Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
66
Like
9.780
Πόντοι
5.436
Επαρχία και να θέλουν να ξενοπηδηχτούν,το πνίγουν.Μονο αν ε΄χουν χωρίσει
εμένα ρε παιδιά μου έχουν πει κατά καιρούς άνθρωποι που ζουν σε πιο μικρές κοινωνίες (π.χ. Χανιά, Σάμο) ότι γίνεται Σόδομα και Γόμορρα. Απλά ότι λόγω περιορισμένων επιλογών μπορεί κατά καιρούς να ανακυκλώνονται οι ίδιοι εραστές.
Εάν πάλι μου λέγανε φίδια, πάω πάσο...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.581
Πόντοι
6.305
Πιο εύκολα πηδάς παντρεμένη, παρά ελεύθερη. Και επειδή διαβάζω διάφορα, πώς δεν έχουν χρόνο κτλ.. Μια χαρά έχουν. Στο διάλειμμα της εργασιας, όταν πάνε "γυμναστήριο", "ψώνια", "καφέ με φίλες", "επίσκεψη στους δικούς της" , στον ιατρό και άλλα πολλά. Ο,τί καλύτερο παντρεμένη με παιδιά για αγνή, ανόθευτη διασκέδαση.
Και μη φοβάστε, τις περισσότερες φορές και ο σύζυγος το υποψιάζεται, αλλά δεν ασχολείται. Πρώτον γιατί κάνει το ίδιο και δεύτερον γιατί αν το επιβεβαιώσει, θα πρέπει και να κάνει κάτι...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.648
Πόντοι
3.506
Να σας δώσω λέξεις κλειδιά : ανωνυμία, ασφάλεια, υπομονή, εμπιστοσύνη, καβλα χωρις δεσμεύσεις
Και επί του πρακτικού, από προσωπική εμπειρία, αφού έχω σχετιστεί πάμπολλες φορές με τέτοιες.

ανωνυμία: διαθέτεις πακιστανικό νούμερο πάντα και δέχεσαι από αυτήν κλήσεις μόνο από απόκρυψη -στη πράξη δεν έχεις (ούτε θέλεις να έχεις) το τηλέφωνό της
ασφάλεια: μιλάτε on line end-to-end κρυπτογραφημένα τσατς και emails -προέχει πάντα ο γάμος της ώστε να μην εκτεθεί (τουλάχιστον από τις ενέργειές σου)
υπομονή: ποτέ δεν πιέζεσαι, ούτε τη πιέζεις -αφήνεις τις καταστάσεις να κυλάνε αβίαστα
εμπιστοσύνη: θεμέλιος λίθος η απόλυτη εχεμύθια -ακόμα και όσα τυχαίνει να γνωρίζεις γι αυτήν δεν τα αποκαλύπτεις με τίποτα και σε κανέναν
καβλα χωρις δεσμεύσεις: πάντα πας το σεξ ΠΑΡΑΚΑΤΩ από όσα έχει ή έχεις μάθει -και προφανώς δεν γίνεσαι κολλιτσίδα ή αγαπούλης

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
4.381
Πόντοι
446
Συγχαρη
Και επί του πρακτικού, από προσωπική εμπειρία, αφού έχω σχετιστεί πάμπολλες φορές με τέτοιες.

ανωνυμία: διαθέτεις πακιστανικό νούμερο πάντα και δέχεσαι από αυτήν κλήσεις μόνο από απόκρυψη -στη πράξη δεν έχεις (ούτε θέλεις να έχεις) το τηλέφωνό της
ασφάλεια: μιλάτε on line end-to-end κρυπτογραφημένα τσατς και emails -προέχει πάντα ο γάμος της ώστε να μην εκτεθεί (τουλάχιστον από τις ενέργειές σου)
υπομονή: ποτέ δεν πιέζεσαι, ούτε τη πιέζεις -αφήνεις τις καταστάσεις να κυλάνε αβίαστα
εμπιστοσύνη: θεμέλιος λίθος η απόλυτη εχεμύθια -ακόμα και όσα τυχαίνει να γνωρίζεις γι αυτήν δεν τα αποκαλύπτεις με τίποτα και σε κανέναν
καβλα χωρις δεσμεύσεις: πάντα πας το σεξ ΠΑΡΑΚΑΤΩ από όσα έχει ή έχεις μάθει -και προφανώς δεν γίνεσαι κολλιτσίδα ή αγαπούλη
Συγχαρητήρια!

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.640
Πόντοι
446
Όταν ήμουν μικρός είχα 2 πολύ σύντομες ιστορίες με παντρεμένες. Ήταν ιδανικές περιπτώσεις...πολύ καύλα, χωρίς δεσμεύσεις.
Τώρα παντρεμένος ο ιδιος και με φουλ υποχρεώσεις δεν υπαρχει χρόνος και διάθεση για τέτοια περιπέτεια..
Στη γυναίκα Μ πάντως έχω δώσει το ελεύθερο...αν κ αυτή δεν προλαβαίνει...χαχα

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
4.325
Πόντοι
736
Αλλά είσαι μακρυά όμως..

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
19.207
Πόντοι
2.256
2 ειναι τα σημεια κλειδια :

-Να σε γουσταρει απο τη 1η στιγμη που θα σε γνωρισει

- Να νιωσει ασφαλεια,οτι δεν θα την εκθεσεις και δεν θα σκανε ακυρα τηλεφωνα και μνμ .

Αυτονοητο ειναι πως δεν πρεπει να γινει κανενα αιτημα φιλιας / ακολουθιας στα social

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.557
Πόντοι
1.336
Να σας δώσω λέξεις κλειδιά : ανωνυμία, ασφάλεια, υπομονή, εμπιστοσύνη, καβλα χωρις δεσμεύσεις
Ολοσωστη!

Ο ένας για τον άλλο, να ξέρει τα ελάχιστα δυνατά.
Παράλληλα όμως και τα πάντα για εσένα να ξέρει, να νιώθεις την ασφάλεια ότι τίποτα δεν θα μαθευτεί.
Υπομονή, για να επιτευχθεί αβίαστα η χημεία.
Εμπιστοσύνη πως δεν θα σε εκθέσει (με τηλεφωνήματα σε ακατάλληλες ώρες ή οποιουδήποτε άλλου τύπου έκθεση σου) .
Απόλαυση της στιγμής, σαν να είναι η τελευταία φορά που βρίσκεστε (γιατί μπορεί και να είναι, ο καθένας μπορεί να αποσυρθεί από το νταραβερι ανά πάσα στιγμή).

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.557
Πόντοι
1.336
2 ειναι τα σημεια κλειδια :

-Να σε γουσταρει απο τη 1η στιγμη που θα σε γνωρισει

- Να νιωσει ασφαλεια,οτι δεν θα την εκθεσεις και δεν θα σκανε ακυρα τηλεφωνα και μνμ .

Αυτονοητο ειναι πως δεν πρεπει να γινει κανενα αιτημα φιλιας / ακολουθιας στα social
Νομίζω πως το 2ο είναι το σημαντικότερο όλων. Το να μην σε γουστάρει από την 1η στιγμή, αλλά να έρθει λίγο πιο μετά, γίνεται.
Το να είναι και οι 2 όμως εχεμυθοι είναι το Α και το Ω.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
4.381
Πόντοι
446
Ολοσωστη!

Ο ένας για τον άλλο, να ξέρει τα ελάχιστα δυνατά.
Παράλληλα όμως και τα πάντα για εσένα να ξέρει, να νιώθεις την ασφάλεια ότι τίποτα δεν θα μαθευτεί.
Υπομονή, για να επιτευχθεί αβίαστα η χημεία.
Εμπιστοσύνη πως δεν θα σε εκθέσει (με τηλεφωνήματα σε ακατάλληλες ώρες ή οποιουδήποτε άλλου τύπου έκθεση σου) .
Απόλαυση της στιγμής, σαν να είναι η τελευταία φορά που βρίσκεστε (γιατί μπορεί και να είναι, ο καθένας μπορεί να αποσυρθεί από το νταραβερι ανά πάσα στιγμή).
Ακριβώς!

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.586
Πόντοι
736

καβλα χωρις δεσμεύσεις: πάντα πας το σεξ ΠΑΡΑΚΑΤΩ από όσα έχει ή έχεις μάθει -και προφανώς δεν γίνεσαι κολλιτσίδα ή αγαπούλης
Κρυπτογράφηση απλή με AES και Chacha20; ή post-quantum για την περίπτωση που ο άντρας της διαθέτει κβαντουπολογιστή; ή OTP που είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι δε σπάει, αλλά πολύ δύσχρηστο;

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.148
Πόντοι
1.406
Ζεις σα τον Τσουκαλη και κινδυνευεις ανά πασα ώρα να φας το ξυλο της αρκούδας. Ψυχοφθορο και επικίνδυνο συνάμα σπορ :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.472
Πόντοι
6.256
το πιο πιθανό είναι ότι ο άντρας της θα σας ευχαριστεί που τον απαλλάξατε για κάνα 2ωρο και μπορεί άνετα να καυλαντήσει με κωλομβιανούς σκάμερς στο σκάιπ/τεαμς :coffee:

όχι να σας κυνηγήσει κιόλας

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.318
Πόντοι
10.411
unnamed-file-1.gif

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.984
Πόντοι
6.056
πηδιουνται αλλα σου βγαζουν το λαδι χωρια που τις βλεπεις σπανια

Για να πηδηχτούν,και να διακινδυνεύσουν να διαλύσουν το σπίτι τους και να τις συζητάει όλη η περιοχή,πρέπει να φάνε τρελό κόλλημα με κάποιον

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.902
Πόντοι
9.931
εμένα ρε παιδιά μου έχουν πει κατά καιρούς άνθρωποι που ζουν σε πιο μικρές κοινωνίες (π.χ. Χανιά, Σάμο) ότι γίνεται Σόδομα και Γόμορρα. Απλά ότι λόγω περιορισμένων επιλογών μπορεί κατά καιρούς να ανακυκλώνονται οι ίδιοι εραστές.
Εάν πάλι μου λέγανε φίδια, πάω πάσο...
Συμφωνώ απόλυτα, στην επαρχεία γίνεται της γαμιολας! Μονο τον τελευταίο χρόνο εχω μαθει για τέσσερις παντρεμένες στο χωριο μου που γαμιουνται.

Πρόσφατα φιλος παντρεμένος ξεκίνησε να πηδάει παντρεμένη πρώην συνάδελφο του. Την έψηνε οσο ηταν μαζι στην εταιρία και όταν έφυγε ο φίλος και πήγε αλλου μεσα σε ενα μηνα ξεκίνησε το πήδημα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.608
Πόντοι
12.756
Ζεις σα τον Τσουκαλη και κινδυνευεις ανά πασα ώρα να φας το ξυλο της αρκούδας. Ψυχοφθορο και επικίνδυνο συνάμα σπορ :coffee:

Εντωμεταξυ τωρα που το λες να σημειωσω οτι ο Τσουκαλης δεν εχει βρεί κανέναν απο αυτους που ψαχνει , εκτος απο τις υποθεσεις που του δινουν με νεκρους , που ο νεκρος δεν προκειται να κρυφτει , και το μονο που εχει να κανει ειναι να βρει ποιος τον σκοτωσε , που και παλι εκει εχει μηδεν επιτυχίες :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.650
Πόντοι
12.756
χαρτοπολεμε ασε τον Τσουκαλη και πες ΚΑΜΙΑ ιστορια απο τις ΠΟΛΛΕΣ επιτυχιες σου στις παντρεμενες:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom