You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.081
- Πόντοι
- 6.256
ρε τι σημαινει το πκπγ soon?Τώρα κάνουμε το χατήρι του Σουλτάνου Εργκίν. Να μην βρίζουμε την Τουρκία αλλά τον βάζελο.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ! ΓΑΜΙΕΤΑΙ!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.688
- Πόντοι
- 28.246
Μάλλον με το soon εννοούσε ότι σύντομα θα μας γαμήσει. Το ΠΚΠΓ σημαίνει Πούστη Και Πρεζάκια Γιαννακόπουλε.ρε τι σημαινει το πκπγ soon?
Εν τω μεταξύ βρέθηκε ο Τράκης. Φωτό ντοκουμέντο.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
φιλε μου προικοθηρα εχουμε μια μεγαλη ομως διαφορα εγω δεν κρυβομαι σαν εσενα και το δευτερο σημαντικοτερο δεν λεω μαλακιες και δεν κανω εμετικα σχολια σαν μερικους ...οκ κερδισατε αν θελεις σοβαρη συζητηση περι αγωνα να την κανουμεΚαλημέρα καλέ μου φίλε @πολυζωης
Κάτι για σκούπες και πάρκινγκ μας έλεγες την προηγούμενη εβδομάδα
![]()
Τσακο τώρα το σκουπόξυλο
![]()
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.688
- Πόντοι
- 28.246
Α, μην ξεχάσω Ρεζ. Είχα πει για τον Γιωργάκη τον Σαββίδη ότι ο πατέρας του τον έπιασε με μαλακία. Το παίρνω πίσω. Ο Τράκης είναι άλλο level...ρε τι σημαινει το πκπγ soon?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.081
- Πόντοι
- 6.256
ρε πουστη μου κανει
κανεις δεν εχει καταλαβει τρελο φειλ το τ-σερτ
δεν πολυ-μπαινει και ο μπαροκ ρε γαμωτο τελευταια αυτος το ειχε πολυ με τα αρκτικολεξαΜάλλον με το soon εννοούσε ότι σύντομα θα μας γαμήσει.
Εν τω μεταξύ βρέθηκε ο Τράκης. Φωτό ντοκουμέντο.
![]()
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.688
- Πόντοι
- 28.246
Αυτός είχε ονειρευτεί σκούπα. Σου λέει αν καταφέρω και κερδίσω και κάνω το 2-0 θα του κλείσω και την έδρα, για καβγά ήρθε ξεκάθαρα, ή ακόμα και να χάσω, θα κερδίσω στο ΟΚΑΝΑ θα πάω τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ κεκλεισμένων. Και θα το πάρω εκεί μέσα. Κάπου δεν τα υπολόγισε καλά φαίνεται..ρε πουστη μου κανει
δεν πολυ-μπαινει και ο μπαροκ ρε γαμωτο τελευταια αυτος το ειχε πολυ με τα αρκτικολεξα
Και να ξερες πόσο τον πόνεσε που δεν του βγήκε. Θα το ξανά προσπαθήσει να το κάνει στο τέταρτο παιχνίδι.
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.366
- Πόντοι
- 36.036
ΝΑΙφιλε μου προικοθηρα εχουμε μια μεγαλη ομως διαφορα εγω δεν κρυβομαι σαν εσενα και το δευτερο σημαντικοτερο δεν λεω μαλακιες και δεν κανω εμετικα σχολια σαν μερικους ...οκ κερδισατε αν θελεις σοβαρη συζητηση περι αγωνα να την κανουμε
θα ήθελα την άποψη σου για το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ του

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
να σου πω κατι μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα τουλαχιστον αγαπαει την ομαδα //οχι σαν τα βλαμενα τα δικα σας που οχι μεταΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ουτε το ρευμα δεν πληρωνουν....ΝΑΙ
θα ήθελα την άποψη σου για το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ τουΓιουσέινΜπόλτεεεε Τράκη στο πάρκινγκ![]()
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.366
- Πόντοι
- 36.036
ΝΑΙνα σου πω κατι μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα τουλαχιστον αγαπαει την ομαδα //οχι σαν τα βλαμενα τα δικα σας που οχι μεταΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ουτε το ρευμα δεν πληρωνουν....
Επίσης θέλω σχόλιο για τις δηλώσεις Εργκίναρου που είπε : τον Παναθηναϊκό στα αρχιδια μου βρίστε τον , την Τουρκία μου μη βρίζετε

Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.931
- Πόντοι
- 3.846
ΓΚΡ κι εσύ τόσο καιρό δεν μπορούσες να το πεις να το ξέρω;φιλε μου προικοθηρα
Α γι'αυτό θέλει να πλευρίσει την ώριμη εξαδέλφη μου

Λοιπόν με τέτοια φάτσα ΓΙΟΚ θα κάνουμε €ρανο να αλλάξει όπως ο Μάικλ Τζάκσον

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
εχω απαντηση εδω και πολυ καιρο αλλα το εγραψα και προχθες στον τρουμπ στα αρχιδια μου ο αταμαν σημερα ειναι αυριο πουλο..... απαντησε μου εσυ πως ειδες χθες την διαιτησια και τον προπονητη σας θα του ανανεωσετε συμβολαιοΝΑΙ
Επίσης θέλω σχόλιο για τις δηλώσεις Εργκίναρου που είπε : τον Παναθηναϊκό στα αρχιδια μου βρίστε τον , την Τουρκία μου μη βρίζετε![]()
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
re φιλε οι γυναικες για αυτο τον θελουν επειδη ειναι οπως ειναιΓΚΡ κι εσύ τόσο καιρό δεν μπορούσες να το πεις να το ξέρω;
Α γι'αυτό θέλει να πλευρίσει την ώριμη εξαδέλφη μου
Λοιπόν με τέτοια φάτσα ΓΙΟΚ θα κάνουμε €ρανο να αλλάξει όπως ο Μάικλ Τζάκσον![]()
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.366
- Πόντοι
- 36.036
Η διαιτησία 50-50 σε όλον τον αγώνα .εχω απαντηση εδω και πολυ καιρο αλλα το εγραψα και προχθες στον τρουμπ στα αρχιδια μου ο αταμαν σημερα ειναι αυριο πουλο..... απαντησε μου εσυ πως ειδες χθες την διαιτησια και τον προπονητη σας θα του ανανεωσετε συμβολαιο
Όταν είδε ο γκρίζος λύκος ότι το παιχνίδι δεν γυρίζει στα τελευταία 2 λεπτά άρχισε τις μαλακίες που κάνει ΠΆΝΤΑ όταν χάνει , με απειλές , φωνές , χειρονομίες και μαζί όλος ο υπόλοιπος συρφετός του πάγκου .
Όλες οι τεχνικές ποινές δεν ήταν για φάουλ αλλά για την τραμπούκικη συμπεριφορά .
Κάτω εκεί όμως όπως είδες δεν περνάνε αυτά

Ο ένας έφυγε τρέχοντας με συνοδεία δέκα μπράβων και ενώ έχει παραγγείλει στον ξυπολυτά

Ο άλλος ο κεμαλιστής είπε : γαμιετε ο Παναθηναικός , το δέχομαι

Από μια πλευρά σας καταλαβαίνω , όταν ψάχνετε στον κάδο του μπάσκετ για να πάρετε και εσείς μία οπαδική χαρά αλλά κάπου ώπα φίλε .
Όλα έχουν ένα όριο .
Μαζέψτε τους .
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
εχεις μεγαλη πλακα ...δεν μου απαντησες τι θα γινει με τον λουζερ σας?Η διαιτησία 50-50 σε όλον τον αγώνα .
Όταν είδε ο γκρίζος λύκος ότι το παιχνίδι δεν γυρίζει στα τελευταία 2 λεπτά άρχισε τις μαλακίες που κάνει ΠΆΝΤΑ όταν χάνει , με απειλές , φωνές , χειρονομίες και μαζί όλος ο υπόλοιπος συρφετός του πάγκου .
Όλες οι τεχνικές ποινές δεν ήταν για φάουλ αλλά για την τραμπούκικη συμπεριφορά .
Κάτω εκεί όμως όπως είδες δεν περνάνε αυτά
Ο ένας έφυγε τρέχοντας με συνοδεία δέκα μπράβων και ενώ έχει παραγγείλει στον ξυπολυτάλέει να του γράψει τραγούδι με θέμα το πάρκινγκ
Ο άλλος ο κεμαλιστής είπε : γαμιετε ο Παναθηναικός , το δέχομαιμόνο μη βρίζετε την Τουρκία και εσείς όλοι τους χειροκροτείτε .
Από μια πλευρά σας καταλαβαίνω , όταν ψάχνετε στον κάδο του μπάσκετ για να πάρετε και εσείς μία οπαδική χαρά αλλά κάπου ώπα φίλε .
Όλα έχουν ένα όριο .
Μαζέψτε τους .
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.366
- Πόντοι
- 36.036
Μέχρι στιγμής σε έχει πάει πίπα κώλο Ευρωλίγκα και 1-1 στο πρωτάθλημαεχεις μεγαλη πλακα ...δεν μου απαντησες τι θα γινει με τον λουζερ σας?

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
ενταξει αστο δεν προκειτε να κανετε ποτε ομαδα βλεπεται μονο ονειρα οπως το ευρωπαικο στην αραπια που σας ξεκωλιασε το δικο σας παιδιΜέχρι στιγμής σε έχει πάει πίπα κώλο Ευρωλίγκα και 1-1 στο πρωτάθλημα![]()
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.366
- Πόντοι
- 36.036
Εσένα σε γάμησα ακόμα και κάτω στην αραπιά ?ενταξει αστο δεν προκειτε να κανετε ποτε ομαδα βλεπεται μονο ονειρα οπως το ευρωπαικο στην αραπια που σας ξεκωλιασε το δικο σας παιδι
Αυτό πες μου μόνο, τίποτα άλλο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις