Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Δεν θέλω να δώσω πληροφορίες ανοικτά γιατί υπάρχουν και κρυφοσκούλικα της αστυνομίας.
Ο δρόμος από το γερμανικό σούπερ μάρκετ προς Μυτιλινάκια έχει πολλά διαμάντια.
Απορώ πώς δεν έχετε πάρει χαμπάρι κάποιοι.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Δεν θέλω να δώσω πληροφορίες ανοικτά γιατί υπάρχουν και κρυφοσκούλικα της αστυνομίας.
Αν μιλάς Για τις γνωστές ώρες περνάω κάποιες φορές κ μέχρι το μέγαρο δεν Εχω δει κάτι π να γυαλίζει

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Βολτα τη Τριτη αργα 00 00 με 01 00. Καθολου αστυνομια δε πετυχα τιποτα εγω. Παρα πολυς κοσμος πηγαινοερχοταν για φορτωμα. Αλβανιδα με κατι ροζ ουτε πως να τα πω δε ξερω... ολος ο κωλος εξω και γενικα απο εμφανιση με αριστα το 10 επαιρνε 32. Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω τι παιζει τη νυχτα με νταβαδες κλπ και αυτο το παιδι πιατσαρει για 20 ευρω και δε κανει εσκορτιλικια οταν αλλες χιλιες φορες κατωτερες χρεωνουν και χρυσωνονται διακοσιαρια. Γενικα ησυχα πραγματα δε τις ξερω κιολας αλλα τιποτα αλλο που να αξιζει περα απ το αδυνατο γυφτακι που καθεται με τις κροςς και μαλλον δε φορτωνεται επειδη ο περαστικος στα γρηγορα τη περναει για τρανς. Για ντεσυ κατεβηκα μια ωρα περιπου γυρες δε τη βρηκα και την εκανα. Στη διχαλα η κατασταση απελπιστικη με μια γυρω στο 1,85 και 40 κιλα να μαλωνει με τον μαλλον νταβα, μια σιχαμενη με τη κοιλια απ εξω που αν δεν την εβλεπα ισως να εδινα μια πιπα το γυφτακι και αλλη μια εκει στο στενο που βγαζει στο φαναρι που αν δεν ηταν λιωμα νομιζω θα ηταν αξιολογη.
Τωρα οκ φανταζομαι εννοει το lidl μοναστηριου. Τα μυτιλινακια τι ειναι?!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Βολτα τη Τριτη αργα 00 00 με 01 00. Καθολου αστυνομια δε πετυχα τιποτα εγω.

Τωρα οκ φανταζομαι εννοει το lidl μοναστηριου. Τα μυτιλινακια τι ειναι?!
Ο χάρτης του γουγλη ξέρει :wink:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.460
Πόντοι
7.095
Έχω βαρεθεί 17+ χρονια εδώ μέσα, να νομίζουμε πως υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουν τα στρουμφ.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Η ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι κάνεις από τα λιντλ μέχρι το Κορδελιό πιατσαρουν πουτανες

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Αν μιλάς Για τις γνωστές ώρες περνάω κάποιες φορές κ μέχρι το μέγαρο δεν Εχω δει κάτι π να γυαλίζει
Ουτε κι εγω εχω δει κατι αυτος που τα βλεπει ενας θεος ξερει

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Χθεσινή τσάρκα χθες!Απο την αρχή στην διχάλα η βουλγαρα 20 τσιμπουκι ακατεβατα(τσιγάρο το ένα μετά το άλλο)μαυρακια διασπαρτα!με το που περνάω 4αλλ αριστερά η ψιλή μελαχρινη με τον νταβα με το σμαρτ σταμάτησε η αστυνομία και κατέβηκαν 2 μπροστά της και την έκαναν ερωτήσεις κτλπ!την είχε κατεβάσει σε απόσταση 50 μέτρων αμάξι πριν!επισης ψευτοπρεζου μελαμψή στα παλιά τα λαστιχαδικα εκεί που έχει πάντα κρος!βγήκε από μια γωνία με 2 πακιστανους!καλο μεν λιγο ατσούμπαλο αλλά δεν μπλέκεις!
Αδερφε νομιζα εκανες τη χθεσινη τσαρκα προχθες! (Με αγαπη παντα να κανουμε και λιγο χαβαλε!)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Βραδυνο περασμα 9.15 με 10.30 περίπου.
Ξεκινώντας από Γιαννιτσων και από Σελ βενζινάδικο.
Αλβανίδα στο πόστο της, έτοιμη για πρώτο πρόγραμμα. Απναντι στους καθρέφτες δλδ από το 4αλλ, το αερόστατο η Μαρια. Η ψηλη χοντρη νταρντανα δλδη που δουλευε και στις βιλλες. Μαμά Σονιας στην γωνια Χαλκιδος. Στο στενό μέσα η Ρια στο αμαξι του γκομενο της, μάλλον διαλείμματα κι έκανε.
Κωλλετη γωνία με Γιαννιτσων η Κασσάνδρα. Λεπτό γυφτοή βουλγαρα με κόκκινο φόρεμα. Και παλιότερα εβγαινε επί κοβιντ. Κωλλετη με Μοναστηριού η φίλη της η Αννι. Ένα κοντό με μαύρο φόρεμα. Και τα δύο κάτω του μετρίου αλλά από σώμα συμπαθητικά. Ξανα λεω συμπαθητικά.
Μαρία Στιλο στο πόστο της. Χαιρετίσματα στους ήρωες που γαμανε πατσαδες
Χλοης ο vulgarius hippopatamus, η γνωστή Ντάνι ενός ακόμα ήρωα του νήματος. Μαζί της η Τεοντορα(τεντη) η αδερφή της Σοφίας. Από τα καλύτερα κωλαρακι της πιάτσας. Απεναντι η Λένα βουλγαρα με τα σχιστά ματια. Επισης ωραίος πάτος.
Ντάνιελα κλασσικά στης μοναξιάς της.
Διχαλα νεκρά. Ουτε Ντάιζη μιλφ ούτε συμπεθέρα και το gang της.
Μοναστηριού η Σύλβια που δεν έκλεινε στόμα και μπούτι.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Στο κους κους της ημέρας η Σονια δουλεύει στην Γερμανία
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι στις γραμμές των τραίνων πριν στριψεις για Νικ Ουρανου, πιστσαρα μια (βουλγαρα λογικά) δεν σταματησα να μάθω πληροφορίες. Δεν έχασα και τπτα σίγουρα.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Επίσης στους καθρέφτες η κοντη βουλγαρα με τις βυζαρες. Δεν σταματησα να ρωτήσω. Ξέρω από παλιά ότι ζητάει 30

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.355
Πόντοι
1.346
Στο κους κους της ημέρας η Σονια δουλεύει στην Γερμανία
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι στις γραμμές των τραίνων πριν στριψεις για Νικ Ουρανου, πιστσαρα μια (βουλγαρα λογικά) δεν σταματησα να μάθω πληροφορίες. Δεν έχασα και τπτα σίγουρα.
εγω την ειδα πρωτη φορα πριν 2 μηνες,φορουσε κατι σαν τσεμπερι.Νομιζω ειπε πως ειναι Ιταλιδα :2funny:,εγω θα την εκανα Συρια.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.566
Πόντοι
446
Εμενα μου εκανε εντυπωση που πετυχα δυο νεοφερμενα δεν τα ειχα ξαναδει η αληθεια ειναι να κανουν πιατσα στροφη Λωλεττη με Μοναστηριου ακριβως μετα το φαναρι...και να θες να σταματησεις εκει δεν μπορεις δεν τους κοβει?ξερει κανεις τιποτα?

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Εμενα μου εκανε εντυπωση που πετυχα δυο νεοφερμενα δεν τα ειχα ξαναδει η αληθεια ειναι να κανουν πιατσα στροφη Λωλεττη με Μοναστηριου ακριβως μετα το φαναρι...και να θες να σταματησεις εκει δεν μπορεις δεν τους κοβει?ξερει κανεις τιποτα?
Το έγραψα πιο πάνω. 20 ζητάνε για υπηρεσίες δεν ξερω. Έχουν ξανα βγει δεν ήταν πρώτη μέρα. Η μαζί θα τις δεις η χωρισμένες στις 2 γωνίες όπως ανεφερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom