Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.238
- Πόντοι
- 481
Τεα λογικά.Η ίριδα????
Τεα λογικά.Η ίριδα????
Η οποία δηλώνει ότι αν μας βγει προχωράει..για γέλια απλά σταμάτησα κάθε επαφή μετά από αυτότο έχουμε ανεβάσει μπορεί και 20
φορές
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Εμπειρίες του περασμένου χρόνου, δεν μπαίνω συχνά δυστυχώς κ ο χρόνος κ τα χρήματα που απαιτούνται για το μασάζ δεν αξίζουν πλεον.
Joy:
- Νίνα, όμορφη κοπέλα, απ τις παλιές αξίες του χρόνου, είναι με τα φεγγάρια της, την μία μπορεί να φουλάρει, την άλλη μπορεί να σου πεί εγώ δεν κάνω τέτοια κ να πάει μέχρι χέρι
- Μελίτα, πολύ ευγενική κ συμπαθητική παρουσία, καλό μασάζ, φραπέ, ρωτούσε αν κάνω γενικά μασάζ, την ενδιέφερε η επανάληψη πιθανώς για παραπάνω οικειότητα
Μακροημερεύετε και αγαλλιάσθε.
H ΤέαΗ ίριδα????
Να το γαμουσες κ όλας.. χαίρω πολύΑπο το χθεσινο μου session με την Ιερεια του Χώρου .... απλά εχασα την Μπάλα ..
Μαγκες μην δινεται δεξιά - αριστερά τα λεφτα σας τζάμπα .
![]()
![]()
ποια;Απο το χθεσινο μου session με την Ιερεια του Χώρου .... απλά εχασα την Μπάλα ..
Μαγκες μην δινεται δεξιά - αριστερά τα λεφτα σας τζάμπα .
![]()
![]()
πού τη βρίσκουμε; λινκ;Θα γαμησω Ελένη κομμώτρια οπωσδήποτε..πείτε γνώμες μάγκες
Τεα είναι τύπε.
60Eur 90 λεπτά όχι 60? Με ρούχα έμεινε?Καλησπερα χτες πηρα ρουμπη απο αττικα μασαζ 60 ευρω 90 λεπτά + 50 για χέρι δεν κάνει τίποτα παραπάνω δεν έκανε ποτέ.
Τυπάρα .... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;;Deluxe:
- Μαργαρίτα
- Ινέσσα
- Βαλέρια
- Ζέτα
- 'Ολγα,
- Κλειώ
- Τζέσικα
Όλες οι παραπάνω είναι ενεργές. Στη σελίδα είναι που δεν υπάρχουν πια. Focus Σταλονάρα μου!Τυπάρα .... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ;;;
Καμία από αυτές δεν δουλεύει τώρα. Τουλάχιστον στη σελίδα τους, δεν υπάρχει ούτε μία από αυτές που αναφέρεις.
Για Ιστορία ;;
Δεν έχω πληροφόρηση όμως αδελφέ !Όλες οι παραπάνω είναι ενεργές. Στη σελίδα είναι που δεν υπάρχουν πια. Focus Σταλονάρα μου!![]()
Το royal ,εχει ακόμα Μελίνα?Καλησπέρα συναγωνιστές.
Εμπειρίες του περασμένου χρόνου, δεν μπαίνω συχνά δυστυχώς κ ο χρόνος κ τα χρήματα που απαιτούνται για το μασάζ δεν αξίζουν πλεον.
Deluxe:
- Μαργαρίτα, οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μέτριο μασαζ, κάτι για ενέργειες κ τσάκρα έλεγε κ ότι έχει ασχοληθεί πολύ με body to body μασάζ, τελικά τσάμπα κόπος, γδύθηκε απ μόνης της κ κ έμεινε με το εσώρουχο, φραπέ (κρίμα τα λεφτά)
- Ινέσσα, σταθερή αξία, καλό μασάζ, φραπέ
- Βαλέρια (μια σταματάει μια ξεκινάει) , πολύ καλό μασάζ, φραπέ
- Ζέτα, παλιά καραβάνα, ξέρει τι κάνει, φουλάρει, λίγο πιο μεγάλη απ τα γούστα μου
- 'Ολγα, από ανατολικό μπλοκ, καλό μασάζ, ευγενική κ φιλική, φραπέ τίμιο ραντεβού, δεν θα ξαναέπαιρνα
- Κλειώ, όμορφη κοπέλα, παλία μπαργουμαν πιθανώς, μασάζ αδιάφορο, κοιτάει για το μετά όπου δαγκώνει
- Τζέσικα, όμορφη κοπέλα, δηλώνει εκ Βραζιλίας, πολύ καλό μασάζ, φραπέ
Joy:
- Νίνα, όμορφη κοπέλα, απ τις παλιές αξίες του χρόνου, είναι με τα φεγγάρια της, την μία μπορεί να φουλάρει, την άλλη μπορεί να σου πεί εγώ δεν κάνω τέτοια κ να πάει μέχρι χέρι
- Μελίτα, πολύ ευγενική κ συμπαθητική παρουσία, καλό μασάζ, φραπέ, ρωτούσε αν κάνω γενικά μασάζ, την ενδιέφερε η επανάληψη πιθανώς για παραπάνω οικειότητα
Royal:
- Μελίνα, σταθερή αξία κ προσωπική αγαπημένη, όποτε βρίσκω χρόνο συνήθως αυτή θα προσπαθήσω να πάρω, πολύ καλό μασάζ, καθαρή, φιλική (αν κ ντροπαλή στις 1-2 πρώτες συνεδρίες)
- Ξένια, όμορφη κοπέλα, κορίτσι διπλανής πόρτας, καλό μασάζ, φραπέ (κρίμα να μην πάει κ λίγο παραπάνω), γδύνεται αν νιώσει άνετα.
- Ιωάννα, χαμηλών τόνων, κορίτσι διπλανής πόρτας, δεν σε προδιαθέτει για κάτι παραπάνω, παραδόξως καλό μασάζ, φραπέ (πρέπει να σταμάτησε)
Μακροημερεύετε και αγαλλιάσθε.
+30/40. αχρειαστα ακριβο χομπυ γενικα σε σχεση με κλασικο εσκορτινγκ.Δεν έχω πληροφόρηση όμως αδελφέ !
Πόσο πάει το κοστούμι μέχρι ... φραπεδιάς ;
Συνήθως είναι 70 η συνεδρία, και εγώ έχω πληρώσει απόΔεν έχω πληροφόρηση όμως αδελφέ !
Πόσο πάει το κοστούμι μέχρι ... φραπεδιάς ;