athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.183
- Πόντοι
- 12.756
σου εχω παρει βαζελινη γιατι ειμαι παραδοσιακος εγω να μην πονεσεις πολυΈχεις φύγει από Παρασκευή εσύ αδερφέ
Ξέρω τί λέω , δύο κ σήμερα![]()

σου εχω παρει βαζελινη γιατι ειμαι παραδοσιακος εγω να μην πονεσεις πολυΈχεις φύγει από Παρασκευή εσύ αδερφέ
Το ξέρω ότι προσεύχεστε κάθε μέρα να γίνει αυτό γιατί είναι η μόνη σας ελπίδα να γλιτώσετε,εγώ πάλι βάζω καρφίτσες σε κουκλάκια Σπανούλη κ Τζέιμς μη γίνει καμία μαλακία κ δεν έρθετε την ΚυριακήΈχεις φύγει από Παρασκευή εσύ αδερφέ
Έχεις φύγει από Παρασκευή εσύ αδερφέ
Μωρή γαμιόλα εσύσου εχω παρει βαζελινη γιατι ειμαι παραδοσιακος εγω να μην πονεσεις πολυ![]()
Μωρή γαμιόλα εσύ
Έλα , έλα πιο κοντά , μη φοβάσαι , να σε μυρίσει θέλει
![]()
Ρε τελείωμενε παίρνεις βραδιάτικα περιοδικά κ υπογραμμίζεις με το μαρκαδόρο σαν μαθητής που ετοιμάζεται για πανελλήνιες... Ξεκινα τη πρέζα ρε μαλακα καλυτεραπριν ξαναγραψουν την ιστορια τους σε ολα σχεδον τα αθληματα και ξεφτλιστουν στο πανελληνιο, εκει το μακρινο 2011 ο ερασιτεχνης βαζελαικος εγραφε για τα πραγματικους τιτλους τους....δηλαδη για εναν τοπικο τιτλο του 1960, που τωρα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ηταν πανελληνιος τιτλος και αναγκαζει την ομοσπονδια να βγαζει ανακοινωσεις αποκαταστασης της αληθειας....
βεβαια τοτε το 2011 ο βαζελος ηταν ενα κανονικο σωματειο με επιτυχιες και αποτυχιες στα αθληματα που συμμετειχε...μετα καταντησε μονοτμηματικος και αρχισε να εφευρισκει ψευτικους τιτλους....
μιλάμε για κατάντια....
![]()
δεν ειναι εφημεριδα...το σαιτ του συλλογου παλαιμαχων σας ειναιΡε τελείωμενε παίρνεις βραδιάτικα περιοδικά κ υπογραμμίζεις με το μαρκαδόρο σαν μαθητής που ετοιμάζεται για πανελλήνιες... Ξεκινα τη πρέζα ρε μαλακα καλυτερα
Τι αλλά χρώματα μαρκαδορακια έχεις ,να σου πάρω δώρο ένα σετ μαζι με κασετίνα για τη νέα σχολική χρονιά;δεν ειναι εφημεριδα...το σαιτ του συλλογου παλαιμαχων σας ειναι
ησουν χθες στην συγκεντρωση ανταρσυα,μ-λ κκε κλπ για τα συντροφια σου τους πετσετοκεφαλους;Παικτουρες τι έγινε με λεοφοριατζη; Έκανε ξενάγηση την πόλη ;;;
Εντάξει ξεφτίλα διοργάνωση κ ούτε καν διαφημίζεται στην πόλη ότι έχει φάιναλ φορ
Απορώ πως το δέχτηκαν τα πουστραδερφια ο το πρεζόνια να γίνει εκεί
Δεν σέβονται τους φιλάθλους τους
Ο άντε ξέρουμε τι gay είναι τα πουστρακια αδερλφοπουλοι αλλά ο πρέζας έπρεπε να πατήσει πόδι για τη διοργάνωση εκεί ..δλδ έδωσαν 50 εκατομμύρια οι καμηλιερηδες κ άντε να πήρε 4 εκατομμύρια κ βάζει σε τόση ταλαιπωρία τον κόσμο του ΠΑΟ ;;
Για τα πουστραδερφια δεν μιλώ διότι θα τούς έταξαν χαμπιμπια ψωλες ... .
Θα γίνει κ το ριφιφι από τα μέμετια της Τουρκίας για να το πάρει καμία αδελφή μουσουλμάνα χώρα όπως η Τουρκία μέσα στα αραβικά Εμιράτα
Όχι άλλα στέλνω λεφτά για τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτηματα του εργαζόμενουησουν χθες στην συγκεντρωση ανταρσυα,μ-λ κκε κλπ για τα συντροφια σου τους πετσετοκεφαλους;
Ντροπη μαντηλοκεφαλε που δεν εισαι στους δρομουςΌχι άλλα στέλνω λεφτά για τον αγώνα τους και τα δίκαια έτοιμα τα του εργαζόμενου