Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 772 άτομα (30 μέλη και 742 επισκέπτες)

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.753
Πόντοι
2.536
Εγώ πάντως μια χαρά πέρασα το Σάββατο μαζί της, αντέχει κοπάνημα, ρίχνει μπινελίκια και τα πήρε και στο στόμα, αν σε ψήνει το σώμα/φάτσα δεν είναι και πεταμένο το 20άρι, βέβαια αν την συγκρίνεις με καμιά Ντάρια, είναι 1-2 βαθμούς κάτω.
Και εγώ που την έχω δοκιμάσει όταν δούλευε στο Διδύμου 22 είχα περάσει πολύ καλά μαζί της, το τιμάει το 20 €.
Τώρα σε σύγκριση με την Ντάρια που λες, ναι η Ντάρια είναι ποιο όμορφη από την Στέλλα. Από υπηρεσίες όμως, η Στέλλα είναι ανώτερη.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2
Εσύ όλο κλαις , μήπως σου αρέσει να το παίζεις θύμα?

Επίσης από ποτέ η Ηλιούπολη είναι μακριά από το κέντρο ?

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
673
Πόντοι
81
Εσύ όλο κλαις , μήπως σου αρέσει να το παίζεις θύμα?

Επίσης από ποτέ η Ηλιούπολη είναι μακριά από το κέντρο ?
Οταν εμενα Αττική ηταν μεσα στα ποδια μου τα σπιτακια.... οταν μετακόμισα Ανθουπολη όμως...δεν ειχε καμια σχεση η αποσταση. Και βαλε και την κίνηση ...αστο καλύτερα. Τωρα Ηλιουπολη? Περιπου 10χλμ αποσταση ειναι. "Κλαιω" για την πλακα, δεν το παιζω θυμα οπως γραφεις. Αν εισαι κομπλεξικος ι και την λες στον οποιονδήποτε που γράφει κατι...τοτε εχεις πρόβλημα, κοιταξε το. Χαβαλε κάνουμε εδω μεσα...για χαλαρωσε λιγο

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.230
Πόντοι
441
Σωστά, τέλος δεύτερης βάρδιας.

Χτες απόγευμα στο Φωκ 27β έπαιζε μια Έλενα ψηλή με σχεδόν 4αρια βυζιά που την παρουσίασε σαν καινούργια η τσα2. Μπήκα, ελεύθερο.Μετρια πίπα χωρίς περαιτέρω περιποίηση, στενή σχετικά. Από πάνω και στα τέσσερα όπου και τελείωσα. Έχει παίξει και αλλού?
Πολύ στενή όντως.
Είναι άστρωτη .
Τα πρώτα 10.000 χλμ είναι.
Μην ανεβάζετε τις στροφές.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
2.060
Πόντοι
441
αλλη μια ευχαριστη συνευρεση με την Ειρηνη αλκαμενους 113 μονος μου στο σαλονι,περασα αμεσως, σε λιγα λεπτα ειμασταν αγκαλια,ευχαριστη,ομορφη ,συμμετεχει,για αλλη μια φορα περασα καλα μαζι της...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
αλλη μια ευχαριστη συνευρεση με την Ειρηνη αλκαμενους 113 μονος μου στο σαλονι,περασα αμεσως, σε λιγα λεπτα ειμασταν αγκαλια,ευχαριστη,ομορφη ,συμμετεχει,για αλλη μια φορα περασα καλα μαζι της...
Καλά στέφανα!
beres-gamoy.jpg

