athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.978
- Πόντοι
- 12.756
τραπεζι περιωπης...όταν λες θαμώνας εννοείς στο πλυντήριο δίσκων ή σηκώνεις τις κρατήσεις?![]()

τραπεζι περιωπης...όταν λες θαμώνας εννοείς στο πλυντήριο δίσκων ή σηκώνεις τις κρατήσεις?![]()
τραπεζι περιωπης...![]()
άσε που όταν ακούνε παραγγελία καρπάτσιο και σεβίτσε με αλβανική προφορά ξέρουν και κάθονται σούζαΜέσα στο μυαλό μου είσαι
Μπορει και να τα κοιταει κολυμπώντας απο την θα΄λασσα
Γιατι απο την κανονική πορτα δεν μπορει να μπει![]()
εσυ βρε μαλακα το κοροιδευες το μαγαζιεξω απο τις χεστρες με δισκάκι , να δινεις και το κωλοχαρτο
Μαλιστα![]()
αυτό που έχουν παρκαδόροι με το ερμάριο με όλα τα κλειδιά πάνω ή αυτό που έχουν στην κουζίνα για να τρώνε οι βάρδιες?τραπεζι περιωπης...![]()
εσυ βρε μαλακα το κοροιδευες το μαγαζι
εχεις δαγκωσει ΣΤΑΝΤΑΡ κοσμο και εκει και δεν περνας ΟΥΤΕ με το νοικιαρικο αμαξι σου![]()
θα εχω τον νου μου ΑΝ περασεις απο εξωαυτό που έχουν παρκαδόροι με το ερμάριο με όλα τα κλειδιά πάνω ή αυτό που έχουν στην κουζίνα για να τρώνε οι βάρδιες?![]()
ε ναι ο Χαρτοπολεμος πινει καφε απο το κψμ του Δομοκου και ανταλασει μαρκες και τσιγαραααα για την μαλακία που ΠΗΓΑΙΝΕΣ μιλάς ;;;
ρε φυγε ρε μαλακα απο εδω ρε μπρο ναπουμε με το μαγαζι του δήμου
Μια και το νήμα είναι περί οπήςπεριωπης...![]()
εχω ξαδελφοΜια και το νήμα είναι περί οπήςπεριωπήςας μιλήσουμε για ξαδερφάδες
Έχετε εξαδέλφες ιατρούς
Εγώ έχω 3 δεύτερης κατηγορίας οπς δεύτερες εννοώ (η μία εξ αγχιστείας) αλλά δεν γάμησα κάποια
Ξαδερφάδες μου γιατρίνες
μα δεν είστε Τσιτσιολίνες![]()
να έχεις την προσοχή σου για πατίνι με ανθρακονήματα 63άρι αμγθα εχω τον νου μου ΑΝ περασεις απο εξω![]()
εχω ξαδελφο![]()
Καλός τρόμπας είσαι, γράψε τέτοια να μας περάσουν συκιές...εχω ξαδελφο![]()
Το νήμα έχει πάρει μια πολύ περίεργη τροπή![]()
Στοιχήματα ποντάρω ε να μην ρίχνω κι ανατροπές;
κριμαΚαλός τρόμπας είσαι, γράψε τέτοια να μας περάσουν συκιές...
Οι δύο είναι οφθαλμίατρος & καρδιολόγος (αδελφές) ενώ η αγχιστείας παθολόγος.
Τώρα για να πω την αλήθεια η οφθαλμίατρος άξιζε στα νιάτα έφερνε στυλ όπως η Ελένη Φιλίνη ομως πολύ ντίβα και ζηλιάρα...
Βέβαια πώς να τη γαμούσα αφού μου ρίχνει 10+ χρόνια σάμπως είχαμε και τις πολλές οικογενειακές σχέσεις...
μην γινεσαι χυδαιος..τον γαμησες ;; γιατι αυτο ρωταει ο Ντουντου ;![]()