athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.895
- Πόντοι
- 16.631
εννοειται αυριο θα διδαξουμε ποιηση και ρομαντισμοΜετράνε και τα πονηρά?
εννοειται αυριο θα διδαξουμε ποιηση και ρομαντισμοΜετράνε και τα πονηρά?
αν ηταν και 5 ιανουαριου θα ειχες και γκομενα πρωταθλητριαΜια γκόμενα που είχα φέτος τον Φλεβάρη στην Μπανγκόκ λεγόταν ΠΑΟ. Οπότε ταίριαζε απόλυτα αυτό.
![]()

Με αγάπη και προδερμεννοειται αυριο θα διδαξουμε ποιηση και ρομαντισμο
Δεν σε γράφω στ αρχίδια μου αρουραίε, για να μην τα λερώσω...καραβλαχε
βαλτα στο στομα σου βλαχο να χαρεις καθαρη αναπνοηΔεν σε γράφω στ αρχίδια μου αρουραίε, για να μην τα λερώσω...
Μην χαλάτε την ρομαντική κατεύθυνση που παίρνει αυτό το νήμα.βαλτα στο στομα σου βλαχο να χαρεις καθαρη αναπνοη
θα εχω το νου μου...σεξ και βια...οτι πρεπει για το Bou ...βαλε λιγο και μπιστολιδι και σεξ να πιασουμε και το λαικο κοινο του μπου
θα εχω το νου μου...σεξ και βια...οτι πρεπει για το Bou ...
www.instagram.com
ρε συ αυτός είναι ίδιος με τον καράφλα που βγαίνει στη συμπρωτεύουσα ...![]()
Joel Samuel Saltzman on Instagram: "#joelsaltzman"
5,539 likes, 2,442 comments - butterbean_junior on May 8, 2025: "#joelsaltzman".www.instagram.com

Είναι απλά μορφή !!ρε συ αυτός είναι ίδιος με τον καράφλα που βγαίνει στη συμπρωτεύουσα ...
και κάνει αυτές τι εκπομπές με παόκια, αρειανά, βαζελόγαυρους, βλέπουν μπαλίτσα
και λένε ότι τους κατέβει...ο ορισμός της trash tv !!![]()
Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί!
Έχει φόρμουλα ρε μλκα....ΟΧΙ αυριο 5 το απογευμα
Ρε συ τι περίεργα ονόματα έχουν....πχ kwanraweeΜια γκόμενα που είχα φέτος τον Φλεβάρη στην Μπανγκόκ λεγόταν ΠΑΟ. Οπότε ταίριαζε απόλυτα αυτό.
![]()
Κ στα γκαρντ είχαμε θέμα φέτος ο Μπράουν δεν βγήκε ήταν επί της ουσίας ανύπαρκτος ,κ ο Σλούκας μεγάλωσε πλέον καμία σχέση με τον περσινό,μόνο με Γκραντ κ ναν παίζαμε,η πρώτη μεταγραφή στον άσσο πρέπει να είναι ,και μετά δεύτερο σέντερ για μπακαπ του λεσορ ,καλός όμως , ο Σουδανος τίμιος φιλότιμος αθλητικός αλλά είναι καθαρά ρολισταςΟ ΠΑΟ αν δεν είχε τον τραυματισμό του λεσορ θα προκρίνοταν
Δυστυχώς οι επιλογή του Αταμάν με τον ψηλό Τούρκο και ψηλό Γερμανό ήταν αποτυχίες κ στοίχισαν στην ομάδα ...
Ο ΠΑΟ γκαρντ έχει κ ψηλό το λεσορ αν είναι υγειης
Αντίθετα ο ΟΣΦΠ δεν έχει γκαρντ κ ούτε ψηλό γρήγορο δυναμικό σέντερ
Το σύγχρονο μπάσκετ κερδίζεται από τα γκαρντ κ τα γρήγορα αθλητικά σέντερ που ξέρουν πικ εν ρολ και βγαίνουν γρήγορα για σκριν ενώ δίνουν κ πάσες ....δεν χρειάζεται να ξέρει μπάσκετ σέντερ πίβοτ με πλάτη στο Καλάθη αρκεί να κάνει τα παραπάνω
Κρίμα για τις ελληνικές ομάδες διότι το προϊόν Ευρωλίγκα στηρίζεται στο κόσμο των ελληνικών ομάδων κ των σερβικών άντε κ λόγο Φενέρ
Για μικρό τελικό ας ρίξουν μέσα κ οι δυο τους αν γίνεται το Τσικο ...
Έχω σιδερικό για μπιστολίδιβαλε λιγο και μπιστολιδι και σεξ

ΝΑΙΠάει κατά διαόλου το bou...
Είπαμε να είμαστε πυρφόροι (ως ενός σημείου) αλλά όχι και νήματα ποίησης είτε μπαλάντες αφιέρωσης στα κορίτσια...
ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΙΜ![]()

Το κουφό είναι με τον Μπράουν ...οι γαύροι κλαίγονται με Ντόρσεϊ ..εσείς δλδ τι έπρεπε να κάνετε που ο καλύτερος άσος προ τριετίας στην Ευρώπη είναι φέτος ανύπαρκτος ;;Κ στα γκαρντ είχαμε θέμα φέτος ο Μπράουν δεν βγήκε ήταν επί της ουσίας ανύπαρκτος ,κ ο Σλούκας μεγάλωσε πλέον καμία σχέση με τον περσινό,μόνο με Γκραντ κ ναν παίζαμε,η πρώτη μεταγραφή στον άσσο πρέπει να είναι ,και μετά δεύτερο σέντερ για μπακαπ του λεσορ ,καλός όμως , ο Σουδανος τίμιος φιλότιμος αθλητικός αλλά είναι καθαρά ρολιστας
ΟΧΙ (έχει δίκιο ο Τρουμπάκης) και ώρα να φτιάξω
άργησα με πήρε βαρειά η σιέστα...Σε αγαπάμε ρε θείε Ντούντα καί ας μας έχεις στείλει μόνο τα αρχίδια σου μέχρι τώραΟΧΙ (έχει δίκιο ο Τρουμπάκης) και ώρα να φτιάξωάργησα με πήρε βαρειά η σιέστα...