troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.447
- Πόντοι
- 5.506
ε ναι γιατι την αλλη εβδομαδα θα εχεις διαροια
Αααααααχ ξαλάφρωσα![]()
μην ξεχνας εγω εδω θα ειμαι μην με βαλεις να σε ψαχνω
Αααααααχ ξαλάφρωσα![]()
ΟΧΙμην ξεχνας εγω εδω θα ειμαι μην με βαλεις να σε ψαχνω
ασε εχουμε φαει ολα τα λεφτα του δημητρακη στις πανες ... του χρονου θα εχουμε χορηγο την pampersκάποιοι έχουν συχνοουρία...![]()
ρε θειο θα σου ελεγα να κατουρησεις και εσυ εδω αλλα σας πηγε ο ραλιστας φετος.....τρενοκάποιοι έχουν συχνοουρία...![]()
εχει ραλλυ για 2cvρε θειο θα σου ελεγα να κατουρησεις και εσυ εδω αλλα σας πηγε ο ραλιστας φετος.....τρενο
θείο έκανε και το ταχύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα περάσματα του «Latsis Parts Ανάβαση Πιτίτσας» στην Αχαϊα που διοργανώθηκε από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών και συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 77 οδηγοί.ρε θειο θα σου ελεγα να κατουρησεις και εσυ εδω αλλα σας πηγε ο ραλιστας φετος.....τρενο
Εμείς οι χωρικοί κατουράμε γενικά έξω: έτσι προσφέρουμε οιΚΩΛΟγία (οικονομία νερού) αλλά και συνάμα λιγότερα χημικά (Round up) αφού ξεραίνονται τα ζιζάνια είτε κατουράμε τις μυρμηγκοφωλιές...Αααααααχ ξαλάφρωσα![]()
Ρίξε και ένα κάτουρο αδερφέ μιας καί έκανες τον κόποΚαλημέρα σας τσογλάν βαζέλ !
Έτσι για ένα γρήγορο μπινελίκι πέρασα, μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε.
Γαμιέστε !
Καλό Σ/Κ...![]()
Στείλε τενεκέδες λάδι εσύΕμείς οι χωρικοί κατουράμε γενικά έξω: έτσι προσφέρουμε οιΚΩΛΟγία (οικονομία νερού) αλλά και συνάμα λιγότερα χημικά (Round up) αφού ξεραίνονται τα ζιζάνια είτε κατουράμε τις μυρμηγκοφωλιές...
Έχω βάλει στόχο μια που έχει βγει κοντά σε αγριοσυκιά και τους έχω γαμήσει τα πέταλα
Δεν σου κάνω πλάκα τα γαμημένα έχουν ξεσκίσει τις ελιές που να τους γαμηθεί το σόι...
Κάθε Ιούνιο (αλλά κι αργότερα Ιούλιο) πάω και ρίχνω θειάφι στους κορμούς των ελαιοδένδρων γιατί δεν θέλω να ρίχνω δηλητήρια, μετά ρε τρόμπα τι λάδι θα βγει αυτό θα είναι σκέτο Τσερνόμπιλ![]()
Τενεκέδες έχετε πολλούςΡίξε και ένα κάτουρο αδερφέ μιας καί έκανες τον κόπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στείλε τενεκέδες λάδι εσύ![]()