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.475
Πόντοι
5.227
Σημερα γισ τη Ρανια ειχαν πιασει στασιδι 3 συναγωνιστες στο σαλονο και ολα τα δωματια γεματα.Ο κυρ Βασιλης βαρης και ακεφος χωρις στιχομυθιες και αναγγελιες ομηρκες.Βαρεσε τα μπουτουθ κουδουνια και γκαριζε να βγει εξω το Ρενι.
Πιτσιλιστηκε η πετιτ Αννα στο 109 ισογειο της Φυλης.Σχεδον περαμενο το εικοσαρικο.Οχι οτι δεν καθεται να γαμηθει η κοπελα.Φιλοτιμη ειναι αλλα κατι με τα ευμεγεθη παπαρια που δεν μπορει να παρει,κατιε τα μουσια που δεν σε αφηνει να την γλειφομουνιασεις,καπου σπαζεσαι μπορω να πω.Περαν αυτου,μην περιμενετε πολλα.Λιγακι φερνει στην Πενελοπη κρουζ.Εχει σχετικα καλο σωματακι,πεσμενα βυζακια συμπαθητικο κωλαρακι.Τσιμπουκακι αματσουρικο,ρηχο αλλα χωρις χερι.Δςν βιαζεται να αφησει την πουτσα απο το στομα της αφου δυσκολευεται λιγακι να σε ικανοποιησει με συνουσια στα 4.Στο ιεραποστολικο λιγακι κλεβει αλλα καπως καλυτερα τα πραματα.Απλο ξεμπουκωμα.
Μαζι της η Βικτωρια το βλαχαδερο με πολυ μορτικο υφος και κουνημα του τυπου,καλως το εικοσαρικο...Αυτα.
Εντυπωση μου εκανε η πιπινα Μελανι.Σκουροχρωμο λατινακι ετων 22 ειπε ο συμπαθεις τσατσος.Ωραιο κορμακι με ελαφρα πιασιματακια.Στα υπ'οψη!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.443
Πόντοι
6.246
Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2
Πιο άνετα θα πήγαινες με τα μέσα, κόκκινη γραμμή Ηλιούπολη προς Ομόνοια και αλλαγή πράσινη γραμμή ΗΣΑΠ προς Βικτώρια.. Ούτε κίνηση, ούτε πρόβλημα πάρκινγκ κλπ. Εγώ από πέρσι δεν πηγαίνω με το αυτοκίνητο

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
262
Πόντοι
20
Αυριο θα παω τον φιλο μου θελει να παει με ιερδουλη μου ειπε αλλα θα ειναι η παρθενικη του φορα εχετε καποιο στανταρακι να τον παω ; Μην μου πειτε βλακειες οπως τον μητσο μπαμπολα στο αλλο σχολιο

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.377
Πόντοι
3.665
Οταν εμενα Αττική ηταν μεσα στα ποδια μου τα σπιτακια.... οταν μετακόμισα Ανθουπολη όμως...δεν ειχε καμια σχεση η αποσταση. Και βαλε και την κίνηση ...αστο καλύτερα. Τωρα Ηλιουπολη? Περιπου 10χλμ αποσταση ειναι. "Κλαιω" για την πλακα, δεν το παιζω θυμα οπως γραφεις. Αν εισαι κομπλεξικος ι και την λες στον οποιονδήποτε που γράφει κατι...τοτε εχεις πρόβλημα, κοιταξε το. Χαβαλε κάνουμε εδω μεσα...για χαλαρωσε λιγο
Αστο φιλε εχει 2-3 φυντανια δω μεσα που επειδη μενουν κοντα κ πανε κ γραφουν νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα..
Απλα τουλαχιστον ασχολησου κ διαβασε λιγο εφοσον εισαι βυζιας οτι ηταν ανθρακας η ενημερωσης για αυτη την Μαρια, κλασσικο 3,5αρι ειναι μη σου πω 3αρι αμα νταρντανοφερνει..
Δεν υπαρχουν μασταρια για μερακληδες, εδω ολοι κανα γκωλο ψαχνουν, κωλακηδες ειναι

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αυριο θα παω τον φιλο μου θελει να παει με ιερδουλη μου ειπε αλλα θα ειναι η παρθενικη του φορα εχετε καποιο στανταρακι να τον παω ; Μην μου πειτε βλακειες οπως τον μητσο μπαμπολα στο αλλο σχολιο
Δεν σου άρεσαν τα μανεκέν της Κολοκυνθούς?

