Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Να πω κ την αμαρτία μου ....εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το 1/8 του μπασκετικού μπάτζετ πχ να πήγαινε στα άλλα τρία αθλήματα δλδ Χαντ.οωλ πόλο βόλλευ κ να παίρναμε ευρωπαϊκά κ ας έμενε το μπάσκετ με τα 7/8 αλλά δυστυχώς το μπαακετ είναι επαγγελματικο
Δυστυχώς αν φύγουν οι αγγελοπουλοι δεν ξέρω ποιος μπορεί να αναλάβει και να τα βάλει με τον κοκακια που σπρώχνει χρήμα αλλιώς θα τους είχαμε φύγει χθες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.452
Πόντοι
5.006
Δυστηχως αν φύγουν οι αγγελοπουλοι δεν ξέρω ποιος μπορεί να αναλάβει και να τα βάλει με τον κοκακια που σπρώχνει χρήμα αλλιώς θα τους είχαμε φύγει χθες
παντως 1 χρονιά που φυγαμε και πηγαμε στην Α2 ο κοκκακιας εβγαινε 17ος στην ευρωπη και επαιζε τελικους σε αδειο γηπεδο με λαυριο....
το μονο που προσφερουν οι αγγελοπουλαιοι ειναι χαρα στο μοναδικο αθλημα των βαζελων.....αν φυγουν θα παιζουμε κορυδαλλο με πυρινη θυρα 7 και θα βγαινουμε 8οι...και ο τρακης θα παιζει σε αδειες κερκιδες....

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.195
Πόντοι
3.656
o καρεμπε γεννηθηκε στην νεα καληδονια στου διαολου την μανα...επαιξε σε ρεαλ...σε εθνικη γαλλιας...
και αν το ακουσεις τι λεει στο ντοκυμαντερ του μεγκα, νομιζεις οτι γεννηθηκε στα ταμπουρια...
Η περιγραφή του για το βαρ στο γκολ του τελικού ειναι λες και ειναι απόγονος του Καραϊσκακη

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.557
Πόντοι
216
σασα μενει οπωσδηποτε
πιτερς μενει οπωςδηποτε

μιλουτινωφ πουτσα μου μεινει φυγει
φαλ τον πουλο τωρα
φουρνιε τον δενεις για 3 χρονια
παπανικολαου τιμης ενεκεν για ενα τελευταιο χρονο

γκος θελεις να μεινεις μεινε θες να φυγεις στ'αρχιδια μας
γουοκαπ για 3-4 γκαρντ
βιλντοζα γεια σου
λι πισευω θα δωσει του χρονου με τον σωστο κοουτς
ντορσει ισως μια ευκαιρια ακομα
ραιτ αδιαφορο

λαρεντζακης μενει για την ψυχη του
μητρου λονγκ για να παιζει με τον κολοσσο και τις προπονησεις
εβανς χτιζουμε πανω σου για μια νεα αρχη

ο κυρ γιωργης μετα τους τελικους πρεπει να μας χαιρετησει αυτα παντελωνατα και ψυχραιμα.
μονη διαφωνια ο γουοκαπ που πρεπει να φυγει απο προπερσι.γκαρντ χωρις ποντους δεν υπαρχει στο σημερινο μπασκετ.ας παρει μαζι του το μαακισκισκ πως σκατα τον λενε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
παντως 1 χρονιά που φυγαμε και πηγαμε στην Α2 ο κοκκακιας εβγαινε 17ος στην ευρωπη και επαιζε τελικους σε αδειο γηπεδο με λαυριο....
το μονο που προσφερουν οι αγγελοπουλαιοι ειναι χαρα στο μοναδικο αθλημα των βαζελων.....αν φυγουν θα παιζουμε κορυδαλλο με πυρινη θυρα 7 και θα βγαινουμε 8οι...και ο τρακης θα παιζει σε αδειες κερκιδες....
Δεν με νοιάζει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα εγώ έχω ταύρο προσωρινά στειρωμένο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.452
Πόντοι
5.006
Η περιγραφή του για το βαρ στο γκολ του τελικού ειναι λες και ειναι απόγονος του Καραϊσκακη
«Κανείς δεν θα μπορούσε να ακυρώσει αυτό το γκολ, ούτε το VAR. Επειδή είναι η θέληση μιας χώρας, η ενέργεια ήταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, είναι η ιστορία των οπαδών, η ιστορία ενός συλλόγου, η ιστορία ενός αιώνα. Μπορείτε να το φανταστείτε; Είναι αδύνατο να διαγράψεις αυτό το γκολ»

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.971
Πόντοι
6.056
ο ολυμπιακος ειναι τροπος ζωης και εχει 5 μυρια οπαδους απο πισω του...και για πολλους απο αυτους ο ολυμπιακος ειναι ολη τους η ζωη....

Άμα καταντήσεις να'ναι όλη σου η ζωή μια ομάδα,γαμα τα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.452
Πόντοι
5.006
προφανως και ειναι ολη μας η ζωη ο ολυμπιακος...εχω ακυρωσει καφε για να δω την ομαδα, εχω παει με γραβατα και σκαρπινι στην 7 για να προλαβω ντερμπυ, εχω δει ματς στο κινητο σε γαμοβαφτιση, δεν υπαρχει μερα που να μην διαβασω τα νεα του ολυμπιακου ή να μην μιλησω με καποιον για την ομαδα, εχω δωσει και εχω αρπαξει ξυλο για την ομαδα...κτλ κτλ κτλ...

προφανως και ειναι ολη μας η ζωη....δεν σημαινει οτι δεν ασχολιομαστε με τιποτα αλλο, αλλα η ομαδα ειναι σαν την οικογενεια σου...τέλος...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Ο γέρος αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα γιατί είναι λες και είναι ένας από εμάς τέτοια ταύτιση ντιενει του συλλόγου είχε μόνο ο ΣΕΡ Τάκης και βέβαια δεν συγκρίνω τους δύο ή ομιλία του η φωνή του στο δημοτικό θέατρο σου σήκωνε την τρίχα αυτό είναι ο ολυμπιακός οποίος το καταλάβει θα μας έχει δίπλα του πρόεδρος η ότι άλλο είναι αυτό

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Να πω κ την αμαρτία μου ....εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το 1/8 του μπασκετικού μπάτζετ πχ να πήγαινε στα άλλα τρία αθλήματα δλδ Χαντ.οωλ πόλο βόλλευ κ να παίρναμε ευρωπαϊκά κ ας έμενε το μπάσκετ με τα 7/8 αλλά δυστυχώς το μπαακετ είναι επαγγελματικο
αυτοι δεν εχουν παει να δουν ουτε εναν σημαντικο αγωνα του θρυλου σε αλλο αθλημα και περιμενεις να δωσουν φραγκα? πολο 2-3 φαιναλ φορ στον πειραια εγιναν δεν πηγαν, τελικο κονφερενς δεν πηγαν, 2 τελικους βολευ στο σεφ δεν πηγαν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.452
Πόντοι
5.006
σε αλλα νεα, ο ιμπορα ειναι 1 νικη μακρια απο το να ανεβασει την λεβαντε στην πριμερα ντιβισιον.....ηρθε, μας κατουρησε, μας εδωσε 1 ευρωπαικο και πηγε σχεδον τζαμπα στην ομαδα της καρδιας του για να την ανεβασει κατηγορια, σχεδον 40 χρονων....δεν ξερω ακομα αν ειναι υπαρκτό πρόσωπο ή καποιος θεοσταλτος σουπερηρωας...:coffee:
Gru1gYPWYAAX03z

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.867
Πόντοι
47.293
Δυστυχώς αν φύγουν οι αγγελοπουλοι δεν ξέρω ποιος μπορεί να αναλάβει και να τα βάλει με τον κοκακια που σπρώχνει χρήμα αλλιώς θα τους είχαμε φύγει χθες
Λογική ηττοπάθειας κ στασιμότητας που τη δημιούργησαν τα πουστραδερφια στον μπασκετικό κόσμο αλλά κ στους παίκτες ...πχ σε όλη τη σεζόν ήσουν μπροστά στο σκορ κ πάλι φοβίσουν ότι θα χάσεις το παιχνίδι σε αντίθεση με ομάδα που όταν ήρθε ο Σπανούλης ενώ βρισκόμουν πίσω στο σκορ στο τέλος ήξερες ότι θα κερδίσεις ...αυτό είναι το πνεύμα του νικητή

Μιλάμε για μαγαζί γωνία ..κ στο κάτω κάτω αν μείνει ορφανός ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ τότε είναι που θα αυτοκτονήσουν οι μόνοαθλητικοί

Ομάδα

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.867
Πόντοι
47.293
σε αλλα νεα, ο ιμπορα ειναι 1 νικη μακρια απο το να ανεβασει την λεβαντε στην πριμερα ντιβισιον.....ηρθε, μας κατουρησε, μας εδωσε 1 ευρωπαικο και πηγε σχεδον τζαμπα στην ομαδα της καρδιας του για να την ανεβασει κατηγορια, σχεδον 40 χρονων....δεν ξερω ακομα αν ειναι υπαρκτό πρόσωπο ή καποιος θεοσταλτος σουπερηρωας...:coffee:
Gru1gYPWYAAX03z
Κ όταν ήρθε μερικοί έλεγαν τι θα κάνει ο παππούς σε εμάς;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
Λογική ηττοπάθειας κ στασιμότητας που τη δημιούργησαν τα πουστραδερφια στον μπασκετικό κόσμο αλλά κ στους παίκτες ...πχ σε όλη τη σεζόν ήσουν μπροστά στο σκορ κ πάλι φοβίσουν ότι θα χάσεις το παιχνίδι σε αντίθεση με ομάδα που όταν ήρθε ο Σπανούλης ενώ βρισκόμουν πίσω στο σκορ στο τέλος ήξερες ότι θα κερδίσεις ...αυτό είναι το πνεύμα του νικητή

Μιλάμε για μαγαζί γωνία ..κ στο κάτω κάτω αν μείνει ορφανός ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ τότε είναι που θα αυτοκτονήσουν οι μόνοαθλητικοί

Ομάδα
Κοίταξε δεν ξέρω τι γίνεται στα του μπάσκετ γιατί δεν έχω καμία επαφή ποιοι θα μπορούσαν να τον αναλάβουν αν δεν ήταν αυτοί κλπ ξέρω μόνο ότι εγώ και πολλοί φίλοι μου θα πηγαίναμε στο σιχαμενο αυτο αθλημα αν υπήρχε αυτός ο ένας ο σωστός με αυτούς δεν το βλέπω ούτε στην τηλεόραση

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.557
Πόντοι
216
τυπε,ο ολυμπιακος ειναι τροπος σκεψης και συμπεριφορας σε ολες μας τις δραστηριοτητες,δεν ειναι απλα υποστηριζω την παναιτωλικαρα επειδη ειμαι απο το αγρινιο...πρωτο αγωνα που ειδα στις αρχες του 80,ηταν σε ασπρομαυρη τηλεοραση και καταλαβαινα τα χρωματα της ομαδας χωρις καποιος να μου πει ποια ειναι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
τυπε,ο ολυμπιακος ειναι τροπος σκεψης και συμπεριφορας σε ολες μας τις δραστηριοτητες,δεν ειναι απλα υποστηριζω την παναιτωλικαρα επειδη ειμαι απο το αγρινιο...πρωτο αγωνα που ειδα στις αρχες του 80,ηταν σε ασπρομαυρη τηλεοραση και καταλαβαινα τα χρωματα της ομαδας χωρις καποιος να μου πει ποια ειναι.
Το αυτό ακριβώς τρόπος συμπεριφοράς τσαμπουκας

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.557
Πόντοι
216
Αν δεν ήταν με γκόμενα ο καφές,δεν πιάνεται :2funny:
τυπε,ανεβαινουμε με τον ηλεκτρικο στο οκανα,να παιξουμε με την ομαδα των ομοφυλοφιλων.φιλος καμακιαζει μια γκομενα και την ψηνει να πανε για καφε.ερχεται σε μενα,βγαζει τη φανελα και του δινω τη μπλουζα που φοραω για να κατεβει στην επομενη σταση.πριν ανοιξει η πορτα,ξαναρχεται,μου ζητα την ερυθρολευκη,ζητησε συγγνωμη για το ατοπημα να τη βγαλει και δεν πηρε ποτε το γκομενακι:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom