b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 456
Δεν είπα κάτι διαφορετικό , απλά δεν εβαλα σάλτσες και BPD επαναλήψεις.δεν είναι κακο,δεν ταιριάζουμε ολοι με όλους.
Δεν είπα κάτι διαφορετικό , απλά δεν εβαλα σάλτσες και BPD επαναλήψεις.δεν είναι κακο,δεν ταιριάζουμε ολοι με όλους.
Απλά και εγώ ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θεση μου,και επισης ακόμα και στην εξω σου ζωη,δεν θα ταιριαξεις με ολους τους ανθρωπους. Ουτε ειπα οτι είσαι κακος ανθρωπος,απλά πιστευω (μπορεί να κανω και λαθος),οτι δεν ταιριάζουμε,δεν έχουμε χημείαΔεν είπα κάτι διαφορετικό , απλά δεν εβαλα σάλτσες και BPD επαναλήψεις.
Όλοι προσδοκούμε μια δεύτερη ευκαιρεία στον συναγωνιστήΑπλά και εγώ ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θεση μου,και επισης ακόμα και στην εξω σου ζωη,δεν θα ταιριαξεις με ολους τους ανθρωπους. Ουτε ειπα οτι είσαι κακος ανθρωπος,απλά πιστευω (μπορεί να κανω και λαθος),οτι δεν ταιριάζουμε,δεν έχουμε χημεία
Δεν εχω σκοπό καθολου να τον προσβάλλω,απλά εγω αυτο που θέλω να πω είναι οτι δεν είναι κακό να μην ταιριάξει κάποιος με κάποια κοπέλα,μπορει να ειστε και διαφορετικοι χαρακτήρεςΌλοι προσδοκούμε μια δεύτερη ευκαιρεία στον συναγωνιστή![]()
Η χημεία παίζει μεγάλο ρόλο στο να περάσουν καλά όλοιΔεν εχω σκοπό καθολου να τον προσβάλλω,απλά εγω αυτο που θέλω να πω είναι οτι δεν είναι κακό να μην ταιριάξει κάποιος με κάποια κοπέλα,μπορει να ειστε και διαφορετικοι χαρακτήρες
Μα βεβαια,τα πράγματα είναι απλάΗ χημεία παίζει μεγάλο ρόλο στο να περάσουν καλά όλοι
Κοίτα,να έδινε μια πειστική εξηγηση έστω την επομενη μέρα,που να έστεκε,φυσικά αν ηταν θεμα υγειας ή κατι σοβαρο,να εδινα ευκαιρια,αλλά δεν ενημέρωσε καν,και την επομενη μερα σαν να μη συμβαίνει τιποτα.και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και εμέναΠετσοκόβεις κάργα βλέπω
Σχετικά με την πρώτη παροιμία συμφωνώ απόλυτα,κλεισιμο ραντεβου αν μπορώ την τάδε ωρα,αυτό και τέλος. Μαύρο οποιος κάνει καυλάντα και άσκοπο μπλα μπλα μπλα και μπλου μπλου μπλου. Την κουβέντα την κάνουμε απο κοντά,στο διαλειμμα μετά τον πρωτο γυρο,τότε ναι,να μου πει ο άλλος οτι θέλει"Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι "
"Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα "
"της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίνε"
"Το χωριό μας καίγεται κι οι πουτάνες λούζονται"
Όλες οι παροιμίες ταιριάζουν, όλες όμως!!!!
![]()
"Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι"Σχετικά με την πρώτη παροιμία συμφωνώ απόλυτα,κλεισιμο ραντεβου αν μπορώ την τάδε ωρα,αυτό και τέλος. Μαύρο οποιος κάνει καυλάντα και άσκοπο μπλα μπλα μπλα και μπλου μπλου μπλου. Την κουβέντα την κάνουμε απο κοντά,στο διαλειμμα μετά τον πρωτο γυρο,τότε ναι,να μου πει ο άλλος οτι θέλει
Ετσι,τέλος το πολυ μπλα μπλα στο κλείσιμο ραντεβου,απο κοντά θα τα λέμε ολα,στα μηνύματα μόνο απλα συνεννοηση για να βρούμε ωρα,και τέλοςΗ ιερή πόλη του Μεσολογγίου συναντά την αρχαία φιλοσοφία της Λακεδαιμόνας Σπάρτης
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτειςΕτσι,τέλος το πολυ μπλα μπλα στο κλείσιμο ραντεβου,απο κοντά θα τα λέμε ολα,στα μηνύματα μόνο απλα συνεννοηση για να βρούμε ωρα,και τέλος