολύ καλύτερες με 10 και μέσα σε έναν χώρο και όχι στα χωράφια... Σας τα λέω όλα αυτά ελπίζοντας να σας ξυπνήσω και ο καθένας με τον δικό του τρόπο από την στιγμή που θα διαβάσει όλο το μήνυμά μου, να βάλει μυαλό και αν γίνεται να μην ξανάπαει μέχρι αυτές οι κάμπιες εκεί πέρα να κατεβασουν τις τιμές, όχι απλά στο 10ρικο, στο 5€!. Το τονίζω αυτό! Μην σας παρασέρνει ο πειρασμός για ένα γαμιση. Σίγουρα έχετε λεφτουδακια να πάτε σε μπουρδέλο, εφόσον μαθαίνω ότι πάτε και δίνεται 30 και 40 για γαμισι μέσα στα χωράφια, στα σκουπίδια και στα συντρίμμια...
Ελπίζω αυτό σε αρκετούς να γίνει μάθημα όπως έγινε και σε εμένα σήμερα μόλις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom