Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΚΑΠΟΙΑ μουνοπανα σολαρουν ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ οτι λιποψυχω

Μωρη κοπρολαγνεια όλο εκεί είναι το μυαλό σου.
Δεν θα σου εξηγησω γιατι τωρα, αλλα τον πουλο θα τον παρει αλλος.ρε αντε παρε παρε πουλο που δεν εχδις δει χαρα αιωνες τωρα...
εδω τελειωσε το προηγουμενο ματς ο ναν που κοντεψε να αποκεφαλισει τον φουρνιε....ο ορισμος του ντισκαλιφιε...Τάκη πες μας και αν έπρεπε να παίζει στο σημερινό ματς ο καράφλας
οπως τιμωρηθηκαν γκραντ ναν για παρομοιες χειρονομιες,οπως τιμωρηθηκε ο αταμαν που εβρισε τους φιλαθλους της ομαδας,οπως τιμωρηθηκε ο σλουκας που εφτυσε στο παρκε.Τάκη πες μας και αν έπρεπε να παίζει στο σημερινό ματς ο καράφλας
Δίκαια πρωταθλητής αλλά ο καράφλας δεν έπρεπε να είναι στο γήπεδο απόψε.εδω τελειωσε το προηγουμενο ματς ο ναν που κοντεψε να αποκεφαλισει τον φουρνιε....ο ορισμος του ντισκαλιφιε...
ειχε κανει και κατι κωλοδαχτυλα μεσα στην χρονια μεσα στο σεφ, και παλι δεν τιμωρηθηκε....
αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο τυπε...εγω μαζι σου ειμαι..επρεπε να τιμωρηθει ο φουρνιε και να παρετε εσεις το πρωταθλημα...
εγω ειμαι καλυμμενος με αυτο που εγινε :
Λίγο πριν από την έναρξη του Game 4 των τελικών της Stoiximan GBL (8/6, 21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να καταγράφονται τα συνθήματα κατά Τουρκίας ως υβριστικά, ώστε να γίνει διακοπή του αγώνα αν υπάρξουν πέντε σχετικές παρατηρήσεις.
αλλη μια αιωνια κηλιδα στην βρωμερη ιστορια σας....χαλαλι σας το φετινο πρωταθλημα....
λες ο τρακης να τη ν βλεπει στην πολυθρονα του?κοριτσια εχει απονομη τωρα
Εδώ είσαι;Η κωλονοσκόπηση πέτυχε
Έφτασε μέχρι το σπληνάντερο![]()

ναι το πιστευωλες ο τρακης να τη ν βλεπει στην πολυθρονα του?
ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ 13;;;ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΣΟΥ;;;Για να μη απαντάς είσαι...μην ξαναπατήσεις στο θρεντ ρε ξεφτιλισμενε ,μας κάνεις ρόμπα ,μη ξαναπατήσεις θα σου γαμησω ότι έχεις ....αλλά μάλλον κάτι τέτοιο γουστάρεις οπότε άκυρο;![]()
για σουνιο καλα παω?ναι το πιστευω