Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.566
Πόντοι
446
Σημερα παντως ειχε νεες αφιξεις σε αρκετα σημεια η πιατσα και αυτο με εξιταρει..ερχεται φρεσκο αιμα.....μαζι με την ιταλιδα που εμενα μ ζητησε 30 και για πιπα επεσε στα εικοσι πετυχα και ακομα ενα ωραιο με κοκκινο φορεμα επι της μοναστηριου πριν το ροτοντα...αλλα την τσιμπησε αλλος...η πουταναρα η Αλβα σημερα ηταν να την κοιτας και να τραβας μαλακια....

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Σημερα παντως ειχε νεες αφιξεις σε αρκετα σημεια η πιατσα και αυτο με εξιταρει..ερχεται φρεσκο αιμα.....μαζι με την ιταλιδα που εμενα μ ζητησε 30 και για πιπα επεσε στα εικοσι πετυχα και ακομα ενα ωραιο με κοκκινο φορεμα επι της μοναστηριου πριν το ροτοντα...αλλα την τσιμπησε αλλος...η πουταναρα η Αλβα σημερα ηταν να την κοιτας και να τραβας μαλακια....
Αυτη με το κόκκινο είναι αυτή που πιατσαρει ως συνηθως Κωλλετη με Γιαννιτσων. Εχει και μια φίλη μαζί της

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Το τσιγγανάκι που έχει καλό σωματάκι και είναι σχετικά μικρή 20-25, φοράει συνήθως ένα άσπρο σορτσάκι, και καμιά φορά αράζει έξω από 4all μαζί με μια άλλη που έχει μουστάκι και μοιάζει με τον ταμτάκο, το έχει παρει κανείς?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Αυτη με το κόκκινο είναι αυτή που πιατσαρει ως συνηθως Κωλλετη με Γιαννιτσων. Εχει και μια φίλη μαζί της
Την είδα και έφυγα πολύ σάπια φανηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαμευσημο το πουτανα κι στις γραμμές πριν την νικηφόρου ουρανόυ. ΑΛΛΑ ΌΧΙ ΚΑΙ 40!!
Ποσα????40 καλά 40 πες της

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Xθεσινοβραδινη βολτα λιγα πραματα αλβανιδα στα κοκκινα σια απεναντι με αντριαννα..
Μαυρες κλασσικα στα ποστα ντανιελα πιο κατω με την κοντη νταιζη απεναντι και μια αλλη δεν ξερω το ονομα της.
Θελω να σταθω στα πρεζακια ρε πστ μου τι πινετε μερικοι τα φορτωνετε αβερτα πατε καλα..Εχω παρατηρησει πολυ φορτωμα σε ζακια και στα 2 τραβελια στην παιδικη χαρα..Θα μου πεις οκ γουστα ειναι αυτα..Το ιταλαδακι(αν ειναι το κόβω βουλγαρακι ) στις γραμμες το επιασα συζητηση χτες στα αγγλικα μου λεει 40 λεω πολλα ειναι μου λεει τοσα παιρνω τις λεω πας καλα στα στουντιο ξεκινανε απο 30 και εσυ ζητας 40 για ξεπετα στα χωράφια..Λεει τοσα θελω οκ τις λεω κατσε και βαρα μυγες..Εν τω μεταξυ εβαζε φωτια κατι χαρτια για τα κουνουπια...Καλο μεν αλλα πολλα πιστευω θα προσγειωθει στην πραγματικοτητα αν οχι δεν θα κανει τιποτα ασε που το μερος ειναι εντελως ακυρο για γαμησι εκει που καθεται..Οπως με τις σαβουρες που καθοτανε μαζι με το γερμανοβουλγαρακι 40 ευρω λεγανε βρε ουστ καμπιες..Η πιατσα δεν παει καθολου καλα για καλοκαιρι..Μην τις καλομαθαινετε μαγκες με 30 και 40 ευρω για μια ξεπετα στα ορθια δεν αξιζει δεν ειναι θεμα οικονομικο ειναι θεμα οτι χαλαει η πιατσα..Η πιατσα ειναι μαξ μεχρι 20 ευρω στα καλα μουνια 15 οι μαυρες βάση υπηρεσιών και τοποθεσιας..Αν ειναι 30 η 40 ευρω πας μπουρδελο..

Τελευταία τροποποίηση:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Έσω κάνουν μαγκιές γιατι είναι λίγες, Αθήνα που γίνεται χαμός άσχετα αν έχει γριές πρεζουδες βουκγαρες μαύρες φόλες εκεί 10-15-20 και 5 ξενοδοχείο γαμας όλες τις τρύπες και μπανακι και είσαι κομπλέ,εδώ θέλουν 30-40 στο δρόμο στα χωράφια,να μας τσιμπάνε τα κουνούπια..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Live
Αλβα στην θέση της με κοκινες μπότες, απέναντι η ξανθιά με την μελαχρινή με βυζάρες, ποιο κάτω η μαύρη η φόλα, το στιλο πήγε απέναντι γιατί κάνουν έργα στην θέση της δεν μπορούσε να παρκάρει, Ιουλία απών, χλοης 4 γυφτάκια η χοντρή μια χωρίς δόντια και άλλες 2, Ντανιέλα στα σκαλοπάτια, διχάλα άδεια, Μοναστηρίου δεν είδα τίποτα εκτός από μια που καθόταν στα αμαξια Χατζηχρήστος αλλά δεν την πρόσεξα, πήγα και γραμμές ήταν η Ιταλίδα με μπανάνα στην μέση, λέω πόσο μου κάνει 40 , γελάω και της λέω 30 στο στούντιο στην πιάτσα την λέω Μαξ 20, με κοίταξε με μεγάλη απορία, λογικά της δίνουν τα 40 που ζητάει οπότε με πέρασε για χαζό μάλλον

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.355
Πόντοι
1.346
Xθεσινοβραδινη βολτα λιγα πραματα αλβανιδα στα κοκκινα σια απεναντι με αντριαννα..
Μαυρες κλασσικα στα ποστα ντανιελα πιο κατω με την κοντη νταιζη απεναντι και μια αλλη δεν ξερω το ονομα της.
Θελω να σταθω στα πρεζακια ρε πστ μου τι πινετε μερικοι τα φορτωνετε αβερτα πατε καλα..Εχω παρατηρησει πολυ φορτωμα σε ζακια και στα 2 τραβελια στην παιδικη χαρα..Θα μου πεις οκ γουστα ειναι αυτα..Το ιταλαδακι(αν ειναι το κόβω βουλγαρακι ) στις γραμμες το επιασα συζητηση χτες στα αγγλικα μου λεει 40 λεω πολλα ειναι μου λεει τοσα παιρνω τις λεω πας καλα στα στουντιο ξεκινανε απο 30 και εσυ ζητας 40 για ξεπετα στα χωράφια..Λεει τοσα θελω οκ τις λεω κατσε και βαρα μυγες..Εν τω μεταξυ εβαζε φωτια κατι χαρτια για τα κουνουπια...Καλο μεν αλλα πολλα πιστευω θα προσγειωθει στην πραγματικοτητα αν οχι δεν θα κανει τιποτα ασε που το μερος ειναι εντελως ακυρο για γαμησι εκει που καθεται..Οπως με τις σαβουρες που καθοτανε μαζι με το γερμανοβουλγαρακι 40 ευρω λεγανε βρε ουστ καμπιες..Η πιατσα δεν παει καθολου καλα για καλοκαιρι..Μην τις καλομαθαινετε μαγκες με 30 και 40 ευρω για μια ξεπετα στα ορθια δεν αξιζει δεν ειναι θεμα οικονομικο ειναι θεμα οτι χαλαει η πιατσα..Η πιατσα ειναι μαξ μεχρι 20 ευρω στα καλα μουνια 15 οι μαυρες βάση υπηρεσιών και τοποθεσιας..Αν ειναι 30 η 40 ευρω πας μπουρδελο..
οι μαυρες πρεπει να παιρνουν μαξ 10

Kopsis24

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πως λέγεται μια ξανθιά σχετικά ψηλή λίγο μεγάλη 40+ που βρίσκεται συνέχεια σε μια καρέκλα εκεί σε μια ανοικτοσια πάρκινγκ λίγο πριν την γωνία με κούμαρα;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Ξέρει κανείς πως λέγεται μια ξανθιά σχετικά ψηλή λίγο μεγάλη 40+ που βρίσκεται συνέχεια σε μια καρέκλα εκεί σε μια ανοικτοσια πάρκινγκ λίγο πριν την γωνία με κούμαρα;
Κατερίνα

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Προσοχή κάνουν έργα στην Γιαννιτσών και έχουν μικρύνει τον δρόμο.
Στην καλύτερη περίπτωση τράκα με νταβά :uzi:
και στην χειρότερη πλαγιομετωπική με το 12.:priest:

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ξέρω συγκεκριμένα που μπορώ να βρω καλές κοπέλες εμφανισιακά (Γιαννιτσών, Μοναστηρίου). Έχω πάει μια φορά Γιαννιτσών πρόσφατα αλλά δεν έχω δει κάτι αξιόλογο. Μόνο κάτι γριές...

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ξέρω συγκεκριμένα που μπορώ να βρω καλές κοπέλες εμφανισιακά (Γιαννιτσών, Μοναστηρίου). Έχω πάει μια φορά Γιαννιτσών πρόσφατα αλλά δεν έχω δει κάτι αξιόλογο. Μόνο κάτι γριές...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Στο πάρκινγκ του Λιντλ μετά τις 23,00 μαζεύονται οι μοντελίσιες

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Οκ ευχαριστώ! Επίσης που είναι συγκεκριμένα εκείνη η αλβα;

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.458
Πόντοι
7.095
Οκ ευχαριστώ! Επίσης που είναι συγκεκριμένα εκείνη η αλβα;
Διάβασε και τίποτα ρε μεγάλε....εδώ χάρτη είχε κάνει ο @DEWARSS

Ορισμένοι θέλετε να σας τον χώσουμε και μέσα στο μουνι της άλλης, μην κουραστειτε.

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Διάβασε και τίποτα ρε μεγάλε....εδώ χάρτη είχε κάνει ο @DEWARSS

Ορισμένοι θέλετε να σας τον χώσουμε και μέσα στο μουνι της άλλης, μην κουραστειτε.
Συγγνώμη ρε φίλε που δεν κάθομαι να διαβάζω αναλυτικά 100 σελίδες για να βρω εκείνον τον χάρτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom