Η δική μου κλασσική ερώτηση είναι πάντα η παρακάτω:
Είσαι εσύ η ΊΔΙΑ αυτή που βλέπω στις φωτογραφίες;
Αν πει όχι, αν μου τα μασήσει, αν, αν, αν, απλά δεν πάω. Φυσικά αν πει ναι και διαπιστώσω ότι είναι άλλη, τρώει άκυρο μόλις ανοίξει την πόρτα και ΔΕΝ μπαίνω μέσα.
Τονίζω με κεφαλαία κάποια πράγματα και ο νοών, νοείτο.
Κι εγώ το ίδιο ρώτησα στο τέλος στο τηλέφωνο, πάντα ρωτάω απ' όταν το διάβασα κάπου εδώ σε αυτό το thread, ίσως από σένα, δεν θυμάμαι. Μου απάντησε ότι είναι η ίδια, αμέσως, αρκετά πειστικά, αλλά και πάλι, κάτι δεν μου κολλάει, σαν να μην ταίριαζε αυτή η φωνή που άκουγα στην φώτο που έβλεπα.
Μου είπε θα κάτσει μέρες, 100 για μισάωρο μια πιστολιά, όταν ρώτησα για παραπάνω ώρα την άκουσα κοντοστάθηκε, σαν να μην την είχε ξαναρωτήσει κάποιος. Είπε έχει και μια φίλη για duo, δεν βρήκα κάτι στο kane, δεν μου είπε όνομα ή για κάπου αλλού να δω.
Γενικά, όλα ακούγονται λίγο παράξενα, αλλά ίσως να είμαι και υπερβολικά καχύποπτος, ποιος ξέρει. Μπορεί να δοκιμάσω αύριο, δεν έχω καταλήξει ακόμη. Αν κάποιος δοκίμασε, παρακαλώ στείλτε.
Βtw, πήγα με κάποιες κοπέλες τον τελευταίο καιρό, αλλά όλες από news και έχουν φύγει οπότε δεν βρίσκω links, και κάποιες εκτός Λάρισας. Θα γράψω περιλιπτικά μόνο για μια που μου έκανε εντύπωση και την θυμάμαι, Margo, το έχω δει και σαν Mary το προφίλ της, έλεγε 29 αλλά ήταν 30φεύγα, ελάχιστα πιο χαλαρό σώμα από τις φώτο της αλλά χωρίς να με χαλάει κάτι σε αυτό που έβλεπα, υπερβολικά φιλική και πολύ καλή συμμετοχή στην πράξη. Μου έκανε εντύπωση ότι στο τελείωμα με ρωτούσε που θέλω να τελειώσω χωρίς να έχουμε συζητήσει κάτι για έξτρα κτλπ νωρίτερα, τα έπαιρνε όπου ήθελες, λίγες φορές μου έχει τύχει. Τιμή ακριβώς δεν θυμάμαι, αλλά δεν μου έιχαν φανεί πολλά, αλλά ούτε λίγα. Δεν τα έκλαψα πάντως. Γενικά πολύ καλή εντύπωση, και ειδικά στο γεγονός ότι έδειχνε να μην το κάνει από αγγαρία, πράγμα σπάνιο κατά την γνώμη μου. Παραθέτω το λινκ που την είχα βρει, αν και κλειστό πλέον, πιο πολύ για να μπορεί να το βρει κάποιος σε google search αν την ξαναψάξει ποτέ.