athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.789
- Πόντοι
- 12.756
ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο ΣΟΒΑΡΟλες οι ηττες των πμαδων μας να οφειλονται στο οτι η διατροφη τους δεν περιεχει πεππα η εστω παου πατρολ?
τροφη για σκεψη
ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο ΣΟΒΑΡΟλες οι ηττες των πμαδων μας να οφειλονται στο οτι η διατροφη τους δεν περιεχει πεππα η εστω παου πατρολ?
τροφη για σκεψη
ο μπαρτζωκας θα φυγει...μπορει και μονος του χωις να τον διωξουν εννοωολα θα κριθουν μετα τους τελικους του πρωταθληματος........
ειναι δευτερη θητεια του νομιζω..ισως ειναι καλο για αυτον ..οσον αφορα τον αταμαν δεν μπορω να σου πω γιατι ο δημητρακης ειναι απροβλεπτοςο μπαρτζωκας θα φυγει...μπορει και μονος του χωις να τον διωξουν εννοω
λαθος να παιξει ο λεσορ δεν ηταν ετοιμος... ολοι οι παιχτες ειναι επαγγελματιες απλος καποιοι ειναι πιο συναισθηματικοι.. αυτο συμβαινει σε ολους τους ανθρωπουςΛεσόρ και Φουρνιέ , όλα τα λεφτά !!
πες τους και εδω για τα διοδια ρε μουνικαλημερα κυριε αθηναιο!
τι πραγμα?πες τους και εδω για τα διοδια ρε μουνι
θα γαμηθουντι πραγμα?
![]()
Βρήκαν τους δράστες της επίθεσης κατά οπαδών της ΑΕΚ στα διόδια Τραγάνας
Στις 5 Απριλίου ομάδα αγνώστων είχε ακινητοποιήσει όχημα με οπαδούς της ΑΕΚ και είχε ξυλοκοπήσει αλύπητα τρεις που δεν κατόρθωσαν να ξεφύγουν - Ταυτοποιήθηκαν πέντε οπαδοί του Ολυμπιακούwww.protothema.gr
οχιθα γαμηθουν
οχι ρε μουνη δεν θελουμεαυτος κατι σας εχει παρει τουλαχιστον λαγε....
θες να πουμε και για τον αλαφουζο λιγο?
ΝΑΙ
εγω ενα ευχαριστω στον κυρ γιαννη θα πω....οχι ρε μουνη δεν θελουμε
μου φυτεψες μια σκεψη ΑΘΕΛΑ σου φιλε-Τρουμπεγω ενα ευχαριστω στον κυρ γιαννη θα πω....
μην γινεσε σαν τους αλλους,κρατα τον φυσικο ρομαντισμο και την ευγενεια που εχεις
για το νημα ρομαντισμου και ποιησης που λεμε καιρο τωρα?μου φυτεψες μια σκεψη ΑΘΕΛΑ σου φιλε-Τρουμπ
αυτο θα ανοιχτει ΜΑΛΛΟΝ αυριογια το νημα ρομαντισμου και ποιησης που λεμε καιρο τωρα?![]()
κατα την διαρκεια του τελικου (μας) θα εχει πολυ ροματισμο τοτε φιλε αθηναιο...θα υπερστηριξωαυτο θα ανοιχτει ΜΑΛΛΟΝ αυριο![]()
Πάει κατά διαόλου το bou...αυτο θα ανοιχτει ΜΑΛΛΟΝ αυριο![]()
οχι στειλε και τα πραγματαΠάει κατά διαόλου το bou...
Είπαμε να είμαστε πυρφόροι (ως ενός σημείου) αλλά όχι και νήματα ποίησης είτε μπαλάντες αφιέρωσης στα κορίτσια...
ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΚΙΜ![]()