troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
Χάσαμε...είχαμε στείλει τα μπρατσακια σσαας αλλού...το πήρατε εσείς? Στο πόλο?Φίλε πως πάει το πρωτάθλημα γυναικών στο πόλο![]()
Χάσαμε...είχαμε στείλει τα μπρατσακια σσαας αλλού...το πήρατε εσείς? Στο πόλο?Φίλε πως πάει το πρωτάθλημα γυναικών στο πόλο![]()
Εμείς φίλε βολευομαστε κάθε χρόνο με συγκεκριμένο πελάτη σε συγκεκριμένο άθλημαΧάσαμε...είχαμε στείλει τα μπρατσακια σσαας αλλού...το πήρατε εσείς? Στο πόλο?
Μόνο και ανΕμείς φίλε βολευομαστε κάθε χρόνο με συγκεκριμένο πελάτη σε συγκεκριμένο άθλημα
Θα μας στηρίξεις του χρόνου τελικό τσου λου? ΛεγεΕμείς φίλε βολευομαστε κάθε χρόνο με συγκεκριμένο πελάτη σε συγκεκριμένο άθλημα
Δεν θέλω αν και ίσως και γιατί στο τέλος θα ξεπουλήσει το ράδιο Αθήναι όλες τις τηλεοράσεις δεν θα αφήσετε ούτε τα τηλεκοντρόλΜόνο και αν

Εγώ βλέπω στου κορασιδηΔεν θέλω αν και ίσως και γιατί στο τέλος θα ξεπουλήσει το ράδιο Αθήναι όλες τις τηλεοράσεις δεν θα αφήσετε ούτε τα τηλεκοντρόλ![]()
Πάντα υποστηρίζω τίς ελληνικές ομάδες ότι χρώμα και να έχουνΘα μας στηρίξεις του χρόνου τελικό τσου λου? Λεγε
Ηλεκτρονική Αθηνών εκεί είχα ραντεβού με τον αρραβωνιαρη του πήρα προτζεεκτορα για να χωράει το γήπεδο του πρωταθλητή Ελλάδας ΟΑΚΑ στην οθόνηΕγώ βλέπω στου κορασιδη
Ποιος είναι αυτός πάλι?Έσκασε το φυτο
Ποιος ρεΈφαγε σουτ?
Αυτό χαζούλης που δίνει ραντεβού θανάτου...Ποιος ρε
Ο Υ αυτός ήταν για πολλές φαπες όρεξη να έχεις και νεύραΑυτό χαζούλης που δίνει ραντεβού θανάτου...
Στοο θέμα μας τώρα.....του χρόνου που θα βλέπεις τελικό μουζακιτη εναντίον γιαμαλ θα γίνεις πολίτης Πειραιά?Ποιος ρε
Αυτό δεν γίνεται έχω γεννηθεί στο Αλεξάνδρας έχω μεγαλώσει στην κυψέλη και ήμουν αθλητής του πανελληνίου... απλός υποστηρίζω ΕλλάδαΣτοο θέμα μας τώρα.....του χρόνου που θα βλέπεις τελικό μουζακιτη εναντίον γιαμαλ θα γίνεις πολίτης Πειραιά?
Ε καλά δεν είναι απαγορευτικό αυτό να γίνεις Ολυμπιακός ..και εγώ έχω γεννηθεί στην Πόλη .έχω μεγαλώσει στα ταυταλα αλλά δεν είμαι αεκΑυτό δεν γίνεται έχω γεννηθεί στο Αλεξάνδρας έχω μεγαλώσει στην κυψέλη και ήμουν αθλητής του πανελληνίου... απλός υποστηρίζω Ελλάδα
Εγώ δεν αγαπάω καθόλου Τούρκους έχω θέμα προσωπικό... είμαι τοπικιστηςΕ καλά δεν είναι απαγορευτικό αυτό να γίνεις Ολυμπιακός ..και εγώ έχω γεννηθεί στην Πόλη .έχω μεγαλώσει στα ταυταλα αλλά δεν είμαι αεκ
Είμαι Φενέρμπαχτσε
Είσαι σκληρόςΕγώ δεν αγαπάω καθόλου Τούρκους έχω θέμα προσωπικό... είμαι τοπικιστης
Ούτε να της δω μόνο ανατολικό μπλοκ άντε και καμμιά ΕλληνίδαΕίσαι σκληρός
Ανά δεν ήταν αυτή στιγμή οι τουρκαλες που έρχονται μυριουνια με fast visa Χίο Σάμο τόσο Λέσβο κ Θράκη ( με κανονική βίζα ) εμείς δεν θα γαμουσαμε καθόλου![]()