Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Ε καλά αυτός και κάποιοι άλλοι και σε άλλα νηματαοχι απλα αυτος λεει μπουρδες
Ε καλά αυτός και κάποιοι άλλοι και σε άλλα νηματαοχι απλα αυτος λεει μπουρδες
Αν μιλάς Για τις γνωστές ώρες περνάω κάποιες φορές κ μέχρι το μέγαρο δεν Εχω δει κάτι π να γυαλίζειΔεν θέλω να δώσω πληροφορίες ανοικτά γιατί υπάρχουν και κρυφοσκούλικα της αστυνομίας.
Ο δρόμος από το γερμανικό σούπερ μάρκετ προς Μυτιλινάκια έχει πολλά διαμάντια.
Απορώ πώς δεν έχετε πάρει χαμπάρι κάποιοι.
Τωρα οκ φανταζομαι εννοει το lidl μοναστηριου. Τα μυτιλινακια τι ειναι?!Δεν θέλω να δώσω πληροφορίες ανοικτά γιατί υπάρχουν και κρυφοσκούλικα της αστυνομίας.
Ο χάρτης του γουγλη ξέρειΒολτα τη Τριτη αργα 00 00 με 01 00. Καθολου αστυνομια δε πετυχα τιποτα εγω.
Τωρα οκ φανταζομαι εννοει το lidl μοναστηριου. Τα μυτιλινακια τι ειναι?!
Έχω βαρεθεί 17+ χρονια εδώ μέσα, να νομίζουμε πως υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουν τα στρουμφ.Δεν θέλω να δώσω πληροφορίες ανοικτά γιατί υπάρχουν και κρυφοσκούλικα της αστυνομίας.
Ουτε κι εγω εχω δει κατι αυτος που τα βλεπει ενας θεος ξερειΑν μιλάς Για τις γνωστές ώρες περνάω κάποιες φορές κ μέχρι το μέγαρο δεν Εχω δει κάτι π να γυαλίζει
Ποια πήρεςΠερασμα μολις απο Λαδαδικα....η πιατσα μεταφερθηκε....λιντλ και παπαριες....
Την πορτιερισα στο MABELΠοια πήρες
Καλή?? Βγάζει γούσταΤην πορτιερισα στο MABEL
Αδερφε νομιζα εκανες τη χθεσινη τσαρκα προχθες! (Με αγαπη παντα να κανουμε και λιγο χαβαλε!)Χθεσινή τσάρκα χθες!Απο την αρχή στην διχάλα η βουλγαρα 20 τσιμπουκι ακατεβατα(τσιγάρο το ένα μετά το άλλο)μαυρακια διασπαρτα!με το που περνάω 4αλλ αριστερά η ψιλή μελαχρινη με τον νταβα με το σμαρτ σταμάτησε η αστυνομία και κατέβηκαν 2 μπροστά της και την έκαναν ερωτήσεις κτλπ!την είχε κατεβάσει σε απόσταση 50 μέτρων αμάξι πριν!επισης ψευτοπρεζου μελαμψή στα παλιά τα λαστιχαδικα εκεί που έχει πάντα κρος!βγήκε από μια γωνία με 2 πακιστανους!καλο μεν λιγο ατσούμπαλο αλλά δεν μπλέκεις!
Αδερφέ εγώ εκεί πάντως ειδικά κάτω απ' τη γέφυρα και να με πληρώσεις δε πάω! Τέτοιες ώρες κιόλας....Ο χάρτης του γουγλη ξέρει![]()
εγω την ειδα πρωτη φορα πριν 2 μηνες,φορουσε κατι σαν τσεμπερι.Νομιζω ειπε πως ειναι ΙταλιδαΣτο κους κους της ημέρας η Σονια δουλεύει στην Γερμανία
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι στις γραμμές των τραίνων πριν στριψεις για Νικ Ουρανου, πιστσαρα μια (βουλγαρα λογικά) δεν σταματησα να μάθω πληροφορίες. Δεν έχασα και τπτα σίγουρα.
Το έγραψα πιο πάνω. 20 ζητάνε για υπηρεσίες δεν ξερω. Έχουν ξανα βγει δεν ήταν πρώτη μέρα. Η μαζί θα τις δεις η χωρισμένες στις 2 γωνίες όπως ανεφεραΕμενα μου εκανε εντυπωση που πετυχα δυο νεοφερμενα δεν τα ειχα ξαναδει η αληθεια ειναι να κανουν πιατσα στροφη Λωλεττη με Μοναστηριου ακριβως μετα το φαναρι...και να θες να σταματησεις εκει δεν μπορεις δεν τους κοβει?ξερει κανεις τιποτα?