kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.952
- Πόντοι
- 6.256
Περιμενες πρώτη θέση;Τον ήπιαμε ήδη.Ας αρχίσουμε να προγραμματίζουμε την επόμενη συμμετοχή![]()
Αυστρια ,Ισραήλ αθλια,καλα το δικο μας ιδίως.Το έριξα Πέμπτη ,το βρήκα με απόδοση 6.
Παράξενα γούστα έχεις,δεν καταλαβαίνω τα κριτήρια σου ..
Καλά κόψε κάτι δεν είναι το Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ , ΓιούροΒύζο είναι...Αυστρια ,Ισραήλ αθλια,καλα το δικο μας ιδίως.
Μαφιόζοι είναι βρε Άντζελα, τόσα χρόνιαΚαι ο Ιταλός επίσης απορώ πώς μπήκε στη δεκάδα
Τακαμούρι Ελενη Βλαχάκη αυτος χαχαΜαφιόζοι είναι βρε Άντζελα, τόσα χρόνιαφούρναρηςστοιχηματζής λες να μην τα ξέρω![]()
![]()
Καλά που τη θυμήθηκες όντως έτσι είναι!Τακαμούρι Ελενη Βλαχάκη αυτος χαχα
Μηπως τριμαρε και το γκαζον πισω στη κωλοχαραδρα ο JJ και ντρεπεσαι να μας το πεις?Ένας τέτοιος πουστης σαν τομ JJ με είχε κουρεψει στις Φιλιππίνες σε κομμωτήριο και μου είπανε τη μύτη κ έλεγε τη σεξυ μύτη αρχαία ελληνική έχω
Φύγε σπο εδω Πουλχερία τον έλεγα![]()
Που ειναι το ευρωπαϊκο σου πνευμα τυπε?Τελειωμένοι μουσατοι ασχημο πφουστηδες - χοντρές βοιδαμαξες που θέλαν να το παίξουν σέξυ με πρησμένη κοιλιά (5 ημερών σκατου) με κοντινά πλάνα μις πιγκυ. Σοπράνο αλά ταμπακης- απ' όλα είχε ο μπαξες. Τελικά η ελληνική συμμετοχή ήταν η πιο αξιοπρεπής. Απορώ αφού έχει γίνει η γιορτή του ντιγκινταγκα κ της χοντρής αφέντρας στραπονατζους γιατί στέλνουμε συμμετοχές
Το Ισραήλ η Αυστραλία και άλλες χώρες που συμμετέχουν ή συμμετείχαν- ανήκουν στην Ε.Ε? Γιουροβίζιον= ευρωματιά- λέγεται όχι τουρλού βιζιον(από γυρω γύρω) που προβάλλουν με το ζόρι αυτοί.Που ειναι το ευρωπαϊκο σου πνευμα τυπε?
Ετσι θα επιτυχωμεν την Ευρωπαϊκη ολοκληρωση?
![]()
Κι όμως ήτο σεμνή...δεν πέταξε και τα δύο μεσαία.απολογια αγγλιδας στον γιουροβιζιονικο δικαστη αυριο εδειχνε το σκορ
![]()
Τι δουλειά έχουν Ισραηλινοί και στην Ευρωλίγκα και τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά κύπελλα;Το Ισραήλ η Αυστραλία και άλλες χώρες που συμμετέχουν ή συμμετείχαν- ανήκουν στην Ε.Ε? Γιουροβίζιον= ευρωματιά- λέγεται όχι τουρλού βιζιον(από γυρω γύρω) που προβάλλουν με το ζόρι αυτοί.
Δεν σε ρώτησε ποιο είναι το προφίλ της Πουλχερίας στο ινστα για γίνει φολοουερ ..και να σε θυμάται;;;Ένας τέτοιος πουστης σαν τομ JJ με είχε κουρεψει στις Φιλιππίνες σε κομμωτήριο και μου είπανε τη μύτη κ έλεγε τη σεξυ μύτη αρχαία ελληνική έχω
Φύγε σπο εδω Πουλχερία τον έλεγα![]()