Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Στείλε αγροτικά, κτηνοτροφικά και αλιευτικά προϊόντα ( π.χ.αρνάκια γάλακτος, μοσχαράκια, κοτόπουλα,
τσιπούρες, φαγκριά, ζαρζαβατικά) ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΈΨΟΥΜΕ
Μμμ ωραία ! Πάντως μου το έλεγε και ένας φίλος οτι πρέπει να μάθω μαγειρεύω κάποια στιγμή, χθες πρώτη απόπειρα έφτιαξα ψάρι ψητό με πατάτες τηγανιτές, για πρώτη φορά δεν ήταν κι άσχημο !

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Μμμ ωραία ! Πάντως μου το έλεγε και ένας φίλος οτι πρέπει να μάθω μαγειρεύω κάποια στιγμή, χθες πρώτη απόπειρα έφτιαξα ψάρι ψητό με πατάτες τηγανιτές, για πρώτη φορά δεν ήταν κι άσχημο !
Καλημέρα :hi:
που το έψησες ? σχάρα στα κάρβουνα, σχαροτήγανο, φούρνο ?
Εμένα μου αρέσει στο φούρνο σε λαδόκολλα γίνεται πολύ νόστιμο :drooling-face:
Άμα θέλεις επειδή δεν έχουμε νέα από Κ.Ε. να σου γράψω πως το φτιάχνω.

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Καλημέρα :hi:
που το έψησες ? σχάρα στα κάρβουνα, σχαροτήγανο, φούρνο ?
Εμένα μου αρέσει στο φούρνο σε λαδόκολλα γίνεται πολύ νόστιμο :drooling-face:
Άμα θέλεις επειδή δεν έχουμε νέα από Κ.Ε. να σου γράψω πως το φτιάχνω.
Το έψησα στο φούρνο, σε ταψί , δεν έβαλα όμως λαδόκολλα και στο τέλος πρόσθεσα λεμόνι και ρίγανη !
Μάλλον τα έβγαλα λίγο νωρίτερα από ότι έπρεπε από τον φούρνο !
Ναι, αν μπορείς γράψε μου την συνταγή να την δοκιμάσω την επόμενη φορα ! :glasses:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Το έψησα στο φούρνο, σε ταψί , δεν έβαλα όμως λαδόκολλα και στο τέλος πρόσθεσα λεμόνι και ρίγανη !
Μάλλον τα έβγαλα λίγο νωρίτερα από ότι έπρεπε από τον φούρνο !
Ναι, αν μπορείς γράψε μου την συνταγή να την δοκιμάσω την επόμενη φορα ! :glasses:
Πρόσεξε τώρα, στη λαδόκολλα βάζεις τα ίδια υλικά (αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο ελαιόλαδο και φέτες λεμόνι) απλά τα τυλίγεις σε λαδόκολλα και δεν φεύγουν τα υγρά του ψαριού που είναι η νοστιμιά.
Απέξω τα τυλίγω με αλουμινόχαρτο και δεν χάνεται ούτε σταγόνα.
Εννοείται να είναι προθερμασμένος ο φούρνος και το ψάρι σε θερμοκρασία δωματίου,
ψήνεις στους 200-220 το πολύ για κάνα 20λεπτο (ανάλογα πόσο μεγάλο είναι) και στο τέλος ανοίγεις από πάνω να πάρει χρώμα.
Έχει βίντεο στο γιουτουμπ άμα θέλεις πιο αναλυτικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Πρόσεξε τώρα, στη λαδόκολλα βάζεις τα ίδια υλικά (αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο ελαιόλαδο και φέτες λεμόνι) απλά τα τυλίγεις σε λαδόκολλα και δεν φεύγουν τα υγρά του ψαριού που είναι η νοστιμιά.
Απέξω τα τυλίγω με αλουμινόχαρτο και δεν χάνεται ούτε σταγόνα.
Εννοείται να είναι προθερμασμένος ο φούρνος και το ψάρι σε θερμοκρασία δωματίου,
ψήνεις στους 200-220 το πολύ για κάνα 20λεπτο (ανάλογα πόσο μεγάλο είναι) και στο τέλος ανοίγεις από πάνω να πάρει χρώμα.
Έχει βίντεο στο γιουτουμπ άμα θέλεις πιο αναλυτικά.
Σωστό ! Δεν το είχα σκεφτεί πως αν τηλίξεις το ψάρι με λαδοκολλα και αλουμινόχαρτο θα κρατήσει τα συστατικά καλύτερα, είμαι σίγουρος πως θα είναι πιο εύγεστο έτσι !! Σε ευχαριστώ για το ''τιπ'' και θα κοιτάξω στο γιουτιουμπ για το βίντεο ! :hi:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Σωστό ! Δεν το είχα σκεφτεί πως αν τηλίξεις το ψάρι με λαδοκολλα και αλουμινόχαρτο θα κρατήσει τα συστατικά καλύτερα, είμαι σίγουρος πως θα είναι πιο εύγεστο έτσι !! Σε ευχαριστώ για το ''τιπ'' και θα κοιτάξω στο γιουτιουμπ για το βίντεο ! :hi:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Άλλος τρόπος είναι να το κάνεις πλακί στο φούρνο με ντομάτα,
ξέρω και άλλες συνταγές ότι θέλεις ρώτα.
Χμμ δεν το ξέρω αυτό, θα δοκιμάσω πρώτα την συνταγή που μου πρότεινες και μετά έπεται συνέχεια, εννοείται οτι θα σε ρωτήσω ! :hi:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236
Βλέπω αλλαγές στο ρόστερ. Τέλος πάντων. Θα τα πούμε πάλι από εδώ, πιθανότατα, σε μερικούς μήνες. Tα λέμε πουτανιάρηδες

Yalla Yalla! Καπετάνιε, δε θέλω να βγείτε από τα ρούχα σας τώρα άλλα είναι πασιφανές ότι έχουν μιμηθεί το Yummy Yummy!

Θα έρθω και εγώ στο τέλος του μήνα. Ο μπαμπάς μου έδωσε άδεια για να γίνω barman και να σερβίρω τον Καπετάνιο και τους ναύτες.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Yalla Yalla! Καπετάνιε, δε θέλω να βγείτε από τα ρούχα σας τώρα άλλα είναι πασιφανές ότι έχουν μιμηθεί το Yummy Yummy!

Θα έρθω και εγώ στο τέλος του μήνα. Ο μπαμπάς μου έδωσε άδεια για να γίνω barman και να σερβίρω τον Καπετάνιο και τους ναύτες.
Άντε να σε δούμε να σε καμαρώσουμε :grin:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236
Άντε να σε δούμε να σε καμαρώσουμε :grin:

Yeah! That's me!
1747679322974.png

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Ψεύτικο είναι.
Και το μαλλί αφάνα.
Και το χρώμα δέρματος.
Και το κενό στα δόντια.
Επρεπε να βάλεις χρυσά δόντια, γυαλιά ηλίου και να κρέμεται και μια καδένα στο στήθος σου, κάπως έτσι δηλαδή :cheesy::sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom