Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
ψαχνω δουλεια για σεζον
Θες Μυκονο ;; ή βολευεσαι και Ζακυνθο

ψαχνω δουλεια για σεζον

Ρε παικτούρι τι ψάχνεις με τις περιπτωσάρες, δεν έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για ναυάγια;Τωρα θα μπουν οι γνωστοι μετα απο αυτο που εγραψες και θα ξεκινησουν
-Αν ειναι επαρχία δεν γαμας
-Αν ειναι τουριστριες και δεν εχεις λεφτα και λεγειν δεν γαμας
-Αν δεν εχεις ουτε νοικιαζομενο μηχανακι δεν γαμας
-Αν δεν ξερεις τον μπαρμπαν να σε φτιαξει με ποτά δεν γαμας
-Αν δεν εχεις ειδικες σαγιοναρες για τους αχινους δεν γαμας
-Αν δεν εχεις παρει προφισιενσυ δεν γαμας
-Αν δεν εχεις ενα ενσημο απο Γερμανια οδηγος ανατρεπομενου ή ανθρακωρύχος δεν γαμας
-Αν δεν εχει 10αρι αντιλιακο δεν γαμας
Οποτε αν δουλευεις στα φουσκωτα παιχνιδια δεν γαμας με την καμία
κτλ κτλ
Ρε παικτούρι τι ψάχνεις με τις περιπτωσάρες, δεν έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για ναυάγια;
Άλλος παρακαλάει να γράψει κάποιος ότι γάμησε τουρίστρια ,γιατί ο ίδιος δε βλέπει κώλο ούτε στο ρεπορτάζ του STAR για τις παραλίες
Άλλος έχει κάνει σκοπό της ζωής του να γράφει σε όλα τα νήματα ότι δε γαμάει κανείς
Άλλος ρωτάει αν μπορεί κάποιος να του υπογράψει εγγυήτρια επιστολή ότι αν μπει σε swingers bar θα γαμήσει σίγουρα
Άλλος παρακαλάει να του γαμήσουν τη γυναίκα αλλά γυναίκα δεν έχει δει κανείς, άλλος προσφέρεται να χύνει πάνω σε στρινγκάκια
Και μιλάμε για τύπους που δεν έχουν άλλη ασχολία. Οπότε τι ασχολείσαι, ναυάγια είναι. Το καλυτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους πάρεις στην πλάκα.

Δείξε μου τους φίλους σου ,να σου πω τι είσαιΑυτοι να ξέρεις ειναι οι επόμενοι πελάτες των νημάτων με τα ποιηματα ... και αυτοι που ειναι εκει τωρα απο κάτι τετοιους ξεκινησαν
Τελικα ο πιο ξεκάθαρος εδω μέσα ηταν ο Τακμαν , ο Λιλας και ο Πουση Βαγκον![]()
Δείξε μου τους φίλους σου ,να σου πω τι είσαι

Δείξε μου τους φίλους σου ,να σου πω τι είσαιΑυτο ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ![]()
Δείξε μου τους φίλους σου ,να σου πω τι είσαι

