Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.712
- Πόντοι
- 3.846
Και το χειρότερο είναι ότι τη λένε κι Ελένη σου (σας) λέω ήταν πολύ μούναρος - ύψος 1.70-1.72 σικάτη, ενώ η αδελφή της (γλυκό προσωπάκι) μετά βίας 1.65.
Και το χειρότερο είναι ότι τη λένε κι Ελένη σου (σας) λέω ήταν πολύ μούναρος - ύψος 1.70-1.72 σικάτη, ενώ η αδελφή της (γλυκό προσωπάκι) μετά βίας 1.65.
αν και εγω ΓΕΝΙΚΑ εγκυκλοπαιδικα ρωταω γιατι οπως ειναι γνωστον ειμαι μνηστευμενοςΚαι το χειρότερο είναι ότι τη λένε κι Ελένη σου (σας) λέω ήταν πολύ μούναρος - ύψος 1.70-1.72 σικάτη, ενώ η αδελφή της (γλυκό προσωπάκι) μετά βίας 1.65.
ναι ρουφαω γνωση για πολλα πραγματαΕ αυτό δεν έχει σχέση αν είσαι μνηστευμένος ή το αντίθετο, εγκυκλοπαίδεια είναι εδώ μέσα.

ανάλογα στο ποιον απευθύνεται...ή εκτός και αν είναι γενικό κι αόριστο...Φεύγεις, φεύγεις νεότης καημένη,
Φεύγεις και δεν μένεις στιγμή,
Και στον άνθρωπο άλλο δεν μένει,
Στον κόσμο παρά να γαμεί.
Γαμά ο άνθρωπος και χύνει,
Κιλότες και σώβρακα λύνει,
Μην αφήνεις κώλο, μουνί
Όσο νιώθεις ψηλή και ζωντανή.
Γιατί θα' ρθει καιρός, ω συμφορά σου!
Που θα ψάχνεις βαθιά στο βρακί
Για να βρεις το ωραίο σου πράσο
Πλην μια πέτσα θα βρεις μοναχή.
Εκείνη η πέτσα η τόσο θλιμμένη,
Που κοιμάται βαθιά στο βρακί,
Δεν σηκώνεται πια η καημένη,
Δεν αισθάνεται πια ταραχή.
Και τότε πάρε ένα σπάγκο,
Και δέσ'τον, τράβα τον,
Στα δύο σου πόδια κάτσε χάμω,
Είναι άντερο άχρηστο πια.
@John 100 εγκρίνεις?
Πότε θα φάμε κουφέταείμαι μνηστευμενος
ναι ρουφαω γνωση για πολλα πραγματα
γυναικες,τιμες,φυλακες,απατεωνιες,τοκογλυφιες ,εξωτικα μερη κλπ![]()

Στείλε ξαδέρφες ναΚαι το χειρότερο είναι ότι τη λένε κι Ελένη σου (σας) λέω ήταν πολύ μούναρος - ύψος 1.70-1.72 σικάτη, ενώ η αδελφή της (γλυκό προσωπάκι) μετά βίας 1.65.

Στείλε ξαδέρφες να![]()
παλι χυδαιολογειςα μπραβο , καλα τα λες , ρουφάς και αυτα![]()
Καλά εσύ θες όντως επίσκεψη σε ειδικό οφθαλμίατροΣτείλε ξαδέρφες να![]()

ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει ...Καλά εσύ θες όντως επίσκεψη σε ειδικό οφθαλμίατρο
Αφού είναι στα 65 γύρω όλες τους, ακόμα και η Ελένη της Τροίας πόσο να κρατιέται
Έχω να τις δω σχεδόν 30 χρόνια ούτε θα με γνωρίζουν...
Θα μου πεις δεν γκαστρώνονται, τέσπα αν μάθω διεύθυνση θα σου στείλω dm![]()
αυτό δεν είναι νήμα είναι τα σόδομα και τα γόμοραμετα απο το δακτυλο στο κωλο που εβαζε για να τσεκάρει οξύτητες ελαιολαδου ,
καλά ειναι να ρωτάμε και τα πιο απλα για να αποσαφηνίζονται τα θεματα.. Απο το πουθενα και μπορει να μπλεξουμε εδω μεσα![]()
Καλύτερα με αυτές Ντούντα (αν κρατιούνται) τα πετάς όλα μέσαΚαλά εσύ θες όντως επίσκεψη σε ειδικό οφθαλμίατρο
Αφού είναι στα 65 γύρω όλες τους, ακόμα και η Ελένη της Τροίας πόσο να κρατιέται
Έχω να τις δω σχεδόν 30 χρόνια ούτε θα με γνωρίζουν...
Θα μου πεις δεν γκαστρώνονται, τέσπα αν μάθω διεύθυνση θα σου στείλω dm![]()

απλά εσύ είσαι αγροίκος και κοιτάς μόνο ΒΥΖΓΙΑ.αυτό δεν είναι νήμα είναι τα σόδομα και τα γόμορα![]()
Καλύτερα με αυτές Ντούντα (αν κρατιούνται) τα πετάς όλα μέσα![]()
Τα ΒΥΖΓΙΑ κι αν ξε-σηκωνουν την καλλιτεχνικη μας...φλέβα!!!!Σκάει και κανει μπαμ...ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!!!!απλά εσύ είσαι αγροίκος και κοιτάς μόνο ΒΥΖΓΙΑ.
εμείς έχουμε καλλιτεχνική φλέβα....
ΝΑΙΠότε θα φάμε κουφέτα
να βαρώ με τη Μπερέτα![]()

ΓΚΡ...Καλύτερα με αυτές Ντούντα (αν κρατιούνται) τα πετάς όλα μέσα![]()