Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Κάποια καλή πρόταση σε εμφανίσιμη με σχετικά καλές υπηρεσίες;
εγώ απέχω αυτό το διάστημα για προσωπικούς λόγους. Όποιος διαβάζει και μπορεί, ας βοηθήσει.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Πηγα ,δεν ειχε ερθει, περιμενα μιση ωρα και εφυγα λογο ελειψης χρονου. Μπορει να ξαναπαω αλλα δεδομενου οτι δεν βολευει τοσο ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλη στο κρεβατι ή κομοδινο
H κριτική που υπάρχει είναι παλιά και για άλλη κοπέλα σε σχέση με αυτή στις φωτογραφίες. Επίσης οι φωτογραφίες είναι μάλλον κράχτης. Την βάζουν και καλά στο πρόγραμμα και την ημέρα που υποτίθεται δουλεύει τις βγάζουν. Ίσως κάνω και λάθος όμως γιαυτό ρώτησα..

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Κάποια καλή πρόταση σε εμφανίσιμη με σχετικά καλές υπηρεσίες;

Είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα σου πρότεινα την Ανφισα από Βούρβαχη. Τα χει τα χρονακια της αλλά κρατιέται καλά κ έχει καλές υπηρεσίες

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
172
Πόντοι
1
Εχει δοκιμάσει κανείς την νατασσα από το oriental

Lallala

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα!

Ξερει κανεις αν μια κοπελα με το ονομα Λολιτα που ειναι συνήθως βουλιαγμενης 238 ειναι καλη ή φολα πχ τυπου Μαλβινα;
Δεν θα ξεχάσεις και το όνομα σου αλλά Μαλβίνα δεν είναι σίγουρα. Δεν τα κλαις τα λεφτά

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
116
Πόντοι
0
την έχω δει μια φορά στο σαλόνι (και μια φορά στο κέντρο της Αθήνας όπου είχε βγει για τα ψώνια της, με σεμνή περιβολή). Έχει όντως ωραίο σώμα αλλά υστερεί αρκετά στο πρόσωπο, κυρίως εξαιτίας της χαρακτηριστικής μύτης.
Εν τω μεταξύ αυτές οι καινούριες φωτογραφίες με το μπικίνι και το μαλλί πιασμένο δεν την κολακεύουν καθόλου, καθώς τονίζουν τα άσχημα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Δεν την έχω πάρει δωμάτιο για να έχω ίδια άποψη αλλά αν ισχύει ότι δεν έχει καλό σέρβις, όπως λένε οι συναγωνισταί, θα δίσταζα να της τα ακουμπήσω.
Η συγκεκριμένη είχε καλό σώμα πριν αρκετό καιρό, τελευταία έχει αδυνατίσει και έχει σπάσει στο πρόσωπο αρκετά. Βγάζει μια άσχημη συμπεριφορά καθώς το παίζει μαγκακη, μιλάει πολύ άσχημα και απειλεί. Λογικά πρέπει να έχει πέσει σε ουσίες ή και ψυχοφαρμακα. Το κοριτσάκι δεν κάνει για αυτή την δουλειά.

Quickshoot

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα υπάρχει καμία κοπέλα από Αφρική σε στούντιο αυτόν τον καιρό ;

Mixalhshah

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες , Ελένη Τατοΐου 71 ξέρει κανείς τι φάση είναι ;

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες , Ελένη Τατοΐου 71 ξέρει κανείς τι φάση είναι ;

Γράφτηκε πρόσφατα μια καλή κριτική για αυτήν στο άλλο site. Αν κάποιος φίλος κ από δω γνωρίζει, θα με ενδιέφερε κ μένα. Διαφορετικά, θα κάνω καταδρομική κ θα ενημερώσω

Mixalhshah

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Γράφτηκε πρόσφατα μια καλή κριτική για αυτήν στο άλλο site. Αν κάποιος φίλος κ από δω γνωρίζει, θα με ενδιέφερε κ μένα. Διαφορετικά, θα κάνω καταδρομική κ θα ενημερώσω
Ποιο είναι το άλλο σάιτ ρε φιλαράκι

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
733
Πόντοι
81
Πέρασα με Leyla πιο πριν στο Σχηματαρι καθώς ήμουν για δουλειά εκεί τριγύρω!Ηξερα βέβαια ότι είχε βάρδια σήμερα και πήγα να τσεκάρω καθώς πριν κάνα μήνα που την είχα δει δεν είχα περάσει δωμάτιο.Μπαινω μέσα κάθομαι σαλόνι και η υπηρεσία μου λέει έχω την Leyla σήμερα,βγήκε το μωρό και με ρώτησε όλο ναζί τι κάνω!Φευγει και ρωτάω την Τσατσα πρόγραμμα ενώ εγώ είχα ήδη αποφασίσει πως θα περάσω δωμάτιο.Πηρα πρόγραμμα με 50 ευρώ στο οποίο μπορείς να διαλέξεις αισθησιακό μασάζ,ποδολαγνεια και ισπανικό!Λιγο η κούραση λίγο ότι είχα καιρό να κάνω μασάζ διάλεξα το πρώτο μια και ποδολαγνος δεν είμαι και για ισπανικό σκέφτηκα πως δεν θα χάσω και τίποτα μια που η Leyla δεν έχει πολύ μεγάλα βυζια!Μπαινω δωμάτιο κάνω ένα ντουζ όπως συνηθίζω και περιμένω την κοπέλα η οποία δεν άργησε καθόλου.Τωρα μάγκες όσο αναφορά την Leyla πρόκειται για ένα μοντελε κορίτσι 23 χρονών μου είπε από Ρωσία,περίπου στο 1.70 με ωραίο πρόσωπο(προσωπαρα βασικά για αυτό και λέω μοντέλο)λεπτό κορμί με αρκετά τατουάζ μικρά και μεγάλα που με φτιάχνουν αρκετά σε μια ωραία γκομενα και πολύ ωραίο κωλο και στήθος μικρό!Ξενινησε να με φιλάει στο αυτί και μετά να μου πιπιλαει ρώγες πράγμα που με καυλωσε αρκετά γρήγορα!Μου πέρασε λάστιχο και ξεκίνησε να τον παίρνει στο στόμα!Καλη πίπα θα έλεγα σε γενικές γραμμές ενώ παράλληλα χάϊδευα το μουνακι της και έδινα σφαλιαριτσες στο κωλο της!Ανεβηκε από πάνω και μετά από λίγο τελείωσα μέσα στο λάστιχο σε αυτή την στάση.Χαιρετηθήκαμε και έφυγε γιατί την περίμενε πελάτης.Θα την ξανατιμησω σύντομα και ίσως σε μεγαλύτερο πρόγραμμα γιατί είναι ωραία παρουσία!Εντυπωση πάντως μου έκανε ότι οι τιμές ξεκινούσαν από 40 ευρώ όπως μου είπε η τσατσα!
Φωτογραφία από το δωμάτιο το οποίο ήταν πολύ καθαρό και προσεγμένο με σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες!

Συνημμένα

• IMG_3478.jpeg
    IMG_3478.jpeg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 26

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
ρε παιδιά, στο Κ30/60 η ταϊλανδή Κίμυ είναι νέα άφιξη ή μπας και είναι η Ζάρα που κάνει επανεκκίνηση με άλλο όνομα;

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
  • Like
Αντιδράσεις: Hase
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom