You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμένες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 266
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.447
- Πόντοι
- 1.056
Ενα μικρο δειγμα του τι θελει πραγματικα μια (παντρεμενη) γυναικα....
Εγώ πάντως με μια παντρεμένη που είχα μπλέξει παλαιότερα ήταν φουλ ξηγημενη. Πριν γίνει ότι γίνει μου ξεκαθάρισε πως θέλει να περάσει καλά με απόλυτη εχεμύθεια και όσο κρατήσει!ούτε τηλέφωνα ουτε μηνύματα!
Κανονίζαμε στη δουλειά διακριτικά μέρος και ώρα συνάντησης και αυτό ήταν όλο!Κάναμε το απόλυτο σεξ καθώς ήταν σεξουαλικα απελευθερωνενη και μετά από εκεί ο καθένας σπίτι του και στη δουλειά απολύτως τα τυπικά!
Μακάρι όλες και όλοι να είχαμε αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης...όλα θα ήταν ευκολότερα
Κανονίζαμε στη δουλειά διακριτικά μέρος και ώρα συνάντησης και αυτό ήταν όλο!Κάναμε το απόλυτο σεξ καθώς ήταν σεξουαλικα απελευθερωνενη και μετά από εκεί ο καθένας σπίτι του και στη δουλειά απολύτως τα τυπικά!
Μακάρι όλες και όλοι να είχαμε αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης...όλα θα ήταν ευκολότερα
Galanomatis47
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2025
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
στην επαρχια δε χρειαζεται να θυμωσει καποιος για να καψει τον αλλον το κουτσομπολιο παει συννεφοΜέχρι ο ένας να βαρεθεί και ο άλλος να θυμώσει και να τον κάψει
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.447
- Πόντοι
- 1.056
Η καλυτερη ξηγα...εξ αρχης να ξερουμε τι ζηταμε ο ενας απο τον αλλον!!!!Το επικινδυνο ειναι αν πεσουνε στην καψουρα και ζηταμε περισσοτερα...να μιλαμε να βλεπομαστε κλπ...εκει μπαινεις στην ζωνη τοτ λυκοφωτος!!!!Ειπαμε εχουμε αδυναμιες,παθη,λαθη κλπ...οχι και να κλεισουν σπιτια!!!Εκει αν δεν μπορεις να το κοντρολαρεις το ληγεις...αλλιως μπλεκετε τα μπουτια σας ασχημα...ολοι!!!!Εγώ πάντως με μια παντρεμένη που είχα μπλέξει παλαιότερα ήταν φουλ ξηγημενη. Πριν γίνει ότι γίνει μου ξεκαθάρισε πως θέλει να περάσει καλά με απόλυτη εχεμύθεια και όσο κρατήσει!ούτε τηλέφωνα ουτε μηνύματα!
xexexexe4
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 288
- Πόντοι
- 21
Προσωπική μου άποψη, παντρεμένες είναι πολύ πιο εύκολο να πηδήξεις, παρά ελεύθερες ιδίως αν είσαι ελεύθερος, γιατί πάντα παίζει να στο παίξουν ότι θέλουν κάτι σοβαρό, και περισσότερο εάν έχεις ένα καλό πακέτο να προσφέρεις...αν είσαι σε σχέση ή παντρεμένος είναι το ίδιο περίπου... στατιστικά οι παντρεμένες κάνουν πολύ καλύτερα γαμήσια ώντας σεξουαλικά απελευθερωμένες και με την έξτρα καύλα του απαγορευμένου
Άμα υπάρχει καύλα γίνετε. Το παράνομο ειναι πιο νόστιμο οπως και να το κάνουμε. Θέλει απλά εξαρχής να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και να γίνετε συνεννόηση εύκολα χωρίς πολλά πολλά. Μετά ξεκινάνε τα καλύτερα γαμησια. Αγαπάμε milfares γιατί στάζουν καύλα
Συμφωνώ σε όλα.το παράνομο είναι καύλα.
Και φυσικά αν είσαι μικρότερος ακομα πιο καλό.
Είμαι 40χρ κ εδώ κ αρκετό καιρό τραβιέμαι με μία παντρεμένη που ειναι 52χρ.τα παιδιά της είναι μεγάλα οπότε απο εκεί δεν έχουμε θέμα.
Βρισκομαστε 2 ή 3 φορές το μήνα.
Φυσικά όταν μου πεί αυτή.
Και φυσικά αν είσαι μικρότερος ακομα πιο καλό.
Είμαι 40χρ κ εδώ κ αρκετό καιρό τραβιέμαι με μία παντρεμένη που ειναι 52χρ.τα παιδιά της είναι μεγάλα οπότε απο εκεί δεν έχουμε θέμα.
Βρισκομαστε 2 ή 3 φορές το μήνα.
Φυσικά όταν μου πεί αυτή.
Snip
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
αυτά μου αρέσουν τα βιτσιόζικαστο ερωτικο τη γαμαγε καλά ο γιατρός
δηλαδή την ρώτησες
-Σε γαμάει καλά ο πούστης ο γιατρός μωρή πουτάνα;
-Με γαμάει καλά ο κερατάς με ξεσκίζει αλλά για να τον εκδικηθώ του βάφω της κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε......
-Πάρτα μωρή θα του χύσω όλες τις κουρτίνες με σπέρμα
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.696
- Πόντοι
- 606
Μη βρίζεις μαν.αυτά μου αρέσουν τα βιτσιόζικα
δηλαδή την ρώτησες
-Σε γαμάει καλά ο πούστης ο γιατρός μωρή πουτάνα;
-Με γαμάει καλά ο κερατάς με ξεσκίζει αλλά για να τον εκδικηθώ του βάφω της κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε......
-Πάρτα μωρή θα του χύσω όλες τις κουρτίνες με σπέρμα
Snip
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
ώπα φίλε ώπα αυτή με την εκκλησία είναι δικιά μου, δεν έχουμε αφήσει εκκλησία για εκκλησία, προτιμάει ανατολικά απο την μεριά του ιερού πάντα. έχουμε πατήσει σκατά, μπουκάλια σπασμένα, εχουμε διώξει γάτες φίδια ποντίκια, ναρκομανείς αγαπημενη μας εκκλησία η Παναγία η Κονσοματιώτισσαμου λέει να βρεθούμε 11 το βράδυ στην εκκλησία του χωριού
γιατρέ, εσύ;Μη βρίζεις μαν.
Από προσωπικά βιώματα νομίζω ότι οι παντρεμένες που βρίσκονται ηλικιακά 42-48 είναι το target group που απιστούν περισσότερο.
Βρίσκονται στη κλιμακτήριο και οι ορμόνες ξεκινάνε και βαράνε κόκκινο. Οι άντρες τους θα είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία με καμία 15 -20 χρόνια γάμου και κανά 2 παιδιά δεν θα ασχοληθούν με την αλλαγή της ψυχολογικής της κατάστασης κλπ.
Εκεί είναι η χρυσή τομή την οποία εκμεταλλεύονται οι σωστοί μύστες και προσφέρουν απλόχερα ξεμούνιασμα στις παντρεμένες.
Εάν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της από την αρχή τότε θα μπει το νερό στο αυλάκι εύκολα. Η γυναίκα στα δεύτερα άντα καταλαβαίνει πως το πέρασμα του χρόνου είναι πλέον αισθητό και θα ζητήσει εσκεμμένα ή όχι την επιβεβαίωση της.
Μακρυά από αυτές που δεν έχουν φίλες σε αυτή την ηλικία.Απλά μακρυά.
Βρίσκονται στη κλιμακτήριο και οι ορμόνες ξεκινάνε και βαράνε κόκκινο. Οι άντρες τους θα είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία με καμία 15 -20 χρόνια γάμου και κανά 2 παιδιά δεν θα ασχοληθούν με την αλλαγή της ψυχολογικής της κατάστασης κλπ.
Εκεί είναι η χρυσή τομή την οποία εκμεταλλεύονται οι σωστοί μύστες και προσφέρουν απλόχερα ξεμούνιασμα στις παντρεμένες.
Εάν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της από την αρχή τότε θα μπει το νερό στο αυλάκι εύκολα. Η γυναίκα στα δεύτερα άντα καταλαβαίνει πως το πέρασμα του χρόνου είναι πλέον αισθητό και θα ζητήσει εσκεμμένα ή όχι την επιβεβαίωση της.
Μακρυά από αυτές που δεν έχουν φίλες σε αυτή την ηλικία.Απλά μακρυά.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.529
- Πόντοι
- 2.356
τυπε με πηρε ο γιατρος, ειπε οτι οταν πας για επισκεψη θα σου αφαιρεσει το δεξι νεφρο και θα σου το μαγειρεψει με σαλτσα τζιντζερ και ρυζι, να το φας το φχαριστηθεις.ώπα φίλε ώπα αυτή με την εκκλησία είναι δικιά μου, δεν έχουμε αφήσει εκκλησία για εκκλησία, προτιμάει ανατολικά απο την μεριά του ιερού πάντα. έχουμε πατήσει σκατά, μπουκάλια σπασμένα, εχουμε διώξει γάτες φίδια ποντίκια, ναρκομανείς αγαπημενη μας εκκλησία η Παναγία η Κονσοματιώτισσα
γιατρέ, εσύ;
υ.γ. Με ρωτησε πως το θες στο αλατι
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.401
- Πόντοι
- 481
Το απόλυτο gossip των ημερών στον επαγγελματικό μου κύκλο. 45χρονη συνάδελφος, παραμελημένη σεξουαλικά από τον άντρα της, αποφάσισε να βγει στη γύρα για γκόμενο και τελικά πήγε και τα έφτιαξε με 70χρονο πελάτη, από εκείνους που δίνουν πενηντάρικο πουρμπουάρ στους παρκαδόρους. Ο τύπος έκανε τη δουλειά του και περνούσε καλά, αλλά η ηλίθια έβαλε στο μάτι την περιουσία του και πίστεψε πως την ερωτεύθηκε και ότι θα χώριζε τη γυναίκα του για χάρη της. Αφού λοιπόν χώρισε τον άντρα της και περίμενε από τον γέρο να κάνει κίνηση, ο γέρος της το ξέκοψε (και μάλιστα μπροστά σε μεγάλη παρέα), της έριξε και ένα ξέρουμε πολύ καλά πως είσαι μαζί μου για τα λεφτά μου και εκείνη έμεινε με το μουνί στο χέρι.
Γενικά, οι παντρεμένες στις μεγάλες πόλεις είναι ό,τι πιο εύκολο.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.412
- Πόντοι
- 3.846
Μήπως ξαναγύρισε μετανιωμένη στο σύζυγο;Το απόλυτο gossip των ημερών στον επαγγελματικό μου κύκλο. 45χρονη συνάδελφος, παραμελημένη σεξουαλικά από τον άντρα της, αποφάσισε να βγει στη γύρα για γκόμενο και τελικά πήγε και τα έφτιαξε με 70χρονο πελάτη, από εκείνους που δίνουν πενηντάρικο πουρμπουάρ στους παρκαδόρους. Ο τύπος έκανε τη δουλειά του και περνούσε καλά, αλλά η ηλίθια έβαλε στο μάτι την περιουσία του και πίστεψε πως την ερωτεύθηκε και ότι θα χώριζε τη γυναίκα του για χάρη της. Αφού λοιπόν χώρισε τον άντρα της και περίμενε από τον γέρο να κάνει κίνηση, ο γέρος της το ξέκοψε (και μάλιστα μπροστά σε μεγάλη παρέα), της έριξε και ένα ξέρουμε πολύ καλά πως είσαι μαζί μου για τα λεφτά μου και εκείνη έμεινε με το μουνί στο χέρι.
Τελικά ο 70χρονος αποδείχτηκε γεροτσάκαλος.
Το έχω ξαναγράψει. Σε παρακμιακό μπαρ μια αλανιάρα έλεγε ότι τα έχει με ένα φραγκάτο γύρω στα 60 (40 -45 εκείνη) αλλά θα τον χωρίσει.
- Γιατί τον χωρίζεις ρε συ;
- Παραείναι έξυπνος
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 52.485
- Πόντοι
- 15.297
Bγαινεις στο περιπτερο για τσιγάρα και πέφτουν στα πόδια σου δύο δύο και εναλλάσσονται στις πίπες ...Στις πλατείες στις γειτονιές στις ταράτσες στις παραλίες ! Έχουμε γεμίσει από δαυτες κ δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε !

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 52.485
- Πόντοι
- 15.297
Ενδεικτικό του επιπέδου πολλών ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΩΝ ανδρών είναι ο διάλογος που παρέθεσες στις τελευταίες γραμμές....Μήπως ξαναγύρισε μετανιωμένη στο σύζυγο;
Τελικά ο 70χρονος αποδείχτηκε γεροτσάκαλος.
Το έχω ξαναγράψει. Σε παρακμιακό μπαρ μια αλανιάρα έλεγε ότι τα έχει με ένα φραγκάτο γύρω στα 60 (40 -45 εκείνη) αλλά θα τον χωρίσει.
- Γιατί τον χωρίζεις ρε συ;
- Παραείναι έξυπνος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις