giorgos1717
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 543
- Πόντοι
- 81
Σου έχω στείλει μωρο στο Viber κοιτάΚαλησπέρα, μου Έχεις σβήσει V Μπερ μου και δεν το βλέπω μηνύματα που έχετε στείλει μπορείτε να μου στέλνετε από την αρχή ευχαριστώ
Σου έχω στείλει μωρο στο Viber κοιτάΚαλησπέρα, μου Έχεις σβήσει V Μπερ μου και δεν το βλέπω μηνύματα που έχετε στείλει μπορείτε να μου στέλνετε από την αρχή ευχαριστώ
Με anal την πήρες τύπε;Καλησπέρα τρελό πήδημα με Παολαρα, τέλος της προηγούμενης εβδομάδας!
Με καβάλησε κ χτυπιόταν δυνατά! Με τις βυζαρες στο πρόσωπο μου! Στανταρακι κ vfm!
Όχι, νομίζω συν50Με anal την πήρες τύπε;
Το ξέρω. Απλά χάνεις δίνει πόνο η άτιμη. Αν την ξαναδείς επόμενη φορά πάρ'την με anal μαζί και θα με θυμηθείς...Όχι, νομίζω συν50
Ούτε στόμα της δεν τελειώνεις... Δεν δέχεται κανΚαλησπέρα @Paolauk : swallow service προσφέρεις ; ( και με extra€ )
Thank you άρα shift & delete από μέναΟύτε στόμα της δεν τελειώνεις... Δεν δέχεται καν
Thank you άρα shift & delete από μένα
Να'σαι καλά ρε μάγκα για τη σημαντική πληροφορία που έδωσες...Ούτε στόμα της δεν τελειώνεις... Δεν δέχεται καν
Από υπηρεσίες;Την καλησπέρα στην Παολα κ σε σε ολου εσας.....
Την γνώρισα κ εγώ την Δευτερα λοιπόν,Εντυπωσιακή,σικάτο ντύσιμο,τσαντάκι επώνυμο με τέλειο πέδιλο 9ποντο κόκκινο αν θυμάμαι καλά
Μελανούρι.....Ωραιότατο βυζί τελειο μπορω να πω Θεικο.....,πολυ ωραιο στην αφη,επιδερμιδα βελούδο κ ενα μικρο τατουάζ στην ουρίτσα της
τα χειλη της όσο όσο φουσκωμένα,για τέλειο στοματικό
Συζητήσιμη έχει άποψη για θέματα
Χαλαρή μηδέν στρες ρε παιδί μου
Γενικα ΖΕΝ το κορίτσι,αυτή την εντύπωση μου έδωσε
χαμογελαστή σε όλο το ραντεβού
θα υπάρξει επανάληψη
Πολύ φτωχή η κριτική σου δεν περίγραψες αγώνα καθόλου. Κι έχει μείνει δικαιολογημένα με την απορία και ο τύπος @Bill6810. Την καλησπέρα μου αλάνι και μην το πάρεις στραβά ότι σου τη λέωΤην καλησπέρα στην Παολα κ σε σε ολου εσας.....
Την γνώρισα κ εγώ την Δευτερα λοιπόν,Εντυπωσιακή,σικάτο ντύσιμο,τσαντάκι επώνυμο με τέλειο πέδιλο 9ποντο κόκκινο αν θυμάμαι καλά
Μελανούρι.....Ωραιότατο βυζί τελειο μπορω να πω Θεικο.....,πολυ ωραιο στην αφη,επιδερμιδα βελούδο κ ενα μικρο τατουάζ στην ουρίτσα της
τα χειλη της όσο όσο φουσκωμένα,για τέλειο στοματικό
Συζητήσιμη έχει άποψη για θέματα
Χαλαρή μηδέν στρες ρε παιδί μου
Γενικα ΖΕΝ το κορίτσι,αυτή την εντύπωση μου έδωσε
χαμογελαστή σε όλο το ραντεβού
θα υπάρξει επανάληψη
εγώ πέρασα καλά...Από υπηρεσίες;
Καλή είναι από υπηρεσίες όμως στο social υστερεί. Ομολογουμένως δεν είναι αρκετά ομιλητικήεγώ πέρασα καλά...
πάντως δεν κοροϊδεύει,αξιζει
ραντεβού απο ραντεβου διαφερει,νομιζω
απο εδω δεν μπορεις να καταλαβεις,κλεινεις ραντεβου κ αποκτας αποψη
οπου ακους πολλα γενικα δεν....
η παολα δεν μιλα πολυ...ενα απο τα πολλα καλα της
αδελφε δεν χρειαζεται ,τα εχουν πει οι προηγουμενοιΠολύ φτωχή η κριτική σου δεν περίγραψες αγώνα καθόλου. Κι έχει μείνει δικαιολογημένα με την απορία και ο τύπος @Bill6810. Την καλησπέρα μου αλάνι και μην το πάρεις στραβά ότι σου τη λέω![]()