You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
γεια,σας παιδια.εχω βρει δτο ινσταγκραμ,μια αγγελικη μασαζ.εχω στειλει μηνυμα,αλλα απαντηση δεν εχω παρει.μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει κανα τηλεφωνο?δεκτα&τα π.μ.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.883
- Πόντοι
- 206
άμα δει το μνμ σου και αν σε γουστάρει θα σου στείλει τηλέφωνο για περαιτέρω επικοινωνία στο viber. Να υπολογίζεις 100+γεια,σας παιδια.εχω βρει δτο ινσταγκραμ,μια αγγελικη μασαζ.εχω στειλει μηνυμα,αλλα απαντηση δεν εχω παρει.μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει κανα τηλεφωνο?δεκτα&τα π.μ.
Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
οκ ευχαριστω φιλε μου.καλη συνεχεια.άμα δει το μνμ σου και αν σε γουστάρει θα σου στείλει τηλέφωνο για περαιτέρω επικοινωνία στο viber. Να υπολογίζεις 100+
Φίλε, δεν πας καλά. Πάρτο αλλιώς.αμα δωσεις κανα 50ρικο ποτε και ψωνισεις και εχεις οντως να πεις κατι να σε ακουσουμε
μεχρι τοτε,λαβε τον πουλο και αναχωρει
MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.595
Παρτον πουλο λεμε ρε βλακαΦίλε, δεν πας καλά. Πάρτο αλλιώς.
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.471
100ε μασαζ πολυ ωραιο και καλαμακι. Ωραιο τυπακι. Αξιζει.γεια,σας παιδια.εχω βρει δτο ινσταγκραμ,μια αγγελικη μασαζ.εχω στειλει μηνυμα,αλλα απαντηση δεν εχω παρει.μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει κανα τηλεφωνο?δεκτα&τα π.μ.
Manchester Dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
πως μπορουμε να τη βρουμε?εχεις τηλεφωνο?100ε μασαζ πολυ ωραιο και καλαμακι. Ωραιο τυπακι. Αξιζει.
manousos pire
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Προσοχή με το Joy πεφτει πολυ φίλτρο στις φώτο που στέλνουν ....
paliatsos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2024
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Με ποια κοπέλα την πάτησες να γνωρίζουμε κιόλας ?Προσοχή με το Joy πεφτει πολυ φίλτρο στις φώτο που στέλνουν ....
Θα σου πω εγω που την εχω πατησει με κωνσταντινα πχ. ΚΑΜΙΑ σχεση. Κατι κοπελες απο φιλιππινες πχ επισης καμια σχεση. Τωρα ανεβαζουν και μια καινουρια αλλα κατι μου θυμιζει απο παλιοτερα αρπαχτο μαγαζα. Ας διαφωτισει καποιος αν ξερει. Η λιλυ ειναι περιπου ιδια αλλα χωρις τη καμψη των φιλτρων οπως και η χριστιαννα την οποια ομως εχω να δω πολυ καιρο.Με ποια κοπέλα την πάτησες να γνωρίζουμε κιόλας ?
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Λιλυ πραγματι περιπου η ιδια, Χριστιαννα επισης ιδιαΘα σου πω εγω που την εχω πατησει με κωνσταντινα πχ. ΚΑΜΙΑ σχεση. Κατι κοπελες απο φιλιππινες πχ επισης καμια σχεση. Τωρα ανεβαζουν και μια καινουρια αλλα κατι μου θυμιζει απο παλιοτερα αρπαχτο μαγαζα. Ας διαφωτισει καποιος αν ξερει. Η λιλυ ειναι περιπου ιδια αλλα χωρις τη καμψη των φιλτρων οπως και η χριστιαννα την οποια ομως εχω να δω πολυ καιρο.
Γενικα παντως σε ολα τα μαγαζια με τις φωτο δεν βγαζεις ακρη
manousos pire
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Με ποια κοπέλα την πάτησες να γνωρίζουμε κιόλας ?
Σοφία .. η φωτο που στειλανε ειναι τουλάχιστον 15 χρονια πρίν και 20 κιλα λιγότερα , απο μασαζ άσχετη για τα υπόλοιπα δεν πήρα γτ δεν ελεγε καθόλου η τύπισα .
Συνεχίζεις βλέπω το υφάκι με μένα. Μυαλό δεν έβαλες. Θα γελάω για μέρες με σένα εδω μέσα. Κάτι παίρνεις έτσι δεν είναι. Έλα μαρτύρατα όλα, πές μας τί παίρνεις και τί ομάδα είσαι στο μπασκετ και τί στο ποδόσφαιρο;;;;Παρτον πουλο λεμε ρε βλακα
Τελευταία τροποποίηση:
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Μια συνοψη για βοηθεια των μυστων καταποσο η φωτο ταιριαζει με την πραγματικοτητα. Τα σχολια ειναι βασισμενα σε παλαιοτερα σχολια απο αναγνωση του νηματος τον τελευταιο χρονο καθως και ιδια γνωση. Τα σχολια αφορουν μονο σχεση πραγματικοτητας-φωτο και οχι ποιοτητα χαρακτηρα κοπελλας, μασαζ, και περαιτερω υπηρεσιες.
Your Senses
Μαρια - Καμια σχεση με τη φωτο.
Ριτα- Φωτο =πραγματικοτητα
Joy
Λιλιαν- Πραγματικοτητα ταιριαζει καπως με φωτο, παρολο που εχει γινει φωτοσοπαρισμα
Ελενα - Καμια σχεση.Ουτε στο ελαχιστο.
Νινα-Φωτοσοπαρισμα ή παλαιοτερη φωτο, παντως καποια σχεση υπαρχει
Λανια-πραγματικοτητα ταιριαζει με φωτο
Αthens home massage
Ευα - Πραγματικοτητα καλυτερη απο φωτο
Χριστινα- Φωτο =πραγματικοτητα
Λιζα-Φωτο =πραγματικοτητα
Ντελουξ
Ινεσα- Φωτοσοπαρισμα ή παλαιοτερη φωτο, παντως σχεση υπαρχει
Στελλα-πραγματικοτητα καλυτερη απο φωτο
Χριστινα - Φωτο=πραγματικοτητα
Χριστιαννα - πραγματικοτητα καλυτερη απο φωτο
Βικτωρια - Πραγματικοτητα ταιριαζει καπως με φωτο, παρολο που εχει γινει φωτοσοπαρισμα
Your massage
Ντιανα – Πολυ μικρη σχεση με την πραγματικοτητα η φωτο, ισως στο παρελθον να υπηρχε σχεση.
Μαργαριτα – Φωτο=πραγματικοτητα
Your Senses
Μαρια - Καμια σχεση με τη φωτο.
Ριτα- Φωτο =πραγματικοτητα
Joy
Λιλιαν- Πραγματικοτητα ταιριαζει καπως με φωτο, παρολο που εχει γινει φωτοσοπαρισμα
Ελενα - Καμια σχεση.Ουτε στο ελαχιστο.
Νινα-Φωτοσοπαρισμα ή παλαιοτερη φωτο, παντως καποια σχεση υπαρχει
Λανια-πραγματικοτητα ταιριαζει με φωτο
Αthens home massage
Ευα - Πραγματικοτητα καλυτερη απο φωτο
Χριστινα- Φωτο =πραγματικοτητα
Λιζα-Φωτο =πραγματικοτητα
Ντελουξ
Ινεσα- Φωτοσοπαρισμα ή παλαιοτερη φωτο, παντως σχεση υπαρχει
Στελλα-πραγματικοτητα καλυτερη απο φωτο
Χριστινα - Φωτο=πραγματικοτητα
Χριστιαννα - πραγματικοτητα καλυτερη απο φωτο
Βικτωρια - Πραγματικοτητα ταιριαζει καπως με φωτο, παρολο που εχει γινει φωτοσοπαρισμα
Your massage
Ντιανα – Πολυ μικρη σχεση με την πραγματικοτητα η φωτο, ισως στο παρελθον να υπηρχε σχεση.
Μαργαριτα – Φωτο=πραγματικοτητα
ilias_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Εχει πάρει κάποιος συναγωνιστής πρόσθετα ζετα από deluxe
Αξίζει ;
Αξίζει ;
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
έχει πάρει κανένας συναγωνιστής μαρία από your? μια φορά πήρα μου φάνηκε στα δεν.
Μια συνοψη για βοηθεια των μυστων καταποσο η φωτο ταιριαζει με την πραγματικοτητα. Τα σχολια ειναι βασισμενα σε παλαιοτερα σχολια απο αναγνωση του νηματος τον τελευταιο χρονο καθως και ιδια γνωση. Τα σχολια αφορουν μονο σχεση πραγματικοτητας-φωτο και οχι ποιοτητα χαρακτηρα κοπελλας, μασαζ, και περαιτερω υπηρεσιες.
Joy
Λίλιαν τι λέει από υπηρεσίες;
Πηρα πριν 5 μερες απο μασαζ λιγα πραγματα ζητησε 60 ευρω συν απο το μασαζ για στοματικο νομιζω δεν αξιζει τοσα χρηματαΕχει πάρει κάποιος συναγωνιστής πρόσθετα ζετα από deluxe
Αξίζει ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 63