Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Της έχω δοκιμάσει και τις δύο. Η Βικτώρια μόνο για πίπα και βυζομαλακια. Η Άννα μόνο για ένα στα όρθια διάλεξε και πάρε .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δεν είπα 140-150€ για την Ζέτα ! Το ανώτερο 150€ για μασάζ και φουλ πρόγραμμα εφόσον είναι μουναρα η άλλη
Δεν μου την βγάζουν στο WhatsApp οπότε στέλνω όλο άλλες μου στέλνουν

Krg777

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
63
Πόντοι
0

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201
Φίλε μου το διορθώσαμε αυτο σε προηγούμενο ποστ..Άλλη η Μαίρη από Joy τελικά κ άλλη η Μαρία του Fantasy.Ειχα κάνει λάθος.
Επίσης μάγκες μου πρέπει σιγά σιγά όλες αυτές τις πονηρές να τις βγάζουμε στη φόρα γιατί δεν έχουν κανέναν απολύτως σεβασμό κ καμία απολύτως αξιοπρέπεια
οχι μαρια fantasy και μαιρη joy ειναι η ιδια που ζηταει 400 500 ευρω για full εχω τις φωτο που μου στελνουν.Υπαρχει μια Μαρια στο joy που ειναι αλλη κοπελα

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
21
Όχι δεν προχωρά. Αλλά είναι εντελώς γυμνή. Θεωρητικά δεν αφήνει και πιασίματα στο μουνι αλλά αν είσαι διακριτικός και ευγενικός αφήνει χάδια μόνο. Όπως είπα για μια φορά καλή είναι. Για επόμενη δύσκολο.
Έχω δει την ξανθιά την φίλη της ακριβώς ίδιο πρόγραμμα κάνει body to body γυμνή με φραπέ μέχρι εκεί για μια φορά οκ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ούτε από εμφάνιση ούτε από μασάζ ... Σε αυτά τα χρήματα έχει πολλές περιπτώσεις για b2b και φραπέ οπότε για μια φορά είναι οκ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.510
Πόντοι
456
καλησπέρα παιδιά,
εχει κανείς το τηλέφωνο της Μιλάνας /Μελίνας που δουλεύει στο royal massage ; δε θέλω να πάρω μέσω γραφείου...αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει πμ θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως..
Την στέλνουνε κανονικά δεν σταμάτησε!

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.131
Πόντοι
2.471

goustaro_milf

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Like
175
Πόντοι
0
Μαρία fantasy επιβεβαιώνω κι εγώ, ψάχνει για ηλίθιους, μακριά μην την πατήσετε!
Ζωή fantasy το φουλάρει εύκολα, έχει έτσι μια τρέλα/ζωντάνια. για μια φορά αξίζει αλλα μασάζ δεν ξέρει.
Επιστροφή είδα Νατάσας στην αγγελία της Χρυσής Ευκαιρίας, άντε να δούμε καμιά χρυσή εποχή γιατί όλο από φόλες σε φόλες πέφτω.
μπορει καποιος να κανει επικολληση την αγγελια της νατασας παρακαλω?

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
402
Πόντοι
21
Να γραψω και γω την εμπειρια μου για Μαρια fantasy.
Μπας και σωσουμε και κανεναν ακομα.
Συναντηση πριν απο λιγες μερες.
Σε εμφανιση ειναι πραγματικα εξαιρετικη.
Δυστυχως ομως σε συμπεριφορα ελλεινη.
Ζητησε λεφτα για το μασαζ μπροστα τα οποια φυσικα δεν πηρε ποτε.
Στο τεταρτο και μετα απο ενα ψευτομασαζ ,με αρκετες διακοπες για να ασχοληθει με το κινητο,προφασιστηκε αδυναμια συνεχισης του ραντεβου.
ΑΠΑΙΤΗΣΕ το πληρες αντιτιμο της ωρας για την συνεδρια.
Την εδιωξα κακην κακως χωρις να εισπραξει ουτε ενα ευρω.
Το γραφειο προσφερθηκε να μου στειλει αλλη κοπελα και απολογηθηκε για την απαραδεκτη συμπεριφορα της.
Το ξενερωμα ομως ειχε γινει.
Χασαμε 2 ωρες απο την ζωη μας και τα 30 ευρω του ξενοδοχειου.
Παρ όλα αυτά.. μπράβο ρε μαν
.που δεν τα έδωσες..γτ όντως δεν έπρεπε.. μπας κ ξυπνήσει..μπράβο!!

D. ReamBJob

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2022
Like
18
Πόντοι
0
Της έχω δοκιμάσει και τις δύο. Η Βικτώρια μόνο για πίπα και βυζομαλακια. Η Άννα μόνο για ένα στα όρθια διάλεξε και πάρε .

Δεν μου την βγάζουν στο WhatsApp οπότε στέλνω όλο άλλες μου στέλνουν
Ευχαριστώ συναγωνιστή μου.

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
οχι μαρια fantasy και μαιρη joy ειναι η ιδια που ζηταει 400 500 ευρω για full εχω τις φωτο που μου στελνουν.Υπαρχει μια Μαρια στο joy που ειναι αλλη κοπελα
Όντως?
Έχω μπερδευτεί χαχαχα
Αποφασίστε
@boudog εδώ ο φίλος λέει είναι οι ίδιες τελικά

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
59
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Δύο ερωτήσεις να κάνω γιατί δεν έχω ξαναπάρει μασάζ κατ οίκον. Αρχικα μίλησα με το deluxe κι αφού μου είπαν το πρόγραμμα ρώτησα διακριτικά για τα έξτρα. Να ρωτάω διακριτικά ή χύμα να ρωτάω αν προχωράει στο σεξ?, γιατί δεν πήρα κατατοπιστικη απάντηση. Γιατί για πιπα απλά δεν ψήνομαι να μπω στην διαδικασία. Και δεύτερον μου είπαν για την Βικτωρία. Απτις φώτο φαίνετε δυνατό. Προχωράει φουλ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.131
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα! Δύο ερωτήσεις να κάνω γιατί δεν έχω ξαναπάρει μασάζ κατ οίκον. Αρχικα μίλησα με το deluxe κι αφού μου είπαν το πρόγραμμα ρώτησα διακριτικά για τα έξτρα. Να ρωτάω διακριτικά ή χύμα να ρωτάω αν προχωράει στο σεξ?, γιατί δεν πήρα κατατοπιστικη απάντηση. Γιατί για πιπα απλά δεν ψήνομαι να μπω στην διαδικασία. Και δεύτερον μου είπαν για την Βικτωρία. Απτις φώτο φαίνετε δυνατό. Προχωράει φουλ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Απαντηση για τα εξτρα δεν θα πάρεις απο κανενα γραφείο. Αυτα με την κοπελα οταν βρεθειτε.

Διαβασε εδω το thread εχει αρκετή πληροφορία για το ποιες φουλαρουν και ποιες οχι.

Αλλα ακομα και αυτο μπορει να μην βγει..Μπορει να σου πει μονο χερι.

Δεν ειναι εσκορτ δεν ερχονται για σεξ (υποτίθεται)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Εμένα μου το έπαιξε παρθένα και μου πήρε 100 για μια πίπα. Ήθελε περισσότερο χρόνο και περισσότερα χρήματα για φουλ. Είμαι μεγάλο κορόιδο. Αλλά μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα ήταν αρκετά καλή

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.911
Πόντοι
4.936
Εμένα μου το έπαιξε παρθένα και μου πήρε 100 για μια πίπα. Ήθελε περισσότερο χρόνο και περισσότερα χρήματα για φουλ. Είμαι μεγάλο κορόιδο. Αλλά μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα ήταν αρκετά καλή
Εμένα μου είπε δώσε ότι θες. Την πρώτη φορά επεξε πίπα όπου τα πήρε την δεύτερη μπριζόλα, όμως δεν ήταν κάτι τρελό

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
818
Πόντοι
81
κατι δεν μας λες καλα φίλος ..... την ξερω πολλα χρόνια ... τετοιο νουμερο δεν εχω ακουσει ξανα ... δεν βαραει αλλα σεξ για 70 ευρω η ζετα ....τι να πω ( βεβαια η χημεια και εαν σε κανει κεφι σημαντικοι παράγοντες οποτε παω πασο εκει καλα να περναμε παιδες )

+ 100 φιλος ???? ( δηλ 170 συνολο ?? )

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
818
Πόντοι
81
Εμένα μου είπε δώσε ότι θες. Την πρώτη φορά επεξε πίπα όπου τα πήρε την δεύτερη μπριζόλα, όμως δεν ήταν κάτι τρελό
εφαγες μπριζόλα απο βικτωρια ??? και με την 2η φορα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom