Talibanakos44
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.969
- Πόντοι
- 1.446
Φίλε μου κοιτα αυτά π αναφέρω είναι μια προτροπή κάποιες εναλλακτικές εκτός του περπατημένου μπαρ ποτά κτλπ, έχω βρεθεί σε πολλά νησιά κ πολύ καιρό όποτε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με τουρίστριες στην Αθήνα. Προφανώς φίλε μου δεν είμαστε όλοι ίδιοι έτσι εγώ προσωπικά ούτε μπάρμπας είμαι μια χαρά ειμαι νέος κ αγγλικά ξέρω κ άλλες γλώσσες κ το έχω,θέλω ν πω δεν καταστρώνω σχέδια και γυρνάω όλη μέρα στο κέντρο κ σε μνημεία. Πάντως να ξέρεις αυτό που κοροϊδεύεις για τα μνημεία γαμανε αρκετοί στο λέω γιατί το ξέρω κι από επαγγελματική εργασία κ έχει τύχει κ σ μένα κάτι τέτοιο. Τώρα αυτό που λες για τις παραλίες φίλε μου δες το λέω για κακό αλλά προφανώς δε τα ξέρεις καλά απ ότι καταλαβαίνω. Αν θες να ξέρεις λίμνη βουλιαγμενης,καβούρι, παραλία Γλυφάδας, ακόμη και στο Μπολιβάρ γίνεται της πουτανας,καθημερινά πηγαίνουν από τα ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων οι τουρίστες καθώς κ τα τρανσφερ από ξενοδοχεία του κέντρου κατεβάζουν εκατοντάδες κάθε μέρα σ αυτά τα μέρη. Και στο ξαναείπα λόγω δουλειάς έχω νταλαβεριστει με τη φάση έχω γνωρίσει χιλιάδες τουρίστες όσοι απ’ αυτούς έχουνε κάτσει Αθήνα 1 στους χίλιους δεν κατέβηκε στις παραλίες.Bro, στην Αθήνα ο εφικτός τρόπος να γνωρίσεις τουρίστρια είναι να πάρεις κάποιο φίλο σου να πάτε σε κανένα μαγαζί όπως π.χ. το James Joyce που μαζεύει ξένες για μια μπύρα και να χωθείτε. Αν είστε ωραίοι και ξέρετε και αγγλικά κάτι μπορεί να γίνει. Το να κυνηγάει κάποιος σε μαγαζιά με τσολιαδάκια και έξω από το Ηρώδειο και να προσφέρει ξεναγήσεις είναι αστείο και πρέπει να είναι και αργόσχολος για να χαλάει το χρόνο του έτσι.
Η παραλία στην Αθήνα δεν πολυδουλεύει γιατί η τουρίστρια που θέλει μπάνια δε θα πληρώνει AirBnb για να κάνει μπάνιο στον Άλιμο και τη Γλυφάδα που οι παραλίες είναι χάλια. Θα τα δώσει να πάει σε νησί.
Φίλε μου δεν είναι όλα για όλους εσύ για παράδειγμα η εγώ η οποιοσδήποτε άλλος μπορούμε και πάμε στα μαγαζάκια πίνουμε τα ποτά μας χωνόμαστε κάποιος άλλος δε το έχει αυτό.
Δηλαδή επειδή εσύ λειτουργείς έτσι δε σημαίνει ότι λειτουργεί και ο άλλος, αν κάποιος άλλος εχει τα αποτελέσματα θα σου πει τι φαφλατιες μ λες τώρα εσυ κ τούμπαλιν.
Τελευταία τροποποίηση: