Νέα

Γαμιούνται οι τουρίστριες που κυκλοφορούν στο κέντρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιουνται εύκολα οι τουρίστριες που κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας

• Ναι

Ψήφοι: 44 50,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Διαφωνείς δηλαδή ;

Ρε αρχηγέ, τρέλα πουλάς; Το ότι ο Μ.Ο είναι 2 προφανώς δε σημαίνει ότι μένουν όλοι 2 βράδια, αρκετοί θα μένουν μόνο 1 βράδυ και κάποιοι ελάχιστοι θα μένουν πολύ παραπάνω αλλά σκέψου πόσο λίγοι είναι αυτοί ώστε να τελικά βγαίνει Μ.Ο 2.
Ultimately, εσύ έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον από το εξωτερικό να κάνει 2 βδομάδες μπάνια στο Παλιό Φάληρο π.χ.;
Ενα σωρό Άγγλοι που ξέρω να έχουν έρθει Ελλάδα για διακοπές πάνε Κρήτη, Μύκονο, Ζάκυνθο, Ρόδο, Κέρκυρα κλπ. όπου μπορείς να φανταστείς, αλλά τύπο να έρθει στην Αθήνα για τις παραλίες δεν έχω δει ποτέ.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
H Aθήνα είναι πρωτεύουσα - μεγάλη πόλη. Οι τουρίστες που θέλουν να δουν αξιοθέατα και την πόλη θα έρθουν Οκτώβριο, Νοέμβριο και Μάρτιο - Μάιο. Όπως αντίστοιχα ένας Ελληνας που θέλει να δει τη Βαρκελώνη.
Όσοι τώρα θέλουν καλοκαιρινές διακοπές αλλά να δουν και Ακρόπολη θα μείνουν 2-3 βράδια Αθήνα και μετά νησί ή Πελοπόννησο. Αντίστοιχα το Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική.
Άλλο είδος διακοπών το μένω στην πόλη άλλο το πάω για μπάνια.
Η Αθήνα γενικότερα δεν έχει καμακόμπαρα όπως έχει η Ίος. Δεν έχει νυχτερινή ζωή όπως η Μύκονος να χορεύουν στο δρόμο. Είναι άλλη η φάση. Οι ξένοι που έρχονται εδώ και θέλουν να βγουν για ποτό θα βρουν μαγαζί που να παίζει μόνο ξένα αλλά σκορπίζονται σε διάφορα μαγαζιά. Αντίθετα στην Ίο θα μπεις σε ένα μικρό μπαρ και θα έχει μόνο τουρίστες. Αυτή είναι η διαφορά.
Έτσι είναι η Αθήνα είναι πρωτεύουσα δεν είναι ιδανική για πάρτη όσο αφορά τους τουρίστες δεν έρχονται γι’ αυτό. Πάντως στην Ακρόπολη,Μελινα μερκουρη εκεί στη αρεοπαγιτου,ναό του δια,παλιά αγορα κτλπ κτλπ γίνεται πανικός δε πέφτει καρφίτσα με 40 βαθμούς. Τώρα βράδυ περισσότεροι εκεί στο κέντρο θα γυρίσουνε, όσοι μένουν στα ξενοδοχεία στα νότια θα πάνε
εκεί στην πιάτσα της Γλυφάδας και Μπολιβάρ έχει πολύ πράγμα από ξένους ειδικά όταν παίζουν Dj κ έχει διαφορά πάρτι. Αλλά το συμπέρασμα είναι σίγουρα δε λες είμαστε στην Αθήνα πάμε να γαμήσουμε τουρίστριες.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Ρε αρχηγέ, τρέλα πουλάς; Το ότι ο Μ.Ο είναι 2 προφανώς δε σημαίνει ότι μένουν όλοι 2 βράδια, αρκετοί θα μένουν μόνο 1 βράδυ και κάποιοι ελάχιστοι θα μένουν πολύ παραπάνω αλλά σκέψου πόσο λίγοι είναι αυτοί ώστε να τελικά βγαίνει Μ.Ο 2.
Ultimately, εσύ έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον από το εξωτερικό να κάνει 2 βδομάδες μπάνια στο Παλιό Φάληρο π.χ.;
Ενα σωρό Άγγλοι που ξέρω να έχουν έρθει Ελλάδα για διακοπές πάνε Κρήτη, Μύκονο, Ζάκυνθο, Ρόδο, Κέρκυρα όπου μπορείς να φανταστείς, αλλά τύπο να έρθει στην Αθήνα για τις παραλίες δεν έχω δει ποτέ.
Ρε φίλε δεν είπαμε ότι έρχονται για τις ξακουστές παραλίες της Αθήνας,είπαμε ότι πάνε για μπάνια όμως,ο αριθμός αυτός δεν είναι μικρός.Θα κατέβουν μια μέρα Μπολιβάρ οι πιο νέοι,θα πάνε λίμνη Βουλιαγμένης έστω κ για καφέ οι περισσότεροι καθώς κ αυτοί που μένουν στα ξενοδοχεία στο καβούρι κ τη Γλυφάδα θα κατέβουν ρε σύ να ρίξουν μια βουτιά.Εγω είπα ότι σε αυτά τα μέρη εάν είσαι κ ωραίος κ το έχεις με το μπλαμπλα μπορείς να πιάσεις κουβέντα με τουρίστριες.Τελος ειδικά όταν ερχόντουσαν και Ρώσοι παρά πολλές Ρωσίδες κατέβαιναν στις παραλίες κ στο Μπολιβάρ όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο,επίσης σκέψου ότι αρκετές τουρίστριες πάνε κ μόνο για ηλιοθεραπεία να μαυρίσουν.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Ενα σωρό Άγγλοι που ξέρω να έχουν έρθει Ελλάδα για διακοπές πάνε Κρήτη, Μύκονο, Ζάκυνθο, Ρόδο, Κέρκυρα κλπ. όπου μπορείς να φανταστείς, αλλά τύπο να έρθει στην Αθήνα για τις παραλίες δεν έχω δει ποτέ.
Μπάνια στα ΝΠ ξένος που ήρθε για τουρισμό , δεν παίζει . Υπάρχουν "άλλοι ξένοι" όμως που παίζουν ΝΠ. Και κάνουν και μπάνια.
Οι Άγγλοι που ξέρεις που έρχονται στα νησιά, πιθανότατα είναι πλέμπα , επιδοματάκηδες.
Μπορεί οι παππούδες τους να ήταν από λαχόρη , τζαϊπούρ , μπαγκλαντες, μιανμαρ κτλ .
Παραδοσιακά ... οι άγγλοι που έρχονταν ελλάδα νησιά ήταν άποροι επιδοματάκηδες.
Οι πιο πάνω πάνε Ισπανία και Γαλλία. Οι πολύ πάνω ... πάνε σε νησιά Ισπανίας και Πορτογαλίας ... ιφ γιου νοου γουατ αϊ μην ....

Ξένοι κέντρο Αθήνας, είναι κάμποσοι ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ... που μένουν αρκετά ... το ξέρουν οι ερμπιενμπηδες ....
και δεν καταγράφονται στα στατιστικά .... ιφ γιου νοου γουατ αϊ μην .... again !
Σαφώς δεν είναι η πλειοψηφία. Αλλά αν κάνει κανείς καμάκι ... τέτοια περίπτωση θα είναι .
Το 90% του συνόλου πάντως ναι , μένει λίγο .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Ρε φίλε δεν είπαμε ότι έρχονται για τις ξακουστές παραλίες της Αθήνας,είπαμε ότι πάνε για μπάνια όμως,ο αριθμός αυτός δεν είναι μικρός.Θα κατέβουν μια μέρα Μπολιβάρ οι πιο νέοι,θα πάνε λίμνη Βουλιαγμένης έστω κ για καφέ οι περισσότεροι καθώς κ αυτοί που μένουν στα ξενοδοχεία στο καβούρι κ τη Γλυφάδα θα κατέβουν ρε σύ να ρίξουν μια βουτιά.Εγω είπα ότι σε αυτά τα μέρη εάν είσαι κ ωραίος κ το έχεις με το μπλαμπλα μπορείς να πιάσεις κουβέντα με τουρίστριες.
Τυπά ... αν τρως σε τέτοια μέρη .... τρως σε όλο τον κόσμο .
Είσαι legendary τύπος !

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.550
Πόντοι
736
Μεγάλε .... έχεις δει πολλές χωρίς γκόμενο ;

Γνωστός μου .... γαμάει ... αλλά μεγάλες ηλικίες ... και έχει σπίτι στο ιστορικό κέντρο ... είναι σε όλα τα τουριστοστέκια ....
σε 3 λεπτά περπάτημα .... πάει και με κοντομάνικο χωρίς μπουφάν το χειμώνα ....

Λεπτομερεια ... το σπίτι που έχει , έχει αντικειμενική 2 μύρια .......
Παπαριές τύπε, αν δεν είναι ξαπλωστράς, δε σε πιστεύω.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Τυπά ... αν τρως σε τέτοια μέρη .... τρως σε όλο τον κόσμο .
Είσαι legendary τύπος !
Όπως το είπες βασικά ξέρεις τι,εάν είσαι κομπλε γενικά το εχεις με τα μουνια,δε λέμε να είσαι ο Ζαφειρης Ντούρος αλλά να μη σε τρώει η μαλακια,τότε εάν τύχει θα γαμησεις και τη τουρίστρια κ τη καθαρίστρια,εάν τώρα είσαι στην άλλη όχθη εεε δε θα ξεκινήσεις κυνήγι τουρίστριας ξαφνικά και θα σε κυνηγάνε όπως κυνηγούσανε το Μπακάκο στο λούφα και παραλλαγή εάν θυμάσαι

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.682
Πόντοι
2.636
Πες στο μαθηματικό σου ότι μπορεί να εντυπωίασε παιδιά του σχολείου αλλά μέχρι εκεί.

Αν πάρουμε το Γιάο Μινγκ και τον κάνουμε κάτοικο ενός χωριού Πυγμαίων θα ανέβει ο μέσος όρος ύψους. Αυτό όμως σαν πληροφορία είναι κάτι παντελώς άχρηστο αφού μας ενδιαφέρει ο μέσος όρος ύψους όσων ανήκουν στη φυλή των Πυγμαίων και πως αυτός εξελίσσεται διαχρονικά. Εκεί φαίνεται η σημασία που έχει ο μέσος όρος σαν μέγεθος και τι αντιπροσωπεύει.

Παρατήρησε πόσες φορές ανατρέχεις σε μέσους όρους στη ζωή σου (οι Έλληνες δουλεύουν κατά μεσο όρο πολλές ώρες τη μέρα, ο μέσος μισθός, ο μέσος όρος ηλικίας) και μετά πες μου ότι είναι άχρηστη πληροφορία.
καλα φτασε εσυ το μεσο μισθο και βλεπουμε...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Παπαριές τύπε, αν δεν είναι ξαπλωστράς, δε σε πιστεύω.
Εννοείται ξαπλωστράς στην πάρο ... ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ .......

Ο άλλος με το σπίτι στην πλάκα .. πρέπει να κάνει κίνηση .
Στον ξαπλωστρά και το μπαρμαν ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Ακολουθεί κείμενο υψηλής αναλύσεως.

Αναφέρομαι μόνο στο κέντρο της πόλης η στην Αθήνα γενικώς,τα νησιά είναι άλλη ιστορία.Θα χωρίσουμε την ανάλυση σε ενότητες όπως χρόνος,τόπος,ηλικία,προφίλ,δραστηριότητες,αριθμός παρέας κ εμπιστοσύνη.Στο τέλος θα δώσουμε συμπεράσματα ως προς το καλύτερο τρόπο ώστε να καβαλήσει τουρίστριες ο μέσος ιππέας του μπου.

Χρονος: οι περισσότερες τουρίστριες έρχονται Αθήνα για λίγες μέρες κυρίως στην άφιξη τους κ στην αναχώρηση τους,είναι κουρασμένες μόλις ήρθαν δε ψάχνουν καβαλάρη,επίσης όσο μείνουν έχουν σφιχτό πρόγραμμα βλέποντας όσα περισσότερα αξιοθέατα μπορούν κ εξερευνούν τη πόλη.Εδω το καλύτερο είναι ν βρεις τουρίστριες π έχουν αρκετές μέρες στη διάθεση τους καθώς κ αυτές π έχουν επιστρέψει από όλο το ταξίδι κ θ μείνουν άλλες 2-3 μέρες Αθήνα,εκεί βέβαια ίσως είναι κουρασμένες απ όλο το ταξίδι κ φουλάρισμενες καθώς κ ίσως έχουν γαμηθει ήδη.

Τόπος: εδώ μετράει πολύ που θα τη γνωρίσεις;; Δε μιλάμε γι εργαζόμενους στο τουρισμό μαγαζιά κτλπ,θα κόβεις βόλτες στο κέντρο κ θα μιλάς στο δρόμο θα σε περάσουν για απατεώνα πιθανόν,θα πηγαίνεις σε τουριστομαγαζα;;Θα κόβεις βόλτες σε αξιοθέατα ;;;

Ηλικια : μετράει και η δίκη της κ η δικιά σου τώρα εάν είσαι μπάρμπας 50 κ κυνηγάς κοριτσάκια 20-25 θα σε περάσουν μάλλον γι κανένα πορτοφολά η κανένα παπαντζη στο κέντρο , επίσης εάν είσαι σε μπαρ πάλι θα πούνε μεταξύ τους εάν κεράσεις κανένα ποτό oooo creapy.Οι μεγαλύτερες ηλικιακά πάνω από 30+ έως 50 άρες είναι πιο εύκολη λεία για κέντρο Αθήνας,καταλαβαίνουν τι θέλεις δε θα πάνε σε μπαρ στο ψυρη να βρουνε γκόμενο,ξέρουν καλύτερα να κινούνται σε πόλη και μπορούν να εκτιμήσουν διαφορετικά τη παρέα κ ξενάγηση ενός ντόπιου ας πούμε σε σχέση με τη πιτσιρικά π βράζει το αίμα της θα γυρίζει όλη μέρα κ εάν θέλει να ψαχτεί θα ψαχτεί σε ποταδικο πχ.

Προφίλ: τι προφίλ έχει η τουρίστρια,είναι πεταμενη Αμερικάνα η Αυστραλέζα π κυκλοφορεί με πέδιλα;; Θα αράξει ρακόμελο ψυρη ;; Θα φορέσει γόβες κ θα πάει σε καμία ταράτσα να πιει κοκτειλ θα πει δρακουλη γι κρεατα η θα πάει Κουκάκι για μπυρες κ ντάκο ;;
Εδώ έχουμε κ το προφίλ του καβλιαρη του μπου, είσαι τζιβατος αποτυχημένος κιθαρίστας,είσαι κουλ τύπος του καλοκαιριού μαυρισμένος μοντελάκι,είσαι κυριλές,είσαι ένας απλός τύπος ;; Τι πορτοφόλι κουβαλάς;; Δε μπορείς ν κανεις πεσιμο στην Ιταλίδα με τις γοβεσ που στρίβει στη Βορεου κ μυρίζει κολωνια όταν εσυ είσαι τύπος να πάρουμε δυο ΦΙΞ στα καφενεία του Μεταξουργείου.

Δραστηριότητες: περίεργη ενότητα,εδώ αποφασίζεις από την αρχή που θα κυνηγήσεις θα πας σε μπαρ θα πας στα αξιοθέατα θα πας στη παραλία;;Ποταδικα αναφέρονται σε μικρότερους έως 30-33 μαξ,αξιοθέατα ακόμη κ σε γερόντια που πέρα από τη πλάκα για μένα είναι πολύ καλο μέρος γι καμάκι ειδικά σ αυτά π είναι αραιωμένα από κόσμο τύπου παλιά αγορά .Ευκολο μπορείς να προσεγγίσεις εάν το έχεις κ το μπλα μπλα.Τελος η παραλία είναι πολύ καλο μέρος πρώτον γιατί αυτόματα μπαίνεις σ μια δραστηριότητα που της αρέσει εφόσον είναι ήδη εκεί,δεύτερον εάν δεν είσαι σαπιοκοιλιας σε βλέπει κατευθείαν κ βάζει τικ στο μυαλό της κ επίσης το ανάποδο βλεπεις κ εσύ όλο το πακέτο μπαμ μπαμ,επίσης το σημαντικότερο εδώ είναι ότι καταλαβαίνεις ότι μάλλον έχει μέρες στη διάθεση της για να φάει χρόνο στη παραλία όποτε προτείνεις εάν πάει καλά κ αυριανό μπανάκι εάν αλλάξεις τηλέφωνο,βέβαια ίσως είσαι κ άτυχος εάν σ πει τελευταία μέρα.Αστερισκος εδώ σε ποια παραλία θα πας κ ποσο ψυχή έχεις να σε φάει ο ήλιος.ΜΕΓΑΛΟ τιπ εδώ για να κλείσουμε είναι ότι μπορείς ν έχεις στο κεφάλι σου 2-3 δραστηριότητες π μπορείς ν προτείνεις τις οποίες δύσκολα θα έκανε μόνη της πχ ν τη πας σε μια ωραία παραλία π δε ξέρει κτλπ.

Αριθμός: εδώ τώρα παίζει ρόλο το πόσες είναι πιο εύκολα θα γαμηθει μια που συνοδεύεται από άλλες 3 γιατί εάν τη κάνει αυτή τότε οι αλλες Κλάιν μαιν είναι παρέα κάτι θα κάνουν,επίσης μπορεί μετά ν ψαχτούν κ αυτες για πουτσα από ζήλεια.Εαν είναι δυο τότε δύσκολο γιατί η δεύτερη θα μείνει μόνη της κ θα χαλάσει τη φάση,επίσης στις δυο η δεύτερη δε θα ψαχτεί για πουτσα επειδή μόνη της δύσκολα θα εξαφανιστεί με κάποιον χωρίς ν το ξέρει κανεις.Το ιδανικό η μονάδα,τουρίστρια μόνη της 99% θα γαμηθει ειδικά εάν πέσει σε γαμια του μπου τότε δεν έχει σωτηρία ,αυτή η κατηγορία έχει αυτοπεποίθηση ξέρει κατευθείαν τι θέλει ,καταλαβαίνει εάν θες να γαμησεις κ όχι ν τη κλέψεις,λογικά έχει εκπειρια στα ταξίδια εφόσον είναι μόνη κ πολλές φορές θα σε προσεγγίσει αυτή.

Εμπιστοσύνη: τώρα εδώ αρχικά πιο δύσκολα γαμας Αθήνα σε σχέση με την εμπιστοσύνη απ ότι σ ένα νησί,στο νησί μόνο κ μόνο το vibe βγάζει περισσότερη ασφάλεια ,περπατάς δυο-δέκα σήματα τσουπ παραλία μπαλαμουτι,γύρω γύρω θάλασσα που ν πας,Αθήνα 5 εκατομυρια μεγάλη πόλη εεε δυσκολότερα υπάρχει εμπιστοσύνη από κέντρο ν τη πας ας πούμε Κυψέλη , που με πάει αυτός λέει.Επισης είναι κ το που μένει ξενοδοχείο είτε airbnb, Θέλω να πω ότι στο Airbnb μπορεί να σε φέρουν και σπίτι και δύο να είναι και τρεις, Στο ξενοδοχείο ίσως μαγκώσουν λίγο. Θεωρώ ότι στην παραλία μου είναι πιο εύκολο να χρειαστεί εμπιστοσύνη καθώς κι αν κάνεις ας πούμε κάτι σαν ξεναγό σε κάποιο αξιοθέατο, γιατί σε ακούει να μιλάς έχετε τέλος πάντων αρκετή συζήτηση.

Τέλος τώρα πάμε στα συμπεράσματα, σίγουρα τίποτα δεν είναι κανόνας τα πάντα μπορούν να γίνουν. Αλλά τα συμπεράσματα τα οποία βγάζω εγώ και προσωπική μου άποψη Είναι ότι η καλύτερη ηλικία για τουρίστριες είναι από 27 – 28 και πάνω πιο ώριμες δηλαδή και όχι πιτσιρίκια, θέλει εμπιστοσύνη σίγουρα. Τα καλύτερα μέρη είναι αξιοθέατα στα οποία δεν έχει πολύ κόσμο και μπορείς να τους μιλάς και να προτείνεις να τους πεις κάποια πράγματα για το μέρος, η παραλία είναι τρομερό θεωρώ και αναφέρω αυτά τα δύο μέρη γιατί στο πρώτο αφού περάσετε κάποιο χρόνο όποιος δεν είναι αυτόματα φλερτ μπορείς να προτείνεις συνέχεια για φαγητό και γενικά για όλη την ημέρα, στην παραλία τώρα μπορείς να προτείνεις παραλία ξανά η αν ταιριάξετε ν κάνετε σχέδια για το βράδυ.

Τώρα όλα αυτά δεν είναι για ανθρώπους που δουλεύουν στην εστίαση και τον τουρισμό γιατί αυτή γαμάνε έτσι κι αλλιώς, είναι για όλους τους υπόλοιπους τιμή τους. Το κυνήγι της τουρίστριας θέλει ιδρώτα θέλει κόπο καθώς και τρόπους και πάνω απ’ όλα αρκετό χρόνο
1 - Σωστός !
2 - Εγώ που είμαι σκέτος αποτυχημένος , εχω καμιά ελπίδα ; Να μάθω κιθάρα ;
3 - Πάντως 2 φορές που δούλεψα σεζόν ήταν ότι χειρότερο από κούραση. Όχι να γαμήσω , ούτε να κοιτάξω θηλυκά ήθελα , στα ρεπό μόνο άραγμα άντε και καμιά μπύρα.
Η μόνη που γάμησα ήταν μια νομίζω από το Ιράν ( ! ) που μου είπε " I want you to fuck me ". Ε τι ; Θα την αφήσω ;

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Οι Άγγλοι που ξέρεις που έρχονται στα νησιά, πιθανότατα είναι πλέμπα , επιδοματάκηδες.
Παραδοσιακά ... οι άγγλοι που έρχονταν ελλάδα νησιά ήταν άποροι επιδοματάκηδες.
Οι πιο πάνω πάνε Ισπανία και Γαλλία. Οι πολύ πάνω ... πάνε σε νησιά Ισπανίας και Πορτογαλίας ... ιφ γιου νοου γουατ αϊ μην ....
Bro, αυτά που λες είναι εποχής Thomas Cook, η Ελλάδα έχει ακριβύνει. Ισπανία δεν πήγαιναν ποτέ οι φραγκάτοι Άγγλοι. Νότια Γαλλία ναι, πήγαιναν. Αυτοί που ξέρω είναι κυρίως μεσαίοι, με αγγλικά επιδόματα και χαμαλοδουλειές δεν κάνεις πλέον διακοπές σε ελληνικό νησί, όπως ούτε με (το μέσο) ελληνικό μισθό. Oι πολύ πάνω τα τελευταία χρόνια πάνε πολύ σε συγκεκριμένα μέρη στην Αφρική (Τανζανία πολύ της μόδας) και οι πιο παραδοσιακοί σε ακριβά μέρη στη Μεσόγειο, Καραϊβική κλπ. Αλλά αυτό για το καμάκι που λέμε εδώ δε σε νοιάζει γιατί με την top 0,5% Αγγλίδα δε θα βρεθείς εύκολα στα ίδια μέρη.

Ξένοι κέντρο Αθήνας, είναι κάμποσοι ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ... που μένουν αρκετά ... το ξέρουν οι ερμπιενμπηδες ....

Ξέρω τι λες και ξέρω και έναν Έλληνα που πηγαινοέρχεται στο UK και το κάνει όταν είναι Ελλάδα, αλλά στα 7Μ τουρίστες που έχει η Αθήνα πόσοι θα είναι αυτοί; Σε σχέση με το σύνολο λίγοι και πρακτικά αυτοί δεν είναι τουρίστες. Όταν λες "τουρίστρια που κυκλοφορεί στο κέντρο" υποθέτω δεν εννοείς τη Digital Νomad, αλλά κάποια που κάνει διακοπές. Αν μετράς σαν τουρίστριες και τις στριπτιτζούδες που πάνε στο Μπολιβάρ ή τις Υacht Staff που βλέπεις στα ΝΠ αυξάνονται οι ξένες σίγουρα, αλλά άτομα που είναι σε μια χώρα τον περισσότερο καιρό δεν είναι τουρισμός. Άλλο ξένος, άλλο τουρίστας.

• Like

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
Bro, αυτά που λες είναι εποχής Thomas Cook, η Ελλάδα έχει ακριβύνει. Ισπανία δεν πήγαιναν ποτέ οι φραγκάτοι Άγγλοι. Νότια Γαλλία ναι, πήγαιναν. Αυτοί που ξέρω είναι κυρίως μεσαίοι, με αγγλικά επιδόματα και χαμαλοδουλειές δεν κάνεις πλέον διακοπές σε ελληνικό νησί, όπως ούτε με (το μέσο) ελληνικό μισθό. Oι πολύ πάνω τα τελευταία χρόνια πάνε πολύ σε συγκεκριμένα μέρη στην Αφρική (Τανζανία πολύ της μόδας) και οι πιο παραδοσιακοί σε ακριβά μέρη στη Μεσόγειο, Καραϊβική κλπ. Αλλά αυτό για το καμάκι που λέμε εδώ δε σε νοιάζει γιατί με την top 0,5% Αγγλίδα δε θα βρεθείς εύκολα στα ίδια μέρη.

Ξέρω τι λες και ξέρω και έναν Έλληνα που πηγαινοέρχεται στο UK και το κάνει όταν είναι Ελλάδα, αλλά στα 7Μ τουρίστες που έχει η Αθήνα πόσοι θα είναι αυτοί; Σε σχέση με το σύνολο λίγοι και πρακτικά αυτοί δεν είναι τουρίστες. Όταν λες "τουρίστρια που κυκλοφορεί στο κέντρο" υποθέτω δεν εννοείς τη Digital Νomad, αλλά κάποια που κάνει διακοπές. Αν μετράς σαν τουρίστριες και τις στριπτιτζούδες που πάνε στο Μπολιβάρ ή τις Υacht Staff που βλέπεις στα ΝΠ αυξάνονται οι ξένες σίγουρα, αλλά άτομα που είναι σε μια χώρα τον περισσότερο καιρό δεν είναι τουρισμός. Άλλο ξένος, άλλο τουρίστας.
Πολύ σωστά. Άλλο τουρισμός πόλης άλλα διακοπές παραλία.
Δεν είναι όμως εκεί το θέμα στην τελική.
Το καμάκι ή θα χτυπήσει με dating app (ειδικά για 35+ η καλύτερη λύση) ή θα πρέπει να πάει κάπου που πάνε μαζικά τουρίστριες. Να κατέβεις Ακρόπολη - Πλάκα - Μοναστηράκι τη μέρα. Θα δεις πολύ λαό αλλά θα καταφέρεις να γνωρίσεις καμία; Λιγότερες οι πιθανότητες, πρέπει να πετύχεις μία ή δύο φίλες μόνες, να έχουν διάθεση και σίγουρα εκεί θέλει θάρρος και αποφασιστικότητα. Στην παραλία κάπως καλύτερες οι συνθήκες, βάζεις την πετσέτα του κοντά ,αν έχεις και ωραίο σώμα ακόμα καλύτερα.
Νυχτερινή ζωή; Εδώ είναι τα δύσκολα με την Αθήνα. Υπάρχουν μέρη που πάνε τουρίστες μαζικά το βράδυ; Όχι για φαγητο, για ποτό ή για χορό λέμε.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.744
Πόντοι
3.556
Αθήνα είναι δύσκολα γιατί το όλο σκηνικό είναι στημένο για να ελέγχουν το παιχνίδι τα μαγαζιά,οι επιχειρήσεις στις παραλίες κτλ.Είναι όλα στενά και δεν έχεις χώρο να κινηθείς.Δεν υπάρχουν παγκάκια να καθίσεις.Πρέπει συνεχώς να μετακινείσαι αφού το πλήθος σπρώχνει.Εκτός αυτού αν αράξεις μόνος σου σε καφε ή μπαρ να καμακώσεις φαίνεσαι περίεργος.
Δεν υπάρχει ούτε ένα κλαμπ που να μαζεύονται τουρίστριες αφότου έκλεισε το Lava Bora.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Το καμάκι ή θα χτυπήσει με dating app (ειδικά για 35+ η καλύτερη λύση)
Απλά δεν αξίζει την επένδυση χρόνου αν η άλλη είναι εδώ για 2,3,4 μέρες, στην καλύτερη θα πηδήξεις βιαστικά μια φορά, στη χειρότερη απλά θα χαζολογάς ή θα βγεις. Τα έχω κάνει και τα 2.

Να κατέβεις Ακρόπολη - Πλάκα - Μοναστηράκι τη μέρα. Θα δεις πολύ λαό αλλά θα καταφέρεις να γνωρίσεις καμία; Λιγότερες οι πιθανότητες, πρέπει να πετύχεις μία ή δύο φίλες μόνες, να έχουν διάθεση και σίγουρα εκεί θέλει θάρρος και αποφασιστικότητα. Στην παραλία κάπως καλύτερες οι συνθήκες, βάζεις την πετσέτα του κοντά ,αν έχεις και ωραίο σώμα ακόμα καλύτερα.
Πρέπει να είσαι εισοδηματίας για να το κάνεις αυτό ρε bro, ποιος έχει το χρόνο να γυρνάει με τις ώρες στην Πλάκα να μιλάει σε γκόμενες;

Νυχτερινή ζωή; Εδώ είναι τα δύσκολα με την Αθήνα. Υπάρχουν μέρη που πάνε τουρίστες μαζικά το βράδυ; Όχι για φαγητο, για ποτό ή για χορό λέμε.
Έχει κάποια μέρη στο κέντρο που μαζεύονται, και το Baba o Rhum που πάω μερικές φορές μαζεύει αρκετές τουρίστριες π.χ. απλά και πάλι δεν αξίζει την επένδυση χρόνου για να το βάλεις στόχο. Αν είσαι staff ή συχνάζεις εκεί γιατί σ' αρέσει το μαγαζί και κάτσει ΟΚ, αλλά να πηγαίνεις επί σκοπού μήπως γίνει φάση με την Αγγλίδα ή την Αμερικάνα που είναι Αθήνα για ένα ΣΚ τρέχα γύρευε.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Ισπανία δεν πήγαιναν ποτέ οι φραγκάτοι Άγγλοι. Νότια Γαλλία ναι, πήγαιναν.
Γιατί δεν θες να χωνέψεις , ότι δεν έχεις δει δείγματα από όλες τις ομάδες πληθυσμού.
Πόσων χρονών πρέπει να πας για να το χωνέψεις αυτό ;;;

Θες φωτογραφίες σε μαρίνες στη μαγιόρκα και στη μπαρμπέλα ... να δεις ότι τα μισά σκάφη (προσοχή , σκάφη όχι ΣΚΑΦΕΣ)
έχουν εγγλέζικη σημαία ;;;;

Δεν αναφέρομαι σε κομπιουτεράδες υπαλλήλους με σνήκερς

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
και τα άλλα μισή μαλτέζικη αλλά δε βλέπω και πολλούς Μαλτέζους να κυκλοφορούν

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Γιατί δεν θες να χωνέψεις , ότι δεν έχεις δει δείγματα από όλες τις ομάδες πληθυσμού.

Για UK, έχω δείγματα σχεδόν από παντού γιατί έχω ζήσει μισή ζωή την κοινωνία, ίσως τη ξέρω καλύτερα από την ελληνική. Η Iσπανία είναι ο Νο1 προορισμός τους by far, κάθε χρόνο πάνε >15 εκ. Άγγλοι, ανάμεσα σε τόσους κάποιοι θα έχουν και λεφτά και κότερα, αλλά συνήθως οι φραγκάτοι Άγγλοι πάνε αλλού. Αντίθετα, είναι κλασικός working-class προορισμός, πριν λιγα χρόνια αγόραζες διαμέρισμα στο Benidorm κλπ. με 60-70Κ λίρες. Και στη Μύκονο πάνε κάποιοι φραγκάτοι Άγγλοι και θα δεις κότερα μεunion jack αλλά σαν γενικό κανόνα αυτοί που έρχονται Ελλάδα δεν είναι οι πολύ εύποροι. Απλό είναι.

Θες φωτογραφίες σε μαρίνες στη μαγιόρκα και στη μπαρμπέλα ... να δεις ότι τα μισά σκάφη (προσοχή , σκάφη όχι ΣΚΑΦΕΣ)
έχουν εγγλέζικη σημαία ;;;;
Μαρμπέλα ρε bon viveur, σαν το σεατάκι.

Δεν αναφέρομαι σε κομπιουτεράδες υπαλλήλους με σνήκερς
Πάρε κανένα nike low dunk να σενιαριστείς ρε bro.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
και τα άλλα μισή μαλτέζικη αλλά δε βλέπω και πολλούς Μαλτέζους να κυκλοφορούν
Πολλά με union jack είναι από isle of man, cayman κλπ. για εύλογους λόγους και δεν ανήκουν σε Άγγλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom