Νέα

Άξια Ανδρεαδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thodoris66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ic07

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
450
Πόντοι
20
Καλησπέρα συμπολεμιστές
Έκανα follow στο insta έστειλα και μήνυμα αλλά δεν με έχει κάνει back για να μπορεί να το δει.
Κανένα tip ή τηλέφωνο από όποιον έχει κάνει ήδη ραντεβού;

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
6.328
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα συμπολεμιστές
Έκανα follow στο insta έστειλα και μήνυμα αλλά δεν με έχει κάνει back για να μπορεί να το δει.
Κανένα tip ή τηλέφωνο από όποιον έχει κάνει ήδη ραντεβού;
Και εγώ της έχω στείλει εδώ και μέρες αντιδρώ και στορι αλλά δεν απαντάει η καριολα

Naruto

Μέγας
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
1.908
Πόντοι
4.115
Εγω προσωπικά εφτασα δύο φορές μέχρι το σημείο που ειχαμε ορίσει μέρα και ώρα.

Την μια εξαφανίστηκε και δήλωσε την επόμενη μέρα ότι της κλέψανε το κινητό. Την δεύτερη ότι της έτυχε ξαφνικό casting 20:00 . Μετά δεν ξανά δοκίμασα.

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
29
Like
6.834
Πόντοι
2.046
Εγω προσωπικά εφτασα δύο φορές μέχρι το σημείο που ειχαμε ορίσει μέρα και ώρα.

Την μια εξαφανίστηκε και δήλωσε την επόμενη μέρα ότι της κλέψανε το κινητό. Την δεύτερη ότι της έτυχε ξαφνικό casting 20:00 . Μετά δεν ξανά δοκίμασα.
Ήσουν πολύ κοντά …κριμα

• Like
Αντιδράσεις: Naruto

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Τα ξαναπαμε αδερφια....πιο ευκολο για καποιον να βρει δεσμιδα με 500ευρα στον δρομο,παρα την Αξια στο τηλ. να κανονισει ραντεβου και να γινει!!!

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
6.328
Πόντοι
1.336
Την πήρα πριν λίγους μήνες αφού προσπαθούσαμε 2-3 βδομάδες να συνεννοηθούμε.
Γενικά από ότι κατάλαβα πρέπει να της στείλεις και να περιμένεις ποτε θα έχει ανάγκη από λεφτά για να σου στείλει να βρεθείτε, τουλάχιστον με εμένα έτσι έγινε.

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Την πήρα πριν λίγους μήνες αφού προσπαθούσαμε 2-3 βδομάδες να συνεννοηθούμε.
Γενικά από ότι κατάλαβα πρέπει να της στείλεις και να περιμένεις ποτε θα έχει ανάγκη από λεφτά για να σου στείλει να βρεθείτε, τουλάχιστον με εμένα έτσι έγινε.
Χέσε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδη....ποτε θα ξεμεινει απο χρημα για να το δώσει...και να βαρας και ξενυχτια με φραπέδες για να την βρεις βαθια χαραματα(πριν τις 12 το βραδυ με την καμια...βαμπιρ λεμε!!!) να συννεοηθείτε (και αν...γιατι ειπαμε και κανει και μπαμ...εχει κοψει στροφαλο ο κορίτσαρος) το ποτε,που,πως...και ποσα τελικά!!!!Τιποτα στανταρ...δεν το ξαναεπιχειρώ εγω προσωπικα...παμε για αλλα...Αξιότερα!!!!!

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
6.328
Πόντοι
1.336
Χέσε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδη....ποτε θα ξεμεινει απο χρημα για να το δώσει...και να βαρας και ξενυχτια με φραπέδες για να την βρεις βαθια χαραματα(πριν τις 12 το βραδυ με την καμια...βαμπιρ λεμε!!!) να συννεοηθείτε (και αν...γιατι ειπαμε και κανει και μπαμ...εχει κοψει στροφαλο ο κορίτσαρος) το ποτε,που,πως...και ποσα τελικά!!!!Τιποτα στανταρ...δεν το ξαναεπιχειρώ εγω προσωπικα...παμε για αλλα...Αξιότερα!!!!!
Εγώ μεσημεράκι μίλαγα μαζί της βράδυα δεν απανταγε.
Έχει χαζεψει τελείως και σε ρωτάει και κάτι πράγματα λες και είναι 3 χρόνων σε σημείο που ήθελα να της πω να μην ξανά μιλήσει για την υπόλοιπη ώρα.

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
743
Πόντοι
86
Ισχύουν όλα αυτά π λέτε….αλλα κάνει πολύ καλό γαμησι δε λέει όχι πουθενά τρώει σφαλιάρες τα παίρνει μούτρα είναι για άπειρα γαμησια …

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
325
Πόντοι
21
Ισχύουν όλα αυτά π λέτε….αλλα κάνει πολύ καλό γαμησι δε λέει όχι πουθενά τρώει σφαλιάρες τα παίρνει μούτρα είναι για άπειρα γαμησια …
Πριν ενα χρονο της εστειλα μηνυμα απαντησε μετα απο 1 ημερα μου εδωσε τηλεφωνο μου ειπε να την καλεσω μαλιστα ηταν 11 το βραδυ ειπε δεν με ενοχλεις καλεσε με τωρα.Της τηλεφωνησα και ηταν μεσα σε μπαρ προφανως γιατι ακουγοταν μουσικη .Μου ειπε ξενοδοχειο και 200 ευρω χωρις λοκω.Της ειπα θα το σκεφτω .Δεν ξαναμιλησα μαζι της.Το τηλεφωνο της το εσβησα.Αλλα ηταν στην κοσμαρα της

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.406
Πόντοι
1.056
Ξερεις ποσες κανουν τα ιδια και καλυτερα με τα μισα(και λιγοτερα) λεφτα και ειναι νορμαλ σε συμπεριφορα,συνεπεια,ευκολια επικοινωνιας κλπ;;;;Εχω να προτεινω αμα θες να κανεις οικονομια και να μην βαρας "γερμανικο" για την αφεντια της μου λες....την γουσταρω κι εγω την τυπισσα ,μετραει ακομα ως γυναικα αλλα απο ολα τα αλλα...μεδεν!!!Δεν ειναι για 150+ ...και τοση ταλαιπωρια για να την κλεισεις!!!!Γνωμη μου...!!!!

Naruto

Μέγας
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
1.908
Πόντοι
4.115
Ξερεις ποσες κανουν τα ιδια και καλυτερα με τα μισα(και λιγοτερα) λεφτα και ειναι νορμαλ σε συμπεριφορα,συνεπεια,ευκολια επικοινωνιας κλπ;;;;Εχω να προτεινω αμα θες να κανεις οικονομια και να μην βαρας "γερμανικο" για την αφεντια της μου λες....την γουσταρω κι εγω την τυπισσα ,μετραει ακομα ως γυναικα αλλα απο ολα τα αλλα...μεδεν!!!Δεν ειναι για 150+ ...και τοση ταλαιπωρια για να την κλεισεις!!!!Γνωμη μου...!!!!
Αν κάποια από αυτές που εχεις να προτείνεις έχει μεγάλα βυζιά, θα χαρώ πολύ να μάθω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom