πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.915
- Πόντοι
- 16.131
file moy αργοσχολε πως απο τα μερη μας ?? μην στεναχωριεσαι δεν σε ξεχναμε απο αυριο αρχιζει το ξεφτυλικι29-5
Καλημέρα παιδιά
![]()
file moy αργοσχολε πως απο τα μερη μας ?? μην στεναχωριεσαι δεν σε ξεχναμε απο αυριο αρχιζει το ξεφτυλικι29-5
Καλημέρα παιδιά
![]()
file moy αργοσχολε πως απο τα μερη μας ?? μην στεναχωριεσαι δεν σε ξεχναμε απο αυριο αρχιζει το ξεφτυλικι
κομπλε ..βαζω προβατινα και σαλατες@πολυζωης
@Magi
@Βασιλοφρων13
@ROB. C
Κλπ κλπ
Στο πάνω δεξιά ράφι του νήματος έχω αφήσει μέσα ΣΕ ΧΑΛΚΙΝΗ ΚΟΥΠΑ, ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΑΡΧΙΔΟΚΟΦΤΗ (και μίλκο άπαχο, άθιχτο, καινουργή).
Παρακαλείστε μετά από κάθε χρήση όπως τον καθαρίζετε και ακονίζετε μετά προσοχής.
Έχω βάλει και τσιπουράκια για εύπεπτη κατανάλωση γαυροειδών.
ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ
εγω τις μπυρες ...κομπλε ..βαζω προβατινα και σαλατες
Ο Ελ - Καβλι σας ξύνει....μας τα ξύνεις ωραια τυπε...αν σε χυσω απλα φατα![]()
@πολυζωης
@Magi
@Βασιλοφρων13
@ROB. C
Κλπ κλπ
Στο πάνω δεξιά ράφι του νήματος έχω αφήσει μέσα ΣΕ ΧΑΛΚΙΝΗ ΚΟΥΠΑ, ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΑΡΧΙΔΟΚΟΦΤΗ (και μίλκο άπαχο, άθιχτο, καινουργή).
Παρακαλείστε μετά από κάθε χρήση όπως τον καθαρίζετε και ακονίζετε μετά προσοχής.
ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ
Μωρή παστελο την βρήκες την βάση του μιλκομπουκαλου που έψαχνες με την ζεμπινουλα στην περιοχή των καμινιων????Εσύ????... Καλημερααααα..... Χρόνια πολλά!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήσυχα βαζελακια....![]()
Εσενα σε κατουρησα???Μωρή παστελο την βρήκες την βάση του μιλκομπουκαλου που έψαχνες με την ζεμπινουλα στην περιοχή των καμινιων????
γαμιας και καλε δεν πανε μαζι ..κυρ παναηΟ Ελ - Καβλι σας ξύνει....... Ελα καλέ πουτσα είναι πως κάνετε έτσι.....
Εσενα σε κατουρησα???![]()
Εσένα σε έχω χεσμενο....συνεχίζουμε....Εσενα σε κατουρησα???![]()
Είπαμε ο Ελ-Καβλι είναι ο γιαμιας..... Δεσποσυνηγαμιας και καλε δεν πανε μαζι ..κυρ παναη![]()
Τρικυμία εν κρανίο!!!! από τις πουτσες είναι....Εσένα σε έχω χεσμενο....συνεχίζουμε....
Μωρή αχλαδω απάντηση θα δώσεις????
Ή περιμένεις την ζεμπινουλα να σου δώσει διαταγή????
Οι άλλοι αγνοούνται????....κρύβονται????
Ειιιι....πολυ-αθλητικοι του κωλου....ο πειρατής ο σαρακηνος ο ιταλομαθης έρχεται
τύπε δεν ξέρω από 1924-1974@πολυζωης
@Magi
@Βασιλοφρων13
@ROB. C
Κλπ κλπ
ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