You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άξια Ανδρεαδάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thodoris66
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 389K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 1.336
Και εγώ της έχω στείλει εδώ και μέρες αντιδρώ και στορι αλλά δεν απαντάει η καριολαΚαλησπέρα συμπολεμιστές
Έκανα follow στο insta έστειλα και μήνυμα αλλά δεν με έχει κάνει back για να μπορεί να το δει.
Κανένα tip ή τηλέφωνο από όποιον έχει κάνει ήδη ραντεβού;
Διαγραμμένο μέλος 254567
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2025
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Μήπως ειναι σε άγριο κοκαρισμα ... !!!
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.406
- Πόντοι
- 1.056
Την βλεπει ο Γονιδης και κανει τον σταυρο του λεμε....!!!!Μήπως ειναι σε άγριο κοκαρισμα ... !!!
Διαγραμμένο μέλος 254567
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2025
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Ακόμα χειρότερα ο Αδαμάντιδης !!!Την βλεπει ο Γονιδης και κανει τον σταυρο του λεμε....!!!!
Διαγραμμένο μέλος 254567
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2025
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Μήπως ξεκίνησε η αποστράτευση της ?
Naruto
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.908
- Πόντοι
- 4.115
Εγω προσωπικά εφτασα δύο φορές μέχρι το σημείο που ειχαμε ορίσει μέρα και ώρα.
Την μια εξαφανίστηκε και δήλωσε την επόμενη μέρα ότι της κλέψανε το κινητό. Την δεύτερη ότι της έτυχε ξαφνικό casting 20:00 . Μετά δεν ξανά δοκίμασα.
Την μια εξαφανίστηκε και δήλωσε την επόμενη μέρα ότι της κλέψανε το κινητό. Την δεύτερη ότι της έτυχε ξαφνικό casting 20:00 . Μετά δεν ξανά δοκίμασα.
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.046
Ήσουν πολύ κοντά …κριμαΕγω προσωπικά εφτασα δύο φορές μέχρι το σημείο που ειχαμε ορίσει μέρα και ώρα.
MR WAYNE 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2009
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Έχει πάει κανεις πρόσφατα ?
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.406
- Πόντοι
- 1.056
Τα ξαναπαμε αδερφια....πιο ευκολο για καποιον να βρει δεσμιδα με 500ευρα στον δρομο,παρα την Αξια στο τηλ. να κανονισει ραντεβου και να γινει!!!
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 1.336
Την πήρα πριν λίγους μήνες αφού προσπαθούσαμε 2-3 βδομάδες να συνεννοηθούμε.
Γενικά από ότι κατάλαβα πρέπει να της στείλεις και να περιμένεις ποτε θα έχει ανάγκη από λεφτά για να σου στείλει να βρεθείτε, τουλάχιστον με εμένα έτσι έγινε.
Γενικά από ότι κατάλαβα πρέπει να της στείλεις και να περιμένεις ποτε θα έχει ανάγκη από λεφτά για να σου στείλει να βρεθείτε, τουλάχιστον με εμένα έτσι έγινε.
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.406
- Πόντοι
- 1.056
Χέσε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδη....ποτε θα ξεμεινει απο χρημα για να το δώσει...και να βαρας και ξενυχτια με φραπέδες για να την βρεις βαθια χαραματα(πριν τις 12 το βραδυ με την καμια...βαμπιρ λεμε!!!) να συννεοηθείτε (και αν...γιατι ειπαμε και κανει και μπαμ...εχει κοψει στροφαλο ο κορίτσαρος) το ποτε,που,πως...και ποσα τελικά!!!!Τιποτα στανταρ...δεν το ξαναεπιχειρώ εγω προσωπικα...παμε για αλλα...Αξιότερα!!!!!Την πήρα πριν λίγους μήνες αφού προσπαθούσαμε 2-3 βδομάδες να συνεννοηθούμε.
milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 1.336
Εγώ μεσημεράκι μίλαγα μαζί της βράδυα δεν απανταγε.Χέσε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδη....ποτε θα ξεμεινει απο χρημα για να το δώσει...και να βαρας και ξενυχτια με φραπέδες για να την βρεις βαθια χαραματα(πριν τις 12 το βραδυ με την καμια...βαμπιρ λεμε!!!) να συννεοηθείτε (και αν...γιατι ειπαμε και κανει και μπαμ...εχει κοψει στροφαλο ο κορίτσαρος) το ποτε,που,πως...και ποσα τελικά!!!!Τιποτα στανταρ...δεν το ξαναεπιχειρώ εγω προσωπικα...παμε για αλλα...Αξιότερα!!!!!
Έχει χαζεψει τελείως και σε ρωτάει και κάτι πράγματα λες και είναι 3 χρόνων σε σημείο που ήθελα να της πω να μην ξανά μιλήσει για την υπόλοιπη ώρα.
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 743
- Πόντοι
- 86
Ισχύουν όλα αυτά π λέτε….αλλα κάνει πολύ καλό γαμησι δε λέει όχι πουθενά τρώει σφαλιάρες τα παίρνει μούτρα είναι για άπειρα γαμησια …
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
Πριν ενα χρονο της εστειλα μηνυμα απαντησε μετα απο 1 ημερα μου εδωσε τηλεφωνο μου ειπε να την καλεσω μαλιστα ηταν 11 το βραδυ ειπε δεν με ενοχλεις καλεσε με τωρα.Της τηλεφωνησα και ηταν μεσα σε μπαρ προφανως γιατι ακουγοταν μουσικη .Μου ειπε ξενοδοχειο και 200 ευρω χωρις λοκω.Της ειπα θα το σκεφτω .Δεν ξαναμιλησα μαζι της.Το τηλεφωνο της το εσβησα.Αλλα ηταν στην κοσμαρα τηςΙσχύουν όλα αυτά π λέτε….αλλα κάνει πολύ καλό γαμησι δε λέει όχι πουθενά τρώει σφαλιάρες τα παίρνει μούτρα είναι για άπειρα γαμησια …
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.406
- Πόντοι
- 1.056
Ξερεις ποσες κανουν τα ιδια και καλυτερα με τα μισα(και λιγοτερα) λεφτα και ειναι νορμαλ σε συμπεριφορα,συνεπεια,ευκολια επικοινωνιας κλπ;;;;Εχω να προτεινω αμα θες να κανεις οικονομια και να μην βαρας "γερμανικο" για την αφεντια της μου λες....την γουσταρω κι εγω την τυπισσα ,μετραει ακομα ως γυναικα αλλα απο ολα τα αλλα...μεδεν!!!Δεν ειναι για 150+ ...και τοση ταλαιπωρια για να την κλεισεις!!!!Γνωμη μου...!!!!Ισχύουν όλα αυτά π λέτε….αλλα κάνει πολύ καλό γαμησι δε λέει όχι πουθενά τρώει σφαλιάρες τα παίρνει μούτρα είναι για άπειρα γαμησια …
Naruto
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.908
- Πόντοι
- 4.115
Αν κάποια από αυτές που εχεις να προτείνεις έχει μεγάλα βυζιά, θα χαρώ πολύ να μάθω.Ξερεις ποσες κανουν τα ιδια και καλυτερα με τα μισα(και λιγοτερα) λεφτα και ειναι νορμαλ σε συμπεριφορα,συνεπεια,ευκολια επικοινωνιας κλπ;;;;Εχω να προτεινω αμα θες να κανεις οικονομια και να μην βαρας "γερμανικο" για την αφεντια της μου λες....την γουσταρω κι εγω την τυπισσα ,μετραει ακομα ως γυναικα αλλα απο ολα τα αλλα...μεδεν!!!Δεν ειναι για 150+ ...και τοση ταλαιπωρια για να την κλεισεις!!!!Γνωμη μου...!!!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 67K