Παιδάκια περιμέναμε ότι θα σας πονέσει αλλά τόσο πόνο δεν τον περιμέναμε. Τόσο πόνο για το ότι δεν θα το πάρετε με σκούπα, ειλικρινά ούτε ο πιο αισιόδοξος γαύρος δεν το περίμενε.
Με συγχωρείτε... ακολουθεί χέσιμο με κλάσιμο.
Σε αυτο το σημειο να δειξουμε στους βαζελους πως κοβουν οι μαγκες βολτες στο γηπεδο του αιωνίου. Χωρις μπλουζάκια και κωλοδαχτυλα. Δειξτε το στον πρεζακια να μαθαίνει. Αν και ειναι ανεπιδεκτός μαθησεως.
Μια ζωή φαγώνονται στο μπάσκετ σε ακραία μορφή.Τέτοια τοξικότητα δεν υπήρχε στο ΠΑΟΚ-Άρης όταν κρινόταν το πρωτάθλημα.Είχαμε καζούρα αλλά όχι αυτά τα εμετικά που γίνονται τώρα.
Μακάρι και για τους μεν και για τους δε, να πέσει καμία ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 4,5 χρόνια να δείτε πότε θα βάλουν μυαλό όλοι, αλλά ξέχασα,εδώ είναι Ελλαδιστάν.
Α το ξέχασα.... Είσαστε που είσαστε ΣΚΑΤΑΔΕΣ τώρα Ν; γειά σας δω μετά από αυτά που είπε ο τουρκαλας τι θα κάνετε.... Αφήστε ξέρω.... Τις κοτουλες όπως πάντα....
φιλε μου προικοθηρα εχουμε μια μεγαλη ομως διαφορα εγω δεν κρυβομαι σαν εσενα και το δευτερο σημαντικοτερο δεν λεω μαλακιες και δεν κανω εμετικα σχολια σαν μερικους ...οκ κερδισατε αν θελεις σοβαρη συζητηση περι αγωνα να την κανουμε