Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Good girl.ΚαλησπέραΚαλή εβδομάδα
![]()
![]()
Good girl.ΚαλησπέραΚαλή εβδομάδα
![]()
![]()
Να απαντούσες κ για ραντεβού καλά θα ήταν
Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα και εγώ για ραντεβού και δεν απάντησε καθόλου.
Μπορεί να έχει κλείσει το πελατολόγιο ή δεν της άρεσε η φάτσα μου…![]()
...μαγκες μια χαρα ειναι στην επικοινωνια η γυναικα! Εγω οσες φορες εστειλα, μου απαντησε αμεσως κ κλειστηκε το ραντεβου χωρις πολλα-πολλα. Μπορει να πεσατε στην περιπτωση να ειναι καποιες μερες εκτος ή να εχει 500 αδιαβαστα μνμ κ να χαθηκε η μπαλα! Θα ελεγα να ξαναπροσπαθησετε (εκτος αν καποιοι ησασταν "ατακτοι" κ φαγατε μπαν)Ανέκαθεν δύσκολη στην επικοινωνία
...μαγκες μια χαρα ειναι στην επικοινωνια η γυναικα! Εγω οσες φορες εστειλα, μου απαντησε αμεσως κ κλειστηκε το ραντεβου χωρις πολλα-πολλα. Μπορει να πεσατε στην περιπτωση να ειναι καποιες μερες εκτος ή να εχει 500 αδιαβαστα μνμ κ να χαθηκε η μπαλα! Θα ελεγα να ξαναπροσπαθησετε (εκτος αν καποιοι ησασταν "ατακτοι" κ φαγατε μπαν)![]()
καλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως....μαγκες μια χαρα ειναι στην επικοινωνια η γυναικα! Εγω οσες φορες εστειλα, μου απαντησε αμεσως κ κλειστηκε το ραντεβου χωρις πολλα-πολλα. Μπορει να πεσατε στην περιπτωση να ειναι καποιες μερες εκτος ή να εχει 500 αδιαβαστα μνμ κ να χαθηκε η μπαλα! Θα ελεγα να ξαναπροσπαθησετε (εκτος αν καποιοι ησασταν "ατακτοι" κ φαγατε μπαν)![]()
Επιβεβαιώνω δύσκολη ή επικοινωνία για ραντεβού καί εννοείται χωρίς διάθεση για καυλαντα κλπ..καλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως.
δεν ειναι καθολου μια χαρα στην επικοινωνια και οχι μονο το κοριτσι εδω,αλλα οι περισσοτερες.
τα εχουν ξαναγραψει παρα πολλοι,το εχω γραψει κι εγω (μπορεις να το βρεις στο παρον νημα),τι αντιμετωπισα πριν χρονια οταν αποπειραθηκα να την κλεισω.
υπαρχει θεμα και μαλιστα μεγαλο και καλο ειναι να μην ψαχνουμε ελαφρυντικα για το τι και πως και γιατι.
δεν ειναι ολοι ιδιοι,ουτε αποτελει πανακεια το οσοι δεν εκλεισαν ηταν ''ατακτοι''.
φταινε και οι κοπελλες αρκετα.
ηρεμα στα λεω.
...βρε μαζι σου, προφανως συμβαινει πολλες φορες αυτο με αρκετες ανεξαρτητες, μου εχει τυχει ακομη ανεξαρτητες (δυο) οπου γειωναν τα πμ καποιων μελων γιατι δν γουσταραν τον τροπο που γραφουν!καλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως.
δεν ειναι καθολου μια χαρα στην επικοινωνια και οχι μονο το κοριτσι εδω,αλλα οι περισσοτερες.
τα εχουν ξαναγραψει παρα πολλοι,το εχω γραψει κι εγω (μπορεις να το βρεις στο παρον νημα),τι αντιμετωπισα πριν χρονια οταν αποπειραθηκα να την κλεισω.
υπαρχει θεμα και μαλιστα μεγαλο και καλο ειναι να μην ψαχνουμε ελαφρυντικα για το τι και πως και γιατι.
δεν ειναι ολοι ιδιοι,ουτε αποτελει πανακεια το οσοι δεν εκλεισαν ηταν ''ατακτοι''.
ηρεμα στα λεω.
βρες μπας και είσαι ομορφόπαιδο;;...βρε μαζι σου, προφανως συμβαινει πολλες φορες αυτο με αρκετες ανεξαρτητες, μου εχει τυχει ακομη ανεξαρτητες (δυο) οπου γειωναν τα πμ καποιων μελων γιατι δν γουσταραν τον τροπο που γραφουν!
Δεν προσπαθω να δικαιολογησω κατι, αλλωστε "θυμα" παρομοιων συμπεριφορων επεσα κ εχω με καποιες κοπελες, αλλα καταθετω την προσωπικη μου εμπειρια στην επικοινωνια με την συγκεκριμενη (ισως να ημουν τυχερος ή να επεσα στην εξαιρεση)!
![]()
...περασε και δν ακουμπησαβρες μπας και είσαι ομορφόπαιδο;;
ναι ναι......περασε και δν ακουμπησα![]()
ΠΙσιδια η Νικολ είναι «σπαθί» παιδί κλείσαμε ραντεβού , δεν μπόρεσα να πάω γιατί αρρώστησα και συνέχισε να επικοινωνεί μαζί μου μέχρι που βρεθήκαμε @Nikol 1 σου χρωστάω κριτική . Που θα γίνει μετά τη δεύτερη συνεδρία μας τον Ιούνιοκαλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως.
ηρεμα στα λεω.
Πολύ δυνατο στήσιμο σε αυτή τη φωτοGood girl.
NaiΔιαθέσιμη αυτές τις μέρες;
καλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες ακριβως.
ηρεμα στα λεω.
ΚαλημέραΚαλημέρα Νικολ