Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.320
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρουμε κάτι για την Αφροδίτη από Μελαντίας; Αξίζει;
Ωραίο ψηλό κορμί , ωραία κωλαρα , εκφυλη φατσαρα τσοντε. Αλλά πολύ άχρωμο σαλόνι αν και γελαστή .... πάντως 3ις φορές που την έχω πετύχει σε βάρδιες της .... πότε δεν μου έχει κάνει το κλικ να την πάρω , για εμένα αυτό τα λέει όλα ..... μου κάνει εντυπώση πάντως τόσους μήνες στα studio να την έχει πάρει κάποιος και να μην έχει γράψει ούτε ένα μέλος κριτική .....

Tsimko

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
60
Πόντοι
0
Με λιγότερους σίγουρα, αλλά τώρα βγάζει περισσότερα και πολύ χαλαρά αν μέσα σε μια ώρα ξεπετάει ,εεε, σορρυ, εννοούσα κάνει σεξ με 5-6 το λιγότερο .
Αλλά το είπες και μόνος σου , " μια ωρα να της αλλαξεις τα φώτα" . Γιατί να θελει καποια κατι τετοιο, οταν υπάρχουν πάρα πολλοί που τελειώνουν στο λεπτό ή πηγαίνουν για μια πίπα ( κατα τα λεγομενα 2-3 κορασίδων studio ). Και φυσικα δικαιωμά τους δεν το κατακρίνω.
Τώρα αυτό, το να περιμένει κάποιος με σειρά για τα παραπάνω όσο όμορφη κ αν είναι κάποια σημαίνει οτι μαλλον κυκλοφορεί πολυ μετριότητα απο εμφάνιση.
Λοιπόν μαλακes γιαυτο κανονίστε να πείσουμε το κορίτσι να ξεκινήσει εσκορτακια. Αλήθεια απορώ με όσους γουστάρουν τα 15 λεπτά . Βασικά τι 15 λεπτά όλοι ξέρουμε πως είναι max 10. (Όπως και να έχει δεν κρίνω τις προτιμήσεις του καθενός αλλά εγώ εχω μάθει τουλάχιστον 45 λεπτό, έτσι απλώς απορώ με ορισμένους το πώς γουστάρουν αυτές τις συνθήκες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795
Ωραίο ψηλό κορμί , ωραία κωλαρα , εκφυλη φατσαρα τσοντε. Αλλά πολύ άχρωμο σαλόνι αν και γελαστή .... πάντως 3ις φορές που την έχω πετύχει σε βάρδιες της .... πότε δεν μου έχει κάνει το κλικ να την πάρω , για εμένα αυτό τα λέει όλα ..... μου κάνει εντυπώση πάντως τόσους μήνες στα studio να την έχει πάρει κάποιος και να μην έχει γράψει ούτε ένα μέλος κριτική .....
την παίρνουν τύποι που η πριονοκορδέλα τους έκοψε τα δάκτυλα κι έτσι δεν γίνεται να πληκτρολογήσουν, μόνο ηχητική κριτική κι αν κι εφόσον.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Tsimko έγραψε:
Βασικά τι 15 λεπτά όλοι ξέρουμε πως είναι max 10. (Όπως και να έχει δεν κρίνω τις προτιμήσεις του καθενός αλλά εγώ εχω μάθει τουλάχιστον 45 λεπτό, έτσι απλώς απορώ με ορισμένους το πώς γουστάρουν αυτές τις συνθήκες)

Αγγλιστί ονομάζονται munoduloi.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Αγγλιστί ονομάζονται munoduloi.

1000031129.png

Μετά το ξυλίκι που έπεσε για το ποιός έχει σειρά, το πλήθος μουνόδουλων ηρέμησε και περιμένει υπομονετικά ο καθένας το νούμερό του ,να περάσει να gαμήσει για ένα ολόκληρο 5 λεπτο.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795
1000031129.png

Μετά το ξυλίκι που έπεσε για το ποιός έχει σειρά, το πλήθος μουνόδουλων ηρέμησε και περιμένει υπομονετικά ο καθένας το νούμερό του ,να περάσει να gαμήσει για ένα ολόκληρο 5 λεπτο.
όχι, δεν είναι μόνο το να gamήσει για βραχύ χρονικό διάστημα
είναι για να επιβεβαιώσει ότι σε 5' τη φέρνει σε οργασμό
κι επιπλέον, να την πείσει για τον επίσημο αρραβώνα
ίσως και γάμο...
η Κ είναι εμβολιαστική απόλαυση

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.007
Πόντοι
36.248
H μικρή του μήνα έφυγε και άγνωστο αν θα μας έρθει πάλι.

Μπορεί και να έρθει τελικά για λίγο.

Το νου σας ρεμάλια, που έλεγαν και άλλοι.

:tooth:

Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
167
Πόντοι
0
Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Θα σας ξανάρθει.

Θέλει τον χρόνο της

Δεν είναι και τόσο μικρή πια.

Συμφωνώ, το νου σας ρεμάλια!!

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.306
Πόντοι
6.896
H μικρή του μήνα έφυγε και άγνωστο αν θα μας έρθει πάλι.

Μπορεί και να έρθει τελικά για λίγο.

Το νου σας ρεμάλια, που έλεγαν και άλλοι.

:tooth:
Οι πληροφοριες εκ των εσω λενε οτι θα ερθει παλι :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: hoftun

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.007
Πόντοι
36.248

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
1000031178.png

Εδώ το πλήθος μουνόδουλων έχει ήδη συγκεντρωθεί από σήμερα να πιάσει θέση για gαμήσι για αύριο το πρωί.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
ρε παιδιά, ειλικρινά απορώ με το Μαλβινάκι: αλλάζει αφεντικά κατά καιρούς, ξαναγυρίζει στα προηγούμενα (και με το ίδιο όνομα, να πεις τουλάχιστον ότι κάνει επανεκκίνηση με άλλο όνομα για να ξεγελάσει όσους μπορέσει) και φτου κι απ' την αρχή.
Τα αφεντικά πώς τη δέχονται ξανά; Δεν τους διώχνει πελατεία;
Ή η πλειονότητα των πελατών δεν προέρχεται από αυτούς που διαβάζουν τα σάιτ ή έστω επισκέπτονται τακτικά τα μαγαζιά; και είναι διερχόμενοι που δεν θα τους ξαναδούν έτσι κι αλλιώς;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom