xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 4.265
- Πόντοι
- 446
Καλή εβδομάδα!
Καλή εβδομάδα κοριτσάρα με πολλές καύλες και υγεία. Ελπίζω μια καλύτερη εβδομάδα από την προηγούμενηΚαλή εβδομάδα!
Και εγώ το ίδιο!Καλή εβδομάδα κοριτσάρα με πολλές καύλες και υγεία. Ελπίζω μια καλύτερη εβδομάδα από την προηγούμενη
Μας είχες λείψει. Διάβασα ότι έχασες κοντινό σου πρόσωπο. Τα συλλυπητήρια μου..Και εγώ το ίδιο!
Εσυ πρεπει να εχεις πολυ ενδιαφερουσα ζωη...Πάντως καταφέρνετε να με κάνετε χαρούμενη εδώ!
Εκεί ανάμεσαΤο ιδρώσαμε και σήμερα το μπουστάκι!
Να προσθέσω και δικά μου υγρά εκεί;Το ιδρώσαμε και σήμερα το μπουστάκι!
Κ εμεις ενα σιγκρυο το περασαμε... Λίγο απ το μπουστακι, λίγο απ το υψόμετρο ανάμεσα στα βουνα... Έχει κ ζέστη...Το ιδρώσαμε και σήμερα το μπουστάκι!
καυλιαρα μου!Το ιδρώσαμε και σήμερα το μπουστάκι!
Έχε χάρη που είμαι καλό παιδί και ο λόγος μου συμβόλαιο....Το ιδρώσαμε και σήμερα το μπουστάκι!
Αυτή είναι κυρίες και κύριοι μια σωστή γυναίκα! Έχει απίστευτες καύλες, έχει αισθησιασμό και ξέρει πως να τον χρησιμοποιεί και είναι ΓΥΝΑΙΚΑ!Το ιδρώσαμε και σήμερα το μπουστάκι!
σε φιλώ γλυκά!Αυτή είναι κυρίες και κύριοι μια σωστή γυναίκα! Έχει απίστευτες καύλες, έχει αισθησιασμό και ξέρει πως να τον χρησιμοποιεί και είναι ΓΥΝΑΙΚΑ!
Τέτοιες γυναίκες θέλουμε και όχι σαν τα παρτσακλα των social media που χορεύουν, κουνιούνται αλλά είναι φάτε μάτια ψάρια (και αγγούρια αρκετές εξ' αυτών)!
’Oταν ο θεός είχε όρεξη…Το ιδρώσαμε και σήμερα το μπουστάκι!
Μωρό μου να φάω τις βυζάρες σου!!!Το ιδρώσαμε και σήμερα το μπουστάκι!