rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.001
- Πόντοι
- 15.446
Να πεις του μπαμπά σου να βάλει στο καράβι κεραία Ελον Μασκ για να έχεις ίντερνετΜπαρκάρω αύριο.
![]()
να μας γράφεις

Να πεις του μπαμπά σου να βάλει στο καράβι κεραία Ελον Μασκ για να έχεις ίντερνετΜπαρκάρω αύριο.
![]()
Να πεις του μπαμπά σου να βάλει στο καράβι κεραία Ελον Μασκ για να έχεις ίντερνετ
να μας γράφεις![]()
starlink είναι?
Αεροπορικώς, Ιαπωνία σε πρώτη φάση. Για μετά, δε μου λένε. Μου το κρατάνε για έκπληξη.με το καλό
για που?
Α, του το είπα : μπαμπά, θα πάω να φτιάχνω κοκτέιλς στους ναυτικούς υπό έναν όρο, να έχω internet για να γράφω στους φίλους μου.Να πεις του μπαμπά σου να βάλει στο καράβι κεραία Ελον Μασκ για να έχεις ίντερνετ
να μας γράφεις![]()
ελπίζω ο μπαμπάς να απέρριψε κάθετα αυτό το αίτημαΑ, του το είπα : μπαμπά, θα πάω να φτιάχνω κοκτέιλς στους ναυτικούς υπό έναν όρο, να έχω internet για να γράφω στους φίλους μου.
Με διαβεβαίωσε ότι όπου και να πάω θα έχω σήμα. Του είπα ότι θέλω να κατεβάζω και τις συνταγές για τα κοκτέιλς. Εκείνος, μου πήρε δύο βιβλία με συνταγές καλού κακού, μου είπε. Δεν κατάλαβα.ελπίζω ο μπαμπάς να απέρριψε κάθετα αυτό το αίτημα
ξέρει εκείνος, ξέρει...Με διαβεβαίωσε ότι όπου και να πάω θα έχω σήμα. Του είπα ότι θέλω να κατεβάζω και τις συνταγές για τα κοκτέιλς. Εκείνος, μου πήρε δύο βιβλία με συνταγές καλού κακού, μου είπε. Δεν κατάλαβα.
Μμμ ενδιαφέρον ακούγεται το ταξίδι !Αεροπορικώς, Ιαπωνία σε πρώτη φάση. Για μετά, δε μου λένε. Μου το κρατάνε για έκπληξη.
Θα σας φέρω chopsticks και μαργαριτάρια, για τα κορίτσια σας!Μμμ ενδιαφέρον ακούγεται το ταξίδι !
Θα μπορούσες να μου αγοράσεις chopsticks ? Αυτά τα ξυλάκια που τρώνε το ρύζι, θέλω να δοκιμάσω![]()
Αφού τα δίνουν δωρεάν άμα παραγγείλεις κινέζικο πακέτο ή άμα πας σε εστιατόριοΜμμ ενδιαφέρον ακούγεται το ταξίδι !
Θα μπορούσες να μου αγοράσεις chopsticks ? Αυτά τα ξυλάκια που τρώνε το ρύζι, θέλω να δοκιμάσω![]()
Α δεν το ήξεραΑφού τα δίνουν δωρεάν άμα παραγγείλεις κινέζικο πακέτο ή άμα πας σε εστιατόριο![]()
Καλά μάθε πρώτα να τρως ρύζι με τσοπ στικς και με λίγη προπόνησηΕπηρεασμένος από το καράτε κίντ σκεφτόμουν να δοκιμάσω και αυτό
Τι είναι αυτό, φίλε μου;![]()
Double Burger on Instagram: "#doubleburger"
14 likes, 0 comments - doubleburgerplease on May 20, 2025: "#doubleburger".www.instagram.com
Δεν κοιτάς να στήσεις κανένα VPN λέω εγώ, αλλιώς θα δεις τα αστέρια και του κριαριούstarlink είναι?