Νέα

Άξια Ανδρεαδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thodoris66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
1.428
Πόντοι
360
Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, πάντως πριν τον κόβιντ και τις καραντίνες την είχα πάρει τρεις φορές αν θυμάμαι καλά. Καμία δυσκολία στο κλείσιμο του ραντεβού, και ήταν από τα πολύ καλά γαμησια που έχω κάνει. Ήξερε τις αδυναμίες της και τις κάλυπτε. Δεν έκανε deepthroat αλλά ήταν το πιο παθιάρικο τσιμπούκι με eye contact και τα ρέστα που μου έχουν κάνει ποτέ. Λες και η ψωλη ήταν βρύση και η Άξια είχε ξεμείνει στην έρημο για 3 μέρες. Δεν έκανε πρωκτικό, αλλά στο κανονικό γαμησι τα έδινε όλα με ένταση πάθος κλπ. Φοβερό βυζί, γεμάτο να το χορταίνεις. Χύσιμο μούτρα στόμα μάτια μαλλιά, όλα με χαμόγελο. Καμία ξινίλα και καθόλου ντίβα, σε αντίθεση με άλλες ανθυποσελέμπριτι που πηδιούνται λες σου δίνουν δανεικά.

Αν εμφανισιακά σε καλύπτει, προχωράς.

Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια, δεν το γνωρίζω.

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
743
Πόντοι
86
Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, πάντως πριν τον κόβιντ και τις καραντίνες την είχα πάρει τρεις φορές αν θυμάμαι καλά. Καμία δυσκολία στο κλείσιμο του ραντεβού, και ήταν από τα πολύ καλά γαμησια που έχω κάνει. Ήξερε τις αδυναμίες της και τις κάλυπτε. Δεν έκανε deepthroat αλλά ήταν το πιο παθιάρικο τσιμπούκι με eye contact και τα ρέστα που μου έχουν κάνει ποτέ. Λες και η ψωλη ήταν βρύση και η Άξια είχε ξεμείνει στην έρημο για 3 μέρες. Δεν έκανε πρωκτικό, αλλά στο κανονικό γαμησι τα έδινε όλα με ένταση πάθος κλπ. Φοβερό βυζί, γεμάτο να το χορταίνεις. Χύσιμο μούτρα στόμα μάτια μαλλιά, όλα με χαμόγελο. Καμία ξινίλα και καθόλου ντίβα, σε αντίθεση με άλλες ανθυποσελέμπριτι που πηδιούνται λες σου δίνουν δανεικά.

Που τη γαμουσες;;;σπίτι της;;;όντως είναι τόσο δυνατή και εγώ την έχω γαμησει

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
688
Πόντοι
81

Συμφωνώ σε όλα μέχρι τελείας.
Ελαφρώς γεματούλα όμως.κ γω τελευταία φορά κοβιντ την είχα δει στα 200 ή 250 νομίζω.
Για τώρα 150 για χοτέλ Μπιλ η Πριβέ μου έχει πεί

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
1.428
Πόντοι
360
Που τη γαμουσες;;;σπίτι της;;;όντως είναι τόσο δυνατή και εγώ την έχω γαμησει

Όχι δεν έχω πάει σπίτι της.

Συμφωνώ σε όλα μέχρι τελείας.
Ελαφρώς γεματούλα όμως.κ γω τελευταία φορά κοβιντ την είχα δει στα 200 ή 250 νομίζω.
Για τώρα 150 για χοτέλ Μπιλ η Πριβέ μου έχει πεί

Ναι είναι γεματούλα (ελαφρώς ή βαρέως, ανάλογα τα γούστα εκάστου). Αλλά είναι μια κρεβατιά γυναίκα. Ψηλή, με βυζί όνειρο κλπ. Δεν είναι κοντοστρόγγυλη σαν γιουβαρλάκι. Πάντως εγώ που γενικότερα γουστάρω skinny και μικροκαμωμένες, με τη συγκεκριμένη γούσταρα και πέρναγα καλά.

Δεν την παρακολουθώ σε ινστα κλπ οπότε δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι σήμερα. Αν έχει μπαταλέψει, αν έχει πέσει το βυζι ή οτιδήποτε. Πάντως τότε που την είχα πάρει, κατ’εμέ άξιζε.

Νομίζω 200 για μιάμιση ώρα έδινα. Δεν παίρνω όρκο. Αλλά όπως λένε και άλλοι συναγωνιστές, είναι πού θα σε πετύχει.

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.943
Πόντοι
441
Άρχισε να διαφημίζει το εμπόρευμα

Συνημμένα

• IMG_2306.jpeg
    IMG_2306.jpeg
    166,5 KB · Εμφανίσεις: 243

dodos11

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
98
Πόντοι
0
Καλημέρα ξέρει κανείς αν κάνει ραντεβού και πόσο και η επικοινωνία γίνετε μέσω Instagram ευχαριστώ

Trifonbakatsoulias

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
44
Like
16.515
Πόντοι
5.896
Καλημέρα ξέρει κανείς αν κάνει ραντεβού και πόσο και η επικοινωνία γίνετε μέσω Instagram ευχαριστώ
Της στελνεις στο ινστα και σου δινει αρ.τηλεφωνου.ισως αργησει να απαντησει.για τιμη δε ξερω διαβασε πιο πανω τα σχολια αλλων συναγωνιστων.

dodos11

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
98
Πόντοι
0
Της στελνεις στο ινστα και σου δινει αρ.τηλεφωνου.ισως αργησει να απαντησει.για τιμη δε ξερω διαβασε πιο πανω τα σχολια αλλων συναγωνιστων.
Ευχαριστώ ξέρεις αν αξίζει την έχεις πάρει?έχω διαβάσει παραπάνω έχω μια εικόνα

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Οκ, δεν είμαι και ειδικός στις φωτογραφίες αλλά μου έκανε εντυπωση το καλσόν στο ένα ποδι :think:
Κανει κατι τετειες εμφανισεις οταν κωλοκοπανιέται μονη στο σπιτι ακουγωντας Marilyn Manson...ο μεγαλος της ερωτας....καμμενη γη η τυπισσα λεμε!!!Δυστυχως γιατι ηταν και ειναι ακομα μούναρος...μεγαλος ποθος αλλα....δεν μπλεκεις!!!!

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.203
Πόντοι
1.406

Stories

Νέο!