Πες μια επιχείρηση που λειτούργησε το κράτος με κέρδος απο οποία κυβέρνηση θεςΌχι φίλε το κράτος αν δεν είναι διεφθαρμένο μπορεί να κρατήσει μια επιχείρηση και να εισπράττει απλά πάντα τα λαμογια έκλεβαν
Για τα όπλα ας υπάρχει να αυξήσει παραγωγή νέες τεχνολογίες τι έχει μια τέλος?
Πως θα παράξει ρε τυπε αν δεν υπάρχει θέληση και χρήμα?
Όσο για τη φοροδιαφυγή την έχετε κάνει όλοι καραμέλα όσο και να τη καταπολέμηση τα χρήματα που εισπράττεται δεν επενδύονται οπότε μια τρύπα στο νερό,όταν χεις ένα διεφθαρμένο κράτος τι να κυνηγήσει τη φοροδιαφυγή?να πάρει τα λεφτά και να τα φάνε αυτοί?
Το ελληνικό δεν το λες επένδυση κέρδους τυπε απλά θα ανοίξουν κάποιες εταιρίες κάποια ριάλ έστειτ και αυτό είναι θα μαζέψουν μια μερίδα εργαζομένων όπως κάθε μολ που ανοίγει,εδώ λέμε για φουγαρα μεγάλο βιομηχανίες με 5000 εργάτες 24ωρες όλο βάρδιες
Το ρεύμα θέλει ανανεώσιμη πηγή,αν δεν αναπτύξεις αιολική ηλιακή ακόμα και πυρηνική ενέργεια δεν σώνεται,ο λιγνίτη κοστίζει
Προφανώς δεν ξέρεις τι βγάζουν απο τα efood καιβτα won't τα παιδιά και τι πληρώνουν οι εργοδοτεςΜαλακας έχει γίνει φίλε,τους παρουσιαζει το εύκολο το γρήγορο οπότε πλήρωνε,το χρήμα πάει στα τάρταρα με λίγα λόγια και το παίρνουν οι εταιρίες
Γενικά αν όλοι κόβαμε τα ιφουντ βολτ κλπ θα λυνόταν το πρόβλημα
Εγώ δεν έχω δώσει σ αυτά ούτε ευρώ
Πχ ένας ντελιβερι αν πάει σε 3 μαγαζια και τους πει άσε ιφουντ κλπ μαλακιες δέχομαι 20 ευρώ το 6ωρο σύνολο 60 τη μέρα συν τα τιπς ας πουμε να φτάνει 80 τη μέρα και να δουλεύει 5 μέρες τη βδομάδα το μηνα 1600
Στα ιφουντ παίρνει τα μισα
Η πιο άχρηστη δουλειά που υπάρχει πλέον στην κοινωνία είναι αυτοί οι πανηλίθιοι που πηγαίνουν παραγγελίες με τα χαζοσκουτερ τους... πραγματικά παράσιτα..
Έχουμε και λεφτάδες τύπε, με μηχανάκια.Αυτοι να ξέρεις ειναι οι επόμενοι πελάτες των νημάτων με τα ποιηματα ... και αυτοι που ειναι εκει τωρα απο κάτι τετοιους ξεκινησαν
Τελικα ο πιο ξεκάθαρος εδω μέσα ηταν ο Τακμαν , ο Λιλας και ο Πουση Βαγκον![]()
Παίκτη ηρέμησε γιατί θα μου βγει το κοτόπουλο από τη μύτη.Αχρηστη δουλεια και πανηλιθιοι ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.
Ενας Πακιστανος που μενει σε ημιυπογειο στα Κατω Πατησια με αλλους 4 και εχει κοστος στεγασης 100 το μηνα και δινει και ακομη 100 για φαγητο και τα υπολοιπα, και κονομαει 1500 καθαρα το μηνα, στελνει στη γυναικα του καθε 1 του μηνος εμβασματακι 1300 γιουρος που αντιστοιχει σε 8.44 μισθους Πακισταν (μεσος καθαρος μηνιαιος μισθος μεταξυ μιας δασκαλας, ενος αστυνομικου και μιας ταμιας σουπερ μαρκετ = 154 ευρω συμφωνα με το chatGPT)
Το ποσο αυτο για τα ελληνικα δεδομενα αντιστοιχει σε 8300 ευρω (μεσος καθαρος μηνιαιος μισθος μεταξυ μιας δασκαλας, ενος αστυνομικου και μιας ταμιας σουπερ μαρκετ στην Ελλαδα = 983 ευρω)
Ο τυπας λοιπον ο μαυριδερος που σου παραδιδει το πακετακι απο τα Γουντις, θα αποταμιευσει μεχρι τη 1 του επομενου μηνα 8300 ευρω. Με αυτα τα λεφτα χτιζεις 2 σπιτια επαρχια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. Ξερεις πολλους Ελληνες να το κανουν αυτο;
Παίκτη ηρέμησε γιατί θα μου βγει το κοτόπουλο από τη μύτη.
Ο Πακιστανός αποταμιεύει 1300€ το μήνα που τα έκανες αναγωγή σε πακιστανικό μισθό και μετά ο πακιστανικός μισθός σε αναγωγή σε ελληνικό έγινε 8300€; Πώς σου ξέφυγε το Νόμπελ Λογοτεχνίας ,μήπως δεν έκανες αίτηση;
Επίσης ρε παίκτη ,πόσο κάνει να χτίσεις δύο σπίτια στην επαρχία κατά τη γνώμη σου;
να φανταστώ οτι δεν παραγγέλνεις?κ αν παραγγείλεις περνάς κ τα παίρνειςΗ πιο άχρηστη δουλειά που υπάρχει πλέον στην κοινωνία είναι αυτοί οι πανηλίθιοι που πηγαίνουν παραγγελίες με τα χαζοσκουτερ τους... πραγματικά παράσιτα..
Δεν ειναι έτσιΈχω ρωτήσει πολλούς και δεν λένε λες και θα τους πάρω τα λεφτά
Έναν που τον πίεσα μου είπε τον βασικό
Εγώ είπα ότι αν καθένας ντηλαρε με 3 μαγαζια θα εβγαζε περισσότερα και θα στέλναμε τις εταιρείες στα σπίτια τους