Εδώ τι λέει η πρέζα εσύ που δεν είσαι ομοφυλόφιλος?
τι ψαχνεις ρε μαλακα, τρέλα πουλανε τα μαλακισμενα δεν τα βλεπεις;
Ενω εχουν βγει τοσα βιντεο που τον δειχνουν να λεει και με το στομα και με τα νοηματα, "εγω θα σου γαμησω την κορη", και ο πρεζακιας και τα γιουσουφακια κανουν double down οτι ολοι ειμαστε τυφλοι. Οι τυποι νομιζουν οτι ειμαστε ακομα στο δημοτικο, παρανοια.
Και ξερεις, δεν με ενοχλει (σε προσωπικο επιπεδο) οτι ειπε αυτα που ειπε, τα χει πει δεκαδες φορες στο παρελθον και ολοι ξερουμε οτι στην Μπανανια δεν θα τον ακουμπησει κανεις. Αυτα ειναι θεματα των Αγγελοπουλων, αυτους προσεβαλε στην τελικη, ας κανουν οτι καταλαβαινουν. Ενα κακομαθημενο πλουσιοπαιδο που θελει να κανει εξω φρενων τους παντες ειναι, και τα καταφερνει, στα αρχιδια μου.
Αλλα το οτι δεν εχει ουτε αυτος και κυριως ουτε οι οπαδισκοι τα αρχιδια να πουν "ναι, ειπα θα σας γαμησω τις κορες, κλαστε μου τα αρχιδια", ειναι οτι πιο αδερφιστικο εχει υπαρξει στα beef παραγοντων. Και αυτη ειναι η διαφορα με το Βαγγελα, που εμπαιναν οι οπαδοι μεσα, σβερκωνανε τον Σισε, και του ελεγε παρε τη φουστα σου και φυγε πουσταρδελι, εμεις διδασκουμε ηθος
Α ρε μλκες βαζελοι, ουτε για μια μανουρα της προκοπης δεν ειστε ικανοι