nontas82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2018
- Like
- 2.766
- Πόντοι
- 456
ο χαμενος αδερφος του κοντσιτατι ειναι αυτο που πεταχτηκε στην οθονη μου ρε τυποι ?![]()
![]()
ο χαμενος αδερφος του κοντσιτατι ειναι αυτο που πεταχτηκε στην οθονη μου ρε τυποι ?![]()
![]()
Πεστα μεγάλεΛετονες ολες μαζι τιμουλα ποσο τις παιρνατε τυποι?
Ο φετινός είχε τρία μικρογραμμάρια τεστοστερόνη παραπάνω από τον αφυλο Νέμο.Γιατί πέρσι ήταν ουδετερος χαχαχα
Γράψε τυπεθελετε να μιλησουμε για τον καπουτζιδη να περασει η ωρα ?????
Εντάξει είμαστε;; ΕντάξειΌλα τα λεφτά κ.το σπίτι μου στην Αυστριακια
Τα έδινα τυπε. Και με δανειο στη χειρότερη.Πεστα μεγάλε
Κάνα 15000 το δθωρο υπολογίζω όλες μαζί
ο καπουτζιδης .................................................................................................................................................................... ναιΓράψε τυπε
Ακούμε
Ο φετινός είχε τρία μικρογραμμάρια τεστοστερόνη παραπάνω από τον αφυλο Νέμο.
Τυπε τωρα εισαι καπου και γλεντας τα κερδη πιστεύω.Εντάξει είμαστε;; Εντάξει
Να τον ακούτε τον Γιουροβίζιονολογο βολκανο![]()
Όχι ρε μάστοραΤα έδινα τυπε. Και με δανειο στη χειρότερη.
Εννοείται...και μάλλον θα αφήνει και λίγη τρίχα...ο Νέμο θα πηγαίνει για αποτρίχωση με λέιζερ κάθε μήνα.τυπε πρεπει να εχει και μικοτερο κωλοτρυπιδι σε διαμετρο.![]()
Έχω κλείσει ρεζέρβε όλο το κούκλες κλαμπΤυπε τωρα εισαι καπου και γλεντας τα κερδη πιστεύω.
Τυπε μας γαμησες τωρα.. Καλυτερα να φαω σκατα παρα αυτό που λες.Όχι ρε μάστορα
Πολλά. Καλύτερα σόλο τον Νεμο
Νεμο πρέπει ναχει βάλει διπλή μόνωση με σωλήνα διπλής για να κρατάειΕννοείται...και μάλλον θα αφήνει και λίγη τρίχα...ο Νέμο θα πηγαίνει για αποτρίχωση με λέιζερ κάθε μήνα.
...και θα έχει πληρώσει τα μαστορια σε είδος.Νεμο πρέπει ναχει βάλει διπλή μόνωση με σωλήνα διπλής για να κρατάει
Περίμενα 200 από κοινόΕυτυχώς που δεν βγήκε η σουηδική μαλακία που ήταν και το μεγάλο φαβορί και βγήκε ο Αυστριακός πούστης. Τουλάχιστον αυτός και φωνάρα έχει και καλό τραγούδι.
Η Κλαυδιάρα έσκισε. Ήρθε 6η ενώ τα στοιχήματα πριν ξεκινήσει η Eurovision την είχαν έξω από εικοσάδα. Δεν περίμενα να πάρουμε τόσους πολλούς βαθμούς από τις επιτροπές. Ευτυχώς δηλαδή γιατί και το τραγούδι και η τραγουδίστρια το αξίζουν.