Νέα

Γαμιούνται οι τουρίστριες που κυκλοφορούν στο κέντρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιουνται εύκολα οι τουρίστριες που κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας

• Ναι

Ψήφοι: 44 50,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Bro, στην Αθήνα ο εφικτός τρόπος να γνωρίσεις τουρίστρια είναι να πάρεις κάποιο φίλο σου να πάτε σε κανένα μαγαζί όπως π.χ. το James Joyce που μαζεύει ξένες για μια μπύρα και να χωθείτε. Αν είστε ωραίοι και ξέρετε και αγγλικά κάτι μπορεί να γίνει. Το να κυνηγάει κάποιος σε μαγαζιά με τσολιαδάκια και έξω από το Ηρώδειο και να προσφέρει ξεναγήσεις είναι αστείο και πρέπει να είναι και αργόσχολος για να χαλάει το χρόνο του έτσι.

Η παραλία στην Αθήνα δεν πολυδουλεύει γιατί η τουρίστρια που θέλει μπάνια δε θα πληρώνει AirBnb για να κάνει μπάνιο στον Άλιμο και τη Γλυφάδα που οι παραλίες είναι χάλια. Θα τα δώσει να πάει σε νησί.
Φίλε μου κοιτα αυτά π αναφέρω είναι μια προτροπή κάποιες εναλλακτικές εκτός του περπατημένου μπαρ ποτά κτλπ, έχω βρεθεί σε πολλά νησιά κ πολύ καιρό όποτε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με τουρίστριες στην Αθήνα. Προφανώς φίλε μου δεν είμαστε όλοι ίδιοι έτσι εγώ προσωπικά ούτε μπάρμπας είμαι μια χαρά ειμαι νέος κ αγγλικά ξέρω κ άλλες γλώσσες κ το έχω,θέλω ν πω δεν καταστρώνω σχέδια και γυρνάω όλη μέρα στο κέντρο κ σε μνημεία. Πάντως να ξέρεις αυτό που κοροϊδεύεις για τα μνημεία γαμανε αρκετοί στο λέω γιατί το ξέρω κι από επαγγελματική εργασία κ έχει τύχει κ σ μένα κάτι τέτοιο. Τώρα αυτό που λες για τις παραλίες φίλε μου δες το λέω για κακό αλλά προφανώς δε τα ξέρεις καλά απ ότι καταλαβαίνω. Αν θες να ξέρεις λίμνη βουλιαγμενης,καβούρι, παραλία Γλυφάδας, ακόμη και στο Μπολιβάρ γίνεται της πουτανας,καθημερινά πηγαίνουν από τα ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων οι τουρίστες καθώς κ τα τρανσφερ από ξενοδοχεία του κέντρου κατεβάζουν εκατοντάδες κάθε μέρα σ αυτά τα μέρη. Και στο ξαναείπα λόγω δουλειάς έχω νταλαβεριστει με τη φάση έχω γνωρίσει χιλιάδες τουρίστες όσοι απ’ αυτούς έχουνε κάτσει Αθήνα 1 στους χίλιους δεν κατέβηκε στις παραλίες.
Φίλε μου δεν είναι όλα για όλους εσύ για παράδειγμα η εγώ η οποιοσδήποτε άλλος μπορούμε και πάμε στα μαγαζάκια πίνουμε τα ποτά μας χωνόμαστε κάποιος άλλος δε το έχει αυτό.
Δηλαδή επειδή εσύ λειτουργείς έτσι δε σημαίνει ότι λειτουργεί και ο άλλος, αν κάποιος άλλος εχει τα αποτελέσματα θα σου πει τι φαφλατιες μ λες τώρα εσυ κ τούμπαλιν.

Τελευταία τροποποίηση:

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Είνια απλό παίκτη μου, πήγαινε Λιμανάκια, πήγαινε Βούλα, Πόρτο Ράφτη ποιοι είναι περισσότεροι;
Στα σοβαρά ξέρεις εσύ κάποια παραλία στην Αττική που πάνε κυρίως τουρίστες; Εγώ δεν ξέρω καμία.

Για Χερσόνησο δε θα συμφωνήσω. New York, Palm γίνεται πολύ παιχνίδι και μόνος σου να πας.
Όπως έγραψα και στο φίλο παραπάνω μάγκες κατεβαίνουν πολλές τουρίστριες στις παραλίες της Αττικής η λίμνη Βουλιαγμένης είναι πίτα κάθε μέρα δεν ακούς ελληνικά, το καβούρι κι αυτό πίτα είναι και το Μπολιβάρ μαζεύει, μην ξεχνάς το Μπολιβάρ έχει και πολλές βραδιές με την Dj ξενους διάσημους. Επίσης μην ξεχνάμε μιλάμε για Αθήνα έτσι δεν είναι καλοκαιρινός παράδεισος διακοπών, είναι μια πόλη σταθμός που έρχονται τουρίστες για να πάνε στα νησιά και επί ευκαιρίας γυρνάνε και την Αθήνα λόγω ιστορίας. Έχει και κάποια μαγαζάκια στο κέντρο τα οποία μαζεύουν αρκετούς τουρίστες, είναι ανάλογα τι γκόμενα θες να βαρέσεις. Εγώ δουλευα πολύ ρώσους και οι Ρωσίδες πχ θα περπατήσουν φουλ και θα πάνε παραλία στάνταρ όποτε μπορείς κ να τη πετύχεις έξω κ να τη πετύχεις παραλία σε αντίθεση οι αμερικανες θα πάνε πιο εύκολα σε μπαράκια το βράδυ κ θα κινηθούν στα πιο εμπορικά μέρη.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Σε νησί αντίθετα θα πηδήξεις 100% χωρίς καν να προσπαθήσεις, βασικά αν δεν πηδήξεις τουρίστρια σε νησί μάλλον έχεις πρόβλημα.
Σε κυκλαδονήσι θα πηδήξεις τα αρχίδια μου.
Με τα λεφτά που θα φας όμως, θα γαμήσουν οι ντόπιοι .

Αυτούς τους παρακαλάνε οι ελληνίδες κι ας είναι σαν τον άσχημο αδελφό του κουασιμόδου.
Για αυτό όποιος πάει στα ελληνικά νησιά για καμάκι είναι ΗΛΙΘΙΟΣ.

Με τα λεφτά που τρώει εκεί , πάει σε νησί όπως Ίμπιζα ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Αυτό που έχετε θεοποιήσει τους "ξαπλωστράδες" ως απόλυτους γαμιάδες, μόνο στο μπου.κομ θα μπορούσε να γίνει.
Sub-Zero όνομα και πράγμα.
Δεν είναι θεωρία. Είναι παρατήρηση και εμπειρία real life ....

Όταν είδα πριν 25 χρόνια .......... γκόμενες υπαλλήλους της πείνας .....

να ρίχνουν ξερή χυλόπιτα , ωμή ... να στάζει .... σε επιστήμονα που τότε έβγαζε δουλεύοντας για την πλάκα του 3 μύρια δρχ το μήνα
με χρυσό γιωτ μαστερ , μπράτσα και γκρι μάτια ....

ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ... ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ .... που θύμιζε ταρίφα στην καζαμπλάνκα ....

και χάραμα ... να την πέφτουν στον οικονομικό μετανάστη ... που μάζευε τα τραπέζια και τις καρέκλες .....
και ήταν σαν τον άσχημο ξάδελφο του κουασιμόδου .........

ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .... ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ....
και μετά από 48 ώρες ήμουν ίμπιζα.

Εκεί γάμησα.ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ .... ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ , 1/4 ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ...
ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΑΜΑΓΑ ...........

Πήγαινε εσύ ξεκάρφωτος να γαμήσεις σε ελληνικό νησί ...
και έλα να μας γράψεις τις ιστορίες σου ....

ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Όχι τύπε καμία κέντρο δε γαμιέται.
Μόνο παρθένες και λεσβίες πάνε κέντρο.
Μεγάλε .... έχεις δει πολλές χωρίς γκόμενο ;

Γνωστός μου .... γαμάει ... αλλά μεγάλες ηλικίες ... και έχει σπίτι στο ιστορικό κέντρο ... είναι σε όλα τα τουριστοστέκια ....
σε 3 λεπτά περπάτημα .... πάει και με κοντομάνικο χωρίς μπουφάν το χειμώνα ....

Λεπτομερεια ... το σπίτι που έχει , έχει αντικειμενική 2 μύρια .......

• Like
Αντιδράσεις: batist

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Φίλε μου κοιτα αυτά π αναφέρω είναι μια προτροπή κάποιες εναλλακτικές εκτός του περπατημένου μπαρ ποτά κτλπ, έχω βρεθεί σε πολλά νησιά κ πολύ καιρό όποτε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με τουρίστριες στην Αθήνα. Προφανώς φίλε μου δεν είμαστε όλοι ίδιοι έτσι εγώ προσωπικά ούτε μπάρμπας είμαι μια χαρά ειμαι νέος κ αγγλικά ξέρω κ άλλες γλώσσες κ το έχω,θέλω ν πω δεν καταστρώνω σχέδια και γυρνάω όλη μέρα στο κέντρο κ σε μνημεία. Πάντως να ξέρεις αυτό που κοροϊδεύεις για τα μνημεία γαμανε αρκετοί στο λέω γιατί το ξέρω κι από επαγγελματική εργασία κ έχει τύχει κ σ μένα κάτι τέτοιο. Τώρα αυτό που λες για τις παραλίες φίλε μου δες το λέω για κακό αλλά προφανώς δε τα ξέρεις καλά απ ότι καταλαβαίνω. Αν θες να ξέρεις λίμνη βουλιαγμενης,καβούρι, παραλία Γλυφάδας, ακόμη και στο Μπολιβάρ γίνεται της πουτανας,καθημερινά πηγαίνουν από τα ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων οι τουρίστες καθώς κ τα τρανσφερ από ξενοδοχεία του κέντρου κατεβάζουν εκατοντάδες κάθε μέρα σ αυτά τα μέρη. Και στο ξαναείπα λόγω δουλειάς έχω νταλαβεριστει με τη φάση έχω γνωρίσει χιλιάδες τουρίστες όσοι απ’ αυτούς έχουνε κάτσει Αθήνα 1 στους χίλιους δεν κατέβηκε στις παραλίες.
Φίλε μου δεν είναι όλα για όλους εσύ για παράδειγμα η εγώ η οποιοσδήποτε άλλος μπορούμε και πάμε στα μαγαζάκια πίνουμε τα ποτά μας χωνόμαστε κάποιος άλλος δε το έχει αυτό.
Δηλαδή επειδή εσύ λειτουργείς έτσι δε σημαίνει ότι λειτουργεί και ο άλλος, αν κάποιος άλλος εχει τα αποτελέσματα θα σου πει τι φαφλατιες μ λες τώρα εσυ κ τούμπαλιν.

Παίκτη, ο μέσος επισκέπτης που μένει σε ξενοδοχείο στην Αττική μένει 2 μέρες για να δει λίγο Ακρόπολη και να κάνει μια βόλτα.

Αυτοί που μένουν σε AirBnb που είναι το 30-40% μένουν 1-2 μέρες παραπάνω, γι' αυτό και οι πιο πολλοί που έχουν Airbnb στην Αθήνα δέχονται ελάχιστη διαμονή 1 και 2 μέρες.

Athens, Attica Airbnb Data 2025: STR Market Analysis & Stats

ΟΚ, κάποιοι λίγοι θα προλάβουν να πάνε και για ένα μπάνιο, αλλά καταλαβαίνεις για πόσο σύντομες διαμονές μιλάμε.

Δεν παίζει να είσαι σχετικός με τον τουρισμό και να λες αυτά που λες, δεν τρώμε κουτόχορτο όλοι. Άστο και πάμε παρακάτω. Numbers talked.

1748464257720.png

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
εσυ σαλονικιος εισαι τυπε... γιατι αναρωτιεσαι?
Θεσσαλονίκη εγώ βγάζω πολύ πιο εύκολα γκόμενα ... και πολύ καλύτερη από Αθήνα.
Ξέρω τέλειο χασάπικο ... και ζεμπεκιά .... και χώνομαι όπου έχει χορό .... και είμαι και καλός.

Επίσης πάνω, έχει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ φρικια ... ταγαρια .... επαναστατριες ... αναρχοαυτόνομες ... και άλλες ψυχασθενείς.

Αν κάνεις συγκρίσεις αυτοκινήτων ;;;;
Ο 30ρης με μιάτα δεκαετίας .... έχει καλύτερη γκόμενα από συνομίληκο στην κηφισιά με πόρσε ...
Αυτός που έχει μπάνικη μπεμβε ;;; Καλύτερη γκόμενα από αυτές που φορτώνουν στην αττική φεράρι και λαμπορκίνι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Παίκτη, ο μέσος τουρίστας που μένει σε ξενοδοχείο στην Αττική μένει 2 μέρες και κάτι για να δει λίγο Ακρόπολη και να κάνει μια βόλτα.

Δεν παίζει να είσαι σχετικός με τον τουρισμό και να λες αυτά που λες, δεν τρώμε κουτόχορτο όλοι. Άστο και πάμε παρακάτω. Numbers talked.
Τυπάρα μου .... ο μαθηματικός μου ... πρώτη λυκείου ...

ΈΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ....

Και έφερνε παράδειγμα ...

Αν ο Ωνάσης ήταν από χωριό με 1999 άεργους ζητιάνους,
το μέσο εισόδημα των 2000 ατόμων
θα έβγαινε στο 10πλασιο ενός πετυχημένου καρδιοχειρουργού.
Από τους 2000 όμως, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ.
Θα ήταν πάντα ο ωνάσης και 1999 άεργοι ζητιάνοι.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Παίκτη, ο μέσος τουρίστας που μένει σε ξενοδοχείο στην Αττική μένει 2 μέρες και κάτι για να δει λίγο Ακρόπολη και να κάνει μια βόλτα.

Αυτοί που μένουν σε AirBnb που είναι το 30-40% μένουν 1-2 μέρες παραπάνω, γι' αυτό και οι πιο πολλοί που έχουν Airbnb στην Αθήνα δέχονται ελάχιστη διαμονή 1 και 2 μέρες.

Athens, Attica Airbnb Data 2025: STR Market Analysis & Stats

ΟΚ, κάποιοι λίγοι θα προλάβουν να πάνε και για ένα μπάνιο, αλλά καταλαβαίνεις για πόσο σύντομες διαμονές μιλάμε.

1748464257720.png
Άκου τρελέ μου εσυ googlareis εγώ τα ξέρω από πρώτο χέρι, Εάν διάβασες καλά αυτά που είπα αναφέρθηκα πρώτο πρώτο ότι οι περισσότεροι τουρίστες κάθονται στην Αθήνα 1-2 μερες πριν πάνε νησιά κ μετά,υπάρχουν κ αρκετοί π κάθονται περισσότερο,αυτό δεν αναιρεί ότι δε κατεβαίνουν παραλίες. Σου είπα αν πας στη λίμνη Βουλιαγμένης 1 μέρα το καλοκαίρι θα δεις τι γίνεται καθώς και στο καβούρι κάτω τα ξενοδοχεία που είναι τίγκα. Όλη η παραλιακή είναι γεμάτη ξενοδοχεία κ ειδικά αυτά στο καβούρι μάλλον googlareis μόνο και δεν έχεις πάει προς τα εκεί.
Πάμε παρα κατω

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Ρε φίλε σκατα είναι και οι βόρειες ψωναρες
Εγώ πήρα τα αρχιδια επανω μόνο η Κρήτη και η Ηλεία με ευνόησαν,ειδικά η Ηλεία κρατεί τα μπόσικα πιστευω
Πλάκα μας κάνεις ;
Δεν γάμησες Θεσσαλονίκη ... και γάμησες Κρήτη ;;;
Βασικά ... έκανες καμάκι Κρήτη ;;;

Το θαύμα δεν είναι αν γάμησες .... είναι αν γύρισες ... ζωντανός !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Άκου τρελέ μου εσυ googlareis εγώ τα ξέρω από πρώτο χέρι,
Αν είσαι ρεσεψιόν ... ή οποιοδήποτε ξενοδοχειακό επάγγελμα ... ή γενικά επάγγελμα του τουρισμού ... ΝΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.
Άσχετος .... καμάκι στο κέντρο ... παπάρια θα γαμήσει ..........

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Αν είσαι ρεσεψιόν ... ή οποιοδήποτε ξενοδοχειακό επάγγελμα ... ή γενικά επάγγελμα του τουρισμού ... ΝΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.
Άσχετος .... καμάκι στο κέντρο ... παπάρια θα γαμήσει ..........
Φίλε μου εντάξει δεν είπαμε ότι στην Αθήνα γαμάς φουλ τουρίστριες μην τρελαθούμε. Έχω κάθισα και έγραψα ανέφερα κάποιους τρόπους, ναι η Αθήνα δεν είναι γεμάτη μπαράκια που ξεφαντώνουν σαν τρελές οι σκαδιναβες και σε τραβάνε τα βρακιά. Άρα εφόσον δε λειτουργεί στο φουλ ο τρόπος του νησιού ε σίγουρα μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει άλλους τρόπους και κάποιοι ειναι αυτοί π ανέφερα,κανεις δεν είπε ότι θα κανεις αυτά κ θα γαμας κάθε μέρα κ ότι είναι εύκολο.
Σε ό,τι αφορά τώρα αυτό που ανέφερες με τα μαθηματικά και τους μέσους όρους ναι ωραία όλα αυτά στοιχεία είναι, αλλά είναι σα να μου πετάς ένα αποτέλεσμα από το Google που δείχνει ότι η Ελλάδα έχει ανάπτυξη σαν χώρα αυτό θα σου βγάλει. Θέλω να πω η πραγματικότητα πολλές φορές έχει μεγάλη διαφορά από τους πίνακες. Εγώ αυτά ανέφερα και ο φίλος μου πετάει έναν πίνακα ότι λέω τρελες,τέλος πάντων.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Σε ό,τι αφορά τώρα αυτό που ανέφερες με τα μαθηματικά και τους μέσους όρους ναι ωραία όλα αυτά στοιχεία είναι, αλλά είναι σα να μου πετάς ένα αποτέλεσμα από το Google που δείχνει ότι η Ελλάδα έχει ανάπτυξη σαν χώρα αυτό θα σου βγάλει. Θέλω να πω η πραγματικότητα πολλές φορές έχει μεγάλη διαφορά από τους πίνακες. Εγώ αυτά ανέφερα και ο φίλος μου πετάει έναν πίνακα ότι λέω τρελες,τέλος πάντων.
Συμφωνώ σε αυτό . Πολλοί , μεγαλύτερες ηλικίες μένουν βδομάδα και παραπάνω.
Με τέτοιες γκόμενες .... γίνεται παιχνίδι ... σπάνια ... δύσκολο ... και για πολύ λίγους.
Μη δημιουργείς ελπίδες στον 25αρη που θα πάει ένα σάββατο καλοκαίρι μοναστηράκι ... ότι θα βγάλει γκόμενα ....

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Τυπάρα μου .... ο μαθηματικός μου ... πρώτη λυκείου ...

ΈΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ....

Και έφερνε παράδειγμα ...

Αν ο Ωνάσης ήταν από χωριό με 1999 άεργους ζητιάνους,
το μέσο εισόδημα των 2000 ατόμων
θα έβγαινε στο 10πλασιο ενός πετυχημένου καρδιοχειρουργού.

Bro, ο μαθηματικός σου έλεγε καμιά σοφιστεία μήπως εντυπωσιάσει καμιά μαθήτρια και σπρώξει, δεν ήταν ανάγκη να τον πάρεις literally.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Bro, ο μαθηματικός σου έλεγε καμιά σοφιστεία μήπως εντυπωσιάσει καμιά μαθήτρια και σπρώξει, δεν ήταν ανάγκη να τον πάρεις literally.
Εκεί που τα έλεγε ... αν ακούμπαγε μαθήτρια ... θα ήταν 2 μέτρα πιο κάτω από το Τζίμη Χόφα .....
Διαφωνείς δηλαδή ;

Όταν βγάζεις μέσο όρο ... από 100Κ .... όλοι είναι στο μέσο όρο ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
H Aθήνα είναι πρωτεύουσα - μεγάλη πόλη. Οι τουρίστες που θέλουν να δουν αξιοθέατα και την πόλη θα έρθουν Οκτώβριο, Νοέμβριο και Μάρτιο - Μάιο. Όπως αντίστοιχα ένας Ελληνας που θέλει να δει τη Βαρκελώνη.
Όσοι τώρα θέλουν καλοκαιρινές διακοπές αλλά να δουν και Ακρόπολη θα μείνουν 2-3 βράδια Αθήνα και μετά νησί ή Πελοπόννησο. Αντίστοιχα το Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική.
Άλλο είδος διακοπών το μένω στην πόλη άλλο το πάω για μπάνια.
Η Αθήνα γενικότερα δεν έχει καμακόμπαρα όπως έχει η Ίος. Δεν έχει νυχτερινή ζωή όπως η Μύκονος να χορεύουν στο δρόμο. Είναι άλλη η φάση. Οι ξένοι που έρχονται εδώ και θέλουν να βγουν για ποτό θα βρουν μαγαζί που να παίζει μόνο ξένα αλλά σκορπίζονται σε διάφορα μαγαζιά. Αντίθετα στην Ίο θα μπεις σε ένα μικρό μπαρ και θα έχει μόνο τουρίστες. Αυτή είναι η διαφορά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
Εκεί που τα έλεγε ... αν ακούμπαγε μαθήτρια ... θα ήταν 2 μέτρα πιο κάτω από το Τζίμη Χόφα .....
Διαφωνείς δηλαδή ;
Έτσι σου έμαθαν στο κολλέγιο ;
Όταν βγάζεις μέσο όρο ... από 100Κ .... όλοι είναι στο μέσο όρο ;

Ξέρω ότι βγάζουν ταλέντα εκεί .
Πες στο μαθηματικό σου ότι μπορεί να εντυπωίασε παιδιά του σχολείου αλλά μέχρι εκεί.

Αν πάρουμε το Γιάο Μινγκ και τον κάνουμε κάτοικο ενός χωριού Πυγμαίων θα ανέβει ο μέσος όρος ύψους. Αυτό όμως σαν πληροφορία είναι κάτι παντελώς άχρηστο αφού μας ενδιαφέρει ο μέσος όρος ύψους όσων ανήκουν στη φυλή των Πυγμαίων και πως αυτός εξελίσσεται διαχρονικά. Εκεί φαίνεται η σημασία που έχει ο μέσος όρος σαν μέγεθος και τι αντιπροσωπεύει.

Παρατήρησε πόσες φορές ανατρέχεις σε μέσους όρους στη ζωή σου (οι Έλληνες δουλεύουν κατά μεσο όρο πολλές ώρες τη μέρα, ο μέσος μισθός, ο μέσος όρος ηλικίας) και μετά πες μου ότι είναι άχρηστη πληροφορία.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.969
Πόντοι
1.446
Συμφωνώ σε αυτό . Πολλοί , μεγαλύτερες ηλικίες μένουν βδομάδα και παραπάνω.
Με τέτοιες γκόμενες .... γίνεται παιχνίδι ... σπάνια ... δύσκολο ... και για πολύ λίγους.
Μη δημιουργείς ελπίδες στον 25αρη που θα πάει ένα σάββατο καλοκαίρι μοναστηράκι ... ότι θα βγάλει γκόμενα ....
Όχι φίλε μου προς θεού δεν θέλω να δημιουργήσω σε κανέναν καμιά ψευδαίσθηση, ο εικοσιπεντάρης δε χρειάζεται τις μαλακιες του μπου για να γαμήσει νέο παλικάρι είναι ας πάει να πιει κανένα ποτό ν βρει κανένα μουνι. Ούτε έγραψα κανέναν σούπερ οδηγό καβαλικεματος τουρίστριας μην τρελαθούμε κιόλας. Ο 40 ας πούμε εάν δεν είναι χαχολος και είναι ωραίος περιποιημένος μπορεί ν στοχεύσει μια τουρίστρια 30-35 ακόμη κ Μίλφ ν κάνουν τη βόλτα τους να πάνε σε κανένα ταβερνάκι εκτός κέντρου και τα σχετικά.
Μια απλή αναφορά έκανα εγώ φίλε μου σε κάποια πράγματα κουβέντα κάνουμε εδώ έτσι κ αλλιώς. Όμως χωρίς να έχω κάτι με τον άνθρωπο εεε δε μπορώ να πάρω στα σοβαρά όταν λέμε γι παραλίες,καβούρι κ λίμνη βουλιαγμένης ότι σκάνε τουρίστριες εσυ να μου ανεβάζεις πινακακι ευρενας μέσου όρου ημερών διαμονής τουριστών στα Airbnb ώστε να μου πεις ότι λέω βλακείες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Μια απλή αναφορά έκανα εγώ φίλε μου σε κάποια πράγματα κουβέντα κάνουμε εδώ έτσι κ αλλιώς. Όμως χωρίς να έχω κάτι με τον άνθρωπο εεε δε μπορώ να πάρω στα σοβαρά όταν λέμε γι παραλίες,καβούρι κ λίμνη βουλιαγμένης ότι σκάνε τουρίστριες εσυ να μου ανεβάζεις πινακακι ευρενας μέσου όρου ημερών διαμονής τουριστών στα Airbnb ώστε να μου πεις ότι λέω βλακείες
Μη το παρεξηγείς το παιδί. Έτσι είναι . Οι μισές λέξεις αγγλικά και λίγο ... σπασαρχίδης ! Είναι οκ όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom