Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (3 μέλη και 178 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.278
Πόντοι
8.295
Έχεις 11μηνυματα απο τα οποία τα 10ειναι ερωτήσεις.....χαλιεσαι κιόλας ......

Πάμε παρακάτω......
Και στο ενδέκατο ειρωνεύεται ο ζαβλακας...

Ας περιμένει να του απαντήσει κάποιος στις ηλίθιες ερωτήσεις του παρακάτω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.322
Πόντοι
14.415
1. Είναι και καλά? Τσέχα
2. Αν σου αρέσουν οι βρωμιες και τα value for money μπες χθες.
Έχω πει 2-3 φορές για αυτήν.
Μιλφαρα ειναι αυτη.?? Εμφανησιακα.?? Φιλια δινει.??
....βρωμιες.??? ....κανα γλυφοκωλι κανει.?? ...το τελευταιι για ενα φιλο ρωταω.!!! :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.278
Πόντοι
8.295
Μιλφαρα ειναι αυτη.?? Εμφανησιακα.?? Φιλια δινει.??
....βρωμιες.??? ....κανα γλυφοκωλι κανει.?? ...το τελευταιι για ενα φιλο ρωταω.!!! :2funny:
Εγώ θα σου πω εσένα ειδικά πήγαινε.
Τόσο απλά.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.322
Πόντοι
14.415
Το πολύ σαραντάρα βαριά βαριά. και δεύτερη ερώτηση .Γλυφομούνι πόσο πάει στην jenny στο γκοντιβα?
Πηγες Τζενη στο μωρο τυπε.??? Στο 60αρι νωμιζω περνει για το μουνι της, αλλα ειναι λιγο ασχημο, σκουροχρωμο, αλλα νταρντανικο μουνι η Τζενη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ θα σου πω εσένα ειδικά πήγαινε.
Τόσο απλά.

Oh Oh Oh Wx GIF

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
1. Είναι και καλά? Τσέχα
2. Αν σου αρέσουν οι βρωμιες και τα value for money μπες χθες.
Έχω πει 2-3 φορές για αυτήν.
Τσέχα είναι η Σούζι και όντως κλασική μιλφάρα gfe και vfm. Πολλά χρόνια στην περιοχή (venus). H Ιζαμπέλα από free house είναι το ίδιο στυλ γλωσσόφιλα gfe κτλ;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.219
Πόντοι
33.365
Αφηστε τις μαλακιες. Αυριο εχει στο προγραμμα Λ__α.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.278
Πόντοι
8.295
Τσέχα είναι η Σούζι και όντως κλασική μιλφάρα gfe και vfm. Πολλά χρόνια στην περιοχή (venus). H Ιζαμπέλα από free house είναι το ίδιο στυλ γλωσσόφιλα gfe κτλ;
Για την Ιζαμπέλα είπα τσέχα.
Δεν θα την φιλούσα ρε φίλε, όταν ξέρω ότι μπορεί να έχει βάλει τη γλώσσα της στον κώλο του προηγούμενου.

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Για την Ιζαμπέλα είπα τσέχα.
Δεν θα την φιλούσα ρε φίλε, όταν ξέρω ότι μπορεί να έχει βάλει τη γλώσσα της στον κώλο του προηγούμενου.
Ναι οκ. Απλά επειδή και η Σούζυ από βένους Τσέχα είναι για αυτό μπερδεύτηκα. Από free house τα βραδινά μόνο το έβλεπα ανοικτό με λιλιάνα. Thanks

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Απογευματινή βόλτα απο την περιοχή. Τρίδυμα η Νικόλ αγέραστη, ινκογκιτο μια μελαγχρινή κοπελίτσα νομίζω Άννα πολύ τίμιο, Νικηφόρου στα 2 πράσινα που ήταν ανοικτα 2 αδιάφοες κοπελίτσες, στο φρι χαους στο άλλο δίπλα στης λιλιάνας μια μεγαλούτσικη κυριούλα, βενους 2 η σούζυ και λας βέγκας η βλάντα στο δικό της, βενους2 δυο κοπέλες η μία ήταν στο δωμάτιο η άλλη μια ελισσάβετ εμφανίσιμη, μπελαρούς μία νταίζη ελληνίδα πανίψηλη πολύ εντυπωσιακή με τσάτσο ένα νεαρό παληκάρι (;;;;).. Στις βίλες οι τιμές στο θεό και οι πσρουσίες πολύ μέτριες. Στη φρίξου δυο κολομβιανες η μια σάρα και η άλλη δεν θυμάμαι ήταν δωμάτιο. μπέλα ντόνα δεν άνοιγαν και μπλακ εηντζελς η εμμανουέλα ας πούμε οκ. Από ερημίτη όλα ανοικτά αλλά δεν πέρασα... Φαντάζομαι οι γνωστές.

Πέρασμα με ελισσάβετ από βένους 2 με 40 ευρώ. Εμφανίσιμη, ωραίο σώμα σκίνι, μικρό στήθος με ωραίο κώλο, μέτριο ανάστημα. Στο δωμάτιο περιποιητική και με διάθεση. Προτείνεται.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Απογευματινή βόλτα απο την περιοχή. Τρίδυμα η Νικόλ αγέραστη, ινκογκιτο μια μελαγχρινή κοπελίτσα νομίζω Άννα πολύ τίμιο, Νικηφόρου στα 2 πράσινα που ήταν ανοικτα 2 αδιάφοες κοπελίτσες, στο φρι χαους στο άλλο δίπλα στης λιλιάνας μια μεγαλούτσικη κυριούλα, βενους 2 η σούζυ και λας βέγκας η βλάντα στο δικό της, βενους2 δυο κοπέλες η μία ήταν στο δωμάτιο η άλλη μια ελισσάβετ εμφανίσιμη, μπελαρούς μία νταίζη ελληνίδα πανίψηλη πολύ εντυπωσιακή με τσάτσο ένα νεαρό παληκάρι (;;;;).. Στις βίλες οι τιμές στο θεό και οι πσρουσίες πολύ μέτριες. Στη φρίξου δυο κολομβιανες η μια σάρα και η άλλη δεν θυμάμαι ήταν δωμάτιο. μπέλα ντόνα δεν άνοιγαν και μπλακ εηντζελς η εμμανουέλα ας πούμε οκ. Από ερημίτη όλα ανοικτά αλλά δεν πέρασα... Φαντάζομαι οι γνωστές.

Πέρασμα με ελισσάβετ από βένους 2 με 40 ευρώ. Εμφανίσιμη, ωραίο σώμα σκίνι, μικρό στήθος με ωραίο κώλο, μέτριο ανάστημα. Στο δωμάτιο περιποιητική και με διάθεση. Προτείνεται.
Τι ώρα πήγες;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Νομίζω κάποια αλλάζουν 7 και κάποια 6.

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Πέρασμα προ ημερών με Έλενα Ρουμάνα, απίστευτη γυναίκα πανέμορφη, φοβερά μάτια, με τα πιασίματά της, με όρεξη να σε ικανοποιήσει. Θα ξανα τιμηθεί

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
721
Πόντοι
81

Και εγώ χθες την ίδια ώρα ήμουν..Το καλό είναι σε κάποια στούντιο άρχισαν να είναι τσατσοι και σ ένα ειδικά ήταν ένας πιτσιρικάς που σημαίνει υπάρχει κάπως μια κατανόηση κ ευγένεια αν δεν περάσεις γιατί είχε παραγίνει το κακό με τις τσατσαδες ειδικά κάτι γριές πολύ προσβλητικες μέσα στην ειρωνεία αν δεν περνουσες

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Και εγώ χθες την ίδια ώρα ήμουν..Το καλό είναι σε κάποια στούντιο άρχισαν να είναι τσατσοι και σ ένα ειδικά ήταν ένας πιτσιρικάς που σημαίνει υπάρχει κάπως μια κατανόηση κ ευγένεια αν δεν περάσεις γιατί είχε παραγίνει το κακό με τις τσατσαδες ειδικά κάτι γριές πολύ προσβλητικες μέσα στην ειρωνεία αν δεν περνουσες
Δεν ξέρω... Εμένα μου χτυπάει κάπως ο τσάτσος. Το έχω συνηθίσει αλλιώς στο μυαλό μου. Αλλά ναι οι τσάτσοι είναι πάντα πιο κουλ.

Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Και στο ενδέκατο ειρωνεύεται ο ζαβλακας...

Ας περιμένει να του απαντήσει κάποιος στις ηλίθιες ερωτήσεις του παρακάτω.
Είπε ο πανιβλακας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις 11μηνυματα απο τα οποία τα 10ειναι ερωτήσεις.....χαλιεσαι κιόλας ......

Πάμε παρακάτω......
Και λοιπόν; Πιο το πρόβλημα σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom