Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.688
Πόντοι
28.246
Ξεκινάτε σιγά σιγά για να το τραγουδάει και ο Εργκιν το σύνθημά σας.

Sihirli bir bitkidir

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.688
Πόντοι
28.246
ρε τι σημαινει το πκπγ soon?
Μάλλον με το soon εννοούσε ότι σύντομα θα μας γαμήσει. Το ΠΚΠΓ σημαίνει Πούστη Και Πρεζάκια Γιαννακόπουλε.

Εν τω μεταξύ βρέθηκε ο Τράκης. Φωτό ντοκουμέντο.

egttrwqyyu5295ec28e174a.jpg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131
Καλημέρα καλέ μου φίλε @πολυζωης :hi:

Κάτι για σκούπες και πάρκινγκ μας έλεγες την προηγούμενη εβδομάδα :coffee:
1748845899618.gif

Τσακο τώρα το σκουπόξυλο :coffee:

:shit::shit::shit::shit::shit::shit:
φιλε μου προικοθηρα εχουμε μια μεγαλη ομως διαφορα εγω δεν κρυβομαι σαν εσενα και το δευτερο σημαντικοτερο δεν λεω μαλακιες και δεν κανω εμετικα σχολια σαν μερικους ...οκ κερδισατε αν θελεις σοβαρη συζητηση περι αγωνα να την κανουμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.688
Πόντοι
28.246
ρε τι σημαινει το πκπγ soon?
Α, μην ξεχάσω Ρεζ. Είχα πει για τον Γιωργάκη τον Σαββίδη ότι ο πατέρας του τον έπιασε με μαλακία. Το παίρνω πίσω. Ο Τράκης είναι άλλο level...

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301
Ελάτε έχει ΟΑΚΑ τώρα Αννούλες

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.081
Πόντοι
6.256
ρε πουστη μου κανει
Μάλλον με το soon εννοούσε ότι σύντομα θα μας γαμήσει.

Εν τω μεταξύ βρέθηκε ο Τράκης. Φωτό ντοκουμέντο.

egttrwqyyu5295ec28e174a.jpg
δεν πολυ-μπαινει και ο μπαροκ ρε γαμωτο τελευταια αυτος το ειχε πολυ με τα αρκτικολεξα

κανεις δεν εχει καταλαβει τρελο φειλ το τ-σερτ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.688
Πόντοι
28.246
ρε πουστη μου κανει

δεν πολυ-μπαινει και ο μπαροκ ρε γαμωτο τελευταια αυτος το ειχε πολυ με τα αρκτικολεξα

κανεις δεν εχει καταλαβει τρελο φειλ το τ-σερτ
Αυτός είχε ονειρευτεί σκούπα. Σου λέει αν καταφέρω και κερδίσω και κάνω το 2-0 θα του κλείσω και την έδρα, για καβγά ήρθε ξεκάθαρα, ή ακόμα και να χάσω, θα κερδίσω στο ΟΚΑΝΑ θα πάω τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ κεκλεισμένων. Και θα το πάρω εκεί μέσα. Κάπου δεν τα υπολόγισε καλά φαίνεται..
Και να ξερες πόσο τον πόνεσε που δεν του βγήκε. Θα το ξανά προσπαθήσει να το κάνει στο τέταρτο παιχνίδι.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.366
Πόντοι
36.036
φιλε μου προικοθηρα εχουμε μια μεγαλη ομως διαφορα εγω δεν κρυβομαι σαν εσενα και το δευτερο σημαντικοτερο δεν λεω μαλακιες και δεν κανω εμετικα σχολια σαν μερικους ...οκ κερδισατε αν θελεις σοβαρη συζητηση περι αγωνα να την κανουμε
ΝΑΙ
θα ήθελα την άποψη σου για το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ του Γιουσέιν Μπόλτ εεεε Τράκη στο πάρκινγκ :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131
ΝΑΙ
θα ήθελα την άποψη σου για το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ του Γιουσέιν Μπόλτ εεεε Τράκη στο πάρκινγκ :coffee:
να σου πω κατι μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα τουλαχιστον αγαπαει την ομαδα //οχι σαν τα βλαμενα τα δικα σας που οχι μεταΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ουτε το ρευμα δεν πληρωνουν....

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.366
Πόντοι
36.036
να σου πω κατι μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα τουλαχιστον αγαπαει την ομαδα //οχι σαν τα βλαμενα τα δικα σας που οχι μεταΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ουτε το ρευμα δεν πληρωνουν....
ΝΑΙ
Επίσης θέλω σχόλιο για τις δηλώσεις Εργκίναρου που είπε : τον Παναθηναϊκό στα αρχιδια μου βρίστε τον , την Τουρκία μου μη βρίζετε :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.931
Πόντοι
3.846
φιλε μου προικοθηρα
ΓΚΡ κι εσύ τόσο καιρό δεν μπορούσες να το πεις να το ξέρω;
Α γι'αυτό θέλει να πλευρίσει την ώριμη εξαδέλφη μου :coffee:
Λοιπόν με τέτοια φάτσα ΓΙΟΚ θα κάνουμε €ρανο να αλλάξει όπως ο Μάικλ Τζάκσον :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131
ΝΑΙ
Επίσης θέλω σχόλιο για τις δηλώσεις Εργκίναρου που είπε : τον Παναθηναϊκό στα αρχιδια μου βρίστε τον , την Τουρκία μου μη βρίζετε :coffee:
εχω απαντηση εδω και πολυ καιρο αλλα το εγραψα και προχθες στον τρουμπ στα αρχιδια μου ο αταμαν σημερα ειναι αυριο πουλο..... απαντησε μου εσυ πως ειδες χθες την διαιτησια και τον προπονητη σας θα του ανανεωσετε συμβολαιο

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.221
Πόντοι
46.423
Κρίμα.

Ο Τράκης με την παρουσία του μικραίνει τον σύλλογό σας.

Ο άνθρωπος είναι βαριά άρρωστος.

Εν τω μεταξύ έχετε μαζέψει και τους Τουρκαλάδες εκεί.

Ντροπή και αίσχος.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131
ΓΚΡ κι εσύ τόσο καιρό δεν μπορούσες να το πεις να το ξέρω;
Α γι'αυτό θέλει να πλευρίσει την ώριμη εξαδέλφη μου :coffee:
Λοιπόν με τέτοια φάτσα ΓΙΟΚ θα κάνουμε €ρανο να αλλάξει όπως ο Μάικλ Τζάκσον :coffee:
re φιλε οι γυναικες για αυτο τον θελουν επειδη ειναι οπως ειναι
Hiking_in_Knee_Socks,_Sandals,_and_Cut-offs.jpg

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.366
Πόντοι
36.036
εχω απαντηση εδω και πολυ καιρο αλλα το εγραψα και προχθες στον τρουμπ στα αρχιδια μου ο αταμαν σημερα ειναι αυριο πουλο..... απαντησε μου εσυ πως ειδες χθες την διαιτησια και τον προπονητη σας θα του ανανεωσετε συμβολαιο
Η διαιτησία 50-50 σε όλον τον αγώνα .
Όταν είδε ο γκρίζος λύκος ότι το παιχνίδι δεν γυρίζει στα τελευταία 2 λεπτά άρχισε τις μαλακίες που κάνει ΠΆΝΤΑ όταν χάνει , με απειλές , φωνές , χειρονομίες και μαζί όλος ο υπόλοιπος συρφετός του πάγκου .
Όλες οι τεχνικές ποινές δεν ήταν για φάουλ αλλά για την τραμπούκικη συμπεριφορά .
Κάτω εκεί όμως όπως είδες δεν περνάνε αυτά :sad2:
Ο ένας έφυγε τρέχοντας με συνοδεία δέκα μπράβων και ενώ έχει παραγγείλει στον ξυπολυτά :tooth: λέει να του γράψει τραγούδι με θέμα το πάρκινγκ :tooth:
Ο άλλος ο κεμαλιστής είπε : γαμιετε ο Παναθηναικός , το δέχομαι :tooth: μόνο μη βρίζετε την Τουρκία και εσείς όλοι τους χειροκροτείτε .

Από μια πλευρά σας καταλαβαίνω , όταν ψάχνετε στον κάδο του μπάσκετ για να πάρετε και εσείς μία οπαδική χαρά αλλά κάπου ώπα φίλε .

Όλα έχουν ένα όριο .

Μαζέψτε τους .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131
Η διαιτησία 50-50 σε όλον τον αγώνα .
Όταν είδε ο γκρίζος λύκος ότι το παιχνίδι δεν γυρίζει στα τελευταία 2 λεπτά άρχισε τις μαλακίες που κάνει ΠΆΝΤΑ όταν χάνει , με απειλές , φωνές , χειρονομίες και μαζί όλος ο υπόλοιπος συρφετός του πάγκου .
Όλες οι τεχνικές ποινές δεν ήταν για φάουλ αλλά για την τραμπούκικη συμπεριφορά .
Κάτω εκεί όμως όπως είδες δεν περνάνε αυτά :sad2:
Ο ένας έφυγε τρέχοντας με συνοδεία δέκα μπράβων και ενώ έχει παραγγείλει στον ξυπολυτά :tooth: λέει να του γράψει τραγούδι με θέμα το πάρκινγκ :tooth:
Ο άλλος ο κεμαλιστής είπε : γαμιετε ο Παναθηναικός , το δέχομαι :tooth: μόνο μη βρίζετε την Τουρκία και εσείς όλοι τους χειροκροτείτε .

Από μια πλευρά σας καταλαβαίνω , όταν ψάχνετε στον κάδο του μπάσκετ για να πάρετε και εσείς μία οπαδική χαρά αλλά κάπου ώπα φίλε .

Όλα έχουν ένα όριο .

Μαζέψτε τους .
εχεις μεγαλη πλακα ...δεν μου απαντησες τι θα γινει με τον λουζερ σας?

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.366
Πόντοι
36.036

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131
Μέχρι στιγμής σε έχει πάει πίπα κώλο Ευρωλίγκα και 1-1 στο πρωτάθλημα :coffee:
ενταξει αστο δεν προκειτε να κανετε ποτε ομαδα βλεπεται μονο ονειρα οπως το ευρωπαικο στην αραπια που σας ξεκωλιασε το δικο σας παιδι

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.366
Πόντοι
36.036
ενταξει αστο δεν προκειτε να κανετε ποτε ομαδα βλεπεται μονο ονειρα οπως το ευρωπαικο στην αραπια που σας ξεκωλιασε το δικο σας παιδι
Εσένα σε γάμησα ακόμα και κάτω στην αραπιά ?
Αυτό πες μου μόνο, τίποτα άλλο :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom