Νίκη Ελληνίδα στην Λάρισα και Τρίκαλα
Είμαι η Νίκη είμαι Ελληνίδα πρώτη φορά Λάρισα και θα πάω και Τρίκαλα Το πρόγραμμα μου είναι φουλ χωρίς ταμπού αν ενδιαφέρεσαι έισαι καθαρός και εχεμυθος στείλε τώρα στο βαιμπερ μου 698.450.27.87

Ξέρουμε κάτι για την κυρία; Στο viber που δίνει δεν ξεκαθαρίζει ούτε το πρόγραμμά της ,ούτε τι δώρο ζητάει.Μάλλον τρολλάρει ή έχει πολλά ψυχολογικά....![]()
Νίκη Ελληνίδα στην Λάρισα και Τρίκαλα
Είμαι η Νίκη είμαι Ελληνίδα πρώτη φορά Λάρισα και θα πάω και Τρίκαλα Το πρόγραμμα μου είναι φουλ χωρίς ταμπού αν ενδιαφέρεσαι έισαι καθαρός και εχεμυθος στείλε τώρα στο βαιμπερ μου 698.450.27.87kanesex.com
Το ότι ανεβάζουν αγγελίες ,λαμβάνουν τα μυνήματα αλλά δεν ξεκαθαρίζουν τι κάνουν κ τι ζητάνε,τι άλλο να υποθέσεις;;;σύγχρονη Ελληνίδα και ψυχολογικά;
ρε είσαι σίγουρος;
![]()
Ζουμ τριαλαριλαροΤο ότι ανεβάζουν αγγελίες ,λαμβάνουν τα μυνήματα αλλά δεν ξεκαθαρίζουν τι κάνουν κ τι ζητάνε,τι άλλο να υποθέσεις;;;
Κάποιες ανάμικτες κριτικές έχουν αναφερθεί παλαιότερα.Έχει δοκιμάσει κάποιος ?
Ας ενημερώσει εδώ ή σε μήνυμα.![]()
Λάρισα μόνο για Δευτέρας 18 και Τρίτη 19 Αυγούστου!!!
Σταματήστε να πηγαίνετε σε προφίλ με ψεύτικες φωτογραφίες που σας κοροϊδεύουν, Οι φωτογραφίες μου είναι 100% αληθινες. Είμαι Ελληνίδα αστέρι με μαγικό κορμί και πρόσωπο Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει τα πάντα...λεσβιακό,αυταρχικό,και ότι άλλο έχεις απωθημενο!!! 6970531070kanesex.com
Ε θέλει να κάνει ένα 10λεπτο διάλειμμα σε περίπτωση που της τύχουν συνεχόμενα ραντεβου.Κάποιες ανάμικτες κριτικές έχουν αναφερθεί παλαιότερα.
Συνοπτικά από όσο θυμάμαι:
Έρχεται από Θεσσαλονίκη. Εμφάνιση ότι βλέπεις, άρα εντυπωσιακή.
Της είχα τηλεφωνήσει πέρυσι, μου είπε 100€ για 50 λεπτά. Εμένα προσωπικά με ξενέρωσε. Τι 50 λεπτά ρε φιλενάδα; Σιγά μην σφυρίξεις την λήξη ακριβώς και βάλεις και VAR στο μουνί...
ΥΓ -τα 50 λεπτά για μένα σημαίνει άκρατος επαγγελματισμός. Ερωτική πράξη χωρίς έστω λίγο το παραμύθι της απόλαυσης και απόδρασης, δε νοείται.
Ας κάνει 10 λεπτά διάλειμμα μετά την ολοκλήρωση της μίας ώραςΕ θέλει να κάνει ένα 10λεπτο διάλειμμα σε περίπτωση που της τύχουν συνεχόμενα ραντεβου.
Την έχω πάρει και εγώ, είναι αληθινές οι φωτογραφίες όπως λέει αλλά η εμφάνιση είναι θέμα γούστου οπότε είναι διαφορετικό στο καθένα. Το μόνο αρνητικό για μένα ήταν ότι έλεγε εύκολα πως κουράστηκε τις 2 φορές που τη πήρα.
Την είχα πάρει πριν κάτι μήνες ωραίο κορμί πλαστικό βυζί έτσι και έτσι φάτσα για τα δικά μου γούστα πίπα πολύ καλή και καλά στησίματα.δεν μου έλεγε όχι σε τίποτα και γουστάρε να την γαμας δυνατά αξίζει για μένα!Έχει δοκιμάσει κάποιος ?
Ας ενημερώσει εδώ ή σε μήνυμα.![]()
Λάρισα μόνο για Δευτέρας 18 και Τρίτη 19 Αυγούστου!!!
Σταματήστε να πηγαίνετε σε προφίλ με ψεύτικες φωτογραφίες που σας κοροϊδεύουν, Οι φωτογραφίες μου είναι 100% αληθινες. Είμαι Ελληνίδα αστέρι με μαγικό κορμί και πρόσωπο Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει τα πάντα...λεσβιακό,αυταρχικό,και ότι άλλο έχεις απωθημενο!!! 6970531070kanesex.com
Τιμή και πρόγραμμα θυμάσαι?Την είχα πάρει πριν κάτι μήνες ωραίο κορμί πλαστικό βυζί έτσι και έτσι φάτσα για τα δικά μου γούστα πίπα πολύ καλή και καλά στησίματα.δεν μου έλεγε όχι σε τίποτα και γουστάρε να την γαμας δυνατά αξίζει για μένα!
100 μια ώρα με δύο πιστολιεςΤιμή και πρόγραμμα θυμάσαι?
Σε συμπάθησε...100 μια ώρα με δύο πιστολιες
Χαχαχ μάλλον επειδή έχω καιρό που είχα πάει άλλαξαν τα δεδομένα αντί να πάρει παραπάνω από € μείωσε το χρόνο μάρκετινγκ στο γαμησηΣε συμπάθησε...
Εμένα 50 λεπτά, χαχα
Καλημέρα η πρώτη είναι καλή κοντή και πρέπει να είναι προς γυφτια μερια δεκτική σε όλα η δεύτερη είναι για δέσιμο δεν λέει μία στο κρεβάτι λες και κάνει αγγαρεία η κυρία Μπέτι είναι τραβελος για να πας σπίτι της περνάς τα χίλια μιρια μπενεις έχει όλοι την αρχαιολογία της Λάρισας πιπα. Και κολο οοοοο μακριά μόνο η πρώτη η βουλγαραΗ τρίτη η Μπέτυ είναι τράβελος.
.Τιμια επιλογη τιν εχω παρει πριν κανα χρονο δν λεει οχι το γουσταρει κ αν εισαι ενταξη απεναντη τις τιμαει το χρονο που εισαι μαζι τις πολυ καλο στιθος πλαστικ .. ειν οπως η φωτο
Τι εννοείς για δέσιμο? Επίσης αυτά που λέγονται περί aids ισχύουν?Καλημέρα η πρώτη είναι καλή κοντή και πρέπει να είναι προς γυφτια μερια δεκτική σε όλα η δεύτερη είναι για δέσιμο δεν λέει μία στο κρεβάτι λες και κάνει αγγαρεία η κυρία Μπέτι είναι τραβελος για να πας σπίτι της περνάς τα χίλια μιρια μπενεις έχει όλοι την αρχαιολογία της Λάρισας πιπα. Και κολο οοοοο μακριά μόνο η πρώτη η βουλγαρα
Δεν είναι καλά στα μυαλά της πριν 3 χρόνια περίπου πήγα τώρα για ειτζ φιλε δεν ξέρω δεν είμαι από ΛάρισαΤι εννοείς για δέσιμο? Επίσης αυτά που λέγονται περί aids ισχύουν?