Νέα

Εστίαση και τουρισμός δε μπορούν να βρουν υπαλλήλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

takis229

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
442
Πόντοι
21
Η πουτσοσυζητηση πάντα για τους σερβιτόρους κτλ κτλ αλλά δεν μας λένε γιατί δεν αυξάνουν σοβαρά το μισθό?
Κάθε τρεις λιγο βγαίνει ενας κατσαπλιας και λέει πως δίνει 1500ευρω αλλά τεχνηεντως ξεχνα να πει αν παίρνει ρεπό αν πληρώνεται τις Κυριακές αν πληρώνεται βραδυνα αν ειναι 8ωρο αν κανει διαλειμμα
Τα περισσότερα ξενοδοχεία ή κατσαπλιαδες βγάζουν υπερκερδη στο κόστος πρέπει να βάλουν και το εργατικό ειναι τόσο απλό
Οι Πακιστανοί κτλ που θέλουν να φέρουν μπορεί να καλύψουν τίποτα πλυντήρια μαγειρια κτλ αλλά και αυτοί θα αυξήσουν τις τιμές σταδιακα

Κλαίγεται το ξενοδοχείο που άνοιξε στα Αστέρια των 2500 άμα διανυκτερευση που δήθεν δίνει πάνω απο το μέσο όρο (900€) βάζει τους σερβιτόρος να σχόλανε 1.00 τη νύχτα να πάνε που?Νυχτερινο λεωφορείο δεν υπαρχει οποτε ταξί η αμάξι δηλαδή
Απο τις χειροτερες φαρες οι ξενοδοχοι γενικα,στην πανδημια απο τους πιο ευνοημενους,εσπα αβερτα,αυξηση τιμων και τουριστων ΚΑΘΕ χρονο και αμα τους ακουσεις κλαψα μια ζωη,δεν εχουμε προσωπικο,ειμαστε πεσμενοι σε σχεση με περσι κτλπ

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.774
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ τι παίζει με την βόλτ και την έφοοδ;
Όλοι οι ντελιβεραδες είναι πακια;

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
294
Πόντοι
21
μικροτερος οταν ημουν εψαχναν ατομα σε κατι φουσκωτα στη θαλασσα για σεζον. Ε πηγα κι εγω για δουλεια. Την πρωτη μερα εφυγα κιολας. Το αφεντικο ειχε πει οτι θα πηγαινουμε εκει να στήσουμε τα φουσκωτα και το μαγαζι καθε μερα για 2 εβδομαδες χωρις να μας πληρωνει και θα μας επαιρνε τοστ να τρωμε για μεσημερι και νερα, και μετα απο 2 εβδομαδες θα ξεκινουσαμε τα μεροκάματα. δηλαδη 2 εβδομαδες θα δουλευαμε για το τιποτα. ημουν ο μονος που σηκωθηκα καιεφυγα κατευθειαν. Οι αλλοι εκατσαν, και εμαθα μετα οτι τους χρωστουσε και 1 μηνα μισθους οταν τελειωσε η σεζον επι μηνες. Αλλα αυτο που μου εκανε εντύπωση ηταν οτι μερικοι πηγαν και την επομενη χρονια εκει για δουλεια..

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.354
Πόντοι
63.029
Εν τω μεταξύ τι παίζει με την βόλτ και την έφοοδ;
Όλοι οι ντελιβεραδες είναι πακια;
ΟΧΙ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μικροτερος οταν ημουν εψαχναν ατομα σε κατι φουσκωτα στη θαλασσα για σεζον. Ε πηγα κι εγω για δουλεια. Την πρωτη μερα εφυγα κιολας. Το αφεντικο ειχε πει οτι θα πηγαινουμε εκει να στήσουμε τα φουσκωτα και το μαγαζι καθε μερα για 2 εβδομαδες χωρις να μας πληρωνει και θα μας επαιρνε τοστ να τρωμε για μεσημερι και νερα, και μετα απο 2 εβδομαδες θα ξεκινουσαμε τα μεροκάματα. δηλαδη 2 εβδομαδες θα δουλευαμε για το τιποτα. ημουν ο μονος που σηκωθηκα καιεφυγα κατευθειαν. Οι αλλοι εκατσαν, και εμαθα μετα οτι τους χρωστουσε και 1 μηνα μισθους οταν τελειωσε η σεζον επι μηνες. Αλλα αυτο που μου εκανε εντύπωση ηταν οτι μερικοι πηγαν και την επομενη χρονια εκει για δουλεια..
Καθησαν για να γαμανε κανενα μουνακι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
Καθησαν για να γαμανε κανενα μουνακι.

Τωρα θα μπουν οι γνωστοι μετα απο αυτο που εγραψες και θα ξεκινησουν

-Αν ειναι επαρχία δεν γαμας
-Αν ειναι τουριστριες και δεν εχεις λεφτα και λεγειν δεν γαμας
-Αν δεν εχεις ουτε νοικιαζομενο μηχανακι δεν γαμας
-Αν δεν ξερεις τον μπαρμπαν να σε φτιαξει με ποτά δεν γαμας
-Αν δεν εχεις ειδικες σαγιοναρες για τους αχινους δεν γαμας
-Αν δεν εχεις παρει προφισιενσυ δεν γαμας
-Αν δεν εχεις ενα ενσημο απο Γερμανια οδηγος ανατρεπομενου ή ανθρακωρύχος δεν γαμας
-Αν δεν εχει 10αρι αντιλιακο δεν γαμας

Οποτε αν δουλευεις στα φουσκωτα παιχνιδια δεν γαμας με την καμία

κτλ κτλ

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.896
Πόντοι
4.986
Η πιο άχρηστη δουλειά που υπάρχει πλέον στην κοινωνία είναι αυτοί οι πανηλίθιοι που πηγαίνουν παραγγελίες με τα χαζοσκουτερ τους... πραγματικά παράσιτα..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.557
Πόντοι
6.256
Οι αλλοι εκατσαν, και εμαθα μετα οτι τους χρωστουσε και 1 μηνα μισθους οταν τελειωσε η σεζον επι μηνες. Αλλα αυτο που μου εκανε εντύπωση ηταν οτι μερικοι πηγαν και την επομενη χρονια εκει για δουλεια..
Για να χτίσουν σοβαρό σιβι τύπε. Είναι καριερίστες ....

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.774
Πόντοι
456
Συγγενής που δουλεύει βόλτ, μου λέει ότι πάει παραγγελίες από κοτσοβολο πχ, γτ είναι πιο άμεσες, ενώ κοτσοβολος έχει παράδοση την επόμενη μέρα πχ..
Θέλω να πω ότι και ο κόσμος έχει γίνει καριολης..

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.468
Πόντοι
3.656
Απο τις χειροτερες φαρες οι ξενοδοχοι γενικα,στην πανδημια απο τους πιο ευνοημενους,εσπα αβερτα,αυξηση τιμων και τουριστων ΚΑΘΕ χρονο και αμα τους ακουσεις κλαψα μια ζωη,δεν εχουμε προσωπικο,ειμαστε πεσμενοι σε σχεση με περσι κτλπ
Αλλα τσ κέρδη στο Θεό με γεωμετρική πρόοδο καθε χρόνο
Ετοιμάζεται και η Πελοπόννησος στο μεταξυ σε χρονάκια να γίνει Μυκονος

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
294
Πόντοι
21
Συγγενής που δουλεύει βόλτ, μου λέει ότι πάει παραγγελίες από κοτσοβολο πχ, γτ είναι πιο άμεσες, ενώ κοτσοβολος έχει παράδοση την επόμενη μέρα πχ..
Θέλω να πω ότι και ο κόσμος έχει γίνει καριολης..
τωρα που ειπες βολτ φιλε, δε ξερω αν ειναι του θέματος, αλλα γνωστός μου που ειναι ΕΠΟΠ στην αθηνα δε τα βγαζει περα με τον μισθο απο τον στρατο και τα βράδια δουλευει και με το μηχανακι με την βολτ. Οπως και μερικοι γνωστοι μου αστυφύλακες

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.468
Πόντοι
3.656
Η πιο άχρηστη δουλειά που υπάρχει πλέον στην κοινωνία είναι αυτοί οι πανηλίθιοι που πηγαίνουν παραγγελίες με τα χαζοσκουτερ τους... πραγματικά παράσιτα..
Τυπε οι νόμοι της αγοράς είναι αδίστακτοι.
Δεν υπαρχει αχρηστη η χρήσιμη δουλειά .
Οι πανηλιθιοι που λες προτιμούν να μην ζήσουν με επιδόματα και να ειναι 10 ώρες στον ήλιο ή τη βροχή για να πιει ο Έλληνας Φρέντο εσπρέσο σπίτι του και ο μαγαζάτορας να την βγάλει "τζαμπα" χωρίς εργοδοτική εισφορά που ταχαμου πληρωνε
Αν δεν υπήρχε ζητηση δεν θα υπήρχε και αυτή και οι υπόλοιπες δουλειές
Με τη λογική σου και οι κυρίες στο σούπερ μάρκετ ειναι άχρηστες και ο βενζινας ειναι αχρηστος

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.468
Πόντοι
3.656
τωρα που ειπες βολτ φιλε, δε ξερω αν ειναι του θέματος, αλλα γνωστός μου που ειναι ΕΠΟΠ στην αθηνα δε τα βγαζει περα με τον μισθο απο τον στρατο και τα βράδια δουλευει και με το μηχανακι με την βολτ. Οπως και μερικοι γνωστοι μου αστυφύλακες
Η Wolt μια χαρά μεροκάματο πληρώνει με τους οποίους όρους που είναι γνωστοί και διαφανοι και πολύς κόσμος τρώει ψωμάκι αντί να τρώει επιδόματα
Ο ΕΠΟΠ και ο αστυφυλακας τυπικά παρανομεί διότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν επαγγελματικο αφμ αλλά προφανώς το κάνουν με κάποιου αλλου

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.468
Πόντοι
3.656
Με το πρωτογενές πλεόνασμα μπορούσε
1 να ιδρύσει μια κρατική εταιρία να ανοίξει θέσεις εργασίας και τα κέρδη στο κράτος
2 δημιουργία μιας πολεμικής βιομηχανίας παραγωγής ντροουν σφαίρες κλπ
3 προσέλκυση ξένων επενδυτών με 5ετη αφορολογηση ή άπειρο ελάχιστη φορολογία άκρως ανταγωνιστικη παγκοσμίως
Το ενα έχει αποδειχτεί πως το κράτος εκτός του ότι δεν ειναι καλός επιχειρηματίας οι θέσεις εργασίας τι θα κάνουν θα βάζουν σφραγίδες?Καμμια ελπιδα
Πολεμική βιομηχανία υπό μια έννοια υπαρχει πχ Πολεμική Αεροπορία-ΕΤΗΜ
Στο 3 έτσι κι αλλιώς το κάνει και δεν ειναι και θέμα πλεονάσματα
Το πρόβλημα της Ελλάδας ειναι πως δεν παράγει τίποτα δεν θέλει να καταπολέμησει τη φοροδιαφυγή δεν θέλει τις επενδύσεις
Σε όλα τα σημερινά προβληματα υπαρχουν απλές λύσεις οι οποίες μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις απλά πετάς το μπαλάκι αλλού και βγάζεις την ευθύνη απο πάνω σου πχ ανεξάρτητοι θεσμοι
Οι εισφορές ειναι στο Θεό μια αύξηση για να παρει ο εργαζόμενος πχ 50 ευρώ πρέπει ο εργοδότης να δώσει 200 (απλουστεύτικα).Αν τις μειωσει θα γίνουν κέρδη οχι αυξήσεις.
Επένδυση δεν ειναι το Ελληνικό που κόπηκαν χωράφια και πουλήθηκαν-επένδυση ειναι το ρημαγμενο ογκολογικο νοσοκομείο στη Βάρης Κορωπίου
Οι τιμές στο ρεύμα δεν θα πέσουν απο την ΡΑΕ θα πέσουν οταν κοπούν οι μαγκιές πχ 10 με 1 το πρωί
Αλήθεια εκείνα τα εισιτήρια της Ολυμπιακης που ταχαμου θα έπεφταν τι έγιναν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom