Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.690
Πόντοι
28.246
«Τη χθεσινή βραδιά υπέστην μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της αθλητικής αντιπαλότητας. Στο γήπεδο του ΣΕΦ, και ενώ δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή με τον αγώνα ή τους διαγωνιζόμενους, στοχοποιήθηκα προσωπικά με χυδαία, απάνθρωπα και απροκάλυπτα σεξουαλικά συνθήματα, τα οποία ακούστηκαν δυνατά και επαναλαμβανόμενα από μερίδα οπαδών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν περιγράφεται με λέξεις η ντροπή και η οργή που ένιωσα εκείνη τη στιγμή.
Οι κραυγές εκείνες δεν στρέφονταν απλώς ενάντια στο πρόσωπό μου – επιχείρησαν να με εξευτελίσουν, να με μειώσουν και να με πληγώσουν βαθιά, δημόσια, μπροστά σε χιλιάδες θεατές, επειδή είμαι “η κόρη του Γιαννακόπουλου”. Όμως εγώ έχω όνομα, υπόσταση και αξιοπρέπεια, και δεν αποδέχομαι καμία ταπείνωση στο όνομα καμίας αντιπαλότητας.

Οι στιγμές που βίωσα δεν ήταν ούτε «ατυχές συμβάν» ούτε «αθλητικό πάθος». Ήταν βία με καθαρά σεξιστικά, προσωπικά κίνητρα, την οποία ουδείς από τους παρόντες υπευθύνους τόλμησε να αποδοκιμάσει εκείνη τη στιγμή. Καμία αντίδραση. Καμία συγγνώμη. Καμία ανάληψη ευθύνης.

Η σιωπή των διοικούντων της ΚΑΕ Ολυμπιακός με προσβάλλει εξίσου με τα συνθήματα των φιλάθλων τους. Όταν βλέπεις μία κοπέλα να γίνεται αντικείμενο χυδαίας και βάναυσης λεκτικής κακοποίησης και δεν αντιδράς, δεν σηκώνεσαι, δεν ζητάς συγγνώμη, τότε παύεις να είσαι απλώς αμέτοχος. Γίνεσαι συνένοχος.

Και το αποκορύφωμα; Αυτό το αίσχος – αυτή η ντροπή – ανέβηκε και στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Επικύρωσαν δημόσια τη χυδαιότητα. Την αναπαρήγαγαν επίσημα. Την υπέγραψαν. Και αυτό δεν είναι απλώς αδιανόητο. Είναι επικίνδυνο. Είναι η απόλυτη ηθική πτώση.

Δηλώνω με πλήρη επίγνωση και απόλυτη νηφαλιότητα ότι δεν πρόκειται να αποδεχθώ τέτοια μεταχείριση από κανέναν. Ούτε να μείνω σιωπηλή. Όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να φωνάζουν το όνομά μου με χυδαιότητα, να με μετατρέπουν σε αντικείμενο διασυρμού και να μην λογοδοτούν, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Είμαι περήφανη για το ποια είμαι. Δεν ντρέπομαι για το επώνυμό μου, αλλά δεν θα ανεχτώ να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να βιάζουν λεκτικά την προσωπικότητά μου. Το όνομά μου δεν είναι σύνθημα. Το σώμα μου δεν είναι αφορμή για γελοία ανδρικά αποθέματα «μαγκιάς». Η παρουσία μου δεν είναι αφορμή για κακοποίηση.

Από σήμερα και στο εξής, κάθε τέτοια πράξη θα έχει νόμιμες, δημόσιες και ηθικές συνέπειες. Δεν πρόκειται να αφήσω το παραμικρό να περάσει χωρίς αντίδραση. Γιατί ό,τι ανέχεσαι, το επιτρέπεις. Κι εγώ δεν επιτρέπω τίποτα πλέον».

Δεσποινα Γιαννακοπουλου του Δημητριου.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.616
Πόντοι
4.096
Πάντως στην Euroleague σε 20 ματς με ξένους διαιτητές, έχετε 6 νίκες. Εμάς δε μας χαλάει να έρθουν ξένοι κι εδώ.....εσείς μας ζαλίζετε τα καλαμπαλίκια συνέχεια με τους διαιτητές ....
Επειδη μαλλον στην αριθμητικη εκανες κοπανες......
ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Εσεις , οπως παντα,τα τρια.....
Καλημερα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.690
Πόντοι
28.246
Επειδη μαλλον στην αριθμητικη εκανες κοπανες......
ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Εσεις , οπως παντα,τα τρια.....
Καλημερα
Επειδή μάλλον έχεις πρόβλημα ανάγνωσης. Για ξένους διαιτητές μίλησε και ότι καλοδεχούμενοι είναι, αυτός που υποτίθεται ευνοήθηκε προχτές.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.613
Πόντοι
5.506
Εσενα σε ψαχνει ο @Reznov

Το ΠΚΠΓ Ξερουμε τι σημαινει. Το soon που εγραφε το μπλουζακι του επίσης, τι σημαινει; Εισαι καλος λεει ο Ρεζ σε αυτα εσυ.

Ειναι ξεκαθαρο το μηνυμα, Που Και Που Γαμαω και παραλληλα ονειρευεται πως αυτο θα γινει soon…..

Αλλα τετοια αλητεια ενθεν κι ενθεν, εχει περασει σε αλλα επιπεδα. Αλητεια και κακομοιριά ταυτοχρονα, ο ενας κλαψομουνης δυναμιτιζει απο την αραπια ακομα το κλιμα και ολη την εβδομαδα και ερχεται να κανει την οσια παρθενα κλαψουριζοντας για μπινελικια που εχει πει και ο ιδιος και οι αλλοι πανω κατω τα ιδια. Και σας εχουν βαλει να μετρατε ποιος την εχει πιο μεγαλη «την αδικια» ενω και οι δυο σας ειστε τα χαιδεμενα βουβαλια που εχουν καταστρεψει το μπασκετ στη χωρα.

Υπηρχε καποτε και το αλλο μπασκετ με καζουρα, μπινελικια και αντιπαλοτητα αλλα πλεον αυτοι οι δυο το εχουν αναγαγει σε αλητεια.

Για «αδικια» και μαλιστα για «ελευθερες βολες» που κλαψουριζει η βαζελα απλα εχω κατουρηθει στα γελια, ειδικα γι αυτα η βαζελα δε μπορει να ξαναμιλησει ΠΟΤΕ.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.081
Πόντοι
6.256
Εσενα σε ψαχνει ο @Reznov

Το ΠΚΠΓ Ξερουμε τι σημαινει. Το soon που εγραφε το μπλουζακι του επίσης, τι σημαινει; Εισαι καλος λεει ο Ρεζ σε αυτα εσυ.
νταξ λυθηκε το μυστηριο τωρα που ειδαμε το εργο του ολοκληρωμενο σε ολο του το μεγαλειο :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131
Ειναι ξεκαθαρο το μηνυμα, Που Και Που Γαμαω και παραλληλα ονειρευεται πως αυτο θα γινει soon…..

Αλλα τετοια αλητεια ενθεν κι ενθεν, εχει περασει σε αλλα επιπεδα. Αλητεια και κακομοιριά ταυτοχρονα, ο ενας κλαψομουνης δυναμιτιζει απο την αραπια ακομα το κλιμα και ολη την εβδομαδα και ερχεται να κανει την οσια παρθενα κλαψουριζοντας για μπινελικια που εχει πει και ο ιδιος και οι αλλοι πανω κατω τα ιδια. Και σας εχουν βαλει να μετρατε ποιος την εχει πιο μεγαλη «την αδικια» ενω και οι δυο σας ειστε τα χαιδεμενα βουβαλια που εχουν καταστρεψει το μπασκετ στη χωρα.

Υπηρχε καποτε και το αλλο μπασκετ με καζουρα, μπινελικια και αντιπαλοτητα αλλα πλεον αυτοι οι δυο το εχουν αναγαγει σε αλητεια.

Για «αδικια» και μαλιστα για «ελευθερες βολες» που κλαψουριζει η βαζελα απλα εχω κατουρηθει στα γελια, ειδικα γι αυτα η βαζελα δε μπορει να ξαναμιλησει ΠΟΤΕ.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.001
Πόντοι
3.296

τραβα στα πολιτικα με το καλο :coffee:

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
«Τη χθεσινή βραδιά υπέστην μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της αθλητικής αντιπαλότητας. Στο γήπεδο του ΣΕΦ, και ενώ δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή με τον αγώνα ή τους διαγωνιζόμενους, στοχοποιήθηκα προσωπικά με χυδαία, απάνθρωπα και απροκάλυπτα σεξουαλικά συνθήματα, τα οποία ακούστηκαν δυνατά και επαναλαμβανόμενα από μερίδα οπαδών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν περιγράφεται με λέξεις η ντροπή και η οργή που ένιωσα εκείνη τη στιγμή.
Οι κραυγές εκείνες δεν στρέφονταν απλώς ενάντια στο πρόσωπό μου – επιχείρησαν να με εξευτελίσουν, να με μειώσουν και να με πληγώσουν βαθιά, δημόσια, μπροστά σε χιλιάδες θεατές, επειδή είμαι “η κόρη του Γιαννακόπουλου”. Όμως εγώ έχω όνομα, υπόσταση και αξιοπρέπεια, και δεν αποδέχομαι καμία ταπείνωση στο όνομα καμίας αντιπαλότητας.

Οι στιγμές που βίωσα δεν ήταν ούτε «ατυχές συμβάν» ούτε «αθλητικό πάθος». Ήταν βία με καθαρά σεξιστικά, προσωπικά κίνητρα, την οποία ουδείς από τους παρόντες υπευθύνους τόλμησε να αποδοκιμάσει εκείνη τη στιγμή. Καμία αντίδραση. Καμία συγγνώμη. Καμία ανάληψη ευθύνης.

Η σιωπή των διοικούντων της ΚΑΕ Ολυμπιακός με προσβάλλει εξίσου με τα συνθήματα των φιλάθλων τους. Όταν βλέπεις μία κοπέλα να γίνεται αντικείμενο χυδαίας και βάναυσης λεκτικής κακοποίησης και δεν αντιδράς, δεν σηκώνεσαι, δεν ζητάς συγγνώμη, τότε παύεις να είσαι απλώς αμέτοχος. Γίνεσαι συνένοχος.

Και το αποκορύφωμα; Αυτό το αίσχος – αυτή η ντροπή – ανέβηκε και στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Επικύρωσαν δημόσια τη χυδαιότητα. Την αναπαρήγαγαν επίσημα. Την υπέγραψαν. Και αυτό δεν είναι απλώς αδιανόητο. Είναι επικίνδυνο. Είναι η απόλυτη ηθική πτώση.

Δηλώνω με πλήρη επίγνωση και απόλυτη νηφαλιότητα ότι δεν πρόκειται να αποδεχθώ τέτοια μεταχείριση από κανέναν. Ούτε να μείνω σιωπηλή. Όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να φωνάζουν το όνομά μου με χυδαιότητα, να με μετατρέπουν σε αντικείμενο διασυρμού και να μην λογοδοτούν, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Είμαι περήφανη για το ποια είμαι. Δεν ντρέπομαι για το επώνυμό μου, αλλά δεν θα ανεχτώ να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να βιάζουν λεκτικά την προσωπικότητά μου. Το όνομά μου δεν είναι σύνθημα. Το σώμα μου δεν είναι αφορμή για γελοία ανδρικά αποθέματα «μαγκιάς». Η παρουσία μου δεν είναι αφορμή για κακοποίηση.

Από σήμερα και στο εξής, κάθε τέτοια πράξη θα έχει νόμιμες, δημόσιες και ηθικές συνέπειες. Δεν πρόκειται να αφήσω το παραμικρό να περάσει χωρίς αντίδραση. Γιατί ό,τι ανέχεσαι, το επιτρέπεις. Κι εγώ δεν επιτρέπω τίποτα πλέον».

Δεσποινα Γιαννακοπουλου του Δημητριου.
Υπογραφή Πουστης και πρεζακιας.:2funny:
Σκέψου να έχεις για πατέρα αυτό το παρανοϊκό πρεζάκι που κάνει αυτά τα καραγκιοζιλικια όσο θυμάσαι τον εαυτό σου.
Άνθρωπος που λέει ότι γαμιέται η έγκυος γυναίκα του Σπανούλη, στον τάφο τα παιδιά του,οτι θα γαμήσει την δεκατετράχρονη κορη του Αγγελόπουλου και πόσα άλλα

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.001
Πόντοι
3.296
τρεχουν οι μύξες απο εχθες ..δεν πανε καλα οι πωλησεις με την πρεζα τους και καπως πρεπει να βγαλουν το ψωμι :coffee:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.001
Πόντοι
3.296

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
img_1_1748932039667.jpg

Να προσκυνατε αυτό το παρανοϊκό πρεζάκι είναι ίσως πιο ξεφτιλισμενο και απο το να προσκυνατε τους εθνικιστές Τούρκους γενοκτονους και να τους ζητάτε συγγνώμη :2funny:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.001
Πόντοι
3.296
img_1_1748932039667.jpg

Να προσκυνατε αυτό το παρανοϊκό πρεζάκι είναι ίσως πιο ξεφτιλισμενο και απο το να προσκυνατε τους εθνικιστές Τούρκους γενοκτονους και να τους ζητάτε συγγνώμη :2funny:
το ταμπονακι ποιο βαθια και να ειναι πρασινο μωρη φαπα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.690
Πόντοι
28.246

Αρκίντια!
Πουστη Και Πρεζακια Γιαννακόπουλε αυτό σημαίνει το ΠΚΠΓ

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.001
Πόντοι
3.296
Cnq8UM3WgAI9JRg.jpg

μουνοψειρες ..:coffee:

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301
Μιλάνε για τον Αταμάν οι ανίδεοι ενώ στον ημιτελικό του φ4 ήταν αγκαλιά με τους φιλάθλους της Φενέρ. Μακάρι Α2 πάλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom