Για περιέγραψε λίγο φίλε. Πιτσιρικά; Όμορφη;Συνάντηση με νίκη από ζαντορ.συμπαθητικη ως προς την εμφάνιση.χερι μου έκανε.για φουλ ήθελε πολλά(170) κατά την γνώμη .δυσκολα να την ξαναδώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Παιδιά βοήθεια για Νατάσα Μονρόε από φβ γνώμες κτλ σε υπηρεσίες???από φωτος βυζάρες θεϊκές κ τρώγεται γαμευσιμη γενικά μιλφ
antouanb1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 12
- Like
- 643
- Πόντοι
- 311
Ξέρει κανείς κάτι για Μαργαρίτα απο delux? Είδα φωτογραφία και μου άρεσε αρκετά!!
Καλό μασάζ και πολύ καλό χειρονακτικο πρόγραμμα
άμα βάλεις το όνομα στο φακό πάνω δεξιά θα βρεις τα πάντα , τιμές πρόγραμμα, μέχρι και το instagram της για φωτός τηςΠαιδιά βοήθεια για Νατάσα Μονρόε από φβ γνώμες κτλ σε υπηρεσίες???από φωτος βυζάρες θεϊκές κ τρώγεται γαμευσιμη γενικά μιλφ
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.883
- Πόντοι
- 206
gilf για σκληρούς μύστες....αν αντέχεις ψυχολογικά και οφθαλμικά προχώραΠαιδιά βοήθεια για Νατάσα Μονρόε από φβ γνώμες κτλ σε υπηρεσίες???από φωτος βυζάρες θεϊκές κ τρώγεται γαμευσιμη γενικά μιλφ
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 1.029
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα σας
Διαβάζοντας εδώ κριτικές για Λιλη από Joy είπα να δοκιμάσω κ γω.Πολυ όμορφη γυναίκα κ ωραίο σωματότυπο φαίνεται.Οταν ήρθε η ώρα κ τη ρώτησα πολύ ευγενικά αν κάνει κάτι έξτρα μου είπε "μόνο μασάζ κάνω".Παραξενευτηκα πολύ με την απάντηση έχοντας πάει διαβασμενος απο το thread.Μηπως είναι κάποιου είδους τακτική της συγκεκριμένης κοπέλας για τη πρώτη συνεδρία?
Πάντα τηρώ καθαριότητα κ ευγένεια να τονίσω.
Διαβάζοντας εδώ κριτικές για Λιλη από Joy είπα να δοκιμάσω κ γω.Πολυ όμορφη γυναίκα κ ωραίο σωματότυπο φαίνεται.Οταν ήρθε η ώρα κ τη ρώτησα πολύ ευγενικά αν κάνει κάτι έξτρα μου είπε "μόνο μασάζ κάνω".Παραξενευτηκα πολύ με την απάντηση έχοντας πάει διαβασμενος απο το thread.Μηπως είναι κάποιου είδους τακτική της συγκεκριμένης κοπέλας για τη πρώτη συνεδρία?
Πάντα τηρώ καθαριότητα κ ευγένεια να τονίσω.
Η νατασα μονροε δεν εχει ινστα μονο φεις
και ινστα έχει το θέμα είναι ότι από 50 το πήγε 70Η νατασα μονροε δεν εχει ινστα μονο φεις
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Βρε κρεβάτι κάνει καλό??εγώ είχα βυζάρες πάντως στη φωτό που μ στείλεgilf για σκληρούς μύστες....αν αντέχεις ψυχολογικά και οφθαλμικά προχώρα
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Δν έχει μάλλον εψαξα.. στείλε το ινστα της η σε π.μ αν μπορείςκαι ινστα έχει το θέμα είναι ότι από 50 το πήγε 70
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Κάθεται και παραπάνω ώρα η μιλφαρα??Τα 70 για τη Νατασα Μονροε είναι πολλά. Με 40 την είχα πάρει το περασμένο μήνα και τη γαμουσα 2 ωρες από μουνι και στομα αλλά και πάλι δεν αξίζει από εμφάνιση ούτε ενα ευρώ. Πας μονο μια φορά για την εμπειρία και τιποτε αλλο.
David Ricardo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 2.390
Ινεσα ντελουξ πολύ καλό μασάζ
Εμφάνιση κοντά σε φωτογραφία
Ικανοποίηση με φραπε.
Εμφάνιση κοντά σε φωτογραφία
Ικανοποίηση με φραπε.
Μόνο φραπέ φτάνει; Βγάζει ρούχα;Καλό μασάζ και πολύ καλό χειρονακτικο πρόγραμμα
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.753
- Πόντοι
- 456
Το τηλ της Ελένης κομμώτριας ένας ρε παιδιά το έχετε 200 άτομα μην είστε πάρτακιδες μια φορά
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.764
- Πόντοι
- 6.056
Πολλές χρεώνουν μοντελέ τιμές .... χωρίς να πλησιάζουν ... σε τίποτε ....Εχουμε κοιταξει της φατσες μας εμεις που κρινουμε συνεχεια καποτε δεν υπηρχαν φωτο.Διαβαζω διαβαζω για φωτο για φωτο καντανταει μαλακια πλεον.Ας κοιταμε ποιες αξιζουν και κανουν ομορφα προγραμματα'.Γιατι οπως αδειαζουμε εμεις με την καθε που δεν εχει ακριβεις φωτο ετσι και αυτες και μη πω χειροτερα αυτες που βλεπουν τον καθε καρυδιας καρυδι.Οποιος θελει μοντελε ξερει που θα της βρει με'το ανολογο αντιτιμο βεβαια.Βαρεθηκα
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.883
- Πόντοι
- 206
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....το πας φιρί φιρί...χαχαχαΒρε κρεβάτι κάνει καλό??εγώ είχα βυζάρες πάντως στη φωτό που μ στείλε
120 μου πήρε εμένα για φουλ κ 2 γυρες σεξ
Αν έχεις δοκιμάσει γράψε εντυπώσειςπερί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....το πας φιρί φιρί...χαχαχα
Άσε κ ινστα Facebook κλπ
Κοστος για χερι;Συνάντηση με νίκη από ζαντορ.συμπαθητικη ως προς την εμφάνιση.χερι μου έκανε.για φουλ ήθελε πολλά(170) κατά την γνώμη .δυσκολα να την ξαναδώ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις