Καλημέρα, τύπε!Καλημέρα σας !
Βρέθηκα από τύχη στο νήμα και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον !
Θα μου άρεσε κι εμένα να συμμετέχω εδώ !
Παίζει να είναι και το καλύτερο νήμα που παίζει, αυτήν την στιγμή!
Καλώς ήρθες!
Τι κοχύλι είσαι; Κυπραία;
Καλημέρα, τύπε!Καλημέρα σας !
Βρέθηκα από τύχη στο νήμα και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον !
Θα μου άρεσε κι εμένα να συμμετέχω εδώ !
Κάτι κατάλαβα διαβάζοντας τις σελίδες !Καλημέρα, τύπε!
Παίζει να είναι και το καλύτερο νήμα που παίζει, αυτήν την στιγμή!
Καλώς ήρθες!
Τι κοχύλι είσαι; Κυπραία;
![]()
"Τρίτ"ωνας και κατοικείς στα "βάθη"!!Κάτι κατάλαβα διαβάζοντας τις σελίδες !
Αφού όμως είναι το καλύτερο νήμα, θα χαρώ να γράφω κι εγώ εδώ !
Κοχύλι Τρίτωνας είμαι και κατοικώ στα βάθη των ωκεανών !
Εντάξει έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, λίγο πολύ όλοι θα αναρωτιόμαστε τι φύλο είμαστε.."Τρίτ"ωνας και κατοικείς στα "βάθη"!!
Άρα, λοιπόν, είσαι αρσενικός! Το ρώτησα γιατί το "κοχύλι" μπορεί να παραπέμπει και σε ....
Ναι, θα χαρούμε να γράφεις και εσύ εδώ! Αυτό το νήμα είναι, κατ' αρχάς, ποικίλης ύλης και δε θα βαρεθείς ΠΟΤΕ. Επίσης, είναι δημοκρατικό, φιλικό, με κοινωνικές ευαισθησίες, έξυπνες ατάκες και αστείρευτο ταλέντο! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα νήμα!
Έχουμε εξαιρετικό Ναύαρχο-Σεφ, όμως!Εντάξει έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, λίγο πολύ όλοι θα αναρωτιόμαστε τι φύλο είμαστε..
Από όλα έχει το νήμα, πραγματικά ! Το μόνο που λείπει είναι το καλό φαγητό χαχα
Δεν πιστεύω με το "υφαλακρηπίδες" να εννοείς τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ε;Nηματοθέτη, έχε χάρη που εκτρέφω μία συμπάθεια απέναντί σου διότι ρίχνω ΠΛΟΚ και σε μέλη (που δεν φταίνε) μόνο και μόνο για να μην βλέπω άσχετα νήματα
Δηλαδή να βλέπω πχ για υφαλοκρηπίδες ή για Μάστερ Σεφ και Μάστερ @@ρια;
Αυτό προς ενημέρωση, ούτε ξέρω ποιος είναι αυτός (και δεν με ενδιαφέρει να ψάχνω).
Σε αφήνω κι αν χρειάζεσαι κανένα νορβηγικό χτύπησε2*13 κάμψεις για πρωινότηλεφώνημα![]()
Μόνο αν δεχόταν να τραγουδήσει το Γιάμι Γιάμι.τι λέει ο ΚΕ για την Κλαύδια?
την παντρευόταν?
σε ντούο φαντάζομαι...Μόνο αν δεχόταν να τραγουδήσει το Γιάμι Γιάμι.
Όχι αυτό το Γιάμι Γιάμι. Αυτό που έβαλες είναι παιδικό τραγούδι. Τέλος πάντων.σε ντούο φαντάζομαι...
γιατί όχι?
εννοώ τα αδιάφορα (κατ' ελάχιστον) για εμένα bou threads such as αλληλομαλακία/τραβελικά/ψυχαδελικά/αδελφικά/κατινίστικα και λοιπά και λοιπά και λοιπά και γαμήθηκε σήμερις η Νορβηγία γενικώς"υφαλακρηπίδες"
Ευτυχώς που δεν έπαιξα.εννοώ τα αδιάφορα (κατ' ελάχιστον) για εμένα bou threads such as αλληλομαλακία/τραβελικά/ψυχαδελικά/αδελφικά/κατινίστικα και λοιπά και λοιπά και λοιπά και γαμήθηκε σήμερις η Νορβηγία γενικώς![]()
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να έχει ερωτηματικό στο τέλος.εννοώ τα αδιάφορα (κατ' ελάχιστον) για εμένα bou threads such as αλληλομαλακία/τραβελικά/ψυχαδελικά/αδελφικά/κατινίστικα και λοιπά και λοιπά και λοιπά και γαμήθηκε σήμερις η Νορβηγία γενικώς![]()
Όταν δημιουργήθηκε το νήμα, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα παντρευόταν! Είχαν κλείσει εκκλησία, είχαν στείλει προσκλητήρια, "είχαν" σκαρώσει ένα έμβρυο κλπ.Ο τίτλος είναι παραπλανητικός δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να έχει ερωτηματικό στο τέλος.
Κάπως έτσι: ο Κ.Ε. παντρεύεται ή μας δουλεύει ???????
Στείλε αγροτικά, κτηνοτροφικά και αλιευτικά προϊόντα ( π.χ.αρνάκια γάλακτος, μοσχαράκια, κοτόπουλα,Εντάξει έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, λίγο πολύ όλοι θα αναρωτιόμαστε τι φύλο είμαστε..
Από όλα έχει το νήμα, πραγματικά ! Το μόνο που λείπει είναι το καλό φαγητό χαχα
Συννενοήσου με τον @ananeotikos (κάντε μένσιον μερικά κορίτσια) και ανοίξτε θέμα με ψηφοφορία να γίνω ΥπερΔιαχειριστής, οπότε θα αλλάζω τους τίτλους όταν θα με ειδοποιείτεΟ τίτλος είναι παραπλανητικός
Όχι αυτό το Γιάμι Γιάμι. Αυτό που έβαλες είναι παιδικό τραγούδι. Τέλος πάντων.
Βρήκα τον πρωτοξάδελφο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.
Τα πάντα στον βωμό των followers.
Σε ευχαριστώ πολυ και καλώς σας βρήκα !!Καλωσορίζουμε το νέο μέλος, @Κοχύλι .Όπως βλέπεις εδώ παίζουμε ποικίλης ύλης με focus στα καλλιτεχνικά και στα ναυτιλιακά. Όταν βραδυάσει βάζουμε και τραγουδάκια ανεβαστικά