Τέλος πάντων, μπορείτε να πάτε σ' ένα σπίτι με Σκανδιναβές, κυρίως Σουηδέζες...

Φυλής 99 η διεύθυνση

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αστο φιλε εχει 2-3 φυντανια δω μεσα που επειδη μενουν κοντα κ πανε κ γραφουν νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα..
Απλα τουλαχιστον ασχολησου κ διαβασε λιγο εφοσον εισαι βυζιας οτι ηταν ανθρακας η ενημερωσης για αυτη την Μαρια, κλασσικο 3,5αρι ειναι μη σου πω 3αρι αμα νταρντανοφερνει..
Δεν υπαρχουν μασταρια για μερακληδες, εδω ολοι κανα γκωλο ψαχνουν, κωλακηδες ειναι
Την είδες? Τη πήρες?
Ή απλά υποθέτεις?

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.548
Πόντοι
481
Εγω θα προτιμούσα να πας τον φίλο σου φυλής 84α στην κουκλάρα Ράνια.ειναι καλή και πολύ τίμια.και αν της πεις ότι είναι πρώτη φορά θα τον προσέξει περισσότερο.

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
262
Πόντοι
20
Δεν σου άρεσαν τα μανεκέν της Κολοκυνθούς?

Τέλος πάντων, μπορείτε να πάτε σ' ένα σπίτι με Σκανδιναβές, κυρίως Σουηδέζες...

Φυλής 99 η διεύθυνση
Ευχαριστώ θα ρίξω μια περατζαδα ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω θα προτιμούσα να πας τον φίλο σου φυλής 84α στην κουκλάρα Ράνια.ειναι καλή και πολύ τίμια.και αν της πεις ότι είναι πρώτη φορά θα τον προσέξει περισσότερο.
Ωραιος θενκς

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.355
Πόντοι
736

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
673
Πόντοι
81
Επειδη εχει πεσει ξαεραηλα απο βυζια...ακομα και 3αρι να ειναι θα παω. Πχ η βικτωρια στο βεργας 6 υπογειο μια χαρα ειναι απο το τιποτα. Οσο για τους εξυπνακιδες δυστυχώς....τι να πεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
673
Πόντοι
81
Πιο άνετα θα πήγαινες με τα μέσα, κόκκινη γραμμή Ηλιούπολη προς Ομόνοια και αλλαγή πράσινη γραμμή ΗΣΑΠ προς Βικτώρια.. Ούτε κίνηση, ούτε πρόβλημα πάρκινγκ κλπ. Εγώ από πέρσι δεν πηγαίνω με το αυτοκίνητο
Απο τοτε που πηρα αυτοκινητο και κατα καιρους μηχανη....εχω παψει να παιρνω ΜΜΜ. Εχω ξεσυνηθιισει να το πω...δεν ξερω. Αλλα δεν παω πουθενα χωρις το οχημα μου

Τελευταία τροποποίηση:

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
585
Πόντοι
81
Συναγωνιστες καλησπερα, Ξερουμε καμια μαυρη με ωραιο κωλο ?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.443
Πόντοι
6.246
Απο τοτε που πηρα αυτοκινητο και κατα λαιρους μηχανη....εχω παψει να παιρνω ΜΜΜ. Εχω ξεσυνηθιισει να το πω...δεν ξερω. Αλλα δεν παω πουθενα χωρις το οχημα μου
Για εκεί, όπως και για κέντρο Αθήνας & Πειραιά είναι παίδεμα, το αυτοκίνητο τουλάχιστον..

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.377
Πόντοι
3.665
Την είδες? Τη πήρες?
Ή απλά υποθέτεις?

Αυτα ειναι 5αρια, ειχε τετοια?

5αρια.